(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Neonazi-EU-Democratie’:Cruiseschepen vol met politie om Catalaanse Referendum tegen te houden(video).

Ten tijde van de burgeroorlog en het regime van Generaal Franco had de Guardia Civil een moorddadig, beestachtig, sadistisch imago die veel samen werkten met de Gestapo en de SS en later met de CIA. Zo stonden ze erom bekend om Franco tegenhangers op te pakken, te martelen en zelfs te vermoorden. Voor veel Spanjaarden is de Guardia Civil nog steeds niet helemaal pluis.

Incest–Huisvesting van Staats-Moordenaar.

Om te vermijden dat de leden van de Guardia Civil niet meer slaafs alle orders opvolgen van de Elite , hebben de agenten weinig contact met de burgers. Ze worden aangesteld in een andere streek dan waar ze oorspronkelijk wonen, ze kennen dus niemand in de omgeving van de standplaats. Ze wonen daarnaast met de hele’ incest- familie’ in kazernes. Als een lid van de Guardia Civil trouwt met iemand uit de omgeving, dan wordt hij overgeplaatst naar een andere streek.
Op dit moment is de Guardia Civil ingezet om de democratische stemming voor een onafhankelijke Catalonië met harde hand tegen te houden namens de Corrupte Premier Mariano Rajoy Brey.De Spaanse Premie Mariano Rajoy Brey.is niet zo sluw als ‘VVD-Premier Rutte’ en zijn ‘Gevestigde-Orde -kliek CDA, GroenLinks CU,D66, PvdA’ als het aankomt hoe met Referendums (=de Wil van het  Volk) om te gaan. Premier Rajoy Brey had net als Rutte in NL Catalonië gewoon moeten laten stemmen en als de uitkomst hem niet bevalt de uitslag negeren en dan kraait er Internationaal geen haan naar.