(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Een speciaal team van deskundigen gaat de liegende en in hoofdzaak corrupte Tweede Khadija AribKamerleden ondersteunen bij het beter beveiligen van hun ranzige  accounts op sociale media zoals Twitter en Facebook. Daartoe heeft de corrupte PvdA Kamervoorzitter ‘Mocro Spion Khadija Arib’ donderdag besloten. Het is een reactie op het hacken van accounts van corrupte politici door ‘RTL-sensatie-Nieuws’ van LUL Galjaard en ‘Coca-Wendy’ (Video). Maar het Volk en de democratie zou meer gebaat zijn met het installeren van een Leugendetector in de Tweede Kamer. Als die eenmaal geïnstalleerd zou zijn wordt het extreem stil in de ‘Tweede-Slangenkuil-Kamer’.

‘Mad Dog Trump’ wel of niet chanteerbaar (Video)door Poetin en US Elite.

Het team bestaat uit een paar personen van de dienst automatisering van de Kamer, aldus een Leugen- woordvoerster van ‘Morco Spion Arib’. Liegende Volksvertegenwoordigers die behoefte hebben aan advies of hulp, vvd-rutte-keihard-liegenkunnen bij het anti Poetin en Wilders team terecht. Het gebeurt op vrijwillige basis. De altijd liegende Arib vindt het „erg vervelend” dat persoonlijke sociale media van Kamerleden op deze manier worden gehackt, maar heeft er totaal geen moeite mee dat het gros in de Tweede Kamer dagelijks loopt te liegen dat ze barsten.De grootse leugenaar van allemaal is immers hun Premier Rutte, die indien er en leugendetector in de Tweede kamer zou staan niet een woord meer kan brallen. Zijn bijnaam bij het Volk is dan ook Pinokkio. Dan volgen zijn altijd liegende corrupte VVD Justitie Ministers Opstelten en Van der Steur (Video)en de staatssecretarissen Teeven en Dijkhoff  als goede tweede die o.a. jarenlang de ex OM boss en Top VVD-er ‘Pedo Rapist Demmink’ tot vandaag de dag aan toe met leugens uit de lik hebben gehouden.

Daarnaast liegen zij altijd systematisch dat ze bonnetjes kwijt zijn als het gaat om Drugs gelden witwassen.En als het over Poetin of de ‘Maffiaboss Porosjenko’ van de Oekraïne gaat dat liegen Pechthold en zijn stiefzoon Klaver mark-rutte-ard-van-der-steurnet zo hard als Rutte en Asscher er op los. ‘RTL-sensatie-Nieuws’ nam een inactief LinkedIn-account van Pieter Omtzigt (CDA) over. Ook werd het Twitter-account van de Godsdienst waanzinnige SGP-fractieleider Kees van der Staaij gehackt en daar werd alleen maar over zijn valse ‘God'(Obama) en zijn Held de Duivel (Rutte) gebrald en daarbij loog hij niet eens. Eerder deze week werden de partijen in de Kamer nog door één van de grootste beroepsleugenaar  ‘Acacadabra Dick Schoof’de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (geen Bankiers en VVD Elite Pedo’s(Video)) en Veiligheid voor de Elite (NCTV) gewaarschuwd tegen mogelijke digitale aanvallen op hun computers(kuch)van Poetin.Dreiging van hacken valt volkomen in het niet bij de dagelijkse leugens van het gros van de Tweede Kamerleden qua schade aan de democratie, maar daar horen wij niemand over in de Mainstream-media-maffia en de Tweede Kamer. Politieke Dick Schoofpartijen zijn deze week door Nederlandse corrupte inlichting diensten gewaarschuwd over de dreiging van hacken en hoe het te voorkomen. Het is niet duidelijk of zij dat van hun echte Boss ‘TTIP-Obama'(Video) moesten doen of dat zij dat uit hun zelf hebben gedaan als loops schoothondje van de CIA. Achter gesloten deuren zijn ze bijgepraat met leugens over digitale inbraken en dat Poetin Wilders stiekem steunt. Dat liegende melden ingewijden in Den Haag aan de op één haar na failliete Telegraaf, die afgelopen jaar weer 10% van zijn lezers is kwijt geraakt omdat ze hun leugens niet meer konden slikken. Met de Nederlandse verkiezingen in aantocht en de vermeende Russische Poetin hacks op de corrupte (on)Democratische partij van ‘War Mongol Hillary’ en ‘Pedo Bill’ in de VS, waarmee de stembusgang daar zogenaamd beïnvloed werd, staat het onderwerp hoog op de agenda van de ‘Graaiende en Naaiende Elite’ en hun politieke lakeien in de altijd liegende Tweede Kamer.