( van onze EU Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Griekenland doet uitbraak poging ‘EU-Jail’.nazi-merkel
De Duitse ‘Führerin Angela Merkel‘ zou er geen problemen meer mee hebben als Griekenland uit de euro stapt. Volgens bondskanselier Führerin Angela Merkel en minister van Financiën voor de Rijken Gangster Wolfgang Schäuble zou de Eurozone een Grexit kunnen overleven, omdat zij het meeste geld al uit Griekenland hebben gezogen. Merkel: “Wij hebben in drie jaren de Griekse ‘Jan met de Pet’ volledig kaal geplukt onder het mom van bezuinigingsmaatregelen en veel valt er niet meer te halen. De Führerin off the record: “We hebben waarschijnlijk meer uit Griekenland geroofd dan toen Griekenland door onze voorgangers de Nazi’s was bezet.” Dat meldt het Duitse tijdschrift  Der Spiegel op gezag van anonieme corrupte regeringsbronnen.

Merkel en Schäuble denken dat de Europese ‘roof de arme scheel’ economie nu een stuk weerbaarder is dan drie jaar geleden. Een Grexit zou tot problemen in andere eurolanden kunnen leiden, maar de zwakkere economieën zouden inmiddels voldoende zijn aangesterkt en de EU zou over voldoende instrumenten beschikken om een nieuwe financiële roof de arme scheel crisis het hoofd te bieden. Volgens de Duitse regering is een Grexit onvermijdelijk als de linkse partij Syriza aan de macht komt na de Griekse verkiezingen 25 januari aanstaande.

Domino-effect: De Sociale strijd in Europese landen is niet bekend bij de ‘Dutch Mean Scream Media’.
fuhrerin MerkelEnkele jaren geleden was Merkel fel gekant tegen een Grieks vertrek uit de eurozone, want toen had de Duitse Elite nog een kleine 200 miljard te vorderen, die de Griekse  (Maffia)-Elite had gejat. Ze vreesde een domino-effect, vergelijkbaar met de ‘Jan met de Pet crisis’ na het omvallen van de Amerikaanse Misdaadbank Lehman Brothers in 2008. In een woensdag gepubliceerd interview in Het Financieel Dagblad bralde haar de Griekse zetbaas de minister van Financiën voor de Duitse Elite Gikas Hardouvelis dat aankomende verkiezingen in Griekenland er uiteindelijk toe kunnen leiden dat het land  volledig kaal geplukt door Führerin Angela Merkel de eurozone verlaat. ,,De Grieken willen geen Grexit”, aldus de minister. ,,Maar als hun onvrede over de criminele bezuinigingen  van ‘Führerin Angela Merkel’ de overhand krijgt, kun je niet volledig uitsluiten dat het ons toch overkomt, want wat hebben zij nog te verliezen. De meeste Grieken zijn inmiddels “Onrendabelen” en hebben geen nagel meer over om hun reet te krabben.”