(door We Are Change Rotterdam en ondersteund door de waarheidscommissie )

wearechangerotterdamAMSTERDAM-NOIR- Term dwangarbeid werkt als een rode lap bij de VVD-misdaadgroep. Jetta klijnsma is als ‘PvdA- Showbizz- invalide’ belast als de hoofd Kapo door het “Lieg en Bedreig Kabinet” om in Nederland ‘Goelag-kampen‘ voor werkloze arbeiders, zwakbegaafde en andere arme sloebers  naar Russische model op te zetten. Er zuchtte inmiddels tien duizenden onschuldige Nederlands in die  SlavenPvdA-Kampen . De SP-wethouder Arjan Vliegentharn van Amsterdam heeft het pure Dwangarbeid genoemd en kreeg toen de zwaar gesubsideerde woedende  ‘D’66 &VVD-Presentatoren’ van AT-5 over zich heen

Het bijstandsbeleid is genoeg reden voor mensen om naar Het Binnenhof te gaan op Prinsjesdag 2014. Jefta Klijnsma neemt haar verantwoordelijkheid als staatssecretaris serieus en liet zich ‘staande houden’ door We Are Change Rotterdam en een aantal mondige burgers. 16 september 2014, Den Haag.

Noot: Zoek het verschil tussen de ‘Kapo-Jetta Klijnsma-Werkloze Wet’ van  Nu en de ‘Nazi- Werkloze-Wet’ van toen.
Al vóór het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog waren er Nederlanders in Duitsland werkzaam. Dat land was zich vanaf 1933 in een ijltempo aan het opbouwen en er was volop werk te vinden, terwijl thuis de economische crisis maar bleef voortduren. Niet alle werkzaamheid in Duitsland was trouwens vrijwillig. Al voor de bezetting, namelijk tussen februari 1938 en september 1939, achtten de arbeidsburo’s werk in Duitsland ‘passende arbeid’ voor werkelozen. KVP-voorman Carl Romme was hier instrumentaal in. Vooral in de grensstreken werd dit ook toegepast: Ongeveer 1800 mannen werden gedwongen tewerkgesteld bij de oosterburen. Weigering resulteerde in stopzetting van de werklozensteun. Bovendien kwam men dan niet meer in aanmerking voor binnenlandse werkverschaffingsplaatsen.
Bron: Arbeitseinsatz