Jeroen Dijsselbloem
‘VVD Super bejaarde Rat Bolkestein’ en genocide gifmenger: “Dijsselboem heeft wel een bonusje verdiend en kan Barroso opvolgen. Hij heeft feestelijk 10, zo niet 100 duizenden arbeiders met hun kinderen met ons aan de G-Honger geholpen”.

PvdA Minister Dijsselbloem krijgt  aanbeveling van algemeen bekende corrupte Top-VVD’er en ‘Massa Moordenaar Bolkestein’. Kan het nog corrupter en crimineler ?

 ( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir-  PvdA Minister van Financiën voor de Rijken Jeroen Dijsselbloem is een geschikte kandidaat om voorzitter van de Europese roof de arme scheel Commissie voor de Ultra-rijken en Bankier Gangsters te worden. Dat zei corrupt oud-eurocommissaris  de top- VVD-er Frits Bolkestein zondag in het tv-programma Buitenhof. Men kan dat naar keuze als een beloning of omkoping beschouwen voor bewezen diensten aan het Groot Kapitaal in het algemeen en aan de ‘VVD-misdaadgroep’ in het bijzonder. Wanneer wordt Dijsselebloem nu geroyeerd door de PvdA? De presentatrice van Buitenhof Marcia Luyten kon zich niet bedwingen en begon direct enthousiast te applaudisseren. Zij zweeg als het graf dat” Heer Frits” mede verantwoordelijk is  aan de  Gif-moord op duizenden onschuldige mensen en kinderen in Irak en Iran . In de periode 1982-86 was Bolkestein staatssecretaris van Buitenlandse Handel in het Kabinet-Lubbers I. In die functie bezocht hij in 1983 Bagdad en sloot hij een handelsverdrag met massa Moordenaar Saddam Hoessein. Ook verleende hij, ondanks een dringend negatief advies van het ministerie van Buitenlandse Zaken, toestemming voor de export van chemicaliën naar Irak die werden ingezet in de oorlog tegen Iran en de aanvallen op de Koerden. 

Jonald Bouwhuis Hans Wiegel
Volgens de oud-VVD-leider Massa-moordenaar ” Heer Frits”  heeft Dijsselbloem een goede reputatie als bikkelharde Kapitalist in Brussel, heeft hij het goed gedaan voor de ‘VVD-misdaadgroep’ als voorzitter van de eurogroep en heeft hij laten zien van veel  roof de arme scheel markten thuis te zijn. „Hij is een bekwaam, gewetenloos persoon met veel  onmenselijke VVD-kwaliteiten.” PvdA Obenul-Dijsselbloem” zou een goede kans maken omdat Nederland nog nooit een voorzitter van de commissie heeft mogen leveren, schat Bolkestein in. Volgens de VVD’er doet het er niet toe dat de minister van Financiën lid is van de ‘PvdA-hoertjes’, want die doen toch wat wij VVD-ers willen.

Voor bestaande kandidaten om de Portugees José Manuel Barroso als voorzitter op te volgen, had Bolkestein weinig goede woorden over. De Duitser Martin Schulz (socialisten) noemde hij burgemeester van een klein dorp met verkeerde ideeën, Luxemburger Jean-Claude Juncker (christendemocraten) is uit de oude doos en de Belg Guy Verhofstadt (liberalen) maakt geen kans met zijn ideeën voor een federaal Europa. Dat in oktober 1996  Bolkestein in opspraak raakte en in ieder fatsoenlijk land de gevangenis zou zijn ingedraaid wegens corruptie, nadat het televisieprogramma Netwerk had onthuld dat hij minister van Volksgezondheid Els Borst ( vermoord) een  klef en geheim briefje had geschreven met de aanhef ‘Beste Els’, waarin hij haar aandacht vroeg voor een farmaceutisch bedrijf, MSD, waarvan hij zelf  ‘Graai maar raak commissaris’ was. Verder was niet duidelijk of hij een gesprek met een topambtenaar van Volksgezondheid had gevoerd als fractievoorzitter of als commissaris.Uit ontevredenheid met het personeelsbeleid van MSD besloot hij zijn activiteiten voor MSD te staken en over het voorgaande stelde uiteraard de Jaknikker presentatrice van Buitenhof Marcia Luyten geen vraag. Ach, ook bij de gesubsidieerde  Grachtengordel- journalisten moet de schoorsteen roken.

Hij had tot slot nog wel veel goede woorden over voor zich zelf. En daar was de Buitenhof Buitenzorg ‘Jaknikker-presentatrice van Buitenhof   het volmondig mee eens, want anders konden al die Top Politieke ‘Ratten in pak’ weleens niet meer bij haar aanschuiven, toch? En de ramp zou helemaal compleet zijn als de subsidie wordt stop gezet van Buitenhof, wat moeten we dan met onze  Witte wijn priet praat,  aldus een angstige Marcia Luytenaldus  off the record. Hoe het ook zij Buitenhof realiseert zich kennelijk niet eens dat er een Corrupte Massa- Moordenaar bij hun aan tafel zit, die een kwart eeuw geleden  op grond van medeplichtigheid aan genocide tot levenslang had moeten zijn veroordeelt door het Internationaal Strafhof. Nu zijn ze bij Buitenhof zeker geen racisten, maar kennelijk lijden ze toch nog aan het Neo-Koloniale waanbeeld dat alle Massa-Moordenaars in Afrika zitten en  ‘Oloeboele- dom-Zwart’ moeten zijn en verkrachtend  in de rondtje dansen met kindsoldaten en zeker niet ogen als een “Heer”op stand van de VVD.