( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

Amsterdam-Noir-De Italiaanse minister van Emancipatie en Sport en Call-Girls, Josefa Idem (48), heeft ontslag genomen na een beschuldiging over belastingfraude aan haar adres. Sinds het aanstellen van de  roof en plunder de gewone man regering van Enrico Letta eind april is dit het eerste geval van ontslagname. In Italië is men bijzonder trots op het feit dat er pas een minister weg is wegens gangsterpraktijken en Banditotisme.

De minister heeft geen belasting op haar vila “Buitenzorg” in Ravenna  betaald. Naar eigen zeggen was Idem zich hier niet van bewust, want zij dacht dat Minsisters geen belasting hoeven te betalen, maar ze heeft besloten op te stappen na beschuldigingen in de media. Idem (48) is lid van de democratische partij PD en voormalige wereldkampioen kajakken en eerste klas konten ikker van de eigenaar van Endemol en Compagnon van Maffiabaas John de Mol de Pedo-Maffioso Silvio Berlusconi ,meldt Belga.

Eerder werd Silvio Berlusconi uit de ‘Gangster-Regering-Letta’ veroordeeld tot zeven jaar celstraf in de zaak ‘Pedo- kinderprostitutie -Rubygate’ en trok gelijk een lange neus naar justitie, want hij zal geen dag ooit in de cel doorbrengen. De cel is in ‘Elite-Gangster Europa’ alleen maar voor de gewone ( domme- SBS) man.