Cameil Eurlings

De openlijke corruptie in “Red Neck Hollandia” neemt schrijnende vormen aan. Er is geen schaamte en fatsoen meer onder de ‘Politieke-Lakeien’.

(Door Antoine Verbij en bewerkt door de waarheidscommissie)

Amsterdam-NoirBerlijn – Macht corrumpeert. Dat is de universele regel. Maar in de Duitse deelstaat Beieren is het een wet en in “Banana-fraude–Nederlands” is het een ‘Wet- Pet’.
Daar is al een halve eeuw de Christelijk-Sociale Unie (csu) aan de macht. ( Hier in Nederland zijn dat afwisselend de VVD, CDA en de PvdA) Meestal kan deze partij steunen op een absolute meerderheid in het deelstaatparlement. Soms heeft ze een coalitiepartner nodig, zoals nu de liberale fdp.

Die vanzelfsprekendheid van de macht leidt makkelijk tot zelfoverschatting en arrogantie. ‘Beieren is de csu en de csu is Beieren’, is op bijeenkomsten van de partij te horen. Veel csu-politici handelen daar ook naar. Ze doen alsof de ‘Vrijstaat Beieren’ hun persoonlijke zelfbedieningswinkel is voor privileges en voordelen. De zelfde situatie doet zich  ook een halve eeuw voor in “Banana-Fraude-Nederland” met als gevolg dat alle lucratieve show en farce Mega-Graai-banen in de semioverheid naar partijgenoten en familieleden gaan van de heersende partijen in ‘Banana-Nederland’. Denk aan banen in de zorg, woningbouw coöperaties Burgemeester-banen, etc. En zelfs naar Topfuncties in het bedrijfsleven, etc.

Een oud gebruik onder parlementariërs is bijvoorbeeld het aanstellen van familieleden als persoonlijke assistenten. ( denk aan Voormalig  corrupte CDA Minister en commissaris van de Koningin Maij- Wegge en haar dochter voor de Nederlandse variant.

(25 aug. 2010 – Zelf geeft Maij-Weggen de voorkeur aan een combinatie van CDA, PvdA en VVD. ….. Parlement zat haar dochter voor meer dan 10.000 ballen per maand als persoonlijke secretaresse op de door ons allen gefinancierde loonlijst zette? …… als dank mocht ze naar het Europarlement en heeft ze gelijk haar .. bron;” Ook MaijWeggen ziet PVV niet zitten | Spitsnieuws .”)

‘Captain–Gay Camiel Eurlings’ van de KLM/CDA salueert Super-Rat.
maxime verhagenEn wat te denken van de voormalige ‘Captain-Super Gay Camiel Eurlings’, die zich onsterfelijk belachelijk maakte door als een eerste klas valse Nicht op Carnaval zich zo vals te verlagen door te salueren naar zijn voormalige Baas de Super ‘CDA-Rat Maxime Verhagen’  en daarna direct door vloog naar de hoogste baan bij de KLM. Corruptie? Nee, hoor hij kreeg die functie omdat hij bewezen had een kundig International Top CEO te zijn.(kuch)

Kan het  nog Maffer.
Eurlings is de oudste zoon van Martin Eurlings, oud-gedeputeerde van de provincie Limburg en sinds 2007 burgemeester van Valkenburg aan de Geul. Hij groeide op in Valkenburg. Al op achtjarige leeftijd woonde hij vanaf de publieke tribune gemeenteraadsvergaderingen bij. Na het gymnasium in Maastricht, begon hij in 1991 aan een studie Technische Bedrijfskunde in Eindhoven. Daarnaast was hij politiek actief in zijn woonplaats en werd hij op 12 april 1994, op 20-jarige leeftijd, gekozen tot gemeenteraadslid van Valkenburg aan de Geul. Dit maakte hem op dat moment het jongste gemeenteraadslid ooit. Ja, ja.

KuifjePartij Corruptie: Handjevol partijleden verdeelt de beste banen  in Nederland’
Lange tijd een gebruik waar niemand aanstoot aan nam, ook de kiezer niet. Totdat het in 2000 wel erg begon op te vallen en de oppositie paal en perk wilde stellen. Er kwam een wet die het aanstellen van familie­leden in de eerste graad verbood. Waar blijft die wet in Banana-Fraude-Nederland?

Een halfzachte wet, want bestaande contracten hoefden niet te worden ontbonden. Omdat de komst van de wet ruimschoots van tevoren bekend was, stelden zestien parlementariërs kort voor het in werking treden van de wet nog snel even vrouw en kinderen aan. Parlementslid Georg Winter bezorgde zelfs zijn dertien en veertien jaar oude zonen een contract. En waarom ook niet? En maar schande spreken over de Corruptie in ‘Oeleboele-Afrika’ van Kuifje.

Eind april begon de bal opnieuw te rollen nadat bekend was geworden dat de csu-­fractieleider Georg Schmidt al jarenlang zijn vrouw voor zo’n vijfduizend euro per maand had ingehuurd ( om hem te pijpen?). Toen moest partijvoorzitter en Beiers minister-president Horst Seehofer wel in actie komen. Op zijn aandringen legde een aantal csu’ers schielijk hun politieke functies neer en kregen heimelijk een riante bestuur-gangsters functie als bijv. Burgemeester. Goh dat Beieren lijkt toch wel verdomd veel op “Banana-Fraude Nederland”. Hebben zij  in Beieren een ook  V.I.P Vorst van 43 miljoen per jaar belastingvrij zoals ‘wij’ in Banana-Fraude Nederland?

Ook verscheen er een rapport met de namen van 31 parlementariërs en zes regeringsleden die vrouw en/of kinderen een baan in hun bureau hadden bezorgd. Gezegd moet worden dat op de lijst niet alleen csu-leden stonden maar ook een paar leden van de oppositie. Alleen de fdp bleek een brandschoon blazoen te hebben.

De opsteller van het rapport, parlementsvoorzitter Barbara Stamm, een van de weinige csu’ers met een rechte rug, liet weten dat geen van de genoemde politici spijt had betuigd en genoot van het gestolen gemeenschap geld. Het was immers legaal, zeiden ze. Twee parlementariërs verdedigden zich door te zeggen dat ze niet wisten dat ook pleegkinderen familieleden in de eerste graad waren.

In september gaat Beieren naar de stembus. De csu heeft gezinspolitiek hoog in het vaandel. Het dat is wel waar, met die aantekening dat alleen hun eigen gezin hoog in hun eigen vaandel staat. De kiezer weet nu wat die politiek inhoudt. Het wachten is nu of men dat laatste ook eindelijk eens door heeft in Banana-Fraude Nederland. Wat denkt u?