Bas van Hout Willem Holleeder

‘Bas van Hout de Panorama en onderwereld valse bonnetjes en fake-artkelen experts’.

“Willem Holleeder in Media spagaat.”

( van onze corrupte News of the World redactie)

Werd gisteren gebeld door At-5 die wees mij op RTL- Boulevard waar Bas van Hout zat te brallen dat hij ‘toevallig’ werd gefotografeerd met Holleeder. Het is weer allemaal te zot van woorden.

Holleeder Mijdt de Media en vandaag staat hij in de Panorama met De Geeste zieken “Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout” als auteur.

Dan wordt zo terloops John van der Heuvel aka ‘Kale Johny’ (: valt hier nog wat te neuken, snuiven of te liegen) uitgescholden voor Marokkaan en verpakt op zijn Van (H)- outs bedreigt.

Kennelijk zijn Holleeder en Bas van Hout geen fan van Marokkanen en John van der Heuvel.

Holleeder mijdt de Media en binnen enkele dagen duiken er foto’s op van Holleeder bij het extreem corrupte duo Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries en de Onderwereld Pr-man ‘Bruine Rat’ Bas van Hout.

Is er geen programma of blad de afgelopen twee dagen waar Bas van Hout of Peter R. de Vries  niet trots als een Pauw opdoken met Holleeder in de aanbieding.

En deze keer kwam er voor die foto’s en filmbeelden en artikelen geen verborgen camera, infromant Junkies of Spotschool types aan te pas. Nee, Holleeder mijdt de Media en werkt vrijwillig mee met de Pulp-sensatie media.

De Pulp-media Kassa werkt overuren sinds Holleeder vrij is.

Waar is Holleeder?

Opmerking: Bas van Hout de Panorama en onderwereld valse bonnetjes en fake-artkelen experts.

Bas van Hout is ooit ontslagen bij Panorama wegens in indienen van valse bonnetjes en fabriceren van Fake artikelen. Bas van Hout heeft daar tegen geprocedeerd en Sanoma toen nog VNU heeft dat proces toen afgekocht.

Om duistere reden is Bas van Hout nadien weer als Freelancer bij Panorama terug gekeerd.

Zo probeerde Bas van Hout Elmar maar liefst 50.000- gulden af handig te maken in het proces Van Hout tegen Elmar/Drugsbaron in Spijkerbroek met een vals bonnetje van de Bijenkorf. Het Gerechtshof oordeelde dat Bas zijn bonnetje vals was.Na het door hem aangespannen proces tegen “Drugsbaron in Spijkerbroek” in eerste aanleg te verliezen wist het bruine ratje Bas door het omkopen van twee Junkies Johnie van Erve (ooit bodyguard lange Frans en Sam Klepper en John Mieremet) en Ron Ostrowski (voormalig lid Bruinsmagroep en vaste oproep junk-getuigen van Bas van Hout) het in tweede aanleg met twee valse verklaringen te winnen. (Bron:De Maffiajournalist)

Bas van Hout de Panorama en onderwereld valse bonnetjes en fake-artkelen experts.

Bron: RTL- Pulp-Media Bloed aan de Paal: Vier dagen na zijn vrijlating is duidelijk dat Willem Holleeder niet van plan is zich terug te trekken achter de geraniums. ”Ik ben er weer, hè”, aldus de topcrimineel in Panorama. ”En ik ga me niet verstoppen.”Panorama-journalist Bas van Hout at zondagavond een hapje met ‘de neus’ in een stationsrestauratie in Overveen. Veel meer dan wat Peter R. de Vries meteen na zijn vrijlating al uit hem heeft gekregen is het echter niet. Willem wil nu eenmaal niet te veel kwijt. Behalve dat hij zich niet wil verschuilen en dat hij last heeft van hartfalen, waarvoor hij volgens Panorama tijdens het etentje nogal wat medicijnen naar binnen werkt.

De ontvoerder van Freddy Heineken wordt alleen wat loslippiger als het gesprek op misdaadjournalist van de Telegraaf John van den Heuvel komt. Volgens Willem Holleeder wordt hij door ‘die kale Marokkaan’ neergezet als lafaard’, aldus Panorama.

Holleeder noemt John van den Heuvel ‘de broer van Tweede Kamerlid Marcouch’. ”Als ik John zie, dan zie ik hém. Je weet toch dat hij half Marokkaan is? Dat zegt toch genoeg. Hij werkt voor een krant die het alleen maar over ‘die kut-Marokkanen’ heeft. Dat zegt mij genoeg.”
Bron:  RTL