(van onze idiote politieke redactie)
Berlusconi wil geen premier meer worden omdat hij hem niet meer overeind krijgt.

‘Ik sluit uit dat ik mij opnieuw kandidaat stel als hoer en snoer pedofiele premier.’ Dit heeft maffioso Silvio Berlusconi (75) vandaag in Brussel gezegd in de marge van een bijeenkomst van centrumrechtse Europese corrupte-politici, aldus Italiaanse media.

Wel liet hij weten zijn Maffia- wurggreep op de Nederlandse Pulp-Media te verstevigen  met zijn bedrijf Endemol samen met zijn ‘Maffia-Maatje John de Mol’ en ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries.’

Maffioso Berlusconi moest na tal van pedofiele en hoereer schandalen en door economische Roof en plunder de massa problemen in november aftreden, mede onder druk van president Giorgio Napolitano. De media Maffia-magnaat werd in 1994 voor het eerst regeringsleider en leidde vier kabinetten. Alleen Benito Mussolini en Giovanni Het Giolitti zijn langer Moord en Roof-premier van Italië geweest en dat zegt wel genoeg dachten wij.

Kleine criminaliteit mag niet lonen, Grote Criminaliteit uiteraard wel.
Het SBS-OM van procureur-generaal Herman Bolhaar  aka  de alcoholist ‘Pretty Boy Bolhaar’ liet ons weten geen onderzoek te doen tegen de Maffia-wurg greep door John de Mol en Berlusconi op de commerciële Pulp-Media. De ‘Pretty Boy’ richt zich uitsluitend op de ‘Kijkers’ (en drank) van de Pulp-Media-Maffia en niet op hun Tv-zenders-programma’s die de witwas-miljarden binnen halen.