( van onze Corrupte News of The World redactie)

 

In het kader van het feestelijke afscheid van de Maffiajournalist en politie-informant Peter R de Vries had de NOS gemeend dat  ter versiering te moeten optuigen met de door de Rechter onrechtmatige geoordeelde geknipte en geplakte valse uitzendingen ten koste van Steve Brown.

(zie:http://web.archive.org/web/20090206035432/http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/files/brown_de_vries.pdf ) ).


Het is op zich vreemd dat de NOS juist voor die uitzendingen ten koste van Brown en de zijne had gekozen en niet  bijv. voor de uitzendingen inzake de “Junkies Joran van der Sloot en Patrick van der Eem” , of die twee ‘halve gare’ van Putten. Toch wel de twee trieste hoogte punten van Peter R de Vries zijn bestaan.



Steve Brown was de keuze van de NOS lichtelijk in het verkeerde keelgat geschoten en was in de pen geklommen naar de NOS en eiste verwijdering van die smeerkeserijen ten koste van Steve Brown.

Brown verdacht de NOS ervan om hier even een (schaam)-lippendienst te doen voor hun medewerkster Monique Tesselaar, één van de gangstersletjes van Peter R de Vries aka de Worstenman, die op dit moment voor Peter R de Vries maar liefst drie gerechtelijke procdures heeft aangespannen tegen Brown.


Het  resultaat van Brown zijn schrijven is dat de NOS bakzeil heeft gehaald en nu de Media-Rip van eeuw ( http://web.archive.org/web/20080420162703/http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/2008/02/justitie_onderz.html) als voorbeeld van Peter R de Vries zijn Media Heldendaden (kuch)

( zie: http://nos.nl/artikel/270666-peter-r-de-vries-stopt-met-zijn-programma.html , Voorheen met beelden van Brown nu van Joran van der Sloot)


Noot: Mailverkeer terzake tussen Brown en de NOS

Geachte heer Brown,
 
Nu de betreffende beelden in onze berichtgeving een min of meer willekeurig gekozen illustratie vormde van het programma dat onderwerp van het bericht is, hebben wij – gelet op uw bezwaren – deze beelden door een ander fragment vervangen.
 
Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
 

Met vriendelijke groet,

Matthijs Linnemann
Hoofd Juridische Zaken