Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Against Media-Maffia,Racism, Homophobia, Capitalism and For The Common People.

StevenBrownTube

Watch my movies

18 reacties op ‘StevenBrownTube

 1. Je bent een prachtkerel Steve, en zeker geen domme jongen.
  Ik ben erg onder de indruk van de manier waarop jou dingen verwoord, erg scherp en fijn om naar je te luisteren.! Keep that Up!
  Happy New Year !

 2. Hoi Beste Steve,
  Ik vind het heel tof wat je doet, eindelijk een zinnig tegengeluid tegen al die media-maffia misleiding van de zogenaamde gegoede journilsiten maffia-hoerenkliek, en media hoer Peterrrrrrrr…
  Maar een vraagje, hoe zit het met dit filmpje, dat staat een beetje tegendraads op je bewering dat een ander je 500.000 op je hoofd hebt gezet…

  Of begrijp ik dat niet goed…

  hartelijke groet, van een fan

  Rob

  1. Rob Out of Victor oftewel Panorama Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout,
   Alleen al uit het feit dat je met zo’n gedetailleerd puntje komt wat ouder is dan 20 jaar blijkt dat alleen een persoon die zeer ingevoerd is en kennelijk geobsedeerd met mij dat nog kan weten en daar nu onder valse namen naar vraagt. Het volgende uitgerekend jij Bas van Hout en consorten weet dat toen ik dat zei bij SBS ik dat satirisch had bedoelt omdat er in de pulp media toen der tijd het erg in was dat zij om de havenklap onzinnige meldingen deden dat er door top criminelen over en weer beloningen op elkaars hoofd werden gezet. Dat laatste punt nam ik daarmee op de hak. Dat neemt niet echter weg dat nadien jij Bas van Hout een wikkel om je boek had gedaan met daarop de volgende tekst

   Betapress heeft toen nadat ik daar tegen geprotesteerd had onmiddellijk jouw smerige leugenboek uit de handel genomen en mij 15.000 gld schadevergoeding betaald. Daarna kwam je wederom met een smerig leugen programma bij Veronica waarin je mijn naam noemde met als gevolg dat toen ik daar tegen protesteerde Veronica mij toen 10.000 gld schadevergoeding uitkeerde en daarna die intro van jou verwijderd. Voor het voorgaande en ontelbare walgelijke dingen die je mij hebt geflikt heb ik jou en je bodyguard bij de Raad van Journalistiek in je gezicht gespuugd, een schop in je lende gegeven , je schoen afgepakt en in je gezicht gemept en tot slot heb ik getracht je broek van je laffe reet te trekken en het enige verweer dat je daar tegenover stelde was gepiep om de politie. De hele Raad van Journalistiek hing inmiddels uit het raam en hebben zich kostelijk vermaakt.
   Tot slot werk je nog steeds nauw samen met je hoofdredactie Junkie Ron Ostrowski.

  2. Meneer Brown ik denk toch echt dat er iets mis is in uw bovenkamer als je al een boven kamer hebt hoor. Ik bedoel jouw hele leven is 1 groot leugen en dat is door De heer Peter R. de vries nederlandkundig gemaakt door een zeer uitgebreid reportage. Martin kok vertellen dat ie een lafaard is met dhr.Hilligers op de proppen komen die je ervoor voor kinder verkrachter uitmaakt. je bent een komiek je bent een verrader informant kroongetuige een leugenaar en nooit meer als een coffeeshop houder geweest. ik zou je eerder zien als degene die de verhalen van harry potter heeft geschreven daar zie ik je voor aan kan je je hele fantasie in kwijt.
   Ik hoop dat je er toch seriues over gaat nadenken om een sprookjes boek uit te brengen dat levert je dan tenminste geld op want verhalen vertellen kan je als de beste eerlijk en met de verkoop van je sprookjes boeken kan je dan mischien net zo rijk worden als Peter r De vries !!! Verhaaltjes verteller in spijkertbroek hahaha

   1. @Anonieme ‘Media-Junkie-Trol =Verhoek’,

    Indien u geen ‘Media-Maffia Trol’ bent uit de koker van ‘Misdaadgroep Peter R de Vries’ (https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/09/02/organigram-misdaadgroep-peter-r-de-vries-sinds-1980/ ) functioneert u op het niveau van een ‘SBS De Vries –Junkie’, die kennelijk ‘denkt’ mensen psychisch te kunnen beoordelen en te beledigden. Bent u een psycholoog en/of psychiater? Wij denken blijkens u reactie van niet en dat u gezien de gebruikelijke aan lager wal geraakte volgers van De Vries eerder weer een van zijn Junkies en/of gangstersletjes en/of TBS- Moordenaar bent.

    Hoeveel betaald Justitie aan Peter R. en zussen Holleeder om Willem levenslang te bezorgen. (https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/12/01/hoeveel-betaalt-justitie-aan-peter-r-de-vries-en-de-zussen-holleeder/ )

    De verklaring van Hilligers zit de ‘Misdaadgroep De Vries’ en zijn ‘VVD Justitie- Pedo bazen’ en zijn ‘Judas-Zussen Holleeder’ kennelijk behoorlijk dwars blijkens de zoveelste beledigende onware Trollen reactie aan mijn adres zoals die van u. Hoe het ook zij het feit dat de verklaring van Hilligers zoveel ‘De Vries-Trollen’ reactie’s teweeg brengt is een indicatie dat zijn verklaring waar is, waarvoor onze dank aan u dommoor!Bovendien het feit dat ik Hilligers zijn verklaring m.b.t. de zusters Holleeder heb vast gelegd en uit gezonden impliceert in het geheel niet dat ik achter zijn daden staan en/of met hem om ga. Dat is gewoon journalistiek werk.

    Ik ben nimmer een Kroongetuigen geweest, hetgeen n.b. door de Hoge Raad is vastgesteld en ik heb nimmer enig bescherming en/of geld gehad van Justitie. In tegendeel ik ben talloze keren vervolgt wegen het mishandelen en bedreigen van Peter R. de Vries, Bas van Hout en Koen Scharrenberg, etc. Allemaal politie informanten en trollen van bepaalde ‘VVD Pedo-Demmink-Justitie’ net als ‘TBS-Moordenaar Kok’. (https://stevenbrownsblog.wordpress.com/?s=Martin+Kok&submit=Zoeken )

    Ten eerste is door het Gerechtshof Amsterdam vastgesteld dat uw Held De Vries (heb ik bij de RAI een pak slaag gegeven) werkte voor ‘Maffiabaas Klaas Bruinsma’. De Vries heeft zich jaren een goede vriend genoemd van Cor van Hout en Willem Holleeder en altijd van de daken geschreeuwd dat Holleeder onschuldig is. Daarnaast is de Vries net zo een grote lafaard als zijn ‘buikspreek pop Kok’.

    De Vries en zijn ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ ( heb ik ook een pak slaag gegeven bij de Raad voor Journalistiek) met hun ‘Verhoek Junkie Ron Ostowksi’ ( ook 3x een pak slaag gehad van mij https://stevenbrownsblog.wordpress.com/?s=Ron+ostrowski&submit=Zoeken ) zijn veroordeeld door de Rechter wegens het ensceneren van beelden en geluiden jegens mij met als oogmerk gevaarzetting en smaad en laster. Ten tweede toont die TBS-Moordenaar en Stalker Martin Kok zelf aan dat hij een lafaard is middels zijn eigen geestelijk gestoorde infantiele gedragingen.

    Tol Slot:
    Er meer dan 500 duizend boeken (https://stevenbrownsblog.wordpress.com/boeken-by-steven-brown/ ) van mij verkocht sinds 1994 en er is nog nooit aangetoond dat er ook maar een onwaarheid in staat.

   2. als die verhoek er harry potter bijhaalt(onzin en troep)zit die voor 100 procent in die media (homo)kliek

 3. Hoi Steve,

  Jij zou een partij op moeten richten en in de 2e kamer die ratten in pak aanpakken de echte criminele de das om doen. Zou je graag eens ontmoeten Steve je bent een man van daden en volg alles op YouTube wat met jou te maken heeft. Steve wens je veel geluk en voorspoed in je verdere leven. Groeten van Chris B. Een bewonderaar😃😃

 4. sorry voor me taal gebruik , die lafaard . peter R de ik doe alles stiekem achter je rug de vries .en maak gewoon mensen het leven ziek .maak je niet sappel .hij heb het al zwaar peter .uit geluld is ie eigelijk nu al. gr xander

 5. high steve ik blijf je volgen dat die pissebed van een peter eerder gaat dan jij ,want onkruid vergaat niet. wel leugennraars

 6. @blijfgraagopdeachtergrond Alle reactie kan je privé naar post comment sturen, kan prive gehouden worden als je dat er bij vermeld.
  Over dat Turks, lijkt mij sterk dat de Bruine Rat Bas Turks beheerst. De enige andere ‘Taal’, die ik ooit de Bruine Rat Bas van Hout heb horen gebruiken was een soort van hoge piep stem van een oude demente vrouw die op dat moment in haar broek piest, toen ik hem bij de Raad voor Journalistiek Bitch Slapte en in zijn gezicht spuugde en zijn broek probeerde uit te trekken. Hij piepte en kermde:” politie, politie…” De hele Raad voor Journalistiek was daar getuigen van, want die hingen door zijn ‘Turks’-gekerm allemaal inmiddels uit de ramen. Nu ik weer aan dat rare gekerm van de Bruine Rat moet denken hebt klonk ongeveer het zelfde als toen ik zijn Boss Peter R de Vries bij de RAI als weerloos oud vrouwtje in elkaar sloeg, die piepte precies zo als de Bruine Rat; ” politie, politie”. zie : http://www.youtube.com/watch?v=rLd0ppLNv24

 7. zou handig zijn als je een email adres hebt. Zodat mensen je prive gegevens kunnen sturen. ik heb wat foto’s gemaakt die het ook duidelijk maken.

 8. Als je goed op let zie je mysterie man duidelijk wijzen naar de gordijnen en duidelijk in het turks roepen: luxafles op zijn turks. Waarna Bas van Hout dat oppakt en snel dat herhaalt.
  In die beelden staat alleen dat Bas dat riep maar dat was duidelijk niet het geval die herhaalde wat die turk met die portofoon riep. Duidelijk met zwaar turks accentje. Groeten * ik blijf graag onbekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: