Disclamer

 

Deze site is niet van Steve Brown maar van sympathisanten

                Amsterdam Noir

                                     in de strijd tegen

            de Censuur van SANOMA en het monddood maken op Hyves in strijd met Art.1 van de Nederlandse grondwet.

Die is ingezet door de media-mafiia en zijn media huurmoordenaar:

Peter R de Vries aka de Worstenman en zijn gangstersletjes;

8 reacties op “Disclamer

 1. De vader van Peter r de vries tw Wouter de vries de verzetsheld was directeur van muiden chemie ze zijn veroordeeld voor illegaal springstoffen leveren aan Iran boete een eis van 3 miljoen in 1988 en in 1993 terug te vinden op www. Delpher.nl

 2. DE ALARMKLOK

  Geachte Lezer,

  Dat Nederland een rechtstaat zou zijn is een illusie. De kwestie Chipshol, Fred Spijkers, Joris Demmink, het z.g. pikmeerarrest enz, enz, teveel om op te noemen, maken duidelijk wat ik beweer.
  Ook ikzelf maakte zoiets mee. Rechters en officieren van justitie plegen openlijk misdrijven
  in mijn zaak. Willens en wetens deden ze dat. Mijn advocaat drong aan op een eerlijke rechtsgang. De rechters werden boos om die vraag. Zij maakten de dienst uit werd ons te kennen gegeven.
  Misdadigers die rechter zijn.
  Misdadigers die officier van justitie zijn.
  Misdadigers die hoge ambtenaar, medicus zijn.
  Deze personen gaan, bij wijze van spreken, over lijken.
  De media maakt er desgevraagd bij herhaling geen melding van. Een voorbeeld van censuur. Van alles wat ik hier aan U meedeel weet ook de politiek maar doet niets. Men zegt: Wie niet doet stemt in. Voorts blijft men de burger een illusie voorhouden met mooie praatjes. Mijn advocaat heeft een schriftelijke verklaring afgegeven dat er geen recht is gesproken. Het E H R M in Straatsburg wil de zaak niet behandelen.
  Een procedure om het OM en of rechters strafrechtelijk te vervolgen is helaas niet haalbaar. (daar heeft de politiek voor gezorgd) Rechters en officieren van justitie kunnen ongestraft misdaden plegen en dat doen ze dan ook volop. Dit alles onder leiding van
  Minister Ivo Opstelten. Hij praat mooi maar wat hij toelaat deugt niet. De wetgever wil daar geen maatregel tegen invoeren.
  Hooggeplaatste deskundigen, die het goed voor hebben, willen daar verandering in brengen maar ondervinden veel tegenwerking.
  Maak kennis met hun website: http://www.expertgroepklokkenluiders.nl
  Als de burgers, gemiddeld naar het aantal personen, evenveel misdrijven zou plegen als de overheid, dan was de maatschappij nóg minder leefbaar.
  Veel mensen plegen zelfdoding, door overheidsterreur, maar dat haalt het nieuws niet, dat wil men niet.
  Ik word klaar gestoomd om Tristan van der Vlis op te volgen, dat doet de overheid door mij geestelijk zo te martelen via corrupte rechters en officieren van justitie. Verder stelen en vernietigen ze mijn kostbare eigendommen. De overheid is moedwillig schuldig aan dit drama en ook aan het drama als ze mij zover krijgen dat ik Tristan van der Vlis heb opgevolgd.

  Zie mijn website: http://www.rechtmachtmisbruik.com

  H.C. Klomp

  • anarchiel.com/stortplaats/toon/een_uitgedokterde_pseudo-wetenschappelijke_zwendel…_video#c132024
   anarchiel.com/stortplaats/toon/ik_kwam_per_toeval_in_kamer_322_van_het_zaza_hotel_in_houston#c131997
   anarchiel.com/stortplaats/toon/buitenzintuiglijke_waarneming#c131841
   anarchiel.com/display/gwenyth_todd_wat_iedereen_maar_eens_moeten_weten#c131988
   stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/01/25/held-peter-r-dapper-geboren-in-zijn-wildste-natte-fantasieen/#comment-7766

   De overheid heeft inderdaad voor veel voor ALLE misdaad gezorgd ja! Van haar begin al
   wát dé bedoeling ook wás om de gegijzelde Mensen er onder en gevangen te houden terwijl Ze misbruikt geplunderd en Vermóórdt werden.

  • Btw aan wát ze Afrika NU flikken en Afghanistan Syrie Libie Irak wat minde Zichtbaar Kun Je Zien hoe ze dát 11de eeuw ook bij Ons Europa begonnen aan te leggen ná rape plunder Moord en oorlogen én wégslepingen van HÒNDÈRDEN Miljoenen Blanken naar china asie afrika middenoosten millenialang en ook vele malen méér dan ooit die afrikaan ook naar Amerika. Daar ná kwamen ze Ons dán religien wetten kerken belasting overheden brengen…en schooltjes om Ons “té bescháven”!

 3. GoldMorg Com schrijft; stevenbrownsblog met waarheden als een klok die op tijd loopt. Formidabele website. Eilte gangsters ?? de GoldMorgs en hun hulpjes bedoel je vermoedelijk. Hebben er geen moeite mee om dit keer geen zes miljoen maar zes miljard mensen te laten creperen om hun rijkdom te verdubbelen.
  Steven Brown had een vooruitziende blik. Hash en cocaine moeten helemaal gelegaliseerd worden om schadelijke vervuilde illegale shit en coke en verschrikkelijke drugs zoals heroine en MDA van de markt te drukken. Al eeuwen lang is door vele gebruikers bewezen dat hash en cocabladeren en extracten geen algemeen slopende uitwerking hebben. Maar de GoldMorgs willen geen legalisatie maar juist de verschrikkingen. Daarom veroorzaakten en beschermden de VS met hun bezettingen in Vietnam en Afghanistan opzettelijk een tsunami van heroine.

 4. L. Asscher is benoemd wegens het uitstekende record van zijn familie in WOII. Hij kan direct beginnen met het wegsturen van illegalen en ander gespuis. Dat was de deal met Kamp en Blok.

 5. Wow that was strange. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to say wonderful blog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s