145 reacties op “Contact

 1. Hans van Baalen heeft meer weet van die MH17 kwestie!ze geven nu de schuld aan de Russen maar volgens mij heeft de Oekrainse maffia er meer weet van!Dit alles in relatie met het Oekraine-verdrag dat er doorheen gejaagd moet worden!

 2. opinie peilingen …. nederlandse rechtspraak blijft in wereldtop …. de nederlandse rechtspraak behoort nog steeds tot de wereldtop …. dat blijkt uit de rule of law index, die de kwaliteit van de rechtspraak in 113 landen vergelijkt …. in die lijst staat nederland op plaats vijf, dezelfde positie als vorig jaar …. als het gaat over de toegang tot de rechter en de vraag in hoeverre de rechtspraak vrij is van – corruptie – corrumptie – discriminatie – restrictivisme – politieke invloed – staat nederland zelfs op de eerste plaats …. denemarken staat over de hele linie op de eerste plaats …. dat land kent het beste rechtsstelsel ter wereld, gevolgd door zweden, finland en noorwegen met nederland dus op plek vijf …. onderaan bungelen landen als egypte, cambodja, venezuela, en afghanistan …. de rule of law index, die wordt opgesteld door het world justice project, komt tot stand door interviews met 100.000 (cor)respondenten en gesprekken met experts over de hele wereld ….

 3. Vandaag was er een op radio 1 de volledige bekentenis
  en heeft men Steve Brown gelijk geven.

  er word zwaar gesjoemeld met kijk cijfer en men lieg en bedriegt
  natuurlijk hebben ze niet erbij gezegd Steve Brown heeft gelijk.

  maar dat er een Hilversum Gate aan gaat komen
  en de uitslag al bekend is dat Umberto Tan de schuld ga krijgen.

  Peter R de Vries weet natuurlijk van niks want hij vreet
  veel van corrupte duivels

 4. @ Steven
  Via Vrij en OnVerveerd Volks-Pers (aanklikken bovenaan je site)ben ik de geschiedenis van Hash in Amsterdam/NL (https://budhaze.wordpress.com/2014/05/05/the-dutch-experience-history-of-cannabis-coffeeshops-in-the-netherlands/) aan het lezen.Hier sta jij met de “Happy Family” ook in beschreven.Al mijmerend over “vroegah” en hoe wonderlijk contacten kunnen lopen (bergen ontmoeten elkaar nooit,maar mensen altijd)vraag ik mij iets af,en ik meen dat jij het ergens op je site in 1 van je berichten over het John de Mol imperium geschreven hebt,maar waar liep John met zakken wiet te leuren in Nijmegen? De Matrix…?

 5. Hey Steve…..lang geleden berichtte ik je over mijn zoon s verdwijning Marc Julien Plessius…..verdwenen sinds maart 2009, up till now i don’t know anything…iedereen zwijgt stil…..contakt gehad met politie en ambassades en ook Epafras……weet jij n oplossing svp……ik weet t niet meer…..ben ten einde raad….

 6. Geachte Meneer Brown, het kan zijn dat ik eroverheen heb gelezen….maar gaat u ook aandacht geven aan het feit dat het liefje van reetveter jarenlang bij ivo opstelten over de vloer kwam??

   • Mijn oprechte excuus Meneer Brown……Ik kom hier vaak om de Blauwe Cove te lezen en lees ook met regelmaat Kleintje Muurkrant & daar kwam ik het stukje tegen over die arts die volgens De Televaag enige tijd geleden op bezoek kwam bij Meneer Holleeder maar volgens de muurkrant in het verleden ook op bezoek kwam bij Meneer Opstelten.
    Ik dacht gewoon dat u er meer over zou weten. Het was niet mijn bedoeling om iemand te beledigen door bijnamen te gebruiken. De inspiratie voor mijn fakenaam komt van de Dolfijnen…..Ik heb u een korte mail gezonden dat ik liever niet anoniem reageer en daar kwam geen reactie op dus ik dacht dat het wel goed zat.
    Of begrijp ik weer dingen verkeerd? (nothing new….)

 7. had je dit filmpje al gezien Steve wist wel dat die R de Vries een oplichter was misschien zit er meer achter misschien was hij wel de sponsor van Wim Dankbaar
  zal die Wim Dankbaar is even aan de tand voelen als ik jouw was

 8. @Steve,

  Even iets van lang geleden:

  In september 1997 had Peter R. de Vries, misdaadverslaggever, een zgn. spraakmakende TV-reportage over jou, met die videoband van Ron O. en de brute behandeling van jou door de bodyguards van Peter R. de Vries , zogenaamd een burgeraanhouding, waarbij je bijna stikte op straat in Amsterdam. Juridisch was het eigenlijk andersom, want je stond op het punt Peter R. aan te houden en aan te pakken, omdat hij een strafbaar feit pleegde o.m. door geheime opnames te doen van jou in een grachtenpand. Peter R. de Vries vluchte laf weg, en jij werd door de bodyguards van Peter R. de Vries daarop mishandeld.

  In 1997 had die hele TV-reportage voor mij iets lachwekkends en een hoge bier- en popcorn amusementswaarde, namelijk Peter R. de Vries was fun en zogenaamd de good guy en Steve B. was het stoute boefje die wat rommelde met drugs. En ik keek er naar als trouwe TV-kijker, want dan had ik volgens Peter R. de Vries altijd een alibi.

  Nu, vele jaren later, nu ik die TV-reportage terugzie op YouTube, moet ik erkennen en waarderen dat jij je heel goed en correct verweerd hebt tegen de onvoorstelbare en schandalige inbreuk op jouw persoonlijke levenssfeer en vrijheden van de mens door, nu blijkt, beroepshufter Peter R. de Vries.

  Die TV-reportage is voor mij nog steeds fun, het heeft een hoog Peppi & Kokki gehalte, waarbij Ron O. minstens de rol van Kokki heeft, en Peter R. de Vries de rol van Peppi zou passen. De mishandeling van jouw persoon maakt de reportage echter op het eind tot een vervelende geschiedenis in een anti-climax met een vieze nasmaak voor de TV-kijker.

  Peter R. de Vries valt dus uiteindelijk door de mand in zijn eigen door hem zelf gemaakte TV-reportage, terwijl hij dat zelf niet eens door heeft. Dit zegt wel iets over de juridische intelligentie en de rechtsfilosofische bagage van Peter R. de Vries.

  Mijn respect en complimenten dat je heel open bent hierover op je website, en goed dat jij je inspant voor de belangrijkste principes van het recht op een eigen levenssfeer van de mens en het recht op eigen context en relativering van taalgebruik bij bepaalde situaties en bepaalde personen.

 9. I cannot for the WORLD understand that Dutch alternative (?) sites are not promoting the Vaatstra Complot book of Mr. Dankbaar. Do you?
  It must be small minded politics that keeps them compartmentalised, and from uniting at least in this massively important issue. What do you think?
  Peace
  T.C.
  Taiwan

  RE: https://rechtiskrom.wordpress.com/

 10. Coca peter de lafste politiehond van NL het wordt tijd dat Steve hem weer eens tegenkomt…want dat is de Vries…..die bange meid ze deed het In haar broek

 11. Hi steve ik
  Heb jou paar keer gebelt maar krijg jou niet aan de lijn ik was een paar dagen in Amsterdam om een woning in zuid te zoeken en ik had een afspraak op het kantoor van mijn advocaat Spong dacht dan konden we even afspreken helaas zonder resultaat maar de 16 e ben ik weer in Amsterdam want ik moet naar de rechtbank voor een afspraak betreft mijn cassatie voorwaarden dus hopelijk kunnen we die dag elkaar even zien!? M.v.G Martin

 12. http://judgemalek.yolasite.com/ nıeuwste update bılderberg nederland staat op ınterpol most wanted met onderandere Rob Bertholee (aıvd baas) en Mat Herben medeverdachten op de moord op Pım Fortuyn
  .
  Hıer heeft ıedereen al jaren op moeten zıtten wachten en eındelıjk .
  Bewıjs Rob Bertholee ıs een veradder en ınterpol most wanted samen met mat herben .huub wıjfjes.marcel broersma.barnett rubın.erıc smıt etc etc

  http://judgemalek.yolasite.com/

  • laatste neuws. Volkert v/d G loopt m Peter R de V aan de han d voor de volgende liquidatie. DHollande is afgelopen zomer al gespot m Geert W, F.Teeven en Neelie Kroes in Contrexville. DIRupo,Berlosconi,OPstelten, idem.
   MH-17 is door verrot Joods Nederl met behulp v Nethanyahu en Israelische ambassadeur voor materiaal en vitesse eigenaren (+PSV-Russen)voor uitvoering naar beneden gehaald.
   RTL baas John de Mol is ook actief met Gerhard Schroder en de media-inteelt

 13. wat kunnen we er aan doen, zeg het, me dochter (16) hoorde op school vd leerkracht, de russen hebben de raket afgevuurd, gelukkig betrek ik me kinderen bij het nieuws (propaganda) me dochter ging er tegen in, geen bewijs geen feiten, geen beelden, dus geruchten, ze heeft ook een doc gezien over Kiev in het begin, de fascisten die een ieder in elkaar sloegen, gesteund door Timmermans ( nu een baan die ij wilde)
  en de NOS propaganda wordt ook stil gezwegen, dus we zijn het haasje

 14. Mensen ık heb goed nıeuws want ık heb keıharde bewıjs .
  Hıer heeft ıedereen al jaren op moeten zıtten wachten en eındelıjk .
  Bewıjs Rob Bertholee ıs een veraader en ınterpol most wanted samen met mat herben .huub wıjfjes.marcel broersma.barnett rubın.erıc smıt etc etc

 15. Nico,

  Wat denk je, dat je met alleen stadgenoot een woningbouwvereniging het red met je site?
  Ben al meer dan 40 jaar klokkenluiders van misstanden van strafbare feiten en misstanden overheid.
  Heeft me gekost 13 bedrijven waarvan een net zo groot was als Randstad Uitzendbureau.
  Die grootste is in USA, dus laat me niet lachen, dat jij denkt dat je wint van de overheid.
  Jij denkt dat je met je site, handlangers het red, zoals vele sites die jouw ook op hun site vermelden.
  Zoals misha kat, die zelf dingen deed wat niet door de beugel kon, maar ook steve brown, die alleen zijn eigen ik belangrijk vind.
  Want steve brown heb ik benaderd, hij zei dat hij niets kont doen en of helpen.
  Dus al met al sta je er alleen voor, dat je dan Demmink op je sites zet, tja levert hits op.
  Maar verder zal je er niet mee komen, dus begin volgend jaar zal je ander onderkomen moeten hebben.
  Dat je selectief bent op je site, dat is dat wij je nimmer ondersteund hebben.
  Immers hebben wij bewijs meer dan 40 jaar van misstanden en strafbare feiten overheid.
  Maar ja je deed alleen sites vermelden die meer hits hadden, dus selectief in eigen belang.
  Dat je ook dan zaken aanhaalt die met dierenmishandeling hebben te maken alleen voor meer hits, vinden wij echt betreurenswaardig.
  Maar laat wel zien dat je met demmink en dierenmishandeling meer belangstelling probeert te verkrijgen.
  Als we dan zien op je site

  Twee heel aardige jonge mensen zijn in deze keiharde maatschappij buiten hun schuld de straat op gekwakt.
  Zij kunnen niet meer bij het Leger des Heils terecht omdat die een maximum hanteert. Woonruimte gezocht in Amsterdam.
  Vrijwel alles is welkom! Kraakpand, Caravan, Tijdelijk etc.
  Tel: Ranjana 06-37487854

  je zou beter alvast voor jezelf kunnen zoeken naar woonruimte.

  groetjes de klokkenluiders al meer dan 40 jaar

  ps steve brown was eerst voor de overheid crimineel, toen hij tegengewerkt werd begon hij te trappen tegen overheid

  • @Klokkenluiders,
   Verveel je je eigen? Klokkenluider? Gezien u schrijven lijkt het mij dat de Klokken wat al te luid in uw hersenpan geluid hebben. Ik crimineel voor de overheid? Ga lekker je eigen Maffe zooitje beledigen Idioot! Meldt je aan bij Utopia en ga daar de idioot uithangen met je valse stomme klokken.
   BTW Volksnieuws uit Amsterdam-Noir is inmiddels wel al uit geroeid tot meer lezers dan Panorama en revu samen per dag.

   Zie hierna mijn vaste antwoord op uw valse Klokkenluider en soort gelijke Idioten: En ga in het vervolg een ander vervelen met je valse klokken, Mafketel!

   ik werk ook voor niemand. Ik en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir zijn totaal onafhankelijk en worden al sinds ons ontstaan bestookt door processen van o.a. Maffiaboss John de Mol en de Misdaadgroep Peter R.de Vries ( zie : https://stevenbrownsblog.wordpress.com/?s=Jerry+hoff&submit=Search . Daarnaast ben ik op grond van publicaties op Volksnieuws herhaaldelijk voor de Strafrechter gesleept( zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/01/11/de-vries-maffia-zet-derderangs-sportschool-typetje-met-heuse-paardenstaart-in-tegen-steve-brown-bij-de-rechtbank-amsterdam/ door diezelfde Media Maffia-kliek tot vandaag de dag aan toe . ( zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/07/30/media-maffia-huurmoordenaar-mr-groenendaal-gijzelt-steve-brown-met-e100-000-afpers-overval/ )
   Dan ben ik ook nog in de val gelokt en vijf avonden achtereen te akkert gezet en volledig maatsschappelijk afgebrand met geknipte en geplakte beelden en geluid en bijna vermoord ( gewurgd door een Knokploeg met politie https://www.youtube.com/watch?v=82kg4hchqLk) door de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ met zijn ‘Hoerenjong de Bruine Rat Bas van Hout, ( beide AIVD en politie informanten https://www.youtube.com/watch?v=sOaYhLwa_R4 )volgens jou omdat ik voor de Staat werk, toch Imbiciel dat je bent.
   Daarna ben ik ook daadwerkelijk neergeschoten. Zeker ook als Staats-informant, vuile Mafdaai- Staats-Trol en/of Junkie dat je bent.En terwijl ik nog bewusteloos op intensive care lag en nog niet zeker was dat ik de moordaanslag zou overleven publiceerde de ‘politiescribent John van de Heuvel’ een aasgieren artikel met ongekende walgelijke onwaarheden over mij, dat ik trouwens pas een decennia later onder ogen kreeg, anders had ik zeker met een bijl hem in zijn ‘Telegraaf Nazi- Hok’ tot moes gehakt en daar graag voor gaan zitten. ( zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/07/15/analyse-van-een-artikel-van-politie-scribent-john-van-den-heuvel-een-media-moordenaar-met-de-pen/ )
   Kijk als ik volgens jouw niet de juiste vragen stel, wat ik trouwens zelf uitmaak wat ik vraag is dat geen grond voor jou om mij weg te zetten als een agent-provocatuer, vuile Mafdaai dat je bent. Ik zou zeggen ga Kat zelf interviewen !
AIVD: “Steve Brown Staatsgevaarlijk sinds 1980.” (https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2009/10/20/aivd-steve-brow/)

   Ik ben N.B. sinds minimaal 1980 door de AIVD tot Staats gevaarlijk verklaart en hoopt Fred Teeven dat ik vermoord zou/ga worden, zie: ‘VVD-Griezel Fred Teeven’:”Mr Brown u wordt doodgeschoten, ha, ha,ha.

En de Minister weigert tot heden zelfs mij inzicht in mijn AIVD dossier van 25 jaar geleden. Mijn AIVD-dossier van de periode daarna mag ik helemaal niet inzien.

   M.a.w. woorden Mafdaai ik heb geëist mijn AIVD dossier te mogen inzien en wilde het daarna publiceren,omdat ik volgens jou voor de Staat werk Randdebiel dat je bent.
   Kijk wellicht kan je in jouw kringen elkaar straffeloos beledigen, maar niet in de mijne. Ik nodig je dan ook uit om die beledigingen aan mijn adres in mijn gezicht te komen brallen in Amsterdam-noir. Dan zullen wij mijn reactie daarop filmen en uitzenden, Lafbek.


   Hoe het ook zij loop tot dan naar je Male-moer, zoals wij dat in de Oude Volksbuurt de Pijp zeiden met je beledigende onzin gebral als Rat zonder pak.

   • Hallo Steve,
    Ik ben Daan de zoon van Joop van de Sassenheimstraat 90er jaren. Hoe gaat het met rooie johnny? Weet jij waar hij zit?
    Groetjes

 16. Steve goedenmorgen! Een vraagje , lees ik het nu goed dat je met een bepaalde regelmaat , spreek beurten geeft / krijgt . Over jouw visie op het geheel . En dat in de breedte zin .
  Kan je me das eens van op de hoogte houden ?
  Vr gr A

 17. Steve en Redactie deze daggen vinden de rechtszaak
  van de vermoorde politicus Wiels plaats
  de zaak zit helemaal vol gekocht verklaringen
  en andere teringzooi zoals gebruikelijk
  bij de justitie van Nederland
  het is te horen op de radio via internet
  maar nog niet op you tube

 18. En wat onze best Bert betreft , ach het is een bijzondere jongen we hebben er maar een van ??
  BERT is de scheunste jongen van het land daar staat Bertje aan de wand , ratatatatatata . Daaaah Bertje .

 19. Steve ouwe reus ,
  Laatst met een oude uit de tijd 1978/1990 wat zitten babbelen,
  Deze kon je nog van de good old days, hij zelf had ook wat winkeltjes in Amsterdam ( van woustraat) .
  Maar komen samen erop uit dat idd de grootst laaienlichters hogerop zitten , (je snapt hem) . Wat zijn we pannekoeken geweest hadden beter door kunnen leren , dan de boef uit hangen. Maar oude reus beter een leuke boef , dan een nette schoft ! de keeper ! Snap ?
  Gr A

 20. Ik heb nog nooit zo’n losser als Steven Brown meegemaakt 🙂 🙂 Get a life ofzo….

  Steve Brown says in reply on Bert:
  July 20, 2014 at 10:21

  @Anomie SBS-Bert,

  Kadaza.nl:Internetmerk Volksnieuws uit Amsterdam-Noir één van de meest populaire en bekende websites.

  Misschien kan u zich eerst eens naar behoren voorstellen, zodat wij uw zeer gedegen uitgebalanceerde SBS-opmerking op waarde kunnen schatten.

  Dank dat u zich kennelijk druk maakt om mijn volgens uw Los(s)ers leven dat overigens voor een klein deel in zeven boeken (meer dan 500 duizend exemplaren verkocht ) is beschreven.
  Boeken Steven Brown2

  Ook is u kennelijk ontgaan dat ik een TV serie bij Veronica ( hoogste kijkcijfers toen voor dat segment en 15000,- gld per aflevering + 75 duizend gld productie kosten (zwart) contant in de zak per aflevering, zie: “Zware Jongens”))had.

  Dat ik de beste betaalde Volks-journalist en columnist toen der tijd bij Panorama ( 5000,- gld per artikel en 1000,- gld per column contant) was.

  Dat volgens de belasting The Happy Family een jaar omzet had van 50 miljoen gld per jaar . Niet gek voor een Los(s)er, niet dan?

  Dat ik als Los(s(er de enige ben geweest die tot twee maal toe de SBS Held Peter R de Vries als een lafbek onder zijn reet heb geschopt en knock-out heb ge-bitch slapped bij de RAI en eveneens aarts Lafbek Hoerenjong Bas van Hout op zijn rug heb laten gillen bij de Raad voor Journalistiek.

  Toch is het u kennelijk ook ontgaan als echte SBS-er uit de school van de ‘Maffia Boss John de Mol’ en de ‘Misdaadgroep Peter R.de Vries’ en ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ dat Kadaza.nl: heeft vast gesteld dat Volksnieuws uit Amsterdam-Noir behoort tot de 50 beste bekeken sites’ en dat kan bijv. het Amsterdamse Onderwereld uithang bord Panorama ons niet na zeggen.

 21. Beste Steve,

  Ik woon in Nuenen, een dorp aan de oostrand van Eindhoven, en wat hier gaande is tart weer alle gevoel van rechtvaardigheid.
  In Nuenen zijn de afgelopen jaren 5 tot 7 miljoen euro verdwenen als gevolg van fraude met grondaankopen. De gemeente is bij zeker 13 grondaankopen benadeeld doordat er grote verschillen zaten tussen de taxaties en het daadwerkelijk betaalde bedrag. 7 miljoen is voor een dorp met 22.000 inwoners veel geld. KAFI integrity heeft hier onderzoek naar gedaan en daar een rapport van uitgebracht.

  Ik kan het hele verhaal wel uit de doeken gaan doen maar GOOGLE -nieuws op “nuenen”en “fraude” kan dat beter. Het enige wat ik wel wil melden is dat de gemeentesecretaris op non-actief is gezet, het KAFI-rapport geheim blijft, er nog niemand is opgepakt en van een ontnemingsprocedure, zoals bij het volk wél direct gebeurt, zelfs bij enkel verdenking, is al helemaal geen sprake.

  Misschien is het iets voor een stukje op jouw site.

  met vriendelijke groet,

  Sean uit Nuenen

 22. Nee eigenlijk helemaal niets! Daar zou ik eens wat aan moeten doen! Nu zit ik mijn tijd alleen maar een beetje te verspillen met zaken waardoor niemand mij (meer) serieus kan nemen… eigenlijk ben ik gewoon stom bezig… zonde van mijn tijd, zonde van mijn leven…

  • “Steve
   bereikeensietechtsteve@gmail.com
   Geplaatst op 23 juni 2014 at 21:18
   Hey Steve, heb jij eigenlijk ook maar iets bereikt in je leven

   Steve Brown
   bereikeensietechtsteve@gmail.co

   Nee eigenlijk helemaal niets! Daar zou ik eens wat aan moeten doen! Nu zit ik mijn tijd alleen maar een beetje te verspillen met zaken waardoor niemand mij (meer) serieus kan nemen… eigenlijk ben ik gewoon stom bezig… zonde van mijn tijd, zonde van mijn leven…”

   @bereikeensietechtsteve@gmail.co lijdt aan Schichofrenie of syphilis in het laatste stadium.

   SBS-Beledigingen uit de koker van ‘Misdaadgroep Peter R.de Vries nemen bizarre schichofrene ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ vormen aan jegens Steve Brown.

   Sinds het bestaan van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir, dat inmiddels is uitgegroeid tot één van de 50 bekendste merknamen in Nederland volgens Kadaza mogen wij de meeste walgelijk anonieme beledigen ontvangen.

   Maar deze laatste spant wel de kroon van anonieme lafbek bereikeensietechtsteve@gmail.co.

   Deze anonieme lafbek schichofreen, die kennelijk in de laatst fase van syfilis verkeerd stelt op zijn simpele ‘SBS mulo-gebral’ manier ( zij kunnen niet anders na al die jaren) een infantiele beledigende vraag aan en als Steve en vervolgens geeft hij zich zelf met de naam Steven Brown antwoord.

   Kennelijk tast de waarheid inzake Bas van Hout en zijn Media-Maffia Boss Peter R. de Vries die paar hersencellen, die zij mogelijk nog hebben nu ook aan gezien deze schizofrene reactie.

   Ironisch want laat nu juist deze ‘Bagger-Peter R.de Vries kliek’ iedereen die de waarheid stelt jegens hen wegzetten als rijp voor de pschychiater.

   Wat betreft of Steve Brown wat bereikt heeft in zijn leven is totaal niet relevant voor hetgeen hij en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir publiceert maar dat neemt niet weg dat hij in alle bescheidenheid toch niet bepaald het leven van een SBS-Tokkie of loonslaaf heeft geleid of nog leidt

   Bovendien, hoe men er ook over denkt maar Steve Brown zou feitelijk in the Guinness Book of records moeten staan als enige persoon in de wereld die uit naam van alle slachtoffers die zuchten in de gevangenis door Maffioso en politie-informant en Voetbal-Maffia makelaar en hoerenloper en vader van een bastaard kind Peter R. de vries hem een schop onder zijn laffe reet heeft verkocht en bij de RAI volledig bont en blauw heeft geslagen.

   • Ach Steven die kuil(en) die ze aan het graven zijn,daar vallen ze onherroepelijk zelf definitief in.
    De waarheid blijft ALTIJD

 23. Beste Steve ,
  Ik lees met enige regelmaat je blogs en moet je vaak gelijk geven over de graai cultuur in de top hier in deze door Amerika bestuurde strontkuil (Nederland ) .
  Ouwe reus ga zeker door met je blogs , ik ka je vertellen wat ik van de status hier vind maar dan hebben we aan de letters in het alfabet niet genoeg .
  En dan te beginnen met ons oh zo mooie koningshuis .
  Heerlijk levenslang een uitkering !!!
  Bilderberg groep oke !!

 24. hey steve,ivm natalee holloway vermissing alles wijst erop dat beth holloway er zelf achter zit..er wordt beweerd dat natalee een mindcontrol sexslaaf is van de amerikaanse regering…( zoals cathy o’brien )frapant=de netwerk uitzending van 2007(kijk op you tube!!!)kijk ernaar met een andere blik…frapant=ook dat beth holloway connecties al had voor de verdwijning met zeer hoge regerings kopstukken usa!!!and we all know,they are satanic,illuminati,sick,pervers…frapant=ook dat beth holloway een relatie heeft met….john ramsey!!!zijn dochtertje jon-benet ramsey is in 1996 vermoord,en john ramsey is nog steeds verdacht hiervan…doe eens research naar deze gegevens….ivm:PETER R DE VRIES DIE LIEGT IVM NATALEE HOLLOWAY!!!BETH HOLLOWAY IDEM-DITO!!!JORAN VAN DER SLOOT=EEN MINDCONTROL ZONDEBOK IN HET HELE VERHAAL!!!DE LINK TUSSEN DE PETER R DE VRIES ZAAK-DEMMINK EN HOLLOWAY LIGGEN KORT BIJ ELKAAR IN BEIDE GEVALLEN IS HIJ INGEHUURD OM VERWARRING/LEUGENS ETC…TE BRENGEN!!!!KIJK OP YOU TUBE IVM:JOHN RAMSEY: BLACK CHILD: THE MISSING:SATAN’S CAPTIVES(15:14MIN)PETER R DE VRIES IS EEN KINDERONDERHANDELAAR/BESCHERMER VAN DE SATANISCHE,CORRUPTE,RITUELEN ELITE/REGERING SEX PERVERSE OCCULTE ILLUMINATI WERELD!!!!BESTE STEVE….DOE MET JE TEAM HIER EENS ONDERZOEK NAAR:BETH HOLLOWAY-NATALEE HOLLOWAY-JOHN RAMSEY-JON-BENNET RAMSEY-PETER R DE VRIES……GRAAF EN GIJ ZULT VINDEN…..STEVE….ER ZIJN CONNECTIES,LINKS……EN PETER R DE VRIES HEEFT EEN ZEERRRRRRR GROTE ROL IN DE COVER UP!!!NATALEE HOLLOWAY-DEMMINK ZAAK!!!!!

 25. Programma over hans van Baalen staat niet in top25 programma ,conclusie heel slecht bekeken ,dus goed nieuws minder dan 250.000 kijkers naar dat fascistische zwijnen kind ,
  Ik ben hier blij mee! Niemand wou het zien

 26. mark rutte is amerika geil…..krijgen we dan ook binnenkort dan ook een in scene gezette terroristische aanslag zoals boston marathon bombing 2013???en in scene gezette shooting zoals sandy hook 2012????en in scene gezette shooting zoals lax shooting 2013?????op you tube vind/zie je de in 100% in scene gezette “aanslagen “……dat hierover nooit kamervragen over gesteld worden is een echte schande!!!!zowel:vvd,pvv,cda,cu,pvda..etc…….hoezo laf/hypocriet/ onbegrijpelijk…..hebben onze regeringsleiders geen laptop/p.c om eens naar de beelden op you tube te kijken????een kind van 12 jaar ziet/begrijpt het nog dat het 100% IN SCENE IS GEZET!!!!!!;)

 27. peter r de vries over de grens…..helpt arme kinderen….hier in nederland help hij joris demmink…die kinderen heeft misbruikt/verkracht…HOEZO HYPOCRIET…HOEZO BOB GELDOF/BONO UITHANGEN…HOEZO CAMERAGEIL….HOEZO DUBBELE AGENDA….;)

 28. buig voor de samenleving….vertel dat al die misbruikte kinderen!!!!en al die mensen die jaren onschuldig vastzitten!!!!!en al die mensen die naar de voedselbank moeten gaan!!!!terwijl b.v maxima kleding aanheeft,wat per maand+-30.000 kost!!!!waarvan je 60 gezinnen een maand lang van kan laten eten!!!!en dan is dit nog maar 1 voorbeeld!!!vul de rest maar zelf in!!!!!!mooie samenleving is dat……wauw!!!!!of de persoonlijke chauffeurs die onze ministers hebben,en de declaraties etc…en de bezuinigen op de ouderen,zorg etc…(de zwakste van DE SAMENLEVING!!!)etc….en dat peter r de vries bij dwdd,pauw en witteman,rtl boulevard ook nog betaald wordt om zijn leugens in de joris demmink zaak te verkondigen!!!!!het is al erg genoeg dat hij platform krijgt om zijn leugens/propaganda te verkondigen…laat staan er ook nog voor betaald worden!!!!dus bekijk eerst het hele plaatje voor dat je maar iets roept……PEACE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s