Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Against Media-Maffia,Racism, Homophobia, Capitalism and For The Common People.

Contact

 

 

 

 

mail naar:volksnieuwsuitamsterdamnoir@gmail.com

 

 

 

 

mail naar: stemvandestraatamsterdam@gmail.com

 

 

TwitterTwitter
Volksnieuws uit Amsterdam-Noir by Steve Brown

175 thoughts on “Contact

 1. Open brief aan Steve(n) Brown

  Beste Steve(n)
  Ik zag dat jij mijn forum post had verwijderd,Ik had al eerder willen reageren maar ben net terug van een paar daagjes buitengaats vandaar.
  voordat ik er verder op in ga zou je zo vriendelijk willen zijn eerst eens naar je eigen post te willen kijken?.

  https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2017/08/28/the-dangerous-escalation-of-online-censorship-en-big-brother-rutte-is-watching-you/

  Zo! dus iedereen die een beetje kritisch is richting jou persoon wordt door jou keihard gecensureerd, Marcel Gelauff van de staats NOS is er niets bij vergeleken!.
  Over televisie gesproken absolute dieptepunt in de vaderlandse uitzendgeschiedenis is natuurlijk de
  uitzending : Wake Up With Revolt tv &Grachtengordel–Mafioso -Lubach & Schiettent Gaza Stem v.d Straat afl 19. een totale minachting naar jou kijkers,Geen wonder dat je de subsidie mis liep.

  Steve(n), zolang jij een publiekelijke functie bekleed als televisie persoonlijkheid (anchorman)
  of als politicus en zelfs aanspraak wil maken op publiekelijke gelden,is eenieder gerechtigd een mening te vormen c.q. jou de maat te nemen over jou heden en verleden gebaseerd op feiten.
  Dat zijn de geschreven en ongeschreven regels van de bovenwereld.
  Mag ik jou vervolgens een prettige dag toe wensen?.

  Met vriendelijke groet,
  Peter Vries

  1. Beste Peter Vries, is dat u echte naam? Lijkt ons van niet. Maar goed u heeft niet goed gekeken, want u reactie was inderdaad afhankelijk verwijdert, maar direct daarna weer geplaatst.Maar u wilt het woord jegens mij.U bent bij deze uitgenodigd als gast in de Stem vd Straat,dan kan u zeggen wat u wilt en ik u antwoorden wat ik wil, als u een keer niet wat daagjes buitengaats bent (kuch).

 2. Is dit de PETER zonder R!! de Vries,(zeg gewoon dat je niet de bekende Peter R bent dan is dat duidleijk voor iedereen!)

  Overigens heb je natuulijk feitelijk wel gelijk!(of gedeeltelijk want je bent er niet bij geweest!)
  En ook al zou alles waar zijn dan mag iemand toch wel veranderen als mens….?
  Wees blij dat Steve het nu opneemt voor de kans arme(ik zeg geen sloebers)in onze samenleving .Bovendien moet ik Steve een groot compliment maken hij maakt in iedr geval geen onderscheid in deze…zoals andere dat wel altijd doen!(denk aan politiek en media bedweters die hun zakken vullen met een praatje op de bnis.

  Ik vindt het in iedergeval zeer vernieuwend wat Steve allemaal zegt!
  Het ligt misschien allemaal wat genuanceerder maar dat leidt vaak alleen maar om de zaak heen lullen! Heel veel mensen in Nederland herkennen zich in de uitspraken van Steve….Dan mag daar toch wel wat aanbesteed worden?(TV amsterdam ik hoop snel Landelijk!
  Waar dat geld dan weer vandaan komt intresseert me nu even niet hahahah!
  Gij zult niet oordelen……hahah

 3. Zeg Steve,of is Steven ja jij wordt ook een dagje ouder met een ‘N’ staat intellectueler, Hoe verdien jij je geld tegenwoordig?
  Na eerst jaren lang de staat te hebben getild met je Happy “family” (kuch) Family stoned,
  en vervolgens op staatskosten een jetset leven er op na gehouden te hebben inclusief kasteeltje in Frankrijk. Leven als een ”God” in Frankrijk was wel op jouw van toepassing is het niet?.
  Om vervolgens met je Joego vriendjes de hoofdstad decennia lang tot last te zijn geweest,Heb jij je Na je ”studie” nu gestort op de arme sloeber,De zelfde sloeber die eerst zijn hersencellen uit zijn kop mocht blowen op jou kosten,Biedt jij nu onbezoldigd hulp aan(kuch).
  Beste Steve of (Steven)als jij de sloeber nou verteld hoe jij je geld verdient zijn ze toch meteen uit de brand! kunnen ze precies het zelfde doen!.

  1. zijn geweest,Heb jij je Na je ”studie” nu gestort op de arme sloeber,De zelfde sloeber die eerst zijn hersencellen uit zijn kop mocht blowen op jou kosten,Biedt jij nu onbezoldigd hulp aan(kuch).

   Vreemd dat je Steve dat verwijt terwijl de elite gangster
   de Iran contra schandaal bewust hebben opgezet om de multicultureel
   wereld tegen te werken
   miljoenen zwarte en blanken over de hele wereld
   aan de crack hebben geholpen
   de epidemie doel bewust door de Amerikaanse en westelijke
   maffia gilden opgezet

 4. Steve de situatie in Rotterdam is onhoudbaar voor de minderheden!Kan je 1 keer hier heenkomen want je gaat versteld staan hoever de breuk tussen arm en rijk ,en de ongecontroleerde macht van de witte boordenmaffia hier de kans probeert te pakken!Ze hebben net die wethouder Schneider eruit geschopt!Maar hier in 010 is de situatie onhoudbaar!Neem maar contact met me op want het volk is het zat !Desnoods kom ik het in de studio uitleggen!Mvgr

  1. @ Sjaak de beltrekker, We kunnen eind augustus naar je toekomen, maar je bent ook altijd welkom in de studio in Adam by Salto . En wij houden al jaren die smeerpoets Aboutaleb en zijn onLeefbaar Ratten in de gaten. Je kan ook contact opnemen met WeareChange Rotterdam, dat zijn Toppers om wan toestanden aan de Kaak te stellen in Rotterdam.

   1. hey kun je nu je verlies pakken je zet je echt voor lul ,kom ol je bent een loser zie dtat nu in , stop je blog

 5. Beste Steven,

  er is een interessant doch zeer belangrijk feit onder mijn ogen gekomen wat ik graag met je wil delen. Waar kan ik dit het beste met je delen?

  HEEL BELANGRIJK DAT HIER GAUW EENS NAAR GEKEKEN WORDT!

  MVG,
  P. Witmans

 6. Jo Steve hows life? Hier was ie weer Peter R Misdaadoplosser….. zn zakken vullen bij LiefdesPiet Umberto ik neuk dionhonnepon st(r)ax gewoonomdatikhetkan en schijtaan mijn wijf en kinderenheb… eff over kinderlijken…heen en dan komt ie..Ik Peter snap niet dat een jongen van 14 die geloof ik in de eerste of misschien 2 jaar van de middelbare school zit????? Hallo Peter het wordt tijd dat je oprot van de buis 14 jaar??? Die zit minimaal in de 3 klas van het voortgezet onderwijs!!! Wat een blunder!!!!! Rot op je bent vergeetachtig aan het worden en dement door al dat vreemde geneuk met welk wijg dan ook…. Oja wist je Steve….dat Peter R de Puttense Moordzaak al veel eerder had kunnen oplossen??? Meneer heeft 1 tip minimaal niet serieus genomen omdat die door de klerenjuten al was uitgesloten als verdachte in deze zaak…ene R.P uit Putten .Als Peterikweethetbeter deze tip of tips omtrent deze persoon wel serieus had genomen had mijn ouwe buurt straatgabber Herman al veel eerder en jaren!!! Eerder al op vrije voeten kunnen zijn.Groeten van kleine jongen ( op een steekkarretje door de wallen iedere kroeg van extra limonade heeft voorzien (2002 tot 2003 ozvbwl)

 7. Beste Steve der is een video gepubliceerd op Facebook waar pisnicht Peter r de vries bij een jonge dame op bezoek gaat jouw moment om hem effe af te zeiken alles is op beeld hij staat met ze bek vol tanden jongen heel mooi om te zien.

 8. Hey steve ik kom uit Enkhuizen…en zou dol graag is biertje willen drinken met je omdat ik alles volg…dus vandaar deze mail…groetjes jochem kroonenburg telefonisch 0611329656

  1. Dit is nep , Trump hoort overduidelijk bij dezelfde stinkers die ons allemaal naaien. Zij doen anti-Trump zodat wij nog even wat langer blijven hopen en geloven dat trump ons zal redden van de criminele banken en derest van de kakkerlakken

   1. ik kan je melden er zijn goede cia agenten bezig achter de schermen en zullen net zo lang door tot de waarheid.

  2. Binnen de geheime US-regering zit een nog geheimere geinfiltreerde controle-groep.

   Nog machtiger dan Rothschild, Bush, Clinton, Rockefeller, Trump en Merkel bijelkaar.

   Geen aliens natuurlijk, maar gewoon aards.

   Deze controle-groep heeft een dikke vinger in de pap bij Bilderberg.

  1. Bedankt voor je reactie Eindhoven.k zag een video van een Amerikaan die melde dat een goede onderzoeker geen CIA agent door het hoofd is geschoten het was een van de beste onderzoekers en ken je rebeca Roth ? zij staat op youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: