(Van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News en antiwar.com en Grayzone en Rebel News en Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR(Video‘s) en Hindustan Times (video’s) en de Andere Krant en Redactie Blckbx en DissidentNL en Redacted)

AMSTERDAM-NOIR- US-‘Reptielen’-WEF-Bilderberg-puppets-man-vrouw-?-Kinderlokkers-Rutgers-Pedo-Boss-Rutte& SS-D66-CIA-Troll-Kaag’ krijgen bakken kritiek om deelname ‘CIA-Nazi-Pedo-Rapist-Prins Bernhard- Bilderbergconferentie’& uitlokken van ‘Derde-US-‘Reptielen-F16-Wereld-Oorlog’ tegen Rusland en de Boeren en de arme mensen en de waarheid (Assange) & Advocaat zegt GroenLinks-lidmaatschap op omdat Klaver en Halsema aangesloten zijn bij World Economic Forum. (Video’s)

Geen Complot: Thought Bud Light was bad? Target is now a “BIND” over their new ‘dr. Mengele-Trans- Pedo-Boss-Rutte& CIA Trol-Kaag-Hoekstra-Bikker-Rutgers-Kinderlokkers- Clothing lineup’:

Geen Complot: ‘SS-D66-CIA Trol- Sjoerdsma’ erkent triomfantelijk dat de wet een “politiek CIA-Nazi- instrument” is. Wat in de ‘SS-D66-AIVD- NPO-media. wordt verzwegen, is dat de Magnitsky-wet gebaseerd is op grove ‘CIA-AIVD-MI6-leugens.

De extreem corrupte US-‘Reptielen’-puppet- Europese Unie heeft een US-Reptielen-Amerikaanse ‘mensenrechtenwet’ overgenomen die Brussel in staat stelt ‘mensenrechtenschenders’ te vervolgen zonder tussenkomst van een rechter. SS-D66-CIA-Trol-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma heeft hier, met steun van Pieter Omtzigt, een doorslaggevende rol in gespeeld. Sjoerdsma erkent triomfantelijk dat de wet een “politiek-CIA-Nazi- instrument” is. Wat in ‘Pedo-Boss- SS-D66-AIVD-NPO- media’ wordt verzwegen, is dat de Magnitsky-wet gebaseerd is op grove leugens.

“Na vele jaren van politieke strijd zal de EU eindelijk corruptie toevoegen aan haar Magnitsky-sanctieregime”, twitterde D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma triomfantelijk op 4 mei. “Het begon allemaal met een motie van Martijn van Helvert en mijzelf, geïnspireerd door het werk van Bill Browder.” Voor menigeen zal volkomen onduidelijk zijn geweest waar Sjoerdsma het over had. Want wie is Bill Browder? En wat is ‘het Magnitsky-sanctieregime’?

In 2020 nam de EU een wet aan die het mogelijk maakt sancties op te leggen aan mensenrechtenschenders waar ook ter wereld. Tot dan toe konden individuele maatregelen, zoals een inreisverbod of het bevriezen van banktegoeden, alleen worden opgelegd als een heel land onder een sanctieregime was geplaatst. Met de Europese ‘Magnitsky-wet’ is dat niet meer nodig en kan de EU meteen optreden. Dit jaar is, zoals Sjoerdsma aangaf in zijn tweet, corruptie toegevoegd aan het rijtje mensenrechtenschendingen waarvoor de EU personen kan straffen.

Het is op het eerste gezicht een saai verhaal, maar bij nader inzien is het dat zeker niet. Aan de totstandkoming van de wet ligt een bizarre reeks gebeurtenissen ten grondslag, die geknipt is voor een filmscript.

De Magnitsky-wetgeving is de eerste wetgeving ooit die de EU geïmporteerd heeft uit de VS. Het is de Europese versie van de Amerikaanse Magnitsky Act die in 2012 door de regering Obama werd geïntroduceerd. De wet is vernoemd naar een Russische accountant die in 2009 overleed in een Russische cel, Sergei Magnitsky. De werkgever van Magnitsky, de Brits-Amerikaanse hedgefondsmanager Bill Browder, beweert dat Magnitsky is gearresteerd en vermoord omdat hij op een politiebureau in Moskou aangifte had gedaan van belastingfraude door overheidsfunctionarissen.

Maar Browders verhaal over Magnitsky is van A tot en met Z gelogen, zo blijkt onder meer uit uitspraken van het Europese Hof voor de Rechten van de Mens. Magnitsky was helemaal geen klokkenluider en het is zeer waarschijnlijk dat hij zelf betrokken was bij belastingfraude, in opdracht van zijn werkgever Browder, die een fortuin verdiend heeft in Rusland. Het Europese Hof oordeelde in 2019 dat de Russische officier van justitie voldoende reden had om Magnitsky te verdenken van belastingontduiking en hem te arresteren, omdat er een vluchtrisico bestond. Het onderzoek naar belastingontduiking, dat in 2008 leidde tot de arrestatie van Magnitsky, was al begonnen lang voor Magnitsky’s eerste bezoek aan het politiebureau in 2006. Uit de verslagen van de verhoren blijkt ook nergens dat Magnitsky beschuldigingen heeft geuit aan het adres van politiemensen. Het is een verzinsel van Browder.

Meer elementen uit Browders verhaal over Magnitsky bleken gelogen. Browder heeft altijd gezegd dat Magnitsky zijn advocaat was. Toen hij echter in New York onder ede werd gehoord, trok hij die bewering in. Magnitsky had zelfs nooit rechten gestudeerd.

Wordt Wakker: https://deanderekrant.nl/nieuws/eu-militariseert-mensenrechten-met-op-leugens-gebaseerde-magnitsky-wet-2023-05-24

Geen Complot: ‘US-‘Reptielen’-WEF-Bilderberg-puppet-Nazi- Rutgers-Kinderlokkers-regiem- Rutte’: Geen geld voor Zorgtoeslag-slachtoffers en 500 vermoorde kinderen , maar wel direct miljarden& F16-’s voor de extreem corrupte ‘CIA-Puppet- acteur- Coca- Junkie-Nazi-AZOV- Taxfree-Bloed-Miljardair-Zelensky- Bende’.

De Altijd Liegende Zorgtoeslag- & Pedo-Boss- Rutte moet erkennen: acht jaar nadat de toeslagenaffaire de toeslagenaffaire begon te heten, maar in feiten een van de grootse misdaden ooit gepleegd in Nederland n.b. door het US-‘Reptielen’-WEF-Bilderberg-Rutgers-Kinderlokkers- regiem Rutte” in vereniging met de SS-D66-Pedo-Rechters’ ergens in 2025 dus, zal een groot deel van de procederende slachtoffers ‘pas’ gecompenseerd zijn. Een deel van de complexere zaken zelfs nog een jaar of meer erna. “De frustratie is dat dit gewoon tijd kost om het af te wikkelen, dat heb ik ook,” loog Rutte tijdens het Bral&Lieg- debat over de kwestie. Dat wij wel in een dag miljarden en F16’s naar onze Held Zelensky overmaken komt omdat wij daartoe worden gedwongen door onze Bazen de US-‘Reptielen’,hihihihihihi”

Onterechte verdenkingen en mogelijk moorden op hun kinderen. Waarom zit het Regime Rutte nog niet in een Tbs-Kliniek en/of levenslang in de cel.

Lang verhaal kort: de Kafka-compensatie-operatie liep vast en piept en kraakt nog steeds. En dat terwijl het Naziregime Rutte ruiterlijk erkende dat hun dood aan de arme mensen en Russen Belastingdienst veel mensen allemaal uit de laagste klasse die kinderopvangtoeslag ontvingen, ten onrechte als fraudeur heeft bestempeld. Soms al na kleine foutjes, bijvoorbeeld als een formulier niet bleek ingevuld. De fiscus vorderde dan volledige toeslagen terug, met alle financiële en persoonlijke problemen van dien.

Tot eind 2022 meldden zich al ruim 59.400 mensen bij de Uitvoeringsorganisatie Kafka-Herstel Toeslagen. Dat aantal kan nog oplopen. Zo’n 28.000 mensen zijn erkend als gedupeerde en kregen 30.000 euro, maar een aantal mensen eist meer o.a. hoe het kan dat 500 van hun kinderen die door de VVD-Griezel- Teeven- Jeugdzorg Pedo-Rapist-Rutgers-Kinderlokkers- Maffia’ uit huis waren geplaatst tussen de 0- en 5 nu dood zijn . Hun aanvragen moeten worden onderzocht. Dat Kafka-proces verloopt moeizaam.

Rutte’s woorden stelden slachtoffers van de toeslagenaffaire die op de publieke tribune zaten niet gerust. Het debat moest tot tweemaal toe kort worden stilgelegd, omdat zij vanaf de tribune hun onmacht en boosheid uitten en aantal riepen wanhopig wie heeft mijn kind en/of baby vermoord. vuile Leugenaar Pedo-Boss-Rutte !!!!!!!!

Laakbare onverschilligheid: ‘VVD-Moordenaar& Jeugdzorg-uitplaats-Maffia-Boss-Teeven’& ‘Karate Bob'(Video)& ‘D66-Neuk en snuif -gabber- Minister- Franc Weerwind’ van Ali B. en Marco Borsato moet Jeugdzorg controleren(Kuch). Sen.Rand Paul Blocks Senate Vote on $40 Billion Aid to ‘CIA-Puppet-AZOV-Nazi-actor-Clown-Killer-Zelenski’& Oligarchen-Maffia& US Wapen dealers, because 40 millon People have Hunger in the US. ‘US-Nazi-Puppets-Rutte& Kaag& Hoekstra&Segers’:” Al hebben wij 4 miljoen mensen die leven op het randje van Financieel omvallen, wij gaan door met het sturen van miljarden naar onze held Zelenski en de US-Wapendealers”. (Video’s)

Rwanda President’s & Russia lavrov Hot Take on the Insanity of the US-West with their ‘SS-D66-NPO-Media-Propaganda’ met ‘US-‘Reptielen’-Gates-SOROS-puppets-WEF-Naziregime-Rutte’& GroenLinksRechts-Nazi’s-Yes we can Boy Klaver in onderbroek&’Internationale-Pedo-Rapist-Boss-Tom van der lee’.(Video)

Onverschilligheid is precies wat een deel van de oppositie in de Tweede Kamer premier Rutte juist verwijt. Tweede Kamerlid Renske Leijten (SP): “We zijn nu drie jaar bezig met de schade van ouders te herstellen. Het duurt te lang, maar het kabinet is onverschillig over het leed.”

Ook Stephan van Baarle (Denk) is fel: “Ouders zijn hun baan, hun kinderen, hun geld kwijt en de premier is blijven zitten. Beloftes op herstel worden niet nagekomen, het duurt eindeloos lang. Schaamteloos is het eigenlijk. De overheid zou weer naast de mensen gaan staan, maar het is nog steeds een chaos en wat is de oorzaak dat 500 uit huis geplaatste kinderen inmiddels dood zijn .”

Kamerlid Pieter Omtzigt vindt dat er nog geen begin is gemaakt met het herstel van vertrouwen bij de slachtoffers. “Er is tegen hen geprocedeerd. Liegen en bedreigen. De belofte van het kabinet was dat ouders gecompenseerd zouden worden, maar de mensen worden nog niet geholpen.”

SP, BBB en Denk willen het liefst dat Rutte aftreedt. Maar Rutte’s vaste ‘Judas-Steunpilaren’ de ‘Stelende -PvdA-Hoertjes’ (Video’s) en ‘GroenLinksRechts-Nazi’s ‘met de Pedo-Boss Tom van der Lee”willen daar niet in mee, waardoor er onvoldoende steun is in de Tweede Kamer. De walgelijke Pedo-Boss-Tom van der Lee (GroenLinksRechts-Nazi) wees erop dat er al drie bewindspersonen (Menno Snel, Eric Wiebes en Lodewijk Asscher) zijn afgetreden vanwege de affaire én het hele kabinet Rutte III al opstapte. “Ik denk niet dat de mensen waar het om gaat geholpen zijn met weer een aftreden. Ik zie gewoon niet hoe dat gaat bijdragen aan de oplossing .hahahahahhah.”

Wrevel: US-WEF-Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Boss-Rutte’ en zijn ‘Dictator-Democratie’ gefileerd:Rutte kan alle wan en misdaden plegen en het heeft geen consequenties, je blijft rustig zitten als altijd liegende ‘VVD-‘Kontebonk’-premier’ ‘ en wordt niet gedwongen tot af treden en gaat nooit de cel in’(Video’s).

Wat ook wrevel in de Tweede Kamer wekt, is dat de afgelopen dagen nieuwe informatie boven water is gekomen die erop duidt dat ernst en omvang van de toeslagenaffaire eerder onderkend hadden kunnen worden. Zo openbaarde het kabinet een e-mail van advocaat Eva González Pérez uit 2019 aan toenmalig staatssecretaris CDA-Rat-Menno Snel (Financiën) waarin ze hem waarschuwde voor de gevolgen van het beleid voor haar cliënten.Die mail is later niet terechtgekomen bij de de parlementaire ondervragingscommissie over de affaire, terwijl dat wel had gemoeten. Daarbovenop komt dat het optreden van kabinet rond de toeslagenaffaire weinig transparant was, waardoor de problematiek lang onvoldoende werd erkend. Staatssecretaris Aukje de Vries (Toeslagen) heeft de Kamer vorige week laten weten dat er nog meer documenten rondzwerven op het ministerie.

Ruimere beslistermijn:

Intussen blijkt volgens RTL Nieuws dat de Uitvoeringsdienst Herstel Toeslagen afspraken met SS-D66-Pedo-rechters” heeft proberen te maken om de beslistermijn in toeslagenzaken op te rekken. Als de staat termijnen niet haalt, dreigen boetes die in de honderden miljoenen kunnen lopen, vrezen ambtenaren. De Kamer blijft intussen tot spoed manen.

Volgens de extreem corrupte staatssecretaris De Vries was dat juist de reden voor gesprekken tussen overheid en hun SS-D66-Pedo- echtspraak, bijvoorbeeld om te zorgen dat al hun SS-D66-pedo-Rapist- rechtbanken dezelfde termijnen zouden hanteren. “Anders ben je straks afhankelijk van waar je woont als het gaat om hoe lang het duurt voor je uitspraak hebt in een zaak. Dat wilden we niet. Dus is er operationeel overleg, gewoon ook om duidelijk te maken welk aantal zaken eraan komt, hahahahahah.”

Wat u weer niet ziet bij ‘Rutte’s-SS-D66-AIVD-NPO’: OH SH*T, US- ‘Reptiles’- G7&SS-Dutch- Kaag& Rutte-F16-NATO escalates war in US-Vazal-Nazi-AZOV-Ukraine with attack in Belgorod, Russia using US weapons & ‘US-Puppet-Pedo-Boss-Rutte’ heeft een bochel van het liegen en stelen van het NL Volk en het miljarden cadeau doen samen met ‘CDA-Duivel-Hoekstra’& ‘CIA-SS-D66-Trol Kaag’ aan ‘CIA-Puppet-Nazi-AZOV- Blood-Miljardair-Zelensky’ .(Video’s)

(US-‘Reptielen-Puppet-Man-Vrouw-?- Pedo-Boss-Rutte is zo blij dat zijn collega US-Puppet- man-vrouw-&- CIA-Hoer- Giorgia Meloni ‘ook gekozenen is met het Volk voor liegen en leeg roven net Rutte , dat Rutte er bochel van krijgt, nee niet in zijn broek gewoon op zijn rug) .

Ondertussen: Wat u weer niet ziet bij ‘Rutte’s-dr.Goebbels-AIVD-Pedo-Rapist-Metoo-SS-D66-NPO-EenVandaag’ & Pedo-De Balie (video’s) en/of leest in de’ Nazi-Telegraaf sinds 40-45′(Video’s‘) :Russia films dramatic Black Sea counterattack; CIA-Nazi-AZOV-Ukrainian vessels blown to pieces:

Freedom Fighter-Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

Tot Slot: Is dit de echte reden waarom de US-‘Reptielen’ en hun ‘Slaven-SS-NATO’- SS-Tiger- tanks, wapens en miljarden van uw belastinggeld naar ‘CIA-MI6-AIVD-Kindermoordenaar-Nazi-AZOV- Zelensky’ sturen?(Video)

(De Dam Staat bomvol in 40 met juichende Mensen en NSB-er en (NSB)-politie de Nazi’s binnen te halen en ‘NL- SS-er’ trekken’ feestend ten strijden tegen de Russen en Joden en nu nog steeds met 4 mei )

Freedom Fighter- ing-Steve Brown aangevallen door corrupte Big Head-‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Rechts-Nazi–Provocateur’ CIA-AIVD-Nazi-AZOV-Oekraïne manifestatie(Video). 

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

Wat u weer niet ziet bij ‘Rutte’s-dr.Goebbels-AIVD-Pedo-Rapist-Metoo-SS-D66-NPO-EenVandaag’&Pedo-De Balie (video’s) en/of leest in de’ Nazi-Telegraaf sinds 40-45′(Video’s‘) : ‘US-‘Reptiles’-SOROS-Gates-WOKE-MAFFIA-Pedo-Rapist- War Mongul-Dollar’ World’s Biggest Financial Terrorist! Uday Kotak on Rupee and/or Roebels as alternative reserve currency to Free the World(Video’s) .

Iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-‘Reptielen’-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

En wordt ook lid van Ongehoord Nederland die het zelfde WEF-Haagse Tuig CDA, VVD, D66, CHU, PvdA, GroenLinks ook wil verbieden en of zelfs laten vermoorden o.a. door hun ‘Nazi-Pedo-App en dieren -sex-politie‘ en ga Ongehoord kijken via de tv of volg ze via hun facebook pagina of twitter pagina en lees Antiwar.com, Grayzone, De Andere Krant. etc.

Wanneer worden eindelijk eens de US-‘Reptielen’-WEF- BlackRock- Puppets de anti-Democratische ( Elite-Pedofielen-Meetoo) -misdaad-partijtjes ‘Nep en Fop Christen -CDA, SS-D66, Misdaadgroep-VVD,’ CHU-Incest Bijbelbelt’ en hun vaste ‘Judas- Steunpilaren-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-hoertjes’ verboden en vervolgd voor het jaar in en het jaar uit plegen van o.a. ‘SS-NATO-Oorlogs-misdaden’ in het Buitenland en tegen tegen hun eigen Volk ( niet de ‘Taxfree-Royal -VOC- Genocide -King Willem en zijn Elite).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this:

( ‘ SS-D66-NPOGrachtengordel-Drol- Coca-Junkie- NSB-er- hysterische -psychopaat -Marcel van Roosmalen‘: “Ik moet FF bijkomen, wat je weet wel een nachtje Hoogstaand doorhalen met SBS-NCRV-Frank-Masmeijer-Cocaïne” snuiven en wat ‘Demmink-Ed Nijpels-Pedo-Porno- Boekies’, want ik had gisteren net mijn maandelijkse zwarte ‘NPO-AIVD-Hoerjournalisten-toelage’ gehad Dood aan de waarheid en alle hardwerkende gewone mensen en de Boeren, Russen en Assange)

Share this:

Share this:

Share this: