(Van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News en antiwar.com en Grayzone en Rebel News en Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR(Video‘s) en Hindustan Times (video’s) en de Andere Krant)

AMSTERDAM-NOIR- Basisschool van ‘US-‘Reptielen’-WEF-Psychopaten-Regime- Rutte, Kaag, Hoekstra en Bikker’ aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Pedo-Rapist, Óke ” geen plek voor Peuter-geestelijk Gestoorde-Pervert-seksuele- (des)-oriëntatie en ‘Groenlinks-D66-PvdA-VVD-Grachtengordel en Villa-Wijken-Kinderlokkers- genderidentiteit”. ( Video)& Schokkend: ‘Verzetsheld Baudet” : Het promoten van dr-Mengele-geslachtsoperaties’ op Basisschool ‘ door ‘WOKE-Maffia- psychopaten’ moet stoppen. En de sluipende normalisering van ‘Top-VVD-ers-Demmink- Ed Nijpels- Johnny de Mol, Gordo -etc.- Epstein-Gates-Clinton-Prins Edward-Pedofilie’ moet ook stoppen en dat zal het ‘US-‘Reptielen’-Pedo-Rapist- Internationaal Strafhof’ zeker niet doen (Video’s)

Door ‘US-‘Reptielen’-WEF-Nazi-regime-Pedo-Boss-Rutte’ zwaar gesubsidieerde ‘Pedo-Rapits-Kinderlokkers-Grachtegordel-Lammers-KINDERENBOEKENWEEK-Rutgers-Witwas-Stichting-& GGD-misdaadgroep’ van het perverse-‘VVD&D66-echtpaar-man/vrouw-VVD- ex Minister van Klasse Justitie- Sander-Dekker&man/vrouw-Marieke van der Plas’ veroorzaken meer misdadige schade dan alle Media-Monsters a La ‘” Holleeder’s&Tahgi’s’ “en stikstof en Russen bij elkaar in Nederland(Video’) .& CAI-puppet-Coca Junkie-Nazi-AZOV- Zelensky’ wordt steeds meer Hitler in zijn Laatste dagen(Video’s)’

Het Westen is diepgezonken: ‘Mad Dog Pedo-Rapist-Meetoo-Trump’ is nu zelfs de hoop in bange dagen voor de gewone man:Trump maakt deelname aan President- verkiezingen bekent en kondigt o.a. de strijdt aan tegen de ‘GoenlinkRechts-Nazi’& ‘Stelende-PvdA-Hoertjes’&’SS-D66’&’VVD-misdaadgroep’& ‘UvA-Kinderlokkers-Draq Queen-WOKE- Maffia'(video) en een einde te maken aan de ‘US-Nazi-Proxy Oorlog’ tegen Rusland.(Video)&German- PvdA- Hitler is wieder da -Scholz & tries to please Putin after ‘SS-Tiger-tank’ trigger and that ‘Green-Nazi- psychopath- Baerbock aka”Eva Braun”- declared just Lik Ducht ‘-psychopath premier Rutte again ‘Nazi -War’ on Russia(Video).

Er is veel ophef , walging en verbijsterende ongeloof ontstaan over de zogeheten Week van de ‘ perverse-Witwas-D66-VVD-GroenLinks-PvdA-Rutgers- Kinderlokkers-Lentekriebels, zie ‘Misdaad-Pedo-Kindeklokkers- kenniscentrum -Rutgers’ van het perverse-‘VVD&D66-echtpaar-man/vrouw-VVD- ex Minister van Klasse Justitie- Sander-Dekker&man/vrouw-Marieke van der Plas , dat Misdadige-Kinderlokkers-Hersenbeschadiging- lespakketten over Bizarre-Pedo-seksualiteit voor jonge kinderen en zelfs kleuters samenstelt. Volgens de schaamteloze en misdadige Pedo-Boss-Rutte-Kaag-Staats-Elite-Pedo-Rapist-organisatie’ dragen ‘foutieve berichten en nepnieuws’ ‘dat standaard altijd wordt verspreidt door hun eigen ‘Pr-Ouled -Pedo-Rapist-Meetoo-SS-D66-NPO” daaraan bij.

Ondertussen : Wat u weer niet ziet bij ‘Rutte’s-dr.Goebbels-AIVD-Pedo-Rapist-Meetoo-SS-D66-NPO’ (video’s) en/of leest in de’ Nazi-Telegraaf sinds 40-45′(Video’s) : ‘MH17& Nord-Stream2 -Terorrist- Biden’ fed fake news to ‘fool the World’ over Nord stream sabotage & Biden ‘blew up’ Nord stream to blackmail Germany for ‘US-Vazal-State-NAZI-AZOV-Ukraine’ arms supply(Video’s). ‘US-WEF-Nazi-Puppet- Rutte-regime’ & ‘SS-D66-CIA-Trol- Joerdsma’& ‘SS-D66-NPO’: “Het zijn de Russen die Nord Stream2 hebben opgeblazen”& ‘US-puppets -Pedo-Boy Macron’ & Zelensky’ kunnen elk moment de benen nemen naar ‘Pedo-Biden/US. (Video’s)

Veel ouders dreigden hun kinderen thuis te laten vanwege de ziekmakende themaweek. De Herenbeschadiging- lessen gaan onder meer over de vraag ‘in hoeverre een jongen een meisje mag worden en andersom’. Piemel en clitoris worden bij de naam genoemd en ook kunnen scholen een 3D-model van een clitoris krijgen met als gast docent een agressieve stijf van de cocaïne staande man/vrouw Drag Queen die haar les kracht bij zet door wild met een levensgrote Vibrator met het Logo van D66 er op te zwaaien naar de angstige in de ar zijnde Kleuters.

Onder andere FVD stelde in de Tweede Kamer vragen over de Horror-Week van de ‘Rutgers-Kinderlokkers-Lentekriebels’. De partij is een petitie begonnen ‘tegen de seksualisering van jonge kinderen’. Ook influencer Kim Feenstra sprak zich uit tegen de themaweek.

Voor welke misdadige ‘Pedo-Rapist-Demmink- Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sid Kick -Pschyco-Killer Bas van de Vliet’-OM-Amsterdam’ – dienst(Video’s) ?

Meer dan 1000 Nederlands zitten onder erbarmelijke omstandigheden al jaren vast in het buitenland en daar vraagt het OM nooit om uitlevering, maar nu wel: ‘Kindermisbruikers-Hoofdofficier Vincent-Leenders & Sidekick- Pschyco-Killer-OvJ. Bas van Vliet-OM-Amsterdam’ vraagt Mexico om uitlevering van Pedo-Rapist-activist Nelson M. Wat weet Nelson M. van ‘D66-Doofpot-Minister-Franc-Weerwind& Coca-Frank Masmeijer-hoge Elite & OM en Politie-Pedofielen’?(Video’s)

Internetspeurders hebben een opmerkelijke en schokkende ontdekking gedaan van miljoenen ‘ons kent ons Pedo-Rat in pak-corruptie’. De Rutgers Stichting kreeg tussen 2016 en 2021 tussen de 100.000 en 400.000 euro van het ministerie pedo-rapist- van klasse Justitie en Veiligheid voor de Ultra-Rijken-Elite-Gangsters van toentertijd Sander Dekker en daarna van Weervind en Dilan Yeşilgöz-Zegerius  , terwijl dat ‘Rutgers-Pedo-Kinderlokkers-Tuig’ Levenslang in de cel en/of Tbs-kliniek thuis hoort.

( Het perverse- ‘VVD&D66-echtpaar- man/vrouw-VVD ex Minister van Klasse Justitie’- Dekker&man/vrouw-Marieke van der Plas : Dekker: “ ik en mijn ‘Pedo-Boss-Rutte’ houden jou als Pervert-Pedo-Rapist-Voorzitter van onze Kinderlokkers-Rutgers-Witwas-Stichting uit de cel, hahahahahah’”.

Ook kreeg de ‘Misdadige- Kinderlokkers- Witwas- stichting ‘ geld van het extreem corrupte ministerie van VWS en Binnenlandse Zaken. Data-analist Cees van den Bos wil weten waarom het ministerie van ‘Pedo-Demmink-Rapist- Justitie ‘ zo veel geld betaalde aan de Levensgevaarlijke ‘Psychopaten-Kinderlokkers-Rutgers Stichting’. “Voor welke misdadige Pedo-Rapist- dienst?”

President – Coca-Nazi-AZOV-Junkie-Kindermoordenaar- Zelenski’ is niet de leider van Oekraïne net als Hoekstra , Rutte, Kaag niet van NL, maar acteurs die zijn ingehuurd en/of gedwongen door de ‘US-‘Reptielen’&Killer-Pedo-Chantage-CIA’ om een ‘Duivelse-Nazi-WEF-rol’ te spelen om geld wit te wassen en biowapens te maken en Russen Levend te verbranden. (Video’s).

( US-Pedo-Rapist- Taxfree-Bloed-Triljonair-Genocide-Pfizer-King-Gates’ tegen zijn ‘VVD-CDA-Zuid-As-Witwas-Slaafje -CDA-Rat in pak-acteur- Hoekstra’: ” Ik verheug me echt om samen met jou GROTE LUL een klein ‘Epstien- meisjes’ te pakken en/of een gebarbecuede Rus op te eten”.)

Ondertussen : Wat u weer niet ziet bij ‘Rutte’s-dr.Goebbels-AIVD-Pedo-Rapist-Meetoo-SS-D66-NPO’ (video’s) en/of leest in de’ Nazi-Telegraaf sinds 40-45′(Video’s) :Putin’s-‘red army’- Army captures US-Vazal-State-Nazi-AZOV-Ukrainian stronghold; Fierce fighting caught on camera:

Ondertussen : Wat u weer niet ziet bij ‘Rutte’s-dr.Goebbels-AIVD-Pedo-Rapist-Meetoo-SS-D66-NPO’ (video’s) en/of leest in de’ Nazi-Telegraaf sinds 40-45′(Video’s) : (‘Red army’) -Russia ravages 87 more US-Vazal-Staatje-Nazi-AZOV- Ukrainian platoons; Over 500 CIA-Mi6-AIVD-SS-Kyiv’s personnel killed in a day:

Door ‘US-‘Reptielen’-WEF-Nazi-regime-Pedo-Boss-Rutte’ zwaar gesubsidieerde ‘Pedo-Rapits-Kinderlokkers-Grachtegordel-Lammers-KINDERENBOEKENWEEK-Rutgers-Witwas-Stichting-& GGD-misdaadgroep’ van het perverse-‘VVD&D66-echtpaar-man/vrouw-VVD- ex Minister van Klasse Justitie- Sander-Dekker&man/vrouw-Marieke van der Plas’ veroorzaken meer misdadige schade dan alle Media-Monsters a La ‘” Holleeder’s&Tahgi’s’ “en stikstof en Russen bij elkaar in Nederland(Video’) .& CAI-puppet-Coca Junkie-Nazi-AZOV- Zelensky’ wordt steeds meer Hitler in zijn Laatste dagen(Video’s)’

Column van Arnold: ‘SS-D66-CIA-MI6-AIVD-NPO-Desinformatie’ in bloed gedrenkt’:

Freedom Fihghter-Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

Tot Slot: Is dit de echte reden waarom de US-‘Reptielen’ en hun ‘Slaven-SS-NATO’- SS-Tiger- tanks, wapens en miljarden van uw belastinggeld naar ‘CIA-MI6-AIVD-Kindermoordenaar-Nazi-AZOV- Zelensky’ sturen?(Video)

(De Dam Staat bomvol in 40 met juichende Mensen en NSB-er en (NSB)-politie de Nazi’s binnen te halen en ‘NL- SS-er’ trekken’ feestend ten strijden tegen de Russen en Joden en nu nog steeds met 4 mei )

Freedom Fighter- ing-Steve Brown aangevallen door corrupte Big Head-‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Rechts-Nazi–Provocateur’ CIA-AIVD-Nazi-AZOV-Oekraïne manifestatie(Video). 

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-‘Reptielen’-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

En wordt ook lid van Ongehoord Nederland die het zelfde WEF-Haagse Tuig CDA, VVD, D66, CHU, PvdA, GroenLinks ook wil verbieden en of zelfs laten vermoorden o.a. door hun ‘Nazi-Pedo-App en dieren -sex-politie‘ en ga Ongehoord kijken via de tv of volg ze via hun facebook pagina of twitter pagina en lees Antiwar.com, Grayzone, De Andere Krant. etc.

Wanneer worden eindelijk eens de US-‘Reptielen’-WEF- BlackRock- Puppets de anti-Democratische ( Elite-Pedofielen-Meetoo) -misdaad-partijtjes ‘Nep en Fop Christen -CDA, SS-D66, Misdaadgroep-VVD,’ CHU-Incest Bijbelbelt’ en hun vaste ‘Judas- Steunpilaren-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-hoertjes’ verboden en vervolgd voor het jaar in en het jaar uit plegen van o.a. ‘SS-NATO-Oorlogs-misdaden’ in het Buitenland en tegen tegen hun eigen Volk ( niet de ‘Taxfree-Royal -VOC- Genocide -King Willem en zijn Elite).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this: