Van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News en antiwar.com en Grayzone en Rebel News en Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR(Video‘s) en Hindustan Times (video’s) en de Andere Krant)

AMSTERDAM-NOIR- The U.S. State Department released an updated report on Human Rights in Ukraine and it honestly reads like a big bag of excuses. This is a report the State Department releases every year and every year they admit that Ukraine is a serious offender of human rights. Only this year, it is because of Russia. We go over this joke of a report and ask: Why is the U.S. supporting this corrupt place?

Gaat het zgn. Internationaal Strafhof naast Poetin nu ook de ‘US-‘Reptielen’-Puppets-psychopaat-Zelensky’ en zijn ‘CIA-Nazi-AZOV-handlangers’ en ‘psychopaat-Rishi Sunak’en zijn’Elite-Pedo-Rapist- Prins Andrew-Nazi-MI6-handlangers’ vervolgen voor Oorlogsmisdaden:Miljardair-Rishi Sunak geeft Miljardair -Zelensky’ granaten met verarmd uranium en dat is op zich al een Oorlogsmisdaad.Nu is ‘US-Naziregime-Rutte &’SS-D66-CIA-Trol Sjoerdsma’& Strafhof muis stil. (Video’s)

Verzetsheld Van Houwelingen’ pakt US-‘Reptielen’-WEF-puppet- Nazi-Zorg-Toeslag- kinderen -ontvoerder-Rutte’ aan op zijn HYPOCRIETE wan en misdadige gedrag! ‘Er is weer eens gelogen door jouw WOKE-maffia-Kinderlokker-psychopaat- man/vrouw- Rutte(Video’s):

Man/vrouw- SS-D66-CIA-Trol- psychopaat- Sjoerdsma’ kent geen schaamte en hoort Levenslang thuis in de cel en/of Tbs-Kliniek :

Tijdens het ‘Rutte- Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren en de waarheid (Assange)- Bral&Lieg-debat’ kwam ‘SS-D66-CIA-Trol-Sjoerdsma’ opeens als een echte ‘CIA-Killer-OvJ.’ met een complete ‘CIA-Strafhof’ aanklacht tegen 28 Russen met naam en toenaam en eiste hij namens de ‘CIA-D66’ dat man/vrouw- Rutte” die naast Poetin ook moest gaan vervolgen. Rutte zou dat ook gelijk gaan doen en daarmee is open en bloot bewezen dat man/vrouw- Sjoerdsma net als man/vrouw-Rutte een ‘CIA-Landverrader’ is die vervolgd moet worden. Hij bralde nog trost dat zijn Pedo-rapist-Meetoo-‘SS-D66- misdaadgroep’ het onderzoek had gedaan, wat natuurlijk een grove leugen is, want D66 is geen politie en/of OM en/of AIVD en/of CIA om zo een onderzoek te kunnen doen naar 28 Russen in Rusland. Het ging om een zaak dat een Russische Landverrader’ CIA- Hoer-Moordenaars-Journalist’, die in Rusland meer dan terecht wordt vervolgd. Zeg maar een soort van ‘CIA- Hoeren-Pedo-Rapist-NPO-Collega(Videos) ‘ van psychopaat Sjoerdsma!

US-SS-NATO-Oekraïens-AZOV-Nazi-Koran verbranders-Leger’ in Opstand tegen ‘CIA-Puppet-Miljardair-‘Nazi-AZOV-Zelensky(Video) en ‘US-puppet -Elite-Nazi-Polen wil net als Rutte& Kartelpartijtjes zijn soldaten tegen Rusland laten vechten (Video).En de altijd liegende ‘US-WEF-Nazi-puppet-Zorg-Toeslag-Kinderen-ontvoerder-regime-Rutte’: ‘verschrikkelijke Russische agressie’ tegen (door de US bezette)-Oekraïne begon 9 jaar geleden met ‘illegale bezetting’( Lees: bevrijding) Krim en daarom moet nu het gewone Volk o.a. armoede lijden in ‘mijn’ ‘US-WEF-Nazi-Strafhof-Nederland’ “. (video’s)

Je moet maar durven:US-‘Reptielen’-WEF-Puppet-Nazi-Zorgtoeslag kinderen-ontvoerder& VVD-Pedo-Boss – man/vrouw- psychopaat -Rutte’ (Video’s) maakte zich vooral druk dat Poetin kinderen heeft ontvoerd(Kuch) volgens het’ ‘US- ‘puppet-Strafhof’ en dat Poetin daarvoor terecht wordt vervolgd door ” US-‘Reptielen-WEF-puppet- Racistisch Internationaal Strafhof’, terwijl Rutte zelf de hoofddaders is van het ontvoeren van ten minste 1700 kinderen uit de Laagste Klasse van zijn 40 duizend of meer Zorgtoeslag- Slachtoffers”. ruuet gaf nog wel toe tegenover Van Hovelingen toe dat hij en de zijn ‘US-War Monguls-Bazen’ ook weleens een klein foutje maken van slecht 500 duizend vermoorde kinderen door de zijn ‘US-War- Monguls-Bazen’ en hem zelf als ‘Puppet- lid’ van de ‘US-SS-NATO:

President – Coca-Nazi-AZOV-Junkie-Kindermoordenaar- Zelenski’ is niet de leider van Oekraïne net als Hoekstra , Rutte, Kaag niet van NL, maar acteurs die zijn ingehuurd en/of gedwongen door de ‘US-‘Reptielen’&Killer-Pedo-Chantage-CIA’ om een ‘Duivelse-Nazi-WEF-rol’ te spelen om geld wit te wassen en biowapens te maken en Russen Levend te verbranden. (Video’s).

( US-Pedo-Rapist- Taxfree-Bloed-Triljonair-Genocide-Pfizer-King-Gates’ tegen zijn ‘VVD-CDA-Zuid-As-Witwas-Slaafje -CDA-Rat in pak-acteur- Hoekstra’: ” Ik verheug me echt om samen met jou GROTE LUL een klein ‘Epstien- meisjes’ te pakken en/of een gebarbecuede Rus op te eten”.)

Russia likens arrest warrant against Putin to ‘Toilet Paper’; ‘Puppet-Mh17&Nord stream 2 Terrorist&War Crimenal- Biden’ welcomes ‘US-Strafhof-Kafka-war crimes -charge’& Bizarre: ‘SS-D66-CIA-Trol Sjoerdsma’ heeft zich na ‘AIVD-Trol-VVD-Minister-Leugenaar-Halbe Zijstra’ nu ook gemeld als Vet betaalde Kroongetuigen tegen Poetin. (Video’s)

Ondertussen: Wat u weer niet ziet bij ‘Rutte’s-dr.Goebbels-AIVD-Pedo-Rapist-Meetoo-SS-D66-NPO’ (video’s) en/of leest in de’ Nazi-Telegraaf sinds 40-45′(Video’s): US-”Reptielen-puppet ‘-Pedo-Boy Macron’ zijn ‘Nazi -Politie’ slaat met plezier de demonstranten tegen hun Pedo-Rapist-Boos-Boy Macron in elkaar net zo als Pedo-Boss-Rutte zijn ‘NSB-Politie’ keer op keer ook doet:

#NurseLivesMatter: Franse Nazi-Politie van ‘Boy Macron’ discrimineert niet en slaat iedereen in elkaar inclusief Verpleegsters & Gele Hesjes.Pedo- Kees van der Spek: Het is Oké(video),  Oplichter -Pedo-Rapist-Kees van der Spek’ beledigd #Gelehesjes en vlucht zelf voor Steve Brown en laat zijn te dikke ‘HEMA-vrouwtje’ alleen staan(Video) :

Freedom Fihghter-Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

Tot Slot: Is dit de echte reden waarom de US-‘Reptielen’ en hun ‘Slaven-SS-NATO’- SS-Tiger- tanks, wapens en miljarden van uw belastinggeld naar ‘CIA-MI6-AIVD-Kindermoordenaar-Nazi-AZOV- Zelensky’ sturen?(Video)

(De Dam Staat bomvol in 40 met juichende Mensen en NSB-er en (NSB)-politie de Nazi’s binnen te halen en ‘NL- SS-er’ trekken’ feestend ten strijden tegen de Russen en Joden en nu nog steeds met 4 mei )

Freedom Fighter- ing-Steve Brown aangevallen door corrupte Big Head-‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Rechts-Nazi–Provocateur’ CIA-AIVD-Nazi-AZOV-Oekraïne manifestatie(Video). 

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-‘Reptielen’-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

En wordt ook lid van Ongehoord Nederland die het zelfde WEF-Haagse Tuig CDA, VVD, D66, CHU, PvdA, GroenLinks ook wil verbieden en of zelfs laten vermoorden o.a. door hun ‘Nazi-Pedo-App en dieren -sex-politie‘ en ga Ongehoord kijken via de tv of volg ze via hun facebook pagina of twitter pagina en lees Antiwar.com, Grayzone, De Andere Krant. etc.

Wanneer worden eindelijk eens de US-‘Reptielen’-WEF- BlackRock- Puppets de anti-Democratische ( Elite-Pedofielen-Meetoo) -misdaad-partijtjes ‘Nep en Fop Christen -CDA, SS-D66, Misdaadgroep-VVD,’ CHU-Incest Bijbelbelt’ en hun vaste ‘Judas- Steunpilaren-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-hoertjes’ verboden en vervolgd voor het jaar in en het jaar uit plegen van o.a. ‘SS-NATO-Oorlogs-misdaden’ in het Buitenland en tegen tegen hun eigen Volk ( niet de ‘Taxfree-Royal -VOC- Genocide -King Willem en zijn Elite).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.