(Van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News en antiwar.com en Grayzone en Rebel News en Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR(Video‘s) en Hindustan Times (video’s) en de Andere Krant)

AMSTERDAM-NOIR– Nog nooit vertoond in de Tweede Kamer: Tijdens ‘Rutte’s-dood aan de Russen en arme mensen – debat’ kwam SS-D66-CIA-Trol- Sjoerdma” opeens als een echte CIA-Killer-OvJ.’ met een complete ‘CIA-Strafhof’ aanklacht tegen 28 Russen met naam en toenaam en eiste hij namens de CIA-D66′ dat Rutte die 28 Russen naast Poetin ook moest gaan vervolgen. Rutte zou dat ook gelijk gaan doen en daarmee is open en bloot bewezen dat Sjoerdsma net als Rutte een ‘CIA-Landverrader’ is die vervolgd moet worden door bijv. het zgn. Strafhof en/of het OM& ‘Marcon-Nazi-Politie’ slaat er op los. (Video)

‘US- Reptielen- WEF- puppet- Psychopaat-Nazi-Rutte’: “aan de mondhoeken van Poetin is zichtbaar dat hij niet zal stoppen bij Oekraïne”(Video’s)

The U.S. State Department released an updated report on Human Rights in Ukraine and it honestly reads like a big bag of excuses. This is a report the State Department releases every year and every year they admit that Ukraine is a serious offender of human rights. Only this year, it is because of Russia. We go over this joke of a report and ask: Why is the U.S. supporting this corrupt place?

How America’-Reptiles’ destroyed the Nord Stream pipelines w/Seymour Hersh | The Chris Hedges Report:

How Long Will US-Slaves-Europe’s- Support of the War in ‘US-Vazal-State-Nazi-Ukraine’ Last(Video’s’) :

France sides with Russia and the truth on Nord Stream attacks; ‘US-‘Reptiles’ with-Puppet-Mh17&Nord Stream2 – Terrorist -Biden” obviously blew up wich have cost Germany so far 1000 Triljon,’ says French leader(Video). Gaat het ‘US- puppet-Nazi- racistische- Tuig in Zwarte Toga-Strafhof’ nu naast Poetin ook Biden&Noorwegen vervolgen(Video’s).Het antwoord is NOOIT!!!!! (videos)

Bloomberg: Het oplazen door ‘Mh17-Terrotist- Biden’ van Nord Stream 2 kost Duisland nu al 1 Trilion Dollars(Video’s) en daardoor zullen honderd duizenden gewone mensen omkomen van armoede, honger en Kou in Duitsland en de EU. ‘WEF-nazi-Rutte&’CDA-Pooier Hugo de Jonge’& ‘SS-D66-CIA-trol-Sjoerdmsa’&NPO’: “Wij blijven toch tot de laatste gewone Nederlander aan de G-honger’ ligt achter onze Furher Biden’ en zijn ‘CIA-Nazi-puppet Zelesnky’ staan” (Video’s)

Lees ook in dit verband: Nog nooit vertoond in de Tweede Kamer: Tijdens ‘Rutte’s-dood aan de Russen en arme mensen – debat’ kwam SS-D66-CIA-Trol- Sjoerdma” opeens als een echte CIA-Killer-OvJ.’ met een complete ‘CIA-Strafhof’ aanklacht tegen 28 Russen met naam en toenaam en eiste hij namens de CIA-D66′ dat Rutte die 28 Russen naast Poetin ook moest gaan vervolgen. Rutte zou dat ook gelijk gaan doen en daarmee is open en bloot bewezen dat Sjoerdsma net als Rutte een ‘CIA-Landverrader’ is die vervolgd moet worden door bijv. het zgn. Strafhof en/of het OM& ‘Marcon-Nazi-Politie’ slaat er op los. (Video)

Hitler is wieder da-(PvdA)- Scholz” A Lapdog” | Seymour Hersh On US-‘Repitles ‘Reports On Nord Stream Leak & Why US-‘Reptiles’-Nazi-WEF- Germany Is Shielding ‘Mh17&Nord Stream-Terrortis- Biden’:

WATCH: Xi and Putin on US-Vazal-State-Nazi-AZOV-Ukraine crisis, bilateral ties after signing China-Russia joint statements:

President – Coca-Nazi-AZOV-Junkie-Kindermoordenaar- Zelenski’ is niet de leider van Oekraïne net als Hoekstra , Rutte, Kaag niet van NL, maar acteurs die zijn ingehuurd en/of gedwongen door de ‘US-‘Reptielen’&Killer-Pedo-Chantage-CIA’ om een ‘Duivelse-Nazi-WEF-rol’ te spelen om geld wit te wassen en biowapens te maken en Russen Levend te verbranden. (Video’s).

( US-Pedo-Rapist- Taxfree-Bloed-Triljonair-Genocide-Pfizer-King-Gates’ tegen zijn ‘VVD-CDA-Zuid-As-Witwas-Slaafje -CDA-Rat in pak-acteur- Hoekstra’: ” Ik verheug me echt om samen met jou GROTE LUL een klein ‘Epstien- meisjes’ te pakken en/of een gebarbecuede Rus op te eten”.)

Freedom Fihghter-Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

Tot Slot: Is dit de echte reden waarom de US-‘Reptielen’ en hun ‘Slaven-SS-NATO’- SS-Tiger- tanks, wapens en miljarden van uw belastinggeld naar ‘CIA-MI6-AIVD-Kindermoordenaar-Nazi-AZOV- Zelensky’ sturen?(Video)

(De Dam Staat bomvol in 40 met juichende Mensen en NSB-er en (NSB)-politie de Nazi’s binnen te halen en ‘NL- SS-er’ trekken’ feestend ten strijden tegen de Russen en Joden en nu nog steeds met 4 mei )

Freedom Fighter- ing-Steve Brown aangevallen door corrupte Big Head-‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Rechts-Nazi–Provocateur’ CIA-AIVD-Nazi-AZOV-Oekraïne manifestatie(Video). 

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-‘Reptielen’-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

En wordt ook lid van Ongehoord Nederland die het zelfde WEF-Haagse Tuig CDA, VVD, D66, CHU, PvdA, GroenLinks ook wil verbieden en of zelfs laten vermoorden o.a. door hun ‘Nazi-Pedo-App en dieren -sex-politie‘ en ga Ongehoord kijken via de tv of volg ze via hun facebook pagina of twitter pagina en lees Antiwar.com, Grayzone, De Andere Krant. etc.

Wanneer worden eindelijk eens de US-‘Reptielen’-WEF- BlackRock- Puppets de anti-Democratische ( Elite-Pedofielen-Meetoo) -misdaad-partijtjes ‘Nep en Fop Christen -CDA, SS-D66, Misdaadgroep-VVD,’ CHU-Incest Bijbelbelt’ en hun vaste ‘Judas- Steunpilaren-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-hoertjes’ verboden en vervolgd voor het jaar in en het jaar uit plegen van o.a. ‘SS-NATO-Oorlogs-misdaden’ in het Buitenland en tegen tegen hun eigen Volk ( niet de ‘Taxfree-Royal -VOC- Genocide -King Willem en zijn Elite).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this: