(van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News en antiwar.com en Grayzone en Rebel News en Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR(Video‘s) en Hindustan Times (video’s) en de Andere Krant)

AMSTERDAM-NOIRPieter Omtzigt verwacht dat Levensgevaarlijke -psychopaat -‘man/vrouw-Snake in Suits-SS-Pedo-Rapist-Tjeerd de Groot’ over 5 jaar voor een eerlijke niet D66 rechter ziet staan en dan Levenslang krijgt en/of voor de rest van zijn leven in een ‘Transgender-WOKE-MAFFIA-Tbs-Kliniek’ verdwijnt:

’Russia rips US-‘Reptiles’ with Terrorist Binden for Nord Stream ‘lies’ at UN; ‘More Than A Smoking Gun’ (Video). ‘Maakt ons niet uit’: ‘US-‘Reptielen’-WEF-puppet-acteur -Nazi-Kabinet- KONTEBONK-Rutte’& ‘NSB-Transgender Kartel- (Pedo)-partijtjes’ blijven toch Biden en zijn CIA-puppet-acteur -Zelensky’ langjarig steunen met u miljarden(Video’s) &Gaat Gideon van Meijeren (FvD) de Boeren redden(Video)

D66-Transgender-WOKE-Maffia’ rent huilend weg uit de Raad als FvD (Video) ze ontmaskert. Stop Targeting our kids ‘Elite-Nazi-D66-Groenlinks-PvdA-Trangender-WOKE-Maffia’ -Senator Hawley &Roger Walters en Baudet slams socialmedia companies(Video) and ‘State-SS-D66-NPO'(Video)&’CIA-puppet Zelesnky&’SS-D66-CIA-Trollen Kaag&Sjoerdsma’ willen Derde Wereld Oorlog(Video’s).

’Levensgevaarlijke ‘psychopaat-SS-Pedo-Rapits-Meetoo-D66-Kamerlid man/vrouw-Tjeerd de Groot’& War Mongul- man/vrouw-‘SS-D66-Kindermoordenaar-Ollongren: ‘Zomers worden natter en droger en Dood aan Onghoord TV(Video), Russen, Chinezen arme mensen, Boeren en de Aardbeving slachtoffers in Turkije en Syrië en de Waarheid( Assange)’& Jaishankar has a point’: German Chancellor endorses EAM’s ‘European-WEF-Nazi-mindset’ remark(Video).

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

‘Verzetsheld Gideon van Meijeren'(FvD) confronteert ‘man/vrouw-SS-D66-ondemocratische-Transgender-WOKE-Maffia’-De Groot’ met zijn ‘ ‘Reptielen’-leugens’ aka” Dood aan de Russen, Chinese, arme mensen, Boeren en de waarheid(Assange,FvD, OnghoordTV)”(Video)

Omtzigt ontmaskert Status qua handhavers van de ‘Heersende-Taxfree-King-Willem-Klasse’ de ‘SS-Pedo-D66-Bulk-Hoge Raad’ met de straffeloze GRONDWET-SCHENDING van hun Boss het ‘US-‘Reptielen’-WEF-puppet-acteurs- Naziregime-Rutte'(Video) & ‘Judas-Raadkamer’ met ‘Rechter-Killer Queen-Nienke Waele’ van ‘AIVD-Moordenaar-Junkie-Peter R. de Vries'(Video)& ‘AIVD-&OM-Amsterdam-Moordenaars- Peter R. de Vries en Bas van Hout mogen straffeloos samen met bepaalde politie Moordaanslagen plegen op Steve Brown (Video).

De hoogste (corrupte) ‘Pedo-Rapist-SS-D66-rechter” heeft op 26 mei 2019 een hele duidelijke uitspraak gedaan, loog ‘man-vrouw- SS-D66-Kamerlid Tjeerd de Groot’ in een peperduur designer pak donderdag tijdens het stikstofdebat.

Zo vaart ‘US-‘Reptielen’-WEF- Nazi- Rutte-s-Nederland’ anno 2023 af op de perfecte SS-D66- storm(Video).

Gideon van Meijeren (FVD) merkte op: “We zien heel vaak in stikstofdebatten dat voorstanders van het beleid zich verschuilen achter die uitspraak van de ‘Pedo-Rapist-SS-D66-Raad van State’ uit mei 2019. Hij zei: we zijn hier nu eenmaal toe verplicht, want de uitspraak van de ‘Pedo-Rapist-SS-D66- rechter’ was heel duidelijk. Als de heer/mevr.-De Groot die uitspraak van zijn ‘Pedo-Rapist-SS-D66-rechter’ uit mei 2019 zo duidelijk vindt, ben ik heel benieuwd hoe hij/zij het oordeel van zijn Pedo-Rapist-SS-D66- rechter’ in een paar zinnen zou samenvatten.”

“ Mijn man/vrouw-‘Pedo-Rapist-SS-D66-rechter- Killer Queen Nienke de Weale’ heeft gezegd dat we de natuur in Nederland onvoldoende hebben beschermd en dat het programma dat daarvoor bedacht was, het Programma Aanpak Stikstof of de Programmatische Aanpak Stikstof, onvoldoende functioneerde omdat de reductie die daar ook in zat niet van de grond kwam. Er werd dus wel vergunningruimte uitgegeven, maar er werd niet bespaard op de uitstoot van stikstof. Daarom was het niet zozeer het programma dat werd bekritiseerd, maar de inhoud van het programma, omdat dat de natuur onvoldoende beschermde,” antwoordde/loogde man/vrouw- De Groot.

Feitelijk onjuist met als gevolg dat Boeren zich ophangen:

War-Monguls-SS-Pedo-Rapist-Meetoo-D66’ met ‘GVB-Mega-Fraudeur-Grazy-Alexandra van Huffelen'(Video) vindt het ‘goed’ dat Kamermoties niet uitgevoerd worden en dat is ondemocratisch en daarvoor zou D66 volgens hun eigen ‘ondemocratische-misdaad-plan’ verboden moeten worden(Video’s).

De echte ‘Poetin-Wint op alle Fronten-waarheid'(Video) over de ‘CIA-Politie-Moord’ op ‘Complotdenker ‘-Verzetsheld – Yannick Verdyck en waarom zit ‘Complotdenker-Verzetsheld- drs. Micha Kat al 20 maanden in voorarrest en loopt de man/vrouw-‘War Mongul-SS-D66-Mega-GVB-Freudeur-Alexandra van Huffelen’ gewoon vrij rond als ‘Pschyco-Staatssecretaris'(Video’s)

Ondertussen: Corrupte en laffe- Kinderlokker-Lammers&Demmink& Hoofdofficier Vincent Leenders& Pedo-Rose-Rapist Ed Nijpels, etc.- Nazi-D66-PvdA-Groenlinks-VVd-CDA-CHU-WOKE-Maffia -Rijksuniversiteit Groningen”(Video’s) ontslaat ‘complotdocent’ die alleen maar naar de waarheid zoekt en een ‘SS-D66-Pedo-Rechter keurt het onrechtmatige ontslag zo maar goed ,terwijl een anders ” SS-D66-Pedo-Rechter drs. Micha Kat voor een artikeltje over ‘Kinderlokker-Lammers&Demmink& Hoofdofficier Vincent Leenders& Pedo-Rose-Rapist Ed Nijpels, etc.- WOKE-Maffia’ de nog langer dan 18 maanden in de cel houdt(Video’s).

Verzetsheld Van Meijeren zei dat hij direct in zijn eerste zin al in de fout gaat. “Dat is feitelijk onjuist. Daar heeft u ‘Pedo-Rapits-SS-D66- rechter’ zich niet over uitgelaten.”

“Erkent de heer, mevr.- De Groot dat zijn ‘Pedo-Rapist-SS-D66- rechter’ niet heeft gezegd dat we de natuur onvoldoende beschermen, niet heeft gezegd dat we de stikstofuitstoot moeten verminderen en niet heeft gezegd dat we op dit moment te veel stikstof uitstoten, en dat dus al dat beleid dat nu wordt voorgesteld, waarbij men zich verschuilt achter die uitspraak van zijn ‘Pedo-Rapist-SS-D66- rechter’, niet iets is waar u rechter ons toe verplicht, maar een politieke keuze?” vroeg het FVD-Kamerlid.

Ondertussen: ‘Landverraders -Übermenschen-Nep en Fop -Links-PvdA &GroenLink& Halsema&D66’ gaan ‘Etnisch-Nazi-zuiveren’ eisen dat gewone Amsterdammers als ‘Joodse- Untermenschen’ gedeporteerd worden voor ‘VIP-Status-Houders'(Video’s)& Putin reveals Ukraine’s nuke ploy; Kyiv plotting Chernobyl ‘provocation’ with West claims Russia(Video) & Kops (PVV) SLOOPT SS-D66’er! Statushouders krijgen huizen, Nederlanders mogen op straat slapen van SS-D66!

“De Vogel- en Habitatrichtlijn dient ertoe om de natuur te beschermen. Als je daar niet aan voldoet, bescherm je de natuur onvoldoende. Zo simpel is het,” beweerde man/vrouw- De Groot.

Kiezersbedrog van SS-D66-Snakes in Suits: When Psychopaths Go to Work – Man/woman-De Groot:

Vervolgens haalde Van Meijeren hard uit. “ Uw ‘Pedo-Rapist-SS-D66-rechter’ heeft dat helemaal niet gezegd. Die heeft niet geoordeeld of wij de natuur voldoende beschermen. Hij heeft alleen gezegd dat procedureel gezien de procedure die gevolgd wordt bij de PAS niet in overeenstemming is met de Habitatrichtlijn. Als de heer/mevr..- De Groot hier toch feitelijke onjuistheden blijft verkondigen en de suggestie wekt dat wij op grond van de rechterlijke uitspraak verplicht zijn om de stikstofuitstoot te reduceren, kan hij niet zeggen dat hij zich vergist. Dan is dat het willens en wetens voorliegen van de bevolking. Dan strooit hij de kiezer zand in de ogen. Dat kan ik alleen maar omschrijven als kiezersbedrog,” zei hij.

De man/vrouw -Snake in Suits-Groot beet hem nog toe bij gebrek aan argumenten : “En dat zegt iemand die een omgekeerde vlag draagt, terwijl ik trots de ‘Nazi-AZOV-Oekraïense -Vlag’ aan de gevel van mijn Stikstof milieu- vervuilende- Villa’ heb hangen en het gaat u niet aan of ik een man of vrouw ben .”

Discussie Van Meijeren met ‘Monsanto-Trol-Caroline'(Video) platgeslagen door ‘man/vrouw-SS-D66-Bergkamp’ , benoemt het als persoonlijk feit(Video”)

Tot Slot: Yellen Says US-Reptiles Will Send a extra $10 Billion in Economic Aid to CIA-Puppet-Nazi-AZOV-Coca-Junkie- Taxfree-Blood-Biljonair’-Zelensky(Video’s).

(-) “

In the coming months, we expect to provide around $10 billion in additional economic support for Ukraine,” she said.Additional aid will be pulled from the $45 billion corrupt Congress authorized to spend on US-Vazal-State-Nazi-AZOV-Ukraine in December. So far, the US has approved $113 billion in spending on the war, which includes military aid, training, funds for the corrupt Pentagon to replenish stockpiles and pay for troop deployments, and economic assistance.According to a summary of the $45 billion aid package approved in December, $13 billion is allocated for economic and budgetary assistance.

The US-‘Reptiles’ has handed tens of billions of dollars directly to there US-Vazal-State Nazi-Ukrainian government despite its notorious corruption. Last month, a corruption scandal rocked Ukraine that resulted in the firing of several senior officials. (-)” READ MORE:https://news.antiwar.com/2023/02/23/yellen-says-us-will-send-10-billion-in-economic-aid-to-ukraine/

Freedom Fihghter-Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

Tot Slot: Is dit de echte reden waarom de US-‘Reptielen’ en hun ‘Slaven-SS-NATO’- SS-Tiger- tanks, wapens en miljarden van uw belastinggeld naar ‘CIA-MI6-AIVD-Kindermoordenaar-Nazi-AZOV- Zelensky’ sturen?(Video)

(De Dam Staat bomvol in 40 met juichende Mensen en NSB-er en (NSB)-politie de Nazi’s binnen te halen en ‘NL- SS-er’ trekken’ feestend ten strijden tegen de Russen en Joden en nu nog steeds met 4 mei )

‘( US-Pedo-Rapist- Taxfree-Bloed-Triljonair-Genocide-Pfizer-King-Gates’ tegen zijn ‘VVD-CDA-Zuid-As-Witwas-Slaafje -CDA-Rat in pak- acteur-Hoekstra’: ” Ik verheug me echt om samen met jou GROTE LUL een klein ‘Epstien- meisjes’ te pakken en/of een gebarbecuede Rus op te eten”.)

Tol slot wordt wakker: Wie nog twijfels aan Complotten moet naar The Family gaan kijken, zie hierna de Trailer:

Freedom Fighter- ing-Steve Brown aangevallen door corrupte Big Head-‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Rechts-Nazi–Provocateur’ CIA-AIVD-Nazi-AZOV-Oekraïne manifestatie(Video). 

Binnenkort: TRAFFICKED Mariana investigates with Steve Brown from Killing Fields of Amsterdam how the demand for MDMA here in the U.S. is threatening to turn the Netherlands into a Narco-state with Brown’s Classic Kick under the But of running away anxious Peter R. de Vries.

( Steve Brown Mugshot)

Steve Brown: “I was very impressed with Mariana’s and her crew there profesionality and knowledge about International Crime”.

National Geographid Trafficked host Mariana van Zeller: MDMA, Molly, Ectasy. This episode takes us on a shocking journey from secretive EDMparties in Los Angeles, to underground drug labsin The Netherlands and hidden narco torture chambers. Along the way we meet some of the most memorable people we’ve ever filmed on TRAFFICKED, such as former drug baron Steve Brown, dark net trafficker Notorious P.I.G and a Dutch hired assassin whose interview still haunts me. Don’t miss it (Trafficked Season 3 episode 5 MDMA) !

Aflevering Trafficked MDMA met Mariana van Zeller en Steve Brown
National Geographic zaterdag 25 februari 2023 vanaf 22.00 uur.

MIS HET NIET!!

Steve Brown one of the few survivors of The Killing Fields of Amsterdam Underworld

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-Reptielen-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

En wordt ook lid van Ongehoord Nederland die het zelfde WEF-Haagse Tuig CDA, VVD, D66, CHU, PvdA, GroenLinks ook wil verbieden en of zelfs laten vermoorden o.a. door hun ‘Nazi-Pedo-App en dieren -sex-politie‘ en ga Ongehoord kijken via de tv of volg ze via hun facebook pagina of twitter pagina en lees Antiwar.com, Grayzone, De Andere Krant. etc.

Wanneer worden eindelijk eens de US-‘Reptielen’-WEF- BlackRock- Puppets de anti-Democratische ( Elite-Pedofielen-Meetoo) -misdaad-partijtjes ‘Nep en Fop Christen -CDA, SS-D66, Misdaadgroep-VVD,’ CHU-Incest Bijbelbelt’ en hun vaste ‘Judas- Steunpilaren-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-hoertjes’ verboden en vervolgd voor het jaar in en het jaar uit plegen van o.a. ‘SS-NATO-Oorlogs-misdaden’ in het Buitenland en tegen tegen hun eigen Volk ( niet de ‘Taxfree-Royal -VOC- Genocide -King Willem en zijn Elite).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this:

Share this: