(van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News en antiwar.com en Grayzone en Rebel News en Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR(Video‘s) en Hindustan Times (video’s) en de Andere Krant)

AMSTERDAM-NOIRVan Dijk (SP) ONTMASKERT SS-D66-Pedo-Rapist-CIA-TROL-Sjoerdsma& de altijd liegende- Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Boss- Rutte&’CIA-Trol-Kaag’& ‘CDA-Rat in pak-Brievenbus-Witwasser Hoekstra’& ‘CHU-Schijnheilig- Bikker’ als genadeloze OORLOGSHITSERS! ‘ US-‘Reptielen’-WEF-Nazi–Escalatie’ tegen Rusland ligt op de loer!’:

Financieel expert over corrupt leiderschap van ‘SS-D66- minister -US-‘Reptielen’-WEF-puppet-CIA-Trol- IJSKONINGIN& medeplichtige aan ‘Zelensky-Kindermoorden- ‘Monster-Kaag: ‘Dat vind ik eigenlijk schokkend en misdadig tegen het gewone Nederlandse Volk’(Video) en de Russen(Video’s).

Wat u nooit ziet bij de ‘SS-D66-NPO of leest in de ‘Nazi-Telegraaf sinds 40-45’: Putin’s ‘hottest’ onslaught in East Ukraine scares CIA-Puppet Zelensky(VIDEO)& ‘US-‘Reptile’- puppet-Biden’ calls Putin’s war ‘test for his ‘Hitler- America’ and his ‘Western-EU-Nazi-Slaves’ as Russia makes big gains in US-Vazal-State-Nazi-Ukraine”& US-‘Reptielen’- lokt ook nog Oorlog uit met China(Video). WEF-Nazi-Regime-Rutte’ en CIA-SS-D66-Sjoerds:” Wij staan achter alle Kindermoorden en Oorlogen van de US’ en betalen er ook nog voor met u geld”(Video’s)

De extreem Corrupte-‘US-‘Reptielen’- WEF-puppets-EU-Nazi-Commissarissen’ hebben hun hielen nog gelicht uit ”US-‘Reptielen-WEF-Nazi-Zelensky-Kiew’ en weer een miljardje cadeau gedaan van het reeds kaal geplukte EU-gewone Volk of de meeste criminele ‘Landverraders- WEF-Strijkstok -Nazi-Kamerleden’ strijken ‘GEHEIM’ alweer neer in ‘US-Nazi-Zelensky-Kiev’ en ze hebben het niet gehad voor de gestolen Miljarden door Zelensky&Bende&The US-‘Reptiles’-Monroe Doctrine Is Soaked in Blood en de CIA-Nazi-AZOV-Maidan-bloedbad(Video) -slachting” en/of de ‘US-Reptielen”-Killer-BIO-Labs’(Video’s).

‘ En nog geen dag na zijn terug komst uit Kiev zoals wij al voorspelde en hij eist als NEP EN FOP-Pacifist pur sang -SS-D-66-CIA-Trol-Sjoerd Sjoerdsma’- psychopathisch in de Tweede kamer : de beste kans op vrede is meer wapens en miljarden naar mijn ‘CIA-Collega en Kindermoordenaar en organen handelaar Taxfree-Bloed-Miljardair-Joodse Kapo -Zelensky’ en zijn strijdvaardig designer-shopper Call Gril echtgenoot in Parijs te sturen en Dood aan de Russen, arme mensen , Boeren en de Waarheid( Assange, OnghoordTV en FvD en Steve Brown).

Maandag hebben Tweede Kamerleden een duister-corrupte-Nazi-WEF- bezoek gebracht aan de CIA-Nazi-AZOV-Oekraïense hoofdstad Kiev. Het is de eerste keer dat Nederlandse volksvertegenwoordigers in het oorlogsgebied zijn geweest. De delegatie bestond uit de volgende US-Reptielen-WEF-Nazi-psychopaten – Ruben Brekelmans (VVD-misdaadgroep), Rudmer Heerema (VVD-misdaadgroep), CIA-Trol- Sjoerd Sjoerdsma (SS-Pedo-Rapist-D66), Agnes Mulder ( Duivelse Nep en Fop Christen-CDA) en Kati Piri (Stelende-PvdA-Hoertje ).

‘Elite-Crime-Banks’ admit the COLLAPSE is coming and they like ‘Nazi-regiem Rutte&SS-D66-NPO’ don’t want YOU to know about it(video)&Syria needs our help! Instead the US-‘Reptiles’&there EU-Slaves give them ‘Child-Killers-SANCTIONS’ and the US-‘Taxfree-Reptiles’ is steeling the Syria-OIL& Will the US-‘Reptiles’ default while sending Billion to ‘CIA-puppet-Nazi-AZOV-Zelesnky’on its debt?& Biden wil ook Oorlog met China!!!!!! ‘SS-D66-CIA-Trol-Sjoerdsma’: “Ik sta achter alle Oorlogen en Kindermoorden van de US en Biden”(Video’s)

Om ‘WEF-CIA-MI6-AIVD- Kinder-Lokker-WOKE-Maffia-Lammers- Kinderboekenweek- veiligheids-corruptie-lafheid-redenen(video’s) is het Duivelse-bezoek geheim gehouden. De extreem corrupte Nazi-NSB- Kamerleden spraken met de extreem corrupte- Miljonair procureur-generaal en de eveneens tot op het bot corrupte ‘CIA-NAZI-AZOV- Rovers- en Kindermoordenaars-Bende-staf’ van ‘US- CIA-puppet- president- Joodse Kapo-Taxfree-Bloed-Miljardair -Zelenski’. Die vroegen de delegatie om meer wapens en miljarden . . De WEF-Nazi -Kamerleden” waren nog niet vertrokken of zo een beetje alle ‘CIA-NAZI-AZOV-Kindermoordenaar en organel handelaren- Oekraïners’ die zij hadden gesproken zijn ontslagen voor corruptie en Pikant het stelen tijdens het wippen van de cocaïne van het ‘Stelen-PvdA–hoertje” – de aarts lelijke – Kati Piri(Video) . Een van die corrupte Nazi-pedo-Rapist-Oekraïense- ambtenaren had zelf de onderbroek van Sjoerdsma gesloten , omdat hij helemaal weg was het het embleem op zijn te strakke ‘Speedo- Leder-onderbroekje’, namelijk het D66 Logo met een levens groot portret van Hiller bij zijn anus gedeelte. Het is nog niet bekend of Sjoerds ook lag te wippen met die man. Maar goed wie dat wel weet is natuurlijk zijn Bazen van de Killer-CIA en AIVD die hebben alles stiekem gefilmd.

Putin lambasts ‘US-Puppet-Germany- Green-Nazi-FM Annalena Baerbock’ aka “Eva Braun”and ‘German- PvdA Hitler is wieder da Scholz’ for arming ‘US-‘Reptile’s’-Vazal-State-Child-Killer-dr-Mengele-Organ-robbers-Nazi-AZOV-Ukraine’ in fiery speech marking Soviet WW2 Victory&’CIA-Puppet-Kindermoordenaars-Pedo-Rapist-Organen-rover-Nazi-AZOV-Taxfree-Bloed-Miljardair-Zelensky ‘bedankt ‘US-‘Reptielen’-WEF-puppets-Psychopaten-Naziregime-Rutte, Kaag,Hoekstra en Bikker’ voor de miljarden en wapens waardoor o.a. bejaarde nu amper te eten hebben in NL, etc. en EIST gelijk weer meer poen en wapens zodat Zelensky&Echtgenoot -Call Grill’ en zijn ‘Nazi-ÁZOV-Pedo-rovers-bende’ nog meer hun zakken kunnen vullen en o.a. designer shoppen in Parijs(Video’s)

“Ons duistere bezoek aan ‘US-Vazal-Staat-NAZ-AZOV-Oekraïne’ maakte diepe indruk, ik heb er zelfs pijn aan mij anus en neus aan overgehouden . Grootste zorg zijn niet de miljoenen Burgers in Nederland die onder de armoedegrens moeten zien te overleven, maar is nu of westerse wapens en meer miljarden op tijd aankomen, want de peperdure Call-Grill echtgenoot van mijn Gabber in Crime-‘ CIA-puppet-Taxfree-Bloed-Miljardair -Nazi-AZOV-Zelensky’ wil wel doorgaan met designer Shoppen in Parijs , London, Amsterdam en New York . Daar moeten we als CIA-Trollen ons maximaal voor inspannen!” schreef de WEF-Nazi-psychopaat- Brekelmans na het ‘Nazi-Dood aan de Russen-Snuif&neuk-corruptie-‘werk”-bezoek’.

Orwelliaanse ‘logica’:de psychopaten Ruben Brekelmans (VVD-Misdaadgroep ), Rudmer Heerema (VVD-Misdaadgroep), Hysterische- CIA-Trol-Sjoerd Sjoerdsma (SS-Pedo-rapist-D66), Agnes Mulder ( Nep en Fop- Christen-CDA) en Kati Piri Stelende-(PvdA-Hoertjes ) (Video’s) horen thuis in een Tbs-Kliniek en/of de gevangeis voordat zij mede de hele wereld vernietigen .

Stelende-Landverraders- PvdA-Hoertje&GroenlinksRechts-Nazi–Foreign Minister Annalena Baerbock’ aka “Eva Braun”(Video)-congres’ verstoord door ‘wordt Wakker- ontevreden’ lid: ‘Asociale -Pedo-Lokkers-KINDERBOEKENWEEK-Lammers-WOKE-MAFFIA-partij-Dood aan de Russen, arme mensen, Boeren en de Waarheid (Assange, OnghoordTV en FvD)!’(Video) en Leve ‘CIA-puppet-Nazi-AZOV-Miljardair-Zelensk& Russen vinden ruim 20.000 documenten over US-Killers-biolabs in Oekraïne, dit staat erin(Video’s)

SS-D66-Pedo-Rapist-Sjoerdsma, die de reactiemogelijkheid onder zijn tweets heeft uitgeschakeld, want hij is net als zijn gabber in War-Crime- GroenlinksRechts-Nazi–Foreign Minister Annalena Baerbock’ aka “Eva Braun niet geïnteresseerd naar de mening van de Kiezers  twitterde: “Indrukwekkende reis naar ‘US-Vazal-Staatje-Nazi-AZOV-Oekraïne. De SS-D66-conclusie? Dood aan de Russen en arme mensen en boeren en de Waarheid (Assange, OnghoordTV, FvD, PVVen Steve Brown) en de beste kans op een ‘SS-D66-Kern-‘Bom-Wereld Oorlog- Vrede is meer wapens en miljarden naar US-Vazal-Staatje-Nazi-AZOV-Oekraïne’en meer armoede in Nederland.. F-16’s zijn hard nodig. Laten we vast beginnen met trainen van onze AZOZ-Nazi’s zodat ze inzetbaar zijn wanneer het besluit valt.”

Het SS- D66-Pedo-Rapist-Kamerlid- joerdsma krijg terecht veel kritiek. “Nazi-Heer Sjoerdsma, George Orwell schreef ‘1948’ als waarschuwing. Niet als handleiding. ‘Meer wapens’ en ‘SS-D66-Kern-Bom-Wereld–Oorlog- Vrede’ in één zin is Orwelliaanse ‘logica’,” reageert BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen.

WEF-Nazi-Oorlogszucht stijgt naar nieuwe hoogten:

Oud-Statenlid Eelco van Hoecke stelt: “Kunnen de WEF-Nazi’s psychopaten- Ruben Brekelmans en Sjoerd oorlogshitser Sjoerdsma wat mij betreft meteen doorreizen naar het US-‘Reptielen-Nazi-Oost- front tegen Rusland net als de Nederlandse SS-er dat deden in de Tweede wereld Oorlog !”

“De oorlogszucht vanSS-D66-Pedo-Rapist-D66’er CIA-Trol-Sjoerd Sjoerdsma stijgt weer naar nieuwe hoogten. Kan iemand mij uitleggen hoe het sturen van meer miljarden de corrupte van Zelesnky en zijn Misdaad-Nazi-AZOV-Bende stopt en wapens en F-16’s (inclusief bemanning) helpt om vrede te krijgen?” vraagt Annelies Strikkers.

Freedom Fihghter-Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

Tot Slot: Is dit de echte reden waarom de US-‘Reptielen’ en hun ‘Slaven-SS-NATO’- SS-Tiger- tanks, wapens en miljarden van uw belastinggeld naar ‘CIA-MI6-AIVD-Kindermoordenaar-Nazi-AZOV- Zelensky’ sturen?(Video)

(De Dam Staat bomvol in 40 met juichende Mensen en NSB-er en (NSB)-politie de Nazi’s binnen te halen en ‘NL- SS-er’ trekken’ feestend ten strijden tegen de Russen en Joden en nu nog steeds met 4 mei )

Freedom Fighter- ing-Steve Brown aangevallen door corrupte Big Head-‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Rechts-Nazi–Provocateur’ CIA-AIVD-Nazi-AZOV-Oekraïne manifestatie(Video). 

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-Reptielen-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

En wordt ook lid van Ongehoord Nederland die het zelfde WEF-Haagse Tuig CDA, VVD, D66, CHU, PvdA, GroenLinks ook wil verbieden en of zelfs laten vermoorden o.a. door hun ‘Nazi-Pedo-App en dieren -sex-politie‘ en ga Ongehoord kijken via de tv of volg ze via hun facebook pagina of twitter pagina en lees Antiwar.com, Grayzone, De Andere Krant. etc.

Wanneer worden eindelijk eens de US-‘Reptielen’-WEF- BlackRock- Puppets de anti-Democratische ( Elite-Pedofielen-Meetoo) -misdaad-partijtjes ‘Nep en Fop Christen -CDA, SS-D66, Misdaadgroep-VVD,’ CHU-Incest Bijbelbelt’ en hun vaste ‘Judas- Steunpilaren-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-hoertjes’ verboden en vervolgd voor het jaar in en het jaar uit plegen van o.a. ‘SS-NATO-Oorlogs-misdaden’ in het Buitenland en tegen tegen hun eigen Volk ( niet de ‘Taxfree-Royal -VOC- Genocide -King Willem en zijn Elite).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this:

Share this: