(van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News en antiwar.com en Grayzone en Rebel News en Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR(Video‘s) en Hindustan Times (video’s) en de Andere Krant)

AMSTERDAM-NOIR-Millions join national strike in France against ‘US-‘Repitele’-puppet-Pedo-Rapist-Boy-Macron’s WEF-pension reform. Wanneer volgt Nederland. ‘Pedo-Rapist-Oplichter& LAFAARD- Kees van der Spek’:” Dat Klootjes Volk moet niet zeuren en door werken tot ze er dood bij neervallen en zolang ze leven naar mij op TV Kijken(Video) en Stem D66″.& Geniaal: Gideon van Meijeren SLOOPT ‘SS-Pedo-Rapist-racist-D66”er! ‘Ik ben niet wit, dit papier is wit, ik ben BLANK!'(Video).

Oud-Rutte-Samsom-minister -Stelende- PvdA-Hoertjes-Ronald Plasterk’ laat geen spaander heel van ‘SS-Pedo-Rapist-Metoo-D66’en hun ‘Fuhrer- Young Globel -WEF-leader-IJskoningin-CIA-Trol- Kaag’(Video)

Elite-Crime-Banks’ admit the COLLAPSE is coming and they like ‘Nazi-regiem Rutte&SS-D66-NPO’ don’t want YOU to know about it(video)&Syria needs our help! Instead the US-‘Reptiles’&there EU-Slaves give them ‘Child-Killers-SANCTIONS’ and the US-‘Taxfree-Reptiles’ is steeling the Syria-OIL& Will the US-‘Reptiles’ default while sending Billion to ‘CIA-puppet-Nazi-AZOV-Zelesnky’on its debt?& Biden wil ook Oorlog met China!!!!!! ‘SS-D66-CIA-Trol-Sjoerdsma’: “Ik sta achter alle Oorlogen en Kindermoorden van de US en Biden”(Video’s)

Ik denk dat we een situatie creëren in dit land met enorme tweespalt, zei financieel expert Ab Flipse dinsdag in het tv-programma Ongehoord Nieuws. Over het corrupte leiderschap van US-‘Reptielen’-WEF-puppet -Nazi-minister Kaag(SS-Pedeo-Rapist-D66) zei hij: “Als ik dat vergelijk met de laatste ministers van Financiën over de afgelopen 20 jaar en ik kijk naar wat Kaag nu presteert of eigenlijk niet presteert, dat vind ik eigenlijk schokkend en misdadig.”

Van het nieuwe Doofpot- leiderschap van Kaag komt volgens hem niet veel terecht. “Als ik kijk naar het financiële beleid, zie ik dat we in Nederland te maken hebben met enorme bedragen die we doorsturen richting Brussel en naar Zelensky en verdwijnen in het niets .” Meer lezen en Video: https://www.ninefornews.nl/financieel-expert-over-leiderschap-van-minister-kaag-dat-vind-ik-eigenlijk-schokkend/

Freedom Fihghter-Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

Tot Slot: Is dit de echte reden waarom de US-‘Reptielen’ en hun ‘Slaven-SS-NATO’- SS-Tiger- tanks, wapens en miljarden van uw belastinggeld naar ‘CIA-MI6-AIVD-Kindermoordenaar-Nazi-AZOV- Zelensky’ sturen?(Video)

(De Dam Staat bomvol in 40 met juichende Mensen en NSB-er en (NSB)-politie de Nazi’s binnen te halen en ‘NL- SS-er’ trekken’ feestend ten strijden tegen de Russen en Joden en nu nog steeds met 4 mei )

Freedom Fighter- ing-Steve Brown aangevallen door corrupte Big Head-‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Rechts-Nazi–Provocateur’ CIA-AIVD-Nazi-AZOV-Oekraïne manifestatie(Video). 

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-Reptielen-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

En wordt ook lid van Ongehoord Nederland die het zelfde WEF-Haagse Tuig CDA, VVD, D66, CHU, PvdA, GroenLinks ook wil verbieden en of zelfs laten vermoorden o.a. door hun ‘Nazi-Pedo-App en dieren -sex-politie‘ en ga Ongehoord kijken via de tv of volg ze via hun facebook pagina of twitter pagina en lees Antiwar.com, Grayzone, De Andere Krant. etc.

Wanneer worden eindelijk eens de US-‘Reptielen’-WEF- BlackRock- Puppets de anti-Democratische ( Elite-Pedofielen-Meetoo) -misdaad-partijtjes ‘Nep en Fop Christen -CDA, SS-D66, Misdaadgroep-VVD,’ CHU-Incest Bijbelbelt’ en hun vaste ‘Judas- Steunpilaren-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-hoertjes’ verboden en vervolgd voor het jaar in en het jaar uit plegen van o.a. ‘SS-NATO-Oorlogs-misdaden’ in het Buitenland en tegen tegen hun eigen Volk ( niet de ‘Taxfree-Royal -VOC- Genocide -King Willem en zijn Elite).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this:

Share this: