(van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News en antiwar.com en Grayzone en Rebel News en Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR(Video‘s) en Hindustan Times (video’s) en de Andere Krant)

AMSTERDAM-NOIR-‘SS-D66-NPO-Pedo-Rapist-Grachtegrondel-Buitenhof’ met Hoerjournalist -Maaike Schoon en CDA-Rat in pak-Brievenbus-Witwasser Hoekstra’: Alleen Russen plegen Oorlogsmisdaden en dat alleen gaan wij in Den Haag onderzoeken& Hoekstra eist dienstplicht :Verdomde -CIA-WEF-AIVD-CDA-oorlogshitser’ en Hoekstra stelt samen met Maaike Schoon dat CIA puppet-Nazi-Zelensky’ wint op alle( CORRUPTIE)- Fronten(Video’s)

“The Last of Us” die hun Hersens nog niet zijn aangetast door de ‘Kinderlokker-Drag Queen ’s ‘& ‘KINDER-Pedo-Rapist- Lammers-BOEKENWEEK’ en SS-D66-NPO-Pedo-Rapist-Grachtengordel – Buitenhof’ en geloven dat ‘CIA-Pipet-Nazi-AZOV- Zelensky, op alle (corrupte)- fronten wint en ‘US-‘Reptielen’-WEF-puppets- VVD- Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Boss- Rutte, ‘SS-D66-CIA-trol-Kaag’ , ‘Duivelse- CHU-Insect Bijbel- belt Boss- Bikker’ en ‘CDA Rat in pak-Brievenbus-Witwasser- Hoekstra niet liegen en volle ‘WEF-Nazi- psychopaten’ en Oorlogsmisdadigers zijn!

Het ‘US-‘Reptielen’-WEF- puppet-Lieg en Beroof de gewone Bevolking om o.a. miljarden naar ‘CIA-puppet-Miljardair-Nazi-AZOV-Zelensky’ te sturen voor Dood aan de Russen, Boeren ,arme mensen-Nazi-regime-Pedo-BOEKENWEEK-Lammers-Boss-Rutte, ‘SS-D66-CIA-Trol-Kaag’ ,’CDA-Rat in pak-Hoekstra’ en ‘CHU-psychopaat -Bikker’ stellen nu zelf geen geheugen en geweten te hebben net als de ‘Stelende-PvdA-Hoer Kuiken'(Video)& ‘GroenLinksRechts-Nazi-Boy-Yes we can-Klaver’(Video’s)

Pink Floyd: ‘Kinder-Lokkers-Woke Maffia-Drag Queen-Leraren’ & KINDER-(Pedo-Lokker)-BOEKENWEEK-Pim Lammers’ en corrupte ‘WEF-Nazi-Politici en hun dr. Goebbels- dood aan de Russen- Hoer-SS-D66-NPO-Media ‘ laat onze kinderen met rust(Video’s).

Freedom Fihghter-Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

Tot Slot: Is dit de echte reden waarom de US-‘Reptielen’ en hun ‘Slaven-SS-NATO’- SS-Tiger- tanks, wapens en miljarden van uw belastinggeld naar ‘CIA-MI6-AIVD-Kindermoordenaar-Nazi-AZOV- Zelensky’ sturen?(Video)

(De Dam Staat bomvol in 40 met juichende Mensen en NSB-er en (NSB)-politie de Nazi’s binnen te halen en ‘NL- SS-er’ trekken’ feestend ten strijden tegen de Russen en Joden en nu nog steeds met 4 mei )

Freedom Fighter- ing-Steve Brown aangevallen door corrupte Big Head-‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Rechts-Nazi–Provocateur’ CIA-AIVD-Nazi-AZOV-Oekraïne manifestatie(Video). 

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-Reptielen-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

En wordt ook lid van Ongehoord Nederland die het zelfde WEF-Haagse Tuig CDA, VVD, D66, CHU, PvdA, GroenLinks ook wil verbieden en of zelfs laten vermoorden o.a. door hun ‘Nazi-Pedo-App en dieren -sex-politie‘ en ga Ongehoord kijken via de tv of volg ze via hun facebook pagina of twitter pagina en lees Antiwar.com, Grayzone, De Andere Krant. etc.

Wanneer worden eindelijk eens de US-‘Reptielen’-WEF- BlackRock- Puppets de anti-Democratische ( Elite-Pedofielen-Meetoo) -misdaad-partijtjes ‘Nep en Fop Christen -CDA, SS-D66, Misdaadgroep-VVD,’ CHU-Incest Bijbelbelt’ en hun vaste ‘Judas- Steunpilaren-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-hoertjes’ verboden en vervolgd voor het jaar in en het jaar uit plegen van o.a. ‘SS-NATO-Oorlogs-misdaden’ in het Buitenland en tegen tegen hun eigen Volk ( niet de ‘Taxfree-Royal -VOC- Genocide -King Willem en zijn Elite).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this:

Share this:

Share this: