(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Complot, Nee de verschrikkelijke waarheid: Het ‘Reptielen’-Nazi-WEF’ wil ‘Matrix-Big-Brother-technologie’ waarmee gedachten kunnen worden gemonitord en gecontroleerd. ‘WEF-puppets-SS-D66-Paternotte&’Nazi-Zorgtoeslag&Pedo Boss- Rutte’, ‘CIA-Trol-Kaag’, ‘CDA-Rat in pak-Hoekstra’ en CHU-Godsdienst waanzinnige -Mirjam Bikker zijn dol blij met die komende ‘WEF-Matrix-dr. Mengele-technologie’&NL bezet en op slot maar niet door de Russen, maar door de EU&’dr. Mengele-Pfizer’ is actively exploring ways to ‘mutate’ the current covid-19 virus in order to make additional vaccines for profit(Video).

Canadese- ‘WEF- Boy Trudeau&Politie- kinderlokker – Draq Queen’ en (Pedo’s)-‘GroenLinks Rechts-Nazi’s &SS-Pedo-D66-& PvdA-stelende- Hoertjes&UvA-Pedo-Hoogleraar Hendriks- Woke- Maffia’ vallen gewelddadig Rebel News(Video) en Rusland aan & ‘SS-Pedo-D66’ & zijn ‘Pedofielen-Rechtser’ willen dat Moorden en verkrachtende Pedo’s altijd weer een tweede kans krijgen om weer te Moorden en verkrachten(Video) .’SS-D66-NPO’ met ‘WEF-Nazi-AZOV-Pr.-Man -Fake News-Rudy Bouma’&SS-D66-Sjoerdsma’: “Het voorgaande zijn allemaal Complotten en wij zijn geen ‘SS-D66-Pedofielen’ en/of CIA-Trollen ”(video’s) .

Madam Maxwell van Epstein krijgt voor US-begrippen milde straf als beloning voor het zwijgen en niet noemen van namen van de ‘Elite-Pedo-Rapisten zoals Clinton ,Prins Andrew, Gates, Trump, etc.& Verzetsheld Van Meijeren is de enige die de Boeren en verkrachte kinderen steunt(Video).

De ‘WEF-Pedo-Rapist-Reptielen’ a La ‘Taxfree-(Shell-VOC)-Miljardair- Queen Exotica-Maxima’ en ‘CIA-Killer-Boss’ persoonlijk hebben hun puppet-‘Clown-Killer-Joodse Kapo-Taxfree-Bloed Miljardair- Nazi-AZOV-Zelensky’ zijn nieuwe ‘Nazi-40-45-orders’ geven net als aan hun puppets Rutte, Kaag, Hoekstra,Ollongren& China blasted U.S.-Reptile’s of ‘banditry’ after reports accused American forces of smuggling ‘stolen’ Syrian oil out of the war-torn country into ‘CIA-Iraq'(Video). ‘SS-D66-NPO’ met ‘WEF-Nazi-AZOV-Pr.-Man -Fake News-Rudy Bouma’&SS-D66-Sjoerdsma’: “Het voorgaande zijn allemaal Complotten”(Video’s)

Ondertussen: Klokkenluider drs Micka Kat kansloos en al meer dan een jaar in de bak( Langer dan menig gepakte verkrachtende (D66)- Woke Maffia-Pedo) wordt afgeslacht door ‘SS-D66-Pedo-Rechtbank’:

Markuszower (PVV) wil Top VVD-er en ex OM-Boss-Demmink -Hoofdofficier Vincent Leenders-OM-Amsterdam&Ed Nijpels- Gordon-Johnny de Mol- Matthijs van Nieuwkerk, Kees van der Spek, etc. kinder-misbruikers LEVENSLANG en/of TBS in de gevangenis! SS-Pedo-Rapist-D66-Snelle wil dat niet, want dan blijven er weinig D66-VVD-GroenLinks-PvdA -Woke Maffia en Rechters- leden over!

Verzetsheld Van Meijeren'( FvD) vertelt ontluisterend verhaal over ‘satanisch -Demmink en Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ritueel kindermisbruik en de ‘Klasse Justitie-Pedo-Rapist-Doofpot’ van ‘WEF-Nazi-puppets- Ministers -‘SS-D66-UncleTOM-Weerwind en ”VVD-Gangsterin-Uncle Tom-Yeşilgöz’.(Video’s)

Freedom Fihghter-Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

Freedom Fighter- ing-Steve Brown aangevallen door coorupte Big Head-‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Rechts-Nazi–Provocateur’ Oekraïne manifestatie(Video). 

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-Reptielen-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

En wordt ook lid van Ongehoord Nederland die het zelfde WEF-Haagse Tuig CDA, VVD, D66, CHU, PvdA, GroenLinks ook wil verbieden en of zelfs laten vermoorden o.a. door hun ‘Nazi-Pedo-App en dieren -sex-politie‘ en ga Ongehoord kijken via de tv of volg ze via hun facebook pagina of twitter pagina en lees Antiwar.com, Grayzone, De Andere Krant. etc.

Wanneer worden eindelijk eens de US-‘Reptielen’-WEF- BlackRock- Puppets de anti-Democratische ( Elite-Pedofielen-Meetoo) -misdaad-partijtjes ‘Nep en Fop Christen -CDA, SS-D66, Misdaadgroep-VVD,’ CHU-Incest Bijbelbelt’ en hun vaste ‘Judas- Steunpilaren-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-hoertjes’ verboden en vervolgd voor het jaar in en het jaar uit plegen van o.a. ‘SS-NATO-Oorlogs-misdaden’ in het Buitenland en tegen tegen hun eigen Volk ( niet de ‘Taxfree-Royal -VOC- Genocide -King Willem en zijn Elite).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this:

Share this: