( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News en antiwar.com)

AMSTERDAM-NOIR-AMSTERDAM-NOIR- What the WEF just did at Davos is insane, and we should all get ready | Redacted with Clayton Morris:

Russia issues WW3 warning as NATO escalates in Ukraine | Redacted with Natali and Clayton Morris:

Democratie ondermijnend ‘Pedo-Rapist-Rat in pak’- gedrag: Corrupte Rat in pak-SS-NSB- Topambtenaar Brons van de ‘Censuur Queen Ollongren’ & Rat in pak-psychopaat Rutte betaalt deeltje 41000,-euro ‘Fraude-toelage terug’, maar hoort thuis in de cel(Video’s )

‘Verzetsheld-Baudet’ erg geschrokken na bezoek aan ‘Reptielen’-Pedo-Rapist-WEF-Davos’: als wij niet opstaan, leven wij over 10 jaar in slavernij, maar de uitgebuite Laagste Klasse leeft al jaren in ”Moderne’-Rutte-Slavernij’ en staat o.a. in de rij bij de Voedselbank& Mainstream influencer ‘WEF-CIA-Mossad-troll- Coca Junkie- Palestinian-Traitor-Nas Daily’ stepped in just like ‘SS-D66-NPO -CIA-AIVD-Trol-Rudy Bouma’ on behalf of the ‘Mass-Taxfree-Killer-global elites(Video’s)

Bij SS-D66-NPO-OP1  roept ex MIVD-Gestapo- Boss -Fat-man  -Pieter Cobelens’  Straffeloos op tot het executeren van Baudet en gaat de NPO straffeloos door met  Haatzaaien tegen Gideon van Meijeren en oproep tot  vermoorden van FvD leden.  De ‘dr. Goebbels-‘Staat-AIVD- NPO’ smacht naar een nieuwe Volkert & Derde Wereld Oorlog & Oekraïne is een ‘Pretpark’ vergeleken’  bij Jemen, etc. (Video’s)

De vele male met de dood bedreigde ( laatste keer bij SS-D66-NPO-Bral-OP1 door EX MIVD-Boss-Fat-man- Pieter Cobelens ) Verzetsheld -Thierry Baudet geeft boek over gevaren van coronavaccins aan ‘ ‘Reptiel’-Taxfree-VOC-Genocide- koning Willem-Alexander'(Video)

Vorige week was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van ‘Taxfree-VOC-Genocide- koning Willem-Alexander en koningin Maxima’ in het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam dat het hele jaar zo goed als leeg staat en waar makkelijk 1000 dak lozen in zouden kunnen wonen . Ze ontvingen in hoofdzaal Ratten in pak honderden gasten uit de extreem corrupte ‘Pedo-Rapist- politiek en het ‘(geen)-openbaar bestuur die voor 90% in een Tbs-kliniek en/of de cel horen te zitten . Het was voor het eerst sinds corona dat de traditionele Rat in pak-nieuwjaarsreceptie plaatsvond en die is goed voor 1000 jaar cel!!!!!!!.

En er is geen ‘SS-Pedo-D66-Rechter’ van King Willem ( in naam der Koning) die ooit maar een van dieTaxfree-Elite- Pedo-Rapist-WEF-Bilderberg-Ratten pak zal veroordelen voor hun Misdaden tegen het Volk en de Russen:

Ook Verzetsheld FVD-voorman Thierry Baudet was uitgenodigd. Het is een beetje een kartelfeestje, maar ik ga er toch naartoe, zei hij. Taxfree Queen Exotica WEF-Reptiel- Koningin Maxima kreeg van hem een themanummer van het tijdschrift Epoque over de gevaren van CBDC oftewel central bank digital currency, iets waar zij zich voor inspant.

Dat moeten we niet hebben:

Deze CBDC is heel gevaarlijk want daardoor hebben we helemaal geen privacy meer, kunnen ze al onze betalingen registreren en ook blokkeren, dus dat moeten we niet hebben, aldus Baudet. “Hopelijk brengt dit haar op andere gedachten.”

De FVD-leider nam voor koning Willem-Alexander het boek ‘De Gevaarlijkste Dr. op Aarde’ van Robert F. Kennedy jr. mee. Het boek gaat over de gevaren van de vaccinaties, Big Pharma, Anthony Fauci, de hele corruptie van de coronasituatie.

Enorme gevaren: US- ‘Pedo-Rapist-‘Reptielen’-WEF-CIA-SS-NATO’ met hun puppet- ‘Big Brother-AIVD- NCTV&SS-D66-NPO-Nazi-Rutte’ pleegt al jaren stiekem ‘CIA-AIVD-Hersenspoeling’ van het Volk met Dood aan de Russen en arme mensen, Boeren en de Waarheid en laat onze ‘Gordon’-Pedo’s’ moorden en verkrachten. ‘SS-D66-NPO’ met ‘WEF-Nazi-AZOV-Pr.-Man -Fake News-Rudy Bouma’&SS-D66-Sjoerdsma’: “Het voorgaande zijn allemaal Complotten en wij zijn geen ‘SS-D66-Pedofielen’ en/of betaalde ‘CIA-AIVD-NCTV-Trollen’ ”(kuch).(Video’s)

De gabbers in crime van Zelensky de ‘Oekraïense -Moordenaars &Drugs en Wapenen vrouwen en kinderen- handelaren en Fraude en Witwasser- Oligarchen’ leven straffeloos als ‘Taxfree-VOC-Genocide-King Willem ‘in Taxfree-‘Reptielen’- Monaco en Wenen en London en Parijs en Amsterdam, enz van o.a. uw belasting geld met toestemming van de CIA-MI6 &AIVD en CIA-GI-Joe-Zelensky en de ‘dr. Goebbels–AIVD-SS-D66-NPO’ en De Nazi -Telegraaf : Monaco:

Wenen:

“Ik hoop dat hij het zal lezen en dat hij zich dan bewuster wordt van de enorme gevaren van die vaccinaties en alles wat daar omheen hangt,” zei Baudet.

Na afloop van de nieuwjaarsreceptie zei hij: “Overal hoor je klimaatverandering, daar moeten we onze hele economie op richten; slavernijexcuses, dat is superbelangrijk; en natuurlijk steun aan ‘US-‘Reptielen’-Vazalstaatje -Nazi-AZOV-Oekraïne ‘en hun SS-NATO-proxy oorlog tegen Rusland en daardoor indirect tegen de Burgers van de EU en Nederland , Rusland mag nooit winnen, ook al kost het ons onze hele economie en vriest de hele midden en laagste klasse Dood . Dat is de Nazi- mindset van deze onmensen, de extreem corrupte NAZ_NSB- Rat in pak-bestuurlijk-ambtelijke top van Nederland, Kijkt u maar een op het Elite-Gangster- Billboard (Video’s)daar hangen met naam en toenaam 300+ Rat in pak-bestuurlijk-ambtelijke top en hun straffeloze misdaden.(Video’s)”.

Deze week was ik zelf een paar dagen niet in Den Haag , maar mijn Den Haag was in goede handen met CIA-Trol- Kaag, Brievenbus-Witwasser CDA-Rat in pak- Hoekstra en onze vaste SS-NSB- Topambtenaren en zowel in War Mongul-Washington ( Rutte zijn ‘Reptielen’- Bazen) als ook in Davos ( ook daar zitten Rutte zijn Bazen)een paar, denk ik toch, rode lijnen, nee niet rode lijnen, een paar gemeenschappelijke thema’s, laat ik het zo formuleren. Een rode lijn is wat anders.” Zo begon de altijd liegende ‘US-‘Reptielen’-WEF- Bilderberg-puppet -VVD-Boef-premier Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Boss- Oorlogsmisdaden Rutte vrijdag zijn wekelijkse ‘dr. Goebbels- ‘Bral en Lieg-persconferentie’ met zijn extreem corrupte en voor het merendeel door Rutte betaalde ‘Ja-Kinkkers parlementaire press’ Hij doelde met name op thema’s rond het US-Reptieleln Vazalstaatje- Nazi-AZOV-Oekraïne met als presidente CIA-puppet -Clown Killer-acteur-Joodse Kapo-Taxfree-Bloed-Miljardair Nazi-AZOV Zelensky., zoals wapenleveranties en het opzetten van een tribunaal, ‘waar ook mijn Rat in apk- Den Haag graag een (misdadige) rol in wil spelen’.

“Maar ook uiteraard voor de korte termijn ‘hoe zorgen we ervoor dat we ( CIA-Nazi-AZOV)-Oekraïne goed door de winter helpen’, ( en laat Monster-Rutte zijn Nederlandse slachtoffers o.a. de arme sloebers in de rij bij de Voedselbanken doodvriezen of dood neervallen en AOW-er markant dood hongeren en daar horen wij ook de vuile ‘Grachtengordel-subsidie-vreter Coca Junkie– ‘SS-D66-NPO-WEF-Rutte-Nazi-AZOV-Oekarine- Pr-man Rudy Bouma’ en de Ja-Knikkers–Parlementaire press nooit over!!!!! ) ook met alle aanslagen op de infrastructuur daar, elektriciteitsvoorziening, plus natuurlijk alle signalen die komen dat de Russen bezig zouden zijn met een grote opbouw van een nieuw offensief tussen zes weken en twee maanden. Dat is wat de openbare (AIVD-NPO-CIA-CNN- MI6-BBC- Belenigcat bronnen melden. Daar grote mate van overeenstemming overigens, zowel in Davos als ook in Washington,” vervolgde altijd liegende Monster-Rutte.

Zie hier het schokkende Filmpje: https://www.ninefornews.nl/rode-lijnen-in-davos-verspreekt-rutte-hier-de-waarheid/

Dat is natuurlijk onzin

Was het een freudiaanse verspreking? “Oeps. de altijd liegende psychopaat Rutte versprak de waarheid,” schrijft journalist Joost Niemoller.

Tijdens de Ja-Kinkkers- persconferentie kreeg Rutte ook de vraag of hij de kritiek op het WEF snapt. “Jawel, wat het niet is, is die conspiracy theorieën, kijk maar naar de uitzendingen van onze NPO-Rudy Bouma, dat ik daar de instructies van ( Duivel)Klaus Schwab aka Hitler krijg dat we het komend halfjaar hier moeten gaan doen, dat is natuurlijk onzin,” beweerde hij.

Geen besluiten(kuch)

Rutte plaatste ook een filmpje op social media waarin hij zegt dat er de laatste tijd ‘best wat te doen was’ over het WEF. “Daar zouden spannende dingen gebeuren. Nou, dat valt allemaal erg mee,” stelde de premier.

“Er worden geen besluiten genomen,” beweerde-loog hij weer. “Geen besluiten, maar wel heel veel US- ‘Reptielen’ inspiratie opdoen.

‘Oud-Rutte-Samsom-minister -Stelende- PvdA-Hoertjes-Ronald Plasterk’ laat geen spaander heel van ‘SS-Pedo-Rapist-Metoo-D66’en hun ‘Fuhrer- Young Globel -WEF-leader-IJskoningin-CIA-Trol- Kaag’(Video’s)

Right and Left To Join in D.C. Protest: ‘Not One More Penny for War in Ukraine’. Wanneer volgt het door Monsters- Rutte, Kaag, Hoehstar en de CHU-Incest-Bijbel- Belt en hun War-Monguls- Judas-Steunpilaren de ‘Stelende- Coca-Junkie’s-PvdA-Hoertjes’ en de ‘GroenLinks Rechts-Nazi’s’ en ‘SOROS-Volt. en ‘Denk.niet-na’ en helaas ook de SP het uitgebuite Nederlandse Volk .

February 19, New Anti-Interventionist Coalition To March to White House From Lincoln Memorial.by John V. Walsh Posted on

On February 19, Washington, DC, will witness a protest against the war in Ukraine that marks a sharp departure from past demonstrations. The lead demand is simple and direct, “Not One More Penny for war in Ukraine.” It is a demand that emphasizes what we in the US can do to end the war, not what others can do. After all, the only government we have the power to influence is our own.

Above and beyond that demand, the potential power of this unique and promising movement arises from the nature of the sponsoring organizations – The Peoples Party, a progressive new Party, and the Libertarian Party. It is in fact what much of the press would term a “right-left” Coalition, spanning a spectrum broad enough to actually bring the proxy war in Ukraine to an end. Fittingly, the organizers are calling the protest “Rage Against the War Machine.” With the war in Ukraine putting us the precipice of nuclear Armageddon, “rage” might be considered a mild reaction.

A New Right-Left Coalition to Oppose the War

The Peoples Party is probably the lesser known of the two sponsoring organizations, because it’s newer. Its founder and National Chair is Nick Brana, a lead organizer of the protest. Brana was National Coordinator of the Bernie Sanders 2016 campaign, but has turned his back on the Democrats in disgust over the failure progressive Democratic pols to fight for the promises they made. Among the speakers at the Party’s founding convention in 2020 were Cornel WestChris HedgesJimmy Dore and Nina Turner (co-chair of the Sanders 2020 campaign).

Ondertussen: De US-‘Reptielen’-puppet- Europese Commissie werkt aan zeer zorgelijk Totale-Controle over de informatie aan de burger Noord Koreaans- initiatief waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt , want de ‘SS-D66-AIVD-NPO’ is daar ook een misdadig onderdeel van (Video)

The Libertarian Party is better known. It has been around longer and, though small, is the third largest political party in the US by voter registration. The present National Chair, Angela McCardle, is the other lead organizer of the DC protest. In American political life, probably, the best known representative of libertarian values, most notably a principled anti-interventionist stance in foreign policy, is Ron Paul.

A call for ending US support for the proxy war in Ukraine is realistic; a substantial and growing segment of the American people support this demand.

The lead demand “Not one more penny for war in Ukraine” is finding ever more support among Americans. A survey in November by the Chicago Council on Global Affairs showed that 35% of Americans oppose sending more arms to Ukraine and 34% oppose sending more economic aid. (When it comes to sending US troops, 68% are opposed!) These numbers in grew from the previous survey in July, revealing a growing anti-interventionist sentiment. While this is not a majority, over one third of the populace is a base substantial enough to build an antiwar majority. Only 16% more needs to be won over to reach a majority. The number one demand of the February demonstration is not utopian -it is realistic!

The Demands of the Demonstration. Read More: https://original.antiwar.com/john-v-walsh/2023/01/22/right-and-left-to-join-in-d-c-protest-not-one-more-penny-for-war-in-ukraine/

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57:

Verzetsheld -Gideon van Meijeren: De Rechtstaat bestaan niet(Video):Gerechtshof Amsterdam treed op als advocaat in kwade zaken voor OM-Amsterdam tegen Verzetsheld ing Steve Brown&Co&Journalist maakt schokkende reportage: ‘Het ‘CIA&MI6-AIVD-AZOV-Nazi- Oekraïense-Vreemdelingen- leger’ decimeert hier de burgerbevolking’. & Oekraïne is een ‘Pretpak’ vergeleken bij Jemen(Video’s)

Verzetsheld Steve Brown’ zijn ongelijke strijdt tegen Psycho’s Rutte & Grapperhaus/OM &Misdaadgroepen-Landsadvocaat Pels Rijcken& SVDJ:”en Power Back to The People en Stem en verzet je tegen de ‘NWO-VVD-Pinoccio- Rutte&Halsema& Kaag-Hoekstra-Corona-Politiestaat’!

Freedom Fihghter-Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-Reptielen-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

En wordt ook lid van Ongehoord Nederland die het zelfde WEF-Haagse Tuig CDA, VVD, D66, CHU, PvdA, GroenLinks ook wil verbieden en of zelfs laten vermoorden o.a. door hun ‘Nazi-Pedo-App en dieren -sex-politie‘ en ga Ongehoord kijken via de tv of volg ze via hun facebook pagina of twitter pagina en lees Antiwar.com, Grayzone, De Andere Krant. etc.

Wanneer worden eindelijk eens de US-‘Reptielen’-WEF- BlackRock- Puppets de anti-Democratische ( Elite-Pedofielen-Meetoo) -misdaad-partijtjes ‘Nep en Fop Christen -CDA, SS-D66, Misdaadgroep-VVD,’ CHU-Incest Bijbelbelt’ en hun vaste ‘Judas- Steunpilaren-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-hoertjes’ verboden en vervolgd voor het jaar in en het jaar uit plegen van o.a. ‘SS-NATO-Oorlogs-misdaden’ in het Buitenland en tegen tegen hun eigen Volk ( niet de ‘Taxfree-Royal -VOC- Genocide -King Willem en zijn Elite).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this: