(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- CIA Puppet dictator -NAZI AZOV Zelensky ‘ gijzelt (Lockdown)eigen bevolking, legt ze het zwijgen op en verbied godsdienst en zijn Lady Call girl gaat Designer schopping spree (45.000 $) in Parijs terwijl NL’ers in de kou zitten.Dictator Rutte: Het is ok!(Video’s)

Wat wij en FvD en Grayzone en atiwar.com en Redacted al jaren stellen m.b.t. Zelensky en zijn bende ( het zelfde geldt voor Rutte en zijn Bende) dat zij corrupt zijn tot op het bot is nu uitgekomen: As Russia escalates its offensive,US-Vazal-State-Nazi-AZOV-Ukraine is staring at another major challenge. Senior members of the CIA&MI6-AIVD- Ukrainian cabinet are facing a flurry of damaging corruption allegations. After US-Cia-Puppet- President Volodymyr Zelensky announced a major reshuffle at all levels, there has been a string of resignations with senior officials resigning. The Elite Crime-scandal surrounds the CIA-NaziAZOVv- Ukrainian Defence Ministry with allegations of illicit payments to deputy ministers and over-inflated military contracts. Deputy Defence Minister Vyacheslav Shapovalov, Deputy Head of the Presidential Administration Kyrylo Tymoshenko and Deputy Prosecutor General Oleksiy Simonenko are among the officials who have quit.

Rode-Élite-Nazi- lijnen’ in Duivel-Schwab-Davos’ en van ‘US-‘Reptielen’ : verspreekt ‘US-WEF-puppet-Oorlogsmisdadiger &Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Crime- Bos- Rutte’ hier de waarheid(video): Laat de Laagste en lage Midden klasse doodvriezen voor onze ‘CIA-puppet-Nazi-AZOV-Taxfree-Bloed-Miljardair-Zelensky’ & US-burgers& Baudet: Geen cent meer naar ‘CIA-puppet- Miljardair-Zelensky’ en ‘US-Vazal-Staatje-Nazi-AZOV-Oekraïne. ‘SS-D66-NPO- CIA-AIVD-Trol-Rudy Bouma’:” Mijn Bazen Biden, Rutte en WEF en Zelensky en ‘Nazi-AZOV-brigade’ zijn Oké en dood aan de Russen en arme mensen en op naar de Derde Wereld Oorlog(Video) “.

‘CIA-Clown-Killer-NAZI-AZOV-action Figure-GI Joe-Zelensky’ gaat compleet Hitler en eist ‘Moord-verbod -medicijnen’ voor/op o.a. kinderen en Baby’s Rusland en totale controle over Media en een Godsdienst verbod en Lock Down voor alle arme Oekraïners. ‘Nazi-Rutte’:” Het is Oké ,ik blijf miljarden en Wapens sturen naar mijn NAZI- Held Zelensky”(Video’s)

Niet alleen de US-proxy-SS-NATO-oorlog, maar ook de extreme corruptie van de US-CIA-puppet-Clown-Killer-acteur-Joodse Kapo-Taxfree-Bloed Miljardair-Nazi-AZOV- Zelensky en zijn hoogste Rat in pak-Nazi-bestuurslagen van Oekraïne houden het land in een greep. De door de US-reptielen gedwongen EU-puppets wordt druk gesproken over nieuwe wapenleveranties en tanks en miljarden aan de extreem corrupte’ bodemloze put-Maffia-Killers-Oligarchen – Kiev’. US-‘Reptielen-Wapen-Industrie- Defensie-experts vrezen een nieuw offensief van Moskou en zijn zelfs ziels- gelukkig: Bloed-Kassa.

De gabbers in crime van Zelensky de ‘Oekraïense -Moordenaars &Drugs en Wapenen vrouwen en kinderen- handelaren en Fraude en Witwasser- Oligarchen’ leven straffeloos als ‘Taxfree-VOC-Genocide-King Willem ‘in Taxfree-‘Reptielen’- Monaco en Wenen en London en Parijs en Amsterdam, enz van o.a. uw belasting geld met toestemming van de CIA-MI6 &AIVD en CIA-GI-Joe-Zelensky en de ‘dr. Goebbels–AIVD-SS-D66-NPO’ en De Nazi -Telegraaf : Monaco:

Wenen:

CIA-puppet- Zelenskiy’s Oligach Connection:

Enkele voorbeelden van het Topje van de Corrupte Oekraïense IJsberg het lijkt wel Nederland van het Nazi WEF-Bilderberg- regime- Rutte ( zie in dit verband het NL- Bestuurders- Elite-Gangsters- Billboard ;Video) van de NL Rat in pak bestuurders;

Reeks Rat in pak-Nazi- topbestuurders ontslagen in US-Vazal-Staatje Nazi Azov-Oekraïne. en ‘Oud-Rutte-Samsom-minister -Stelende- PvdA-Hoertjes-Ronald Plasterk’ laat geen spaander heel van ‘SS-Pedo-Rapist-Metoo-D66’en hun ‘Fuhrer- Young Globel -WEF-leader-IJskoningin-CIA-Trol- Kaag(Video’s)

In Oekraïne zijn honderden extreem corrupte topbestuurders ontslagen. De Ratten in pak- gouverneurs van de militaire regio’s Cherson, Dnipropetrovsk, Kiev, Soemi en Zaporizja zijn volgens zegslieden in Kiev de laan uitgestuurd naar Monaco en/of Wenen (zie Video hiervoor) , maar horen thuis in de cel . Twee onderministers op een ministerie voor regionale ontwikkeling, een onderminister van Defensie en het plaatsvervangend hoofd van het presidentieel bureau van de Corruptie- leider – CIA-Puppet-Nazi-AZOV- Taxfree-BledVolodimir Zelenski, hebben ook ontslag genomen of zijn ontslagen en leve nu als God in Frankrijk in Monaco en een paar zelfs in Amsterdam van ‘GroenLinks Rechts-Nazi- Keizerin Halsema van ”Yuppie-Expats- VIP-AZOV-Nazi-Vluchtelingen- Amsterdam’ met lange rijen voor Voedselbank voor de Amsterdammers vaak ook nog zonder een huis.

CIA-puppet-Dictator Zelenski heeft pas gezegd de zgn. ‘oorlogsregering’ te willen stroomlijnen en zich te willen keren tegen de wijdverspreide corruptie in het land, hahahahahah . Oekraïne wordt al heel lang geteisterd door corruptie waaronder die van het echtpaar Zelenski en zijn Maffia- Kliek . En op de ‘perceptie van corruptie-ranglijst’ van de n.b. de Westerse CIA Nep en Fop- Transparency.org staat het land op een lijst van 180 landen op nummer 122, maar zou feitelijk op no 180 moeten staan als corruptste US-Puppet-Land van de Wereld net een plaats boven het Nederland van het altijd liegende Naziregime Rutte .

De zuivering in het bewind volgt op het bekend worden van de massale corrupte praktijken. Op het ministerie van Defensie is de prijs voor ingekocht voedsel voor de militairen aan het front veel te hoog en zou veel voedsel niet naar het front maar naar de handel zijn gesluisd. De politie maakte zondag bekend dat een onderminister van Infrastructuur is aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht 400.000 dollar (nu circa 370.000 euro) dollar aan steekpenningen te hebben geïncasseerd voor een contract voor de aanschaf van generatoren.Hij gaf wel de Russen de schuld.

US-‘Reptielen’-puppets-EU steekt nog eens 500 miljoen euro in bewapening(kuch) bodemloze Corruptie- CIA-Beerput-Nazi-AZOV-Oekraïne.

Uitgelicht: Scott Ritter: Russia and the Ducht -‘Fvd -Freedom-party’ is on the right side of history and ‘SS-D66-CIA-Trol-Levensgevaarlijke psychopaat – Oorlog-Dollar-Hitser-Sjoerdsma’ must bee locked Up in a ‘Insane-Tbs-Kliniek for Life(Video’s).

Het CIA-Nazi-AZOV-Oekraïense leger krijgt nog eens een half miljard euro steun uit Brussel, maar door u betaald. De US-puupets-EU-lidstaten zijn het eens geworden over extra miljarden voor de Oekraïense oorlogsinspanning(kuch) en dat het voor het merendeel in de zakken verdwijnt van de Oekraïense corrupte Rat in pak kliek is geen probleem , want dat is in de EU nagenoeg het zelfde in de EU en Nederland van het US-puppet-WEF-Bilderberg-Naziregime Rutte, ‘CIA-Trol-SS-D66-Kaag’, ‘CDA-Rat in pak-Brievenbus-witwasser- Hoekstra en de extreem gevaarlijke -Godsdienst waanzinnige Mirjam Bikker van de CHU-incest Bijbel belt ‘en hun extreem corrupte Judas- Steunpartijtjes – de ‘Stelen-PvdA-Hoertje’ en GroenLinks-Rechts-Nazi’s” , ‘SOROS-VOLT’, ‘Denk.niet.na’ en zelfs de SP.

Naar verwachting komt er later vandaag ook een ‘Rat in pak- akkoord’ over extra sancties tegen Rusland en dus feitelijk weer tegen de eigen bevolking in de EU . Er wordt onder meer gesproken over een importverbod op goud, zodat de Russen dat ook maar uitsluitend aan China, India( nu al grootse afnemer) Brazilië, Z.O. Azië, en Iran, etc. zullen verkopen en de goudprijs alleen maar voor de EU duurder wordt net als het Gas en Voedsel en vooral nu eieren.

De EU heeft nu voor de vijfde keer een half miljard euro beschikbaar gesteld voor het sturen van wapens en materieel naar Oekraïne van u geld . Daarmee komt het totaal sinds het begin van de Russische invasie op 3,5 miljard euro, maar in werkelijkheid is het vele miljarden meer , maar dat wordt uit de EU-Rat in pak-boeken gehouden.

.

Slag draait om zware wapens( kuch)

US-‘Reptielen-puppets-Europese landen die militaire middelen naar Oekraïne sturen, kunnen die leveranties declareren bij een EU– Rat in pak-Corruptie-fonds. Het Naziregime Rutte heeft onder meer pantserhouwitsers gestuurd. Dat zijn mobiele, bepantserde artilleriekanonnen en de rijen bij de Voedselbank worden steeds langer , kan Rutte en zijn Bende wat schelen.

De strijd in Oekraïne is een uitputtingsslag die sterk leunt op het gebruik van zware wapens en artillerie. De Russische strijdkrachten winnen langzaam terrein. De extreem corrupte Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken, die inmiddels net als Zelensky ‘Taxfree-Bloed-Miljardair’ is vroeg zijn in Brussel verzamelde EU-collega’s daarom vanochtend nog eens met klem om extra wapens en miljadern, hahahahah, Heil Hitler &Zelesnky! .

Hoge Inflatiepijn en Energie en Voedsel pijn Kosten: ” Staat-SS-D66-NPO-CIA-WEF-Nazi AZOV-trol Rudy Bouma’: “het voorgaande en al hierna gesteld is ook een Complot !!!!!”

Hoe langer de oorlog duurt, hoe moeilijker het vanuit ”CIA-AZOV-Nazi-Oekraïens-Rat in pak- perspectief’ wordt om de US-proxy-SS-NATO-oorlog hoog op de agenda te houden in het extreem corrupte Rat in pak- Brussel. Daarnaast hebben de US-EU-sancties vooralsnog het hardst gevoeld te worden in EU-lidstaten zelf. De inflatie is hoog en voedsel- en energieprijzen zijn hard gestegen en meer dan 40 % van de EU bevolking leeft inmiddels ook wel onder Oorlog omstandigheden qua armoe en moet zien te overleven, terwijl ze met lede ogen aanzien dat de Miljarden naar de CIA-Oekraïense- Nazi-AZOV- Zelensky -Maffia’ vliegen .

De Russische economie doet het vooralsnog extreem goed door de sancties . Het land profiteert nu nog van de torenhoge prijzen voor fossiele brandstoffen en er zijn geen Voedselbanken zoals in Nederland en vooral Amsterdam.

Merry Christmas: Steve Brown uitgeroepen tot Man of the Year: 2022 Het jaar van mensonterende rijen bij Voedselbanken en de leugens ( Oekraïne, Nord Stream aanslag, etc.)-van Biden en zijn Puppets Rutte & Zelensky(Video)

Rake woorden:

US-‘Reptielen Vazal-Staatje Nazi-AZOV-Ukraine’ with US-‘Reptielen’-puppet-CIA-Clown-Killer-NAZI-AZOV-action Figure-GI Joe- Miljardair-Zelensky Wants the corrupte Snake in Suits -EU with US-Puppet -Pfizer -gangster Usela to Scrap Medicine Exemption for Russia Sanctions to kill olso Childeren and baby’s just like the US-” Reptiels’ did in Irak and Iran and Vet- nam, etc.

Tot slot: Ooit stemde het Nederlandse Volk tegen het Associatieverdrag(Video) met het extreem corrupte CIA-Nazi-AZOV-Oekraïne en Rutte beloofde-loog dat Oekraïens nooit bij de EU zou Komen(Rutte- Inlegvel) en nu beslist de niet gekozen Voorzitter en eveneens corrupte Nazi-Ursula von der Leyen van de eveneens corrupte EU Commissie dat US-NAZI-AZOW-Oekraïne toch bij de EU moet. ‘ Schijndocraat-D66-Pedo-Rapist-Metoo- CIA- Trol Sjoerdsma’ is ontploft van ‘SS-EU- Dood aan de Russen-blijdschap.

De Nord Stream-pijpleidingen zouden door Rusland zijn gesaboteerd is totale onzin . Maar waarom? Er is geen enkel motief voor de Russen om hun eigen gasleidingen te vernielen. Ook ‘SS- D66-oorlogshitser -CIA-Trol-Sjoerdsma’ kan er geen één bedenken. Verzetsheld- Pepijn van Houwelingen confronteert hem met de feiten:

Freedom Fighter- ing-Steve Brown aangevallen door coorupte Big Head-‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Rechts-Nazi–Provocateur’ Oekraïne manifestatie(Video). 

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

Tot Slot: Steve Brown ontmaskert’ NOS-Moskou-Fake News-Correspondent David Jan Godfroid’ als CIA-AIVD-Frankenstein-Mafkees van de Killer-Elite aka “Dood aan de Russen en de Waarheid”(Video’s)!!!!!:

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-Reptielen-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

CIA-puppet- Nazi-AZOV-Zelensky eist verkleed als ‘GI-Joe action -puppet’ 1000 miljarden van de US en zijn Slaven de Westerse Wereld Leiders en dreigt keer op keer met een Derde-Kern- Wereld Oorlog en stort de gewone burgers in de US,EU,UK, Canada, Japan en Australië,enz. in nog meer armoede met als medeplichtige in NL het ‘US-WEF-Bilderberg-Puppet-Nazi-regiem Rutte’(video’s).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this:

Share this: