( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine For News en RebelNews) en Grayzone)

AMSTERDAM-NOIR- Hypocriete excuses van ‘Moderne-Slavenhouder’- Keizerin Halsema voor de (Elite)- Slavernij, maar geen excuses voor de ‘VOC-King Willem-Genocide’ en de huidige armoede en Woningnood of te wel de moderne Elite- slavernij van de NWO(Video’s)-WEF.

‘US- ‘Pedo-Rapist-‘Reptielen’-WEF-CIA-SS-NATO’ met hun puppet- ‘Big Brother-AIVD- NCTV&SS-D66-NPO-Nazi-Rutte’ pleegt al jaren stiekem ‘CIA-Mossad-AIVD-Hersenspoeling’ van het Volk met Dood aan de Russen en arme mensen, Boeren en de Waarheid en laat onze ‘Gordon’-Pedo’s’ moorden en verkrachten. ‘SS-D66-NPO’ met ‘WEF-Nazi-AZOV-Pr.-Man -Fake News-Rudy Bouma’&SS-D66-Sjoerdsma’: “Het voorgaande zijn allemaal Complotten en wij zijn geen ‘SS-D66-Pedofielen’ en/of betaalde ‘CIA-AIVD-NCTV-Trollen’ ”(kuch).(Video’s)

]WATCH: CIA-Mossad-TROL-Coca Junkie-Meetoo-Uncle Tom- Nas Daily REFUSES to answer questions after stepping in to protect his Boss the Killer- elites(Video’s)

Mainstream influencer US-Pedo-Rapist-Reptil’s -WEF-CIA-troll- Coca Junkie-Uncle Tom-Nas Daily, stepped in on behalf of the Mass-Killer-global elites to shortcircuit an interview with Luxembourg US-‘Reptielen-puppet- Prime Minister Boy- Xavier Bettel on the streets of Davos. ( As a Traitor-Palestinian Arab with Mossad-Israeli citizenship, Yassin describes himself as a “Palestinian- traitor

Mossad-CIA-Israeli ( see:https://en.wikipedia.org/wiki/Nas_Daily) and see: Wat u nooit ziet bij de Westerse media a La’SS-D66-NPO’met zijn ‘Ratjes Bas van Hout en Pief Paf Poef-Jeroen Pauw'(Video)& ‘Riool-Ratje SBS -Coca-Junkie- Merel Elk'(Video):’CIA-Puppet-AZOV-Nazi- Zelensky’ Bombardeert scholen, Kerken en weesopvang in Rusland(Video’s) en heeft een Internationale oproep tot Moordlijst van meer dan 4.5 duizend mensen waaronder Roger Walters, kinderen en Tulsi Gabber online(Video)& Rutte&SS-D66-NPO/NOS-Journaal zwijgt over de 2000 vermoorde Palestijnse kinderen tijdens zijn bezoek aan het US-Israëlische apartheid-regime.

Elite -Criminele-Gastenlijst’ van ‘ ‘Reptielen’- Nazi-World Economic Forum’ uitgelekt: deze Nederlandse- ‘Ratten in pak-(pedo-rapist)-Landverraders’ gaan naar Davos samen met hun gabbers in crime- ‘Taxfree-King Willem& Maxima’, Rutte, Hoekstra en Kaag om zich o.a. te vergrijpen aan kleine jongetjes en jonge Blonde Arische meiden en klappen voor hun eregast ‘CIA-Puppet-Clown Killer-Joodse Kapo-Taxfree-Bloed-Miljardair-Nazi-AZOV-Zelensky’ en het leeg roven en Pfizer vergiftigen van de Massa en vermoorden van Russen net als in 40-45. De ‘Oekraïense-Nazi-AZOV-AIVD-SS-D66-NPO-Pr-Man-kleine-dr. Goebbels- Rudy Bouma’ gaat het alleman weer recht brallen(Video’s)

FVD-voorman en Verzetsheld Thierry Baudet bracht deze week een bezoek aan Davos om het ‘Reptielen’-Pedo-Rapist- World Economic Forum eens van dichtbij mee te maken. “Ik ben echt getroffen door wat ik er allemaal omheen zag,” laat hij weten. Opvallend was het vooral dat hier niemand in de rij stond om tye extreem rinat gaan eten en zuipen en zich te vergrijpen aan gratis WEF-Arische hoertjes :Hier geen Voedselbanken, maar zuipen en vreten en hoeren op kosten van u!!!!!!!

“Je hebt het conferentiecentrum met de wachttorens en de gewapende mensen die het daar afschermen, maar de rest van het dorp is eigenlijk één grote aaneenschakeling van paviljoens waar al die megabedrijven, maar ook landen – India en zo – hun kampement hebben opgezet,” zegt Baudet.

Heel beangstigend;

Het is heel beangstigend om je te realiseren dat de mondiale elite nu net zo enthousiast is over de Vierde Industriële Revolutie, climate change, doorgaan met de oorlog tegen Rusland, het afpakken van ons geld, massale immigratie, minder soevereiniteit en al die ideeën van het globalisme, als twee jaar geleden over de coronaregels en decennia terug de communisten, met hun idee van een hogere mensheid, een hoger doel, wereldburgerschap, een wereldstaat, de opheffing van families, privé-eigendom en nationale verbanden, aldus de FVD-voorman.

Matrix-achtige controlestaat: Davos: CIA-puppet- en extreem corrupte Elite-Nazi-Sloveense buitenlandminister eist dat landen ‘regels van de Wereldorde respecteren’(Video) en allemaal achter dood aan de Russen net als in 40-45, Boeren, arme mensens en de waarheid( Assange, OnghoordTV, FvD en Freedom Fighter Steve Brown) staan.

“Dat is de vijand waartegen wij strijden – het Hitler-globalisme,” vervolgt Baudet. “ US-Reptielen-Pedo-Rapist- -WEF-Nazi–puppet-Premier Rutte probeert een beetje te doen alsof er niet zoveel aan de hand is, maar dit is waar de mondiale elites naartoe willen. Als wij niet opstaan en hen stoppen, dan leven wij over 10 jaar in slavernij. Dan raken we onze vrijheid kwijt, ons eigendom, onze welvaart, onze democratie en dan komt daar een Matrix-achtige controlestaat voor terug. Dat heb ik vandaag gezien in Davos. Je ziet hoe hermetisch het wereldbeeld is van deze mensen.”

Verzetsheld Steve Brown’ zijn ongelijke strijdt tegen Psycho’s Rutte & Grapperhaus/OM &Misdaadgroepen-Landsadvocaat Pels Rijcken& SVDJ:”en Power Back to The People en Stem en verzet je tegen de ‘NWO-VVD-Pinoccio- Rutte&Halsema& Kaag-Hoekstra-Corona-Politiestaat’!

Freedom Fihghter-Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-Reptielen-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

En wordt ook lid van Ongehoord Nederland die het zelfde WEF-Haagse Tuig CDA, VVD, D66, CHU, PvdA, GroenLinks ook wil verbieden en of zelfs laten vermoorden o.a. door hun ‘Nazi-Pedo-App en dieren -sex-politie‘ en ga Ongehoord kijken via de tv of volg ze via hun facebook pagina of twitter pagina en lees Antiwar.com, Grayzone, De Andere Krant. etc.

Wanneer worden eindelijk eens de US-‘Reptielen’-WEF- BlackRock- Puppets de anti-Democratische ( Elite-Pedofielen-Meetoo) -misdaad-partijtjes ‘Nep en Fop Christen -CDA, SS-D66, Misdaadgroep-VVD,’ CHU-Incest Bijbelbelt’ en hun vaste ‘Judas- Steunpilaren-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-hoertjes’ verboden en vervolgd voor het jaar in en het jaar uit plegen van o.a. ‘SS-NATO-Oorlogs-misdaden’ in het Buitenland en tegen tegen hun eigen Volk ( niet de ‘Taxfree-Royal -VOC- Genocide -King Willem en zijn Elite).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this: