( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News)

AMSTERDAM-NOIR-Europarlementslid wil terecht tribunalen: ‘US-‘Reptielen’-WEF-Bilderberg-puppets-Nazi’s- en altijd liegende ‘ Oorlogs-mitsgaders en Pfizzer-Genocide plegers – Rutte, ‘Pfizer-Fraudeur-Ursula’ ,De Jonge en SS-D66-CIA-Trol-Kaag’ en CIA-Puppet -Zelensky’, etc. mogen hun gerechte Levenslange straf niet ontlopen’.‘SS-D66-NPO-Pr-Nazi-AZOV-WEF- Rudy Bouman’ :”dat voorgaande zijn allemaal Complotten”(Video’s)& King Willem en zijn Hofnarren uitgebouwd tijdens ‘Nazi-Prins-Bernhard-Bilderberg-Walk’ voor wat ze zijn: Moordenaars, Nazi’s, Maffia en Pedo’s (Video).

‘ Coca-Junkie-Stelende-Jongerenclub -PvdA-Hoertjes’ failliet door misdadig financieel wanbeheer net als het Nederland van ‘US-‘Reptielen-WEF-Puppet-‘Nazi-Rutte’. Niemand gearresteerd!!!!! ‘SS-D66-NPO-Nazi-AZOV-WEF-Pr.-Man Rudy Bouma’:” Het voorgaande is een Complot(Video’s) .

Ooit was Plasstrek een van de ‘Judas-PvdA-Steunpilaren’ van het wellicht meest criminele ‘Nazi- Kabinet Rutte/ Playboy Samsom’ van na de Tweede Wereld Oorlog, maar nu is hij gelukkig wakker geworden en daar zijn wij blij om:, zie wat feiten uit zijn criminele verleden: PvdA Zot-Plasterk’ kijkt binnenkort met Sleepnetwet 24/7 voor Rutte en het Groot Kapitaal in uw Anus&Plasterk en zijn AIVD Boss Dick Schoof betrapt op lachen om Slachtoffers bij doofpot bespreking MH17. (Video’s)

en zie ook in dit verband: Braking News: Top30+ Criminele Burgemeesters van Plasterk, die nooit een dag in de cel hebben gezeten(Video)

‘Verzetsheld-Baudet’ erg geschrokken na bezoek aan ‘Reptielen’-Pedo-Rapist-WEF-Davos’: als wij niet opstaan, leven wij over 10 jaar in slavernij, maar de uitgebuite Laagste Klasse leeft al jaren in ”Moderne’-Rutte-Slavernij’ en staat o.a. in de rij bij de Voedselbank& Mainstream influencer ‘WEF-CIA-Mossad-troll- Coca Junkie- Palestinian-Traitor-Nas Daily’ stepped in just like ‘SS-D66-NPO -CIA-AIVD-Trol-Rudy Bouma’ on behalf of the ‘Mass-Taxfree-Killer-global elites(Video’s)

Wie betaald bepaald: ‘CIA-WEF-Bilderberg-Trol & Oorlogsmisdadiger en Misdadiger tegen het Volk -SS-D66-Kaag-Anis al Quq’ liegt en bedriegt net als Rutte weer zonder enige Kritiek op haar ‘Staats-dr. Goebbels-AIVD-SS-D66-NPO’ met ‘Kaag-Pr-Drol-Claudia de Breij’ ( NPO vangt 1.1 miljard subsidie per jaar van ”WEF-Bilderberg-Nazi-Kabinet- Rutte&Kaag&Hoekstra&Segers ).(Video’s)

‘SS-D66-Furher-CIA-WEF-Trol- Sigrid Kaag’ van de ‘Pedo-Rapist-Meetoo-D66-misdaadgroep’ waarschuwde onlangs voor de ‘bedreiging’ die rechtsextremisten en complotdenkers vormen voor haar niet bestaande democratie en rechtstaat. Volgens haar moet daartegen opgetreden worden door haar gewelddadige ‘ NSB-Kinder-porno-App-KUT-Neger-Politie en haar’ Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders& zijn Side Kick Pschyco-Killer OvJ. Bas van de Vliet van het OM-Amsterdam'(Video’s) .

US- ‘Pedo-Rapist-‘Reptielen’-WEF-CIA-SS-NATO’ met hun puppet- ‘Big Brother-AIVD- NCTV&SS-D66-NPO-Nazi-Rutte’ pleegt al jaren stiekem ‘CIA-AIVD-Hersenspoeling’ van het Volk met Dood aan de Russen en arme mensen, Boeren en de Waarheid en laat onze ‘Gordon’-Pedo’s’ moorden en verkrachten. ‘SS-D66-NPO’ met ‘WEF-Nazi-AZOV-Pr.-Man -Fake News-Rudy Bouma’&SS-D66-Sjoerdsma’: “Het voorgaande zijn allemaal Complotten en wij zijn geen ‘SS-D66-Pedofielen’ en/of betaalde ‘CIA-AIVD-NCTV-Trollen’ ”(kuch).(Video’s)

Volkert van de Graaf: “Ik heb de verkeerde politicus vermoord.Pim was extreem links vergeleken bij huidige Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers aka” Dood aan de Russen en arme mensen en Persvrijheid”.(Video’s)

Oud-minister Ronald Plasterk (PvdA) wijst er in zijn column op dat de dreiging vooral uit ‘extreemlinkseRechtse GroenLinksRechts-Nazi &SS-D66-Woke-Maffia-Kinderlokkers- SS-D66-NPO-hoek komt. Zo werd de bomaanslag op Hans Janmaat gepleegd door het linkse antifascisten-front. De bomaanslag op PvdA-staatssecretaris Aad Kosto is gepleegd door de links-extremistische groep Rara. Pim Fortuyn werd vermoord door Volkert van der Graaf van de linkse Vereniging Milieu-Offensief, somt Plasterk op.

“Kortom: het verhaal van CIA-Trol- Kaag is feitelijk onjuist,” stelt hij. Je hoort Kaag ook niet over moslimextremisten en haar Bazen de Taxfree-WEF- Miljardairs-Elite-Gangsters , die alle grote aanslagen in Europa in de laatste jaren hebben gepleegd.

Veruit de grootste bedreiging: Bij het aantreden van ‘D66-SS-Uncle Tom-Minister Franc Weerwind’ en persoonlijke ‘(Metoo)-neuk en snuif gabber in crime’ van Ali B. en Johnny de Mol berichtte wij als enige dat deze ‘Kut-Neger’ is aangesteld om zijn de ‘Media-Pedo-Rapisten en Metoo- Ali B’s. , Borsato en Johnny de Mol , Matthijs van Nieuwkerk,Pechthold, Ed Nijpels , Kees van der Spek’, etc. en zijn corrupte en extreem geweldige ‘Kut-Neger’-Politie en (Hoofd)-Officieren van Klasse Justitie en zijn ‘D66-SS-Rechters’ en de Haagse Ratten in pak en zijn ‘AIVD-Miljonair-Moordenaars-informanten ‘journalisten’ a La ‘Hoerenjong Bruine Rat- Bas van Hout’ uit de cel te houden en weer worden wij in gelijk gesteld(Video’s)

CIA-WEF-Trol-Kaag vindt dat snoer ze allemaal de mond actie moet worden ondernomen omdat volgers van rechtsextremisme weerklank vinden in de ‘gangbare-elite-misdadige – Nazi-Zorgtoeslag& lange rijen bij de Voedsel-banken- politiek’. Ze noemde daarbij Verzetsgroep FVD als voorbeeld, maar die partij vormt geen bedreiging voor de democratie in tegendeel , benadrukt Plasterk.

Hij stelt vast: “Veruit de grootste bedreiging voor de vrijheid van denken en vrijheid van meningsuiting, van de democratie, en veruit de kampioen in beslotenheid en oude achterkamertjespolitiek is SS-Pedo-Rapist-Meetoo-D66 en Rutte en het CDA en de CHU en helaas ook mijn PvdA en GroenLinks .”

Merry Christmas: Steve Brown uitgeroepen tot Man of the Year: 2022 Het jaar van mensonterende rijen bij Voedselbanken en de leugens ( Oekraïne, Nord Stream aanslag, etc.)-van Biden en zijn Puppets Rutte & Zelensky(Video)

Rake woorden:

De oud-minister krijgt veel steun. “Rake woorden van Plasterk over SS- Pedo-Rapist-Meetoo-D66. Ze hebben de mond vol van tolerantie, maar zouden het liefst andersdenkenden de mond snoeren en alle Russen vermoorden . Ondemocratischer kan het niet,” schrijft Forum voor Democratie.

Medisch adviseur Wendy Mittemeijer zegt: “Ben het in deze eens met de heer Plasterk. Goede column weer.”

“Weer een uitstekende column en analyse van vooraanstaand PvdA-lid Ronald Plasterk. Gelukkig zijn er nog mensen binnen die partij die het wel snappen,” aldus Jan Hoekzema, vicevoorzitter van de gemeenteraad in Alkmaar. Ook journalist Bart Schut stelt: “Uitstekende column.”

De gabbers in crime van Zelensky de ‘Oekraïense -Moordenaars &Drugs en Wapenen vrouwen en kinderen- handelaren en Fraude en Witwasser- Oligarchen’ leven straffeloos als ‘Taxfree-VOC-Genocide-King Willem ‘in Taxfree-‘Reptielen’- Monaco en Wenen en London en Parijs en Amsterdam, enz van o.a. uw belasting geld met toestemming van de CIA-MI6 &AIVD en CIA-GI-Joe-Zelensky en de ‘dr. Goebbels–AIVD-SS-D66-NPO’ en De Nazi -Telegraaf : Monaco:

Wenen:

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

Tot Slot: Steve Brown ontmaskert’ NOS-Moskou-Fake News-Correspondent David Jan Godfroid’ als CIA-AIVD-Frankenstein-Mafkees van de Killer-Elite aka “Dood aan de Russen en de Waarheid”(Video’s)!!!!!:

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-Reptielen-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this:


Share this: