( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. de Andere Krant en Grayzone)

AMSTERDAM-NOIR– Tell us, ‘the never ending-Nazi-War Mongul-Dollar-Corona-Lock-Down-CIA-Killers-Washington- ‘SOROS’s-Reptiles” and there ‘EU-WEF-Bilderberg- puppets a La Nazi’s- Rutte, Kaag, Hoekstra, Segers, GroenLinksRechts, VOLT en ‘PvdA-Hoertjes’& ‘Krankzinnge- SS-D66-Joerdsma” en ‘CIA-Clown Killer-GI-Joe-Zelensky’ and there dr. Goebbels-Media Outlets-‘CIA-CNN’& ‘SS-D66-NPO’&’MI6-BBC’, how do you really feel about American and EU public opinion and Citizens?(Video’s)

Oud News voor Volksnieuws : Rutte’s -‘Stimulerings Fonds voor de Nazi-Gevestigde Orde Journalistiek’ met ‘Voorzitter-AIVD-Kroonprins-Frits Exter'(Video) en gabber in crime van ‘AIVD-Moordenaar-Miljonair-Bas van Hout’, De ‘WOKE-Maffia-Grachtengordel-Halsema -Correspondent’& Folow the Money, maar dan wel letterlijk in Erik Smit zijn eigen corrupte zak aka”Dood Assange”, ‘Nazi-Kranten-Trouw, De Telgraaf, Het Parool’,etc. en ‘SS-D66-NPO’ en hun ‘Mega-Fraudeur-Landsadvocaat’ en ‘SS-D66 Rechters’ zijn corrupt tot op het Bot en daarom kreeg o.a. de “Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR-SaltoTV”nog niet een cent subsidie en moet OnghoordTV en FvD worden verboden(Video’s)

‘US-‘Reptielen’-WEF-puppets- Nazi-Zorgtoeslag en Pedo-Boss regime Rutte’, ‘SS-D66- CIA-Trol& Pedo-Metoo-IJKONINGIN- Kaag’ , ‘CDA Rat in pak-Brievenbus-witwasser- Hoekstra’ en CHU – Duivelse-Godsdienst waanzinnige Mirjam Bikker’ en voeren dr. Goebbels-Duivelse WEF- informatie-oorlog tegen bevolking. Opvolger Godsdienst waanzinnige Mirjam Bikker van Schijnheil Segers verbaast bij SS-D66-NPO-Bral- talkshow: ‘Heb hier nooit van gedroomd’(Video)

NSB-Gevestigde Orde Kranten a La ‘Duivelse-Riool-Ratjes- Trouw& Parool(&AT5)’ gaan ‘Noord Koreaans- Fascistisch’ en eisen verbod PVV, FvD en JA21 en Stem van de Straat en ‘SBS-Kaarsen- aanrander-Zwarte Piet-Derksen’ eist liquidatie Verzetsheld- Baudet op Nationale TV& Russia And ‘US-Vazalstaatje Nazi-AZOV-Ukraine Are Headed For A Winter (Nuclear?) War Of Hell(Video).

Iran’s unrest triggers explosion of CIA-CNN-MI6-BBC-AIVD-NTCV-NPO-fake news

Het Naziregime Rutte voert al jaren een “informatie-oorlog tegen de bevolking”. Hiervoor is al ver voor de coronacrisis een groot extreem corrupte NSB-ambtelijk apparaat opgetuigd, geleid door de dr. Goebbels- Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid (NCTV), die heimelijk samenwerkt met de Talking Heads misdadige dagbladen(Video’s), ‘SS-D66-NPO’-& SBS-BN-Junkie-Pedo-Rapist-Meetoo- Johnny de Mol- televisiezenders en corrupte NSB-sociale-mediabedrijven.

Dit blijkt uit een analyse van overheidsdocumenten door onafhankelijk onderzoeker Cees van den Bos. De documenten tonen aan dat de overheid minstens sinds 2019, ruim een jaar voor de coronapandemie, een grote organisatie heeft opgetuigd voor het ‘bestrijden van desinformatie’. Het initiatief hiervoor kwam vanuit de Navo en de EU, laat Van den Bos zien. “Het ging om een militaire operatie gericht tegen de eigen bevolking. Niet om mensen uit te schakelen, maar om hun gedrag te beïnvloeden.”

UP Date: Experts waarschuwen voor ‘Nazi-regime-Rutte-Kaag& Taxfree-Miljardair- Queen Maxima- digitale-Big brohter-euro’(Video’s): ‘ De ‘Tweede Kamer is het huis van het US-‘Reptielen’- Taxfree-Miljardair- Queen-Maxima -puppet-SS-D66-Kaag-democratie’ en worden Burger-participanten aan de Democratie hard handig verwijdert door de ‘NSB-‘KUTNEGER’-Politie'(Video) van ‘SS-D66-Minister Weerwind’& Verzetsheld Van Houwelingen ontmaskert ‘CIA-Trol-Kaag’ weer een keer als Hautaine Leugenaar & EU is op de rand van een massale Honger-epidemie(Video’s) voor ‘US-Reptielen-Vazalstaatje- Nazi-AZOV- Oekraïne (Video’s)

Het ‘ministerie van ( dr. Goebbels-Pedo-Rapist-) Informatie’, zoals Van den Bos de organisatie omschrijft, wordt geleid door de NCTV en bestaat uit twee poten: één die valt onder het extreem corrupte ministerie van VWS, vooral gericht tegen vaccinatie-critici, en één onder wellicht nog corrupter CIA-AIVD- Binnenlandse Zaken, waar ook Economische Zaken, Buitenlandse Zaken, Defensie en Pedo-Rapits-WOKE-MAFFIA-Onderwijs bij betrokken zijn. De Elite-Misdaad-organisatie zorgt via een ‘Fake News-newsroom’ voor de verspreiding van propaganda via samenwerkende media. Daarnaast vindt censuur plaats van ongewelvallige uitingen op sociale media en worden ‘trollen’ ingezet tegen ‘overheidskritische’ geluiden. Pedo-Porno-dieren sexs-App-Politie, het extreem corrupte ‘Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders& Sid Kick-Pschy-Killer OvJ Bas van de Vliet- OM-Amsterdam'(Video’s) en het leger worden ingezet om burgers te surveilleren en intimideren, bijvoorbeeld door werkgevers onder druk te zetten. Van den Bos concludeert: “De desinformatie-organisatie had een totalitaire structuur door de integratie van Big Brother-Pedo-Boss-Rutte-overheidsnarratieven, surveillance van burgers en controle van informatie via media- en SS-pedo-technologiebedrijven.”

Ondertussen: Canadese- ‘WEF- Boy Trudeau&Politie- kinderlokker – Draq Queen’ en (Pedo’s)-‘GroenLinks Rechts-Nazi’s &SS-Pedo-D66-& PvdA-stelende- Hoertjes&UvA-Pedo-Hoogleraar Hendriks- Woke- Maffia’ vallen gewelddadig Rebel News(Video) en Rusland aan & ‘SS-Pedo-D66’ & zijn ‘Pedofielen-Rechtser’ willen dat Moorden en verkrachtende Pedo’s altijd weer een tweede kans krijgen om weer te Moorden en verkrachten(Video) .’SS-D66-NPO’ met ‘WEF-Nazi-AZOV-Pr.-Man -Fake News-Rudy Bouma’&SS-D66-Sjoerdsma’: “Het voorgaande zijn allemaal Complotten en wij zijn geen ‘SS-D66-Pedofielen’ en/of CIA-Trollen ”(Video’s).

De CIA-AIVD- SS-NATO-dr. Goebbels- propaganda- misdaadorganisatie van Naziregime Rutte is waarschijnlijk al rond 2014 gestart, om buitenlandse ‘desinformatie’ tegen te gaan, bijvoorbeeld uit Rusland. Hij is echter gaandeweg verworden tot een “informatie-oorlog tegen de eigen bevolking”, stelt Van den Bos. De coronacrisis werd aangegrepen om deze psychologische oorlogvoering drastisch uit te breiden. Van den Bos vindt het onthutsend dat de journalistiek zich heeft laten gebruiken “om het overheidsnarratief te bewaken. In de Wob-documenten worden de media niet één keer, maar minstens vijftien keer de steunpilaar van de overheid genoemd.”

CIA-AIVD-WEF-puppet-Rutte voert al jaren geheime dr. Goebbels-­campagne met steun van bepaalde SS-D66-NPO-Nazi-Telegraaf media tegen het Volk en de Russen.

Al ver vóór de uitbraak van corona is door de Nederlandse overheid een ‘desinformatie-organisatie’ opgezet, aangestuurd door US-Reptielen Slaven EU en SS-Navo, en geleid door het ministerie van Pedo-Rapist- Klasse-Justitie, waaraan prominente dagbladen Trouw, Telegraaf, het Parool, NRC, etc., NPO-SBS-televisiezenders en social mediabedrijven meewerkten. Het doel hiervan was onder meer om buitenlandse ‘desinformatie’ tegen te gaan, maar ook bijvoorbeeld de ‘vaccinatiebereidheid’ van de bevolking te vergroten. Dit blijkt uit overheidsdocumenten die op basis van Wob-verzoeken zijn geopenbaard en door onderzoeker Cees van den Bos zijn geanalyseerd.

We schrijven 14 februari 2019. Ruim een jaar voordat de coronacrisis losbarst. Door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) wordt een Rondetafel-bijeenkomst georganiseerd waarbij zeker vier andere ministeries betrokken zijn (Onderwijs, Buitenlandse Zaken, Binnenlandse Zaken, Economie) plus de hoofdredacteuren van diverse media-organisaties, vertegenwoordigers van de social-media bedrijven en een netwerk van zogeheten ‘factcheckers’. Onderwerp: “Versterken van een gecoördineerde en gezamenlijke respons op desinformatie.” Aan de orde komt onder meer het Rapid Alert System (RAS), waarmee EU-landen elkaars informatievoorziening afstemmen, onder meer “op het gebied van verkiezingen”.

Het is slechts één voorbeeld van de vele dr. Goebbels- activiteiten die de het US-Naziregime Rutte dan al een aantal jaren in het geheim onderneemt om wat zij noemt ‘desinformatie’ tegen te gaan. Onderzoeker Cees van den Bos, die op zijn substack Bomen en Bos in drie delen de documenten die deze jarenlange propagandacampagne blootleggen toont en bespreekt, vindt het met name stuitend dat de media zo nauw blijken samen te werken met de overheid. “Journalistiek is een essentieel onderdeel van democratie – een voorwaarde om deze te laten functioneren”, zegt hij tegen De Andere Krant. “Wat mij betreft moet je als journalist juist in complotten denken en je blijven afvragen, ‘wat zit hierachter’? Journalistiek is nu juist omgekeerd ingezet, niet om vragen te stellen, maar om het Nazi-Rutte-overheidsnarratief te bewaken. In de Wob-documenten worden de media, waaronder SS-D66-NOS, Nu.nl, RTL-Riool en het schaamteloze Pedo- AIVD- Moordenaar Bas van Hout-Witwasser- EénVandaag(Video’s), niet één keer, maar minstens 15 keer de ‘Nazi-steunpilaar’ van de Rutte en zijn bende CDA, D66, CHU genoemd. Dat is slopend voor de democratie.”

Ondertussen: Volgende ‘ZorgToeslag-Nazi-Rutte-Misdaad’ dient zich aan, maar de ‘Regerings-Misdaad- Pedo-Rapist-collatie'(video) blokkeert: ‘Dit is buitengewoon ernstig en anti-democratisch& Kijk en huiver: zo moeten we volgens de Big Broher-Kaag- is wachting you tot in uw bilnaad- NCTV-baas Pieter-Jaap Aalbersberg’ omgaan met ‘complottheorieën’die keer op keer waar bleken te zijn in Kamer en media , u schrikt zich dood’(Video’s)

Het beeld dat uit de Wob-documenten naar voren komt, is dat van een zeer grootschalige internationaal gecoördineerde organisatie die het gehele informatielandschap vergaand manipuleert. Er zijn twee grote ‘operaties’: de Denktank Desinformatie, die valt onder de Vaccinatiealliantie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), en de Newsroom op het Ministerie van Binnenlandse Zaken (BZK). Beide worden aangestuurd door de NCTV op het ministerie van Pedo-Rapist-Klasse- Justitie, en ondersteund door het Fake News-Land Information Manoeuvre Centre (LIMC) dat onder CIA-Defensie valt. Saillant is dat zowel de NCTV als het LIMC geen wettelijke grondslag hebben voor hun misdadige activiteiten tegen het Volk en de Russen en de Boeren en de Waarheid( Assange, OnghoordTV en FvD en Freedom Fighter Steve Brown)..

Wat u nooit ziet bij de ‘SS-D66-NPO van US-‘Reptielen’- Nazi-Rutte&Co:
‘CIA-AZOV-Nazi-Zelensky- raket- aanval’ op Polen en ‘CIA- Nazi-AZOV-Nazi -Prins Bernhard Gladio- Bomaanslagen’ (Video) op SS-NATO Lid Italië is geen reden voor ‘US-SS-NATO’ artikel 5(Video’s)

Wanneer deze grootschalige ‘bestrijding van desinformatie’ door de CIA-AIVD-WEF-Gladio–puppet-Rutte is begonnen is volgens Van den Bos niet helemaal duidelijk. Het initiatief komt vanuit US-SS-Navo en zijn Slaven de EU. De SS-Navo bepaalt tijdens de coronapandemie de richtlijnen van de Covid-respons en coördineert de ‘Stratcom’ (strategische communicatie). De richtlijnen worden via de ministers van buitenlandse zaken van de US-Slaven- lidstaten verspreid.

Het bestrijden van ‘desinformatie’ door de SS-Navo heeft een langere geschiedenis: de US-Slaven-EU en SS-Navo werken sinds 2014 al samen om onder de noemer “bescherming van de WEF-democratie” desinformatie te bestrijden. Dit krijgt concreet vorm in 2018, wanneer er expliciete afspraken worden gemaakt tussen SS-Navo-landen. Daarna komen volgens Van den Bos deze activiteiten in een stroomversnelling. Bijvoorbeeld, na een bijeenkomst van buitenlandse ministers van Defensie van de CIA-Northern Group op 4 juni 2018, geven deze aan: “Landen willen (Russische) desinformatie met één stem kunnen tegenspreken”. In die tijd is er veel te doen over vermeende invloed van Russische ‘trollen’ op Twitter. Inmiddels is van dit verhaal weinig meer over.

-Extra speciaal voor de ‘(CIA-Trol)- SS-D66-Sjoerd Sjoerdsma -Rusland haters’:

In september 2019 komt de Denktank Desinformatie bijeen. De denktank is opgericht met meerdere doelen: “Het vergroten van de vaccinatiebereidheid, het onderdrukken van geluiden die de vaccinatiebereidheid verkleinen en het dienen van inhoudelijke repliek aan kritische geluiden ten aanzien van vaccinaties en coronamaatregelen”. Zowel Google als Facebook, alsook de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) worden in de Wob-documenten als lid van de desinformatie organisatie aangeschreven. “Dit was drie maanden vóór de eerste coronapatiënt in China”, merkt van den Bos op. CIA-Google past zoekresultaten aan en berichten op sociale media worden op verzoek van de denktank onderdrukt of verwijderd. Ter illustratie: CIA-Facebook wordt op 13 september 2019 verzocht actie te ondernemen tegen berichten met “verwijzingen naar beruchte desinformatie sites” van “de twee meest actieve groepen op Facebook (Vaccinvrij, Kritisch Prikken)”.

Ondertussen: Wat u weer niet ziet bij de ‘Staats-SS-D66-NPO’:
United States Puppet Show Failed, US Soldiers Are Deployed In ‘US-Nazi-AZOV-Ukraine'(video) !!!& Onderzoek naar US-‘Reptielen-puppet- president Biden& Creak-head Zoon Hunter” wegens zelfverrijking en mensenhande(Video’s)

Vijf leden van een CIA-MI6-AIVD-Italiaanse neonazistische organisatie, bekend als de “Orde van Hagal”, werden op 15 november gearresteerd, terwijl een extra lid nog steeds gezocht wordt door de autoriteiten. Toevallig was hij in Oekraïne en vocht hij tegen de Russische strijdkrachten aan de zijde van het CIA-MI6-AIVD-Nazi-Azov-bataljon, dat formeel is geïntegreerd in het CIA-MI6-AIVD-Nazi-Oekraïense leger. 

De CIA-MI6-AIVD-“Hagal”-leden worden beschuldigd van het beramen van terroristische aanslagen op burger- en politiedoelen. Een zesde lid van de Hagal-groep, die nu als voortvluchtig wordt beschouwd, bevindt zich in Oekraïne en maakt deel uit van het Azov-bataljon, een neonazistische paramilitaire groepering die is opgenomen in de CIA-Nazi-AZOV-Oekraïense Nationale extreem corrupte-Garde. 

Leden van de Orde van Hagal onderhielden naar verluidt “directe en frequente” contacten via Telegram, niet alleen met het CIA-AIVD-MI6-Nazi- Azov-bataljon, maar ook met de CAI-MI6-AIVD-neonazistische Oekraïense militaire formaties Right Sector en Centuria , “waarschijnlijk met het oog op mogelijke rekrutering in de gelederen van deze strijdgroepen”, aldus Italiaanse media .

Europarlementslid wil terecht tribunalen: ‘US-‘Reptielen’-WEF-Bilderberg-puppets-Nazi’s- en altijd liegende ‘ Oorlogs-mitsgaders en Pfizzer-Genocide plegers – Rutte, ‘Pfizer-Fraudeur-Ursula’ ,De Jonge en SS-D66-CIA-Trol-Kaag’ en CIA-Puppet -Zelensky’, etc. mogen hun gerechte Levenslange straf niet ontlopen’.‘SS-D66-NPO-Pr-Nazi-AZOV-WEF- Rudy Bouman’ :”dat voorgaande zijn allemaal Complotten”(Video’s)& King Willem en zijn Hofnarren uitgejouwd tijdens ‘Nazi-Prins-Bernhard-Bilderberg-Walk’ voor wat ze zijn: Moordenaars, Nazi’s, Maffia en Pedo’s (Video).

Als corona zijn intrede doet, in maart 2020, houden US-‘Pedo-Rapist-Gates, Biden, Bill Clinton,Trump,etc. -‘Reptielen’-Slaaf-SS- Navo en zijn eveneens Slaaf-NCTV de leiding over de propaganda-activiteiten. Op 2 april 2020 komen de Navo ministers van buitenlandse zaken in Nederland bijeen, onder andere om de aanpak van ‘desinformatie’ te bespreken. Alle EU-landen hebben op dat moment een zogenaamde newsroom. Deze staan met elkaar in contact via het CIA-AIVD-Rapid Alert System. De NCTV zorgt voor het aansluiten van de Nederlandse Fake News- newsroom op het RAS. Via het RAS delen lidstaten meldingen over “desinformatiecampagnes”, daarnaast delen zij informatie in de vorm van een “(trend)analyse, rapport, best practice of gecoördineerde respons”. Van het voorgaande had dr. Goebbels spontaan zijn klaar gekomen.

Stelende-Coca-Junkie-Jongerenclub -PvdA-Hoertjes’ failliet door misdadig financieel wanbeheer net als het Nederland van ‘US-‘Reptielen-WEF-Puppet-‘Nazi-Rutte’. Niemand gearresteerd!!!!! ‘SS-D66-NPO-Nazi-AZOV-WEF-Pr.-Man Rudy Bouma’:” Het voorgaande is een Complot”(Video’s)

Naast het RAS wordt op 14 januari 2020 melding gemaakt van de intentie een Rapid Response Mechanism (RRM) te ontwikkelen, en wordt het CIA-European Centre of Excellence on Countering Hybrid Threats (ECHCT) opgericht. De gehele CIA-organisatie heeft rechtstreekse ingangen bij bepaalde NSB- social-mediabedrijven. Vanuit de extreem corrupte US-Slaven- Europese Commissie wordt druk uitgeoefend op de grote techbedrijven om meer censuur uit te oefenen. In een e-mail gedateerd 24 maart 2020 wordt de werkwijze van de newsroom beschreven, met verwijzing naar de “rol van de overheid binnen de newsroom corona”. Deze houdt zich bezig met “signalering door monitoring”, om te beoordelen of een bericht “schadelijk voor de gezondheid van de US-Pedo-Rapist-Reptielen en zijn puppets Rutte, Kaag, Hoekstra ” is, “onrust veroorzaakt” of “de reputatie van instituties als het Genocide- Gif-Pfizzer-RIVM aantast”. Daarna wordt nagegaan welke “Judas-Stelende-PvdA-Hoertjes &GroenLinks-Rechts-Nazi-steunpilaren” kunnen worden ingezet, zoals media, factcheckers, experts, politie of veiligheidsregio’s.

Door het ‘WEF-Naziregime Rutte’ bij zijn SS-D66-NPO-media aangevraagde berichtgeving wordt vervolgens door anonieme dr. Goebbels-Gladio- ambtenaren op social media verspreid door “het bericht te liken, delen, retweeten of retweeten met een opmerking”. Om deze taken te bewerkstelligen wordt de newsroom ondersteund door de organisatie Monitoring Informatie Domein (MID), die surveillance verzorgt, en Dreigingsbeeld Informatie Domein (DID), die verzamelde informatie analyseert. Deze taak neemt het LIMC voor een groot deel voor haar rekening. Daarnaast heeft de fake News- newsroom rechtstreeks contact – een “escalatiekanaal” – met Big Tech-bedrijven als CIA-Google, Facebook en Twitter.

Ondertussen: het echte News wat u nooit ziet bij de SS-D66-Pedo-NPO: US-Puppet-Poland is suffering from the war in Ukraine but are they a willing participant? Columnist Mike Krupa speaks against the narrative of Polish people as willing cannon fodder for a corrupt government and helps us understand how the proximity to Ukraine is costing the people of Poland.

Van den Bos somt een flink arsenaal aan technieken op die worden ingezet om regie te houden over ‘het narratief’: censuur, propaganda, het inzetten van Junkie’s-BN_ers influencers, surveillance, cancelen van accounts, intimidatie door politie, OM, en instanties als het IGJ, vrijgeven van persoonlijke gegevens. Ook worden werkgevers onder druk gezet en mengen ambtenaren zich in het publieke debat met anonieme accounts, met als doel discussies te infiltreren, manipuleren of polariseren. Het LIMC maakt daarbij onder meer gebruik van de Behavioural Dynamics Methodologie (BDM), een oorlogstechniek die in het leger is ontwikkeld. Van den Bos concludeert: “Tijdens de coronacrisis werd vrijwel het complete arsenaal aan desinformatiebestrijdingstechnieken ingezet. Dit komt neer op een informatieoorlog tegen de bevolking.”

https://bomenenbos.substack.com/p/desinformatie-deel-2-de-organisatie

https://bomenenbos.substack.com/p/desinformatie-deel-3-het-arsenaal

De gabbers in crime van Zelensky de ‘Oekraïense -Moordenaars &Drugs en Wapenen vrouwen en kinderen- handelaren en Fraude en Witwasser- Oligarchen’ leven straffeloos als ‘Taxfree-VOC-Genocide-King Willem ‘in Taxfree-‘Reptielen’- Monaco en Wenen en London en Parijs en Amsterdam, enz van o.a. uw belasting geld met toestemming van de CIA-MI6 &AIVD en CIA-GI-Joe-Zelensky en de ‘dr. Goebbels–AIVD-SS-D66-NPO’ en De Nazi -Telegraaf : Monaco:

Wenen:

Verzetsheld Steve Brown’ zijn ongelijke strijdt tegen Psycho’s Rutte & Grapperhaus/OM &Misdaadgroepen-Landsadvocaat Pels Rijcken& SVDJ:”en Power Back to The People en Stem en verzet je tegen de ‘NWO-VVD-Pinoccio- Rutte&Halsema& Kaag-Hoekstra-Corona-Politiestaat’!

Freedom Fihghter-Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

Freedom Fighter- ing-Steve Brown aangevallen door coorupte Big Head-‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Rechts-Nazi–Provocateur’ Oekraïne manifestatie(Video). 

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-Reptielen-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

En wordt ook lid van Ongehoord Nederland die het zelfde WEF-Haagse Tuig CDA, VVD, D66, CHU, PvdA, GroenLinks ook wil verbieden en of zelfs laten vermoorden o.a. door hun ‘Nazi-Pedo-App en dieren -sex-politie‘ en ga Ongehoord kijken via de tv of volg ze via hun facebook pagina of twitter pagina en lees Antiwar.com, Grayzone, De Andere Krant. etc.

Wanneer worden eindelijk eens de US-‘Reptielen’-WEF- BlackRock- Puppets de anti-Democratische ( Elite-Pedofielen-Meetoo) -misdaad-partijtjes ‘Nep en Fop Christen -CDA, SS-D66, Misdaadgroep-VVD,’ CHU-Incest Bijbelbelt’ en hun vaste ‘Judas- Steunpilaren-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-hoertjes’ verboden en vervolgd voor het jaar in en het jaar uit plegen van o.a. ‘SS-NATO-Oorlogs-misdaden’ in het Buitenland en tegen tegen hun eigen Volk ( niet de ‘Taxfree-Royal -VOC- Genocide -King Willem en zijn Elite).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this:

Amsterdamse Politieman bevestigd wat ik al jaren wist en stel dat o.a. de AIVD-Moordenaars -Hoerenjong-Bruine Rat-Bas van Hout & ‘Coca-Junkie- Geilneef Peter R. de Vries’ mij straffeloos mochten vermoorden en 30 jaar lang stalken tot heden van o.a. het ‘US-Reptielen-WEF-Nazi-regime Rutte’ & ‘SS-D66-NPO’(video’s)