Van onze wordt wakker redactie i.s.m. Nine for News en Antiwar.com en Grayzone en de Andere Krant)

AMSTERDAM-NOIR Metoo& Pedo-Rapist-EU Nazi’s-VOLT & GroenLinks & D66 & VVD-Expats & import-Yuppies  maken de dienst uit met hun NWO-Keizerin Halsema bij de komende Gemeenteraad Verkiezingen& Dood aan de Russen. ‘EU-Nazi-Soros-Volt’: stemt op ons en dan veranderen wij de naam van Amsterdam in ‘EURO-Expast-Yub-Dam’ met Soros als Burgemeester(Video’s)

Uit de Oude Doos: Freedom Fighter-Steve Brown: Sta op met de FvD en de Dokwerker tegen het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte, Asscher en Samsom en Stem Video’s)!

‘Waarom is Pedo-Rapits-Meetoo- Vrouwenbeuker-Coca Junkie- Johnny de Mol en Super- PvdA-Hoer-MH17-Huil-Komediant- Frans Timmerman nog niet op Zwart en/of in de cel gezet :‘Pedo-Rapist-Junkie-Johnny de Mol’ overweegt Oekraïense vluchtelingen in huis te nemen &’PvdA-Hoer- EU Zakkenvuller-MH17-huil-komediant Timmermans’: Dood aan de Russen en   laat de arme mensen dood vriezen in de EU & RussiaToday op Zwart& ‘Verzetsheld Baudet’ voorspelde het al als Corona weg is wordt het Rusland(Video).

‘CIA-Clown-Killer-NAZI-AZOV-action Figure-GI Joe-Zelensky’ gaat compleet Hitler en eist ‘Moord-verbod -medicijnen’ voor/op o.a. kinderen en Baby’s Rusland en totale controle over Media en een Godsdienst verbod en Lock Down voor alle arme Oekraïners. ‘Nazi-Rutte’:” Het is Oké ,ik blijf miljarden en Wapens sturen naar mijn NAZI- Held Zelensky”(Video’s) Zie hierna in welke Maffia-Zakken o.a. in Taxfree-Reptielen- Monaco de Miljarden ( uw belasting geld) van Rutte aan Zelensky verdwijnen:

Rutte & co haten het NL Volk en hebben ze de oorlog verklaard en storten 2.5 miljard aan CIA-Puppet-Taxfree-Bloedmiljardair Zelensky(Video’s)

Uit de Oude Doos: Eichmann-Ply-Boy- Samsom’& zijn ‘Ajax Callgrill Saar van Beuren’ wil PvdA-Hoertjes Partijleider blijven tot de Üntergang Compleet is(Video’s)& Opstand in ‘Eichmann-Samsom Vluchtelingen-gevangenis’ op Lesbos.’Graai-King Willem’ ongerust(Video’s).

Schrijver Rutger Bregman heeft op LinkedIn een beroemde foto gedeeld van een Duitse havenarbeider die weigert om de Hitlergroet te brengen. Terwijl meer dan 100 mensen hun hand uitstrekken naar de Führer, staat hij daar, onverstoorbaar, met zijn armen over elkaar, aldus Bregman.

De man, August Landmesser, had een Joodse vrouw. Het stel werd veroordeeld voor ‘Rassenschande’. De vrouw kwam om in een concentratiekamp en August sneuvelde in 1944 aan het Nazi-Kroatische front.

Vandaag schokkend en misdadig: Duivelse-Corona- CDA-Rat in pak- Hugo de Jong & Halsema beroven de Laagste Klasse van 12,5 % van hun al schaarse sociale huur- woningen voor Statushouders en AZOV-Nazi-VIP’- Oekraïense Vluchtelingen die nooit meer terug gaan. Waarom geen 30% van de Villa’s voor de Statushouders waar De Jonge en zijn ‘Taxfree-King-Willem-Elite-Gabbers in crime zoals Keizerin Halsema’&Genocide-VOC-King Willem in woont(Video’s)

Wie staat op tegen de US-‘Reptielen’-WEF-Bilderberg-puppets de levensgevaarlijke psychopaten ‘CDA-Rat in pak-Brievenbus-Witwasser-Hoekstra’, Duivelse -CDA- peperdure -Schoenen Fetisje- Hugo de Jonge’ , ‘CIA Trol Kaag’ en ‘Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Boss-Rutte’ en ‘CIA-puppet-GI-Joe action figure-Zelesky’ en Duivel Schwab?

Verzetsheld-Emile Ratelband vindt de foto een mooie metafoor voor deze tijd. “Wie durft op te staan tegen verplicht US-‘Reptielen-WEF-Bilderberg-puppet-Nazi Urusla de ‘Pfizer-Fraudeur van 70 miljard vaccineren? Wie staat op achter Forum voor Democratie? Wie staat op tegen de Ratten in pak-EU en het Naziregime Rutte?” vraagt hij.

PvdA-Playboy&EU-Zakkenvuller- Samsom’ en zijn Bed-Pers-Chef Saar van Beuren ergeren zich aan interne kritiek(Video’s)

Wie staat op tegen Rutte zijn miljarden kostende Oorlogsmisdaden- bemoeizucht met het ‘US-‘Reptielen-‘WEF-Bilderberg-Vazal-Staatje Nazi-AZOV- Oekraïne met de inmiddels ‘Taxfree-bloed-Miljardair- NAZI-AZOV- Joodse Kapo-Zelensky’ en zijn Callgirl echtgenoot ? Wie staat op [tegen het feit] dat 95 procent van ons gas voor vele malen minder dan wij duur moeten betalen aan de ‘US-‘Reptielen’-Fracking Gas -Handelaren’ wordt verkocht aan derden? Wie staat op tegen de Levensgevaarlijke psychopaten Hoekstra, Hugo de Jonge Kaag, Segers en Rutte en hun Judas Steunpilaren de GroenLinks Rechts-Nazi’s en de PvdA-Hoertjes ?” vervolgt Verzetsheld-Ratelband.

Al die kleine Hitler-tjes hebben geen enkele schaamte en corrupt tot op het Bot en leven als God in Frankrijk van uw Belasting geld:EU commissarissen a la Frans Timmermans en 90% van het Parlement Rat in Pak m corrupt tot op het bot. WEF Rutte, Segers, Hoekstra, CIA-Trol-Kaag, PvdA- Hoertje, de ‘GroenLinks Rechts Nazi’s’-Yes we can- Boy Klaver in onderbroek , SS -D66 Sjoerdsma ,en Soros -VOLT ‘-Dassen’: “Het is Oké en wij doen mee en wie tegen corruptie is zoals FvD, PVV, JA21 en Groep Hagen moet verboden worden”(Video’s).

“Wie staat op tegen die Kleine PvdA-Hitler-tjes de EU Zakkenvullers – ‘Eichman-Ply Boy-Samsom’& zijn ‘Ajax-Callgril Saar van Beuren’ en MH17- Huil Komediant- Fat-man- Timmermans’ , die een gevaarlijke Massa Moordende man uit 1933 nadoen en leven als God in Frankrijk?” schrijft hij.

Oud News voor Volksnieuws : Rutte’s -‘Stimulerings Fonds voor de Nazi-Gevestigde Orde Journalistiek’ met ‘Voorzitter-AIVD-Kroonprins-Frits Exter'(Video) en gabber in crime van ‘AIVD-Moordenaar-Miljonair-Bas van Hout’, De ‘WOKE-Maffia-Grachtengordel-Halsema -Correspondent’& Folow the Money, maar dan wel letterlijk in Erik Smit zijn eigen corrupte zak aka”Dood Assange”, ‘Nazi-Kranten-Trouw, De Telgraaf, Het Parool’,etc. en ‘SS-D66-NPO’ en hun ‘Mega-Fraudeur-Landsadvocaat’ en ‘SS-D66 Rechters’ zijn corrupt tot op het Bot en daarom kreeg o.a. de “Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR-SaltoTV”nog niet een cent subsidie en moet OnghoordTV en FvD worden verboden(Video’s)

‘Reptielen- ‘NAZI-World Economic Forum met ‘Furher -Duivels-Schwab ‘en zijn Boy’s Rutte, Kaag, Hoekstra wil ‘misinformatie’ bestrijden en dit verstaat het ‘Elite-Nazi-praatclubje’ eronder:

Onlangs publiceerde de door Rutte gesubsidieerde ‘GOED-MENSEN-Nazi-Volkskrant’ een Bral- artikel getiteld ‘Onze ‘PvdA-Goedmens- EU-Miljonair-Diederik Samsom’, ‘(Nazi)-loodgieter’ van de( Big Brohter dood aan de Russen, Chinezen, arme mensen, Boeren en de waarheid(Assange, FvD en Onghoord TV)-Green Deal’: ‘(US-Vazal-Nazi-AZOV) -Oekraïne ziet groene energie als zijn ticket naar de EU’. Jan Dijkgraaf schreef daarover: “In dit artikel geeft Samsom gewoon toe hoe de kliene PvdA-Hitler-tjes- Zakkenvullers- Timmermans en hij de macht over de EU hebben gegrepen. Geen enkele schaamte!”

In zijn boek ‘Green Tyranny: Exposing the Totalitarian Roots of the Climate Industrial Complex’ stelt Rupert Darwall dat het huidige klimaatbeleid nauwelijks verschilt van wat de nazi’s in de jaren dertig deden.

Totalitaire wortels a La Samsom, Timmermans, Zelensky en Rutte: Freedom Fighter Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

“De (D66-VOLT)-Nazi’s waren de eerste politieke partij ter wereld die zich sterk maakte voor windenergie o.a. zodat de Rook uit de Vernietigings-Genocide- -Gasovens ook nog ‘goed’ gebuikt werd ,” aldus Darwall. “Dat is een historisch feit. Ze waren ook tegen het eten van vlees en voor het eten van insecten voor hun gevangen en voor het vermoorden van Joden en Russen en alle mensen die tegen hun waren en geen Pers Vrijheid .”

Deja Vu: EU en nu ook Kroatië Vechten weer samen tegen de Russen in de Oekraïne:

De US-‘Reptielen’- Rockefeller Foundation financierde de naziwetenschappers die naar Amerika vluchtten. Diezelfde club financiert nu de klimaatwetenschappers. Darwall: “Het klimaat-industrieel complex heeft totalitaire wortels, die teruggaan tot de nazi’s.”

En nog eentje uit de Oude Doos: De perverse- Erotische PVVDA Boy’s Staatsgeheimen van Haagse Torentje Rutte&Samsom(Video’s) .

Freedom Fighter- ing-Steve Brown aangevallen door coorupte Big Head-‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Rechts-Nazi–Provocateur’ Oekraïne manifestatie(Video). 

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

Tot Slot: Steve Brown ontmaskert’ NOS-Moskou-Fake News-Correspondent David Jan Godfroid’ als CIA-AIVD-Frankenstein-Mafkees van de Killer-Elite aka “Dood aan de Russen en de Waarheid”(Video’s)!!!!!:

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-Reptielen-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

CIA-puppet- Nazi-AZOV-Zelensky eist verkleed als ‘GI-Joe action -puppet’ 1000 miljarden van de US en zijn Slaven de Westerse Wereld Leiders en dreigt keer op keer met een Derde-Kern- Wereld Oorlog en stort de gewone burgers in de US,EU,UK, Canada, Japan en Australië,enz. in nog meer armoede met als medeplichtige in NL het ‘US-WEF-Bilderberg-Puppet-Nazi-regiem Rutte’(video’s).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this: