( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Werkloze’ -AIVD-Moordenaar Coca-Junkie-Geilneef- Peter R. de Vries’ verkracht openlijk zijn SS-D66-NPO- VARA Schandknaapje -Coca Junkie Pedo-Rapits-Meetoo- Matthijs van Nieuwkerk'(Video’s).

‘Terror-Monster-Killer Clown acteur- Coca Junkie-Matthijs van Nieuwkerk’ breekt met ‘SS-D66-NPO-BNNVARA en bralt dat hij zich heeft aangemeld bij collega ‘CIA-Terror-Monster ‘-Killer-Clown-acteur- Zelensky om als ‘Pedo-Rapist-Metoo-Generaal’ bij het ‘CIA-Nazi-AZOV-regiment’ om te gaan ‘vechten’ tegen de Russen. Slachtoffers eisen 100 miljoen schadevergoeding van NPO en Van Nieuwkerk. John de Mol heeft Matthijs al een ‘Pedo-Metoo- Rapist-Terror-Show’ aangeboden met co Presentator ‘Coca Junkie-Pedo-Rapist-Metoo- Vrouwenbeuker -Johnny de Mol en als vaste Tafeldames ‘Oerdomme Linda de Mol’ & ‘NPO-Uncle-Tom-Winkeldief- Özcan Akyol’(Video’s).

Victoria Koblenko: ‘Zat Matthijs van Nieuwkerk aan drank of drugs& PvdA-Hoertje Arib adviseerde aangifte tegen Kuzu te doen bij Pedo-Rapits-Hoofdofficier Leenders. ‘AIVD-Moordenaar-Geilneef-Coca Junkie- Peter R. de Vries’: Onze Kuzu & Leenders & ‘Van Nieuwkerk-Kuttenvanger’ zijn onschuldig(Video’s).

Ondertussen: Experts waarschuwen voor ‘Nazi-regime-Rutte-Kaag& Taxfree-Miljardair- Queen Maxima- digitale-Big brohter-euro’(Video’s): ‘ De ‘Tweede Kamer is het huis van het US-‘Reptielen’- Taxfree-Miljardair- Queen-Maxima -puppet-SS-D66-Kaag-democratie’ en worden Burger-participanten aan de Democratie hard handig verwijdert door de ‘NSB-‘KUTNEGER’-Politie'(Video) van ‘SS-D66-Minister Weerwind’& Verzetsheld Van Houwelingen ontmaskert ‘CIA-Trol-Kaag’ weer een keer als Hautaine Leugenaar & EU is op de rand van een massale Honger-epidemie(Video’s) voor ‘US-Reptielen-Vazalstaatje- Nazi-AZOV- Oekraïne(Video’s)

Victoria Koblenko suggereert dat Matthijs van Nieuwkerk in zijn tijd bij De ‘ SS-D66-NPO- Coca-Wereld-Pedo-Rapist-Meetoo- Draait Doooooor’ aan verdovende middelen als drank of drugs heeft gezeten. “Dat dat zijn gedrag beïnvloedde.” meer Lezen: https://www.mediacourant.nl/2022/11/victoria-koblenko-zat-matthijs-van-nieuwkerk-aan-drank-of-drugs/

Kom in verzet en wordt Lid van Verzetsgroep FvDAlleen Dode vissen zwemmen met de stroom mee!!!!

Iedereen van onze wordt Wakker- redactie en veel van onze Kameraden van de Straat zijn inmiddels lid geworden van Verzetsgroep Fvd. Wij roepen al onze Lezers hierbij op om ook Lid te worden van de Verzetsgroep- FvD om hun te steunen in de strijd tegen de US-‘Reptielen-‘ Machthebbers van de wereld’ en hun politieke puppets de WEF-Nazi-Prins Bernhard- psychopaten – Rutte, Kaag , Hoekstra, Segers en hun ‘Judas-Steunpilaren -PvdA-Hoertjes& GroenLinksRechts-Nazi’s en het grootse ‘DENK.niet-na’ gedeelte van de NSB-Tweede-Slaap-Kamer voordat wij allemaal moderne slaven zijn met een ‘dr. Mengele- Reptielen- Gates-Queen Exotica Maxima en hun Puppet Kaag-DENK-niet.na-Chip’ in ons hoofd en ieder week een Pfizer Gif-prik in je naad (Video’s).

Uit de oude doos , maar relevanter dan ooit:

Het ware verhaal over de Sex-Insluipactie van AIVD-Moordenaar- Geilneef en Junkie Peter R. de Vries’& Politie Hoorn(Video’s).

Binnenkort schokkende artikel : ‘Nazipropaganda -Telegraaf’& Volkskrant en Trouw bekennen kleur en zijn weer terug in 40-45: Dood aan de Russen en Leve ‘US-‘Reptielen’- CIA- puppet- Nazi-AZOV-Killer Clown& acteur & Joodse Kapo&Taxfree-Bloed Miljardair- Kleine Hitler-Zelensky. En weer zwijgt nu het ”CIA-Mossad-CIDI en de ‘SS-D66-NPO’ en het ‘US-Puppet- Naziregime Rutte’.

POWER TO THE PEOPLE AND THE TRUTH AND PEACE