( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR – Verzetsheld Gideon van Meijeren stelde het al aan de kaak in de Tweede Kamer(Video) tot woede van de US-‘Reptielen’ -puppet- CDA-Gestapo-Corona -Generaal& Beschermheer van de Elite-Pedo’s en geweld van zijn ”KUT-NEGR’-Jodenjagers- politie'(Video)&’SS-D66-NPO-MSM: Misbruikslachtoffers hebben geen vertrouwen in ‘Doofpot-OM&Elite-Pedo-onderzoek- Commissie-UvA- Hendriks(Video’s)

Het aantal aanmeldingen voor ‘ dr. Mengele-transgenderzorg’ is in de afgelopen tien jaar verviervoudigd. Onderzoekers zijn verbluft. De explosieve stijging valt alleen maar te verklaren door de Woke-Maffia-propaganda van o.a. de ‘Staat-dr. Goebbels-AIVD-SS-D66-NPO’ van Misdadige types als de ‘Terror-Monster-Killer Clown acteur- Coca Junkie-Matthijs van Nieuwkerk’ de ‘Pedo-Rapist-Metoo-Generaal’ met zijn ‘soldaat eerste klas in de kast Uncle-Tom-Winkeldief- Özcan Akyol (video’s), die kinderen die al niet goed in hun vel zitten al van jongs af aan wordt opgedrongen Wanneer grijpt de Top’ VVD-Boef- Griezel Teeven’ de Boss van de zgn. Kinderbescherming Amsterdam eindelijk eens in , die er niet voor schroomde om de Kinderen van de Nazi-Zorgtoeslag slachtoffers van de misdaden van regiem Rutte uit hun huizen te slepen. Daar horen wij SS-D66- Grazy- Kiki Hagen’ en haar Levensgevaarlijke Woke-Maffia niet over!!!!!

WARNING: Graphic footage: Fox News host Tucker Carlson calls out ‘sexual mutilation’ of children and media coverage of the Colorado Springs shooting at an LGBTQ nightclub, on ‘Tucker Carlson Tonigh:

Ondertussen : schokkende beelden van de Ondergang van het Westen:

Kom in verzet en wordt Lid van Verzetsgroep FvDAlleen Dode vissen zwemmen met de stroom mee!!!!

Iedereen van onze wordt Wakker- redactie en veel van onze Kameraden van de Straat zijn inmiddels lid geworden van Verzetsgroep Fvd. Wij roepen al onze Lezers hierbij op om ook Lid te worden van de Verzetsgroep- FvD om hun te steunen in de strijd tegen de US-‘Reptielen-‘ Machthebbers van de wereld’ en hun politieke puppets de WEF-Nazi-Prins Bernhard- psychopaten – Rutte, Kaag , Hoekstra, Segers en hun ‘Judas-Steunpilaren -PvdA-Hoertjes& GroenLinksRechts-Nazi’s en het grootse ‘DENK.niet-na’ gedeelte van de NSB-Tweede-Slaap-Kamer voordat wij allemaal moderne slaven zijn met een ‘dr. Mengele- Reptielen- Gates-Queen Exotica Maxima en hun Puppet Kaag-DENK-niet.na-Chip’ in ons hoofd en ieder week een Pfizer Gif-prik in je naad .

Uit de oude doos , maar relevanter dan ooit:

Kinderen van de Staat (Lees: Kinderen van ‘Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-regime Rutte’ met de ‘Grootse -(Pedo-Rapist)-Jeugd-Nazi-zorg-uit huis plaaster– Top -VVD-Griezel- Teeven(Video) )– Schokkende Jeugdzorg Documentaire& ‘MSM-SS-D66-NPO’ verzwijgt massale demonstraties dat het VOLK tegen de SS-Gates-NATO’ en Sanacties tegen Rusland is(Video’s)

Binnenkort schokkende artikel : ‘Nazipropaganda -Telegraaf’& Volkskrant en Trouw bekennen kleur en zijn weer terug in 40-45: Dood aan de Russen en Leve ‘US-‘Reptielen’- CIA- puppet- Nazi-AZOV-Killer Clown& acteur & Joodse Kapo&Taxfree-Bloed Miljardair- Kleine Hitler-Zelensky. En weer zwijgt nu het ”CIA-Mossad-CIDI en de ‘SS-D66-NPO’ en het ‘US-Puppet- Naziregime Rutte’.

POWER TO THE PEOPLE AND THE TRUTH AND PEACE

Share this: