(van onze wordt wakker redactie i.s.m. Nine for News)

AMSTERDAM-NOIR- EU&Spain’s Hunger Queues Get Bigger Amid Rising Inflation | Europe Energy Crisis for Ukraine and the US,

Verzetsheld Pepijn van Houwelingen zet liegende SS- D6-6minister Kaag klem als Hofnar van ‘Reptiel’- Taxfree-Bloed-Miljardair Maxima: ‘Daar wordt wel degelijk door u en Maxima gepusht voor de digitale euro’(Video’s)

US-Reptielen-puppet- Minister van Financiën Sigrid Kaag loog tijdens het debat over de digitale euro dat koningin Maxima zich nergens heeft uitgesproken over de wenselijkheid van de invoering van een digitale euro, oftewel de CBDC. “Zij heeft aangegeven dat er mogelijke voordelen aan zitten, maar ook risico’s en dat deze risico’s goed in kaart gebracht moeten worden,” aldus de liegende Kaag, die zei dat dit volledig in lijn is met de WEF-Bilderberg- kabinetspositie.

World Economic Forum

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen verwees naar een overzicht van het ministerie van Buitenlandse Zaken van projecten die worden uitgevoerd door het World Economic Forum in samenwerking met de Nederlandse overheid. Eén van die projecten is het Digital Currency Governance Consortium.

“Daar wordt wel degelijk gepusht voor de digitale euro,” benadrukte Van Houwelingen. “En wie is daar de responsible person? Hare Majesteit, koningin Maxima. De rol van de koningin gaat volgens mij veel verder dan dat. Is het niet absurd dat zij tussen al die ministers staat? Zou hier niet de minister moeten staan in plaats van de koningin?” vroeg Verzetsheld Van Houwelingen.

Niet bekend: ” Verzetsheld Van Meijeren’ rekent af met CORRUPTE ‘ Taxfree-King Willem en Queen Exotica- Big-Brother-Maxima& ‘Hofdame -SS-D66- Kaag- Rat in pak-Pedo-Rapist-Elite’ die de ‘Nep en Fop democratie’ structureel ondermijnt. Democratie verkrachters – ‘CHU-Incest Bijbel belt’& ‘VVD-misdaadgroep&’SS-D66’ en GroenLinks Rechts -Nazi’s, ‘Denk.niet-na’ en SP ontploffen en maken zich schuldig aan projectie en noemde FvD en Van Meijeren Fascisten(Video’s) en roepen op tot ‘Dood aan de Russen, Chinezen arme mensen, Boeren en de Waarheid(Assange)’!

De schaamteloze pathologische leugenaar Kaag had daar geen actieve herinnering aan: “Ik ben niet bekend met het document, dus ik kan geen commentaar geven.” Ze zat zgn ook niet op te letten, want ze had de vraag niet gehoord(kuch), zie de beelden: https://www.ninefornews.nl/pepijn-van-houwelingen-zet-minister-kaag-klem-daar-wordt-wel-degelijk-gepusht-voor-de-digitale-euro/

Op de website van het ‘Taxfree-koninklijk-Elite-Misdaad- huis ‘valt te lezen dat koningin Maxima lid is van de Steering Committee of the Digital Currency Governance Consortium.

SS-D66-MH17-Doofpot-Rechter’ ontploft en loopt boos weg als een ‘D66-SS-psychopaat’ tijdens ‘Lynch-rechtszaak tegen Willem Engel(Video)’& Experts waarschuwen voor ‘Nazi-regime-Rutte-Kaag& Taxfree-Miljardair- Queen Maxima- digitale-Big brohter-euro’: ‘Dan kom je richting een digitale enkelband voor Jan met de Pet’. De echte grote de ‘Taxfree-Ultra-Rijken-belastingontduiker- Elite-Gangsters’ op de ‘VVD- Rat in Pak-Zuid-as te Amsterdam hebben er geen centje last van(Video’s)

Who Rules the Western World: Europarlementariër Kolakusic en Marijnissen Wilders en Verzetshelden David Ice & Baudet& Gideon van Meijeren en Van Houwelingen en Dekker(FvD) en Steve Brown en de Nationale Bond tegen Overheidszaken ontmaskeren de US-‘Reptielen’ en hun ‘puppets- Psychopaten- Rutte, Kaag, Hoekstra, Segers’ en ‘CIA-Dood aan de Russen-Trollen -‘SS-D66-Sjoerdsma’ en ‘GroenLinksRechts-Nazi Pedo-Rapist Tom van der Lee’ ‘ en hun ‘SS-D66-NPO’&’SS-D66-Gerechtelijke macht& ‘SS-D66-NPO ‘verdraait de woorden van Van Meijeren en de hele NPO-MSM en ‘Pedo-Rapist-OM’ stort zich op hem als een stel bloeddorstige Lynchers(Video’s)

Ondertussen:

‘SS-D66-CIA-Trol-Minister van Financiën Sigrid Kaag-Anis al Qaq loog woensdag tijdens een druk bezocht commissiedebat over de digitale euro dat er nog geen concreet voorstel ligt voor een zogeheten CBDC, digitaal centralebankgeld. Ze loog ook dat het nog helemaal niet zeker is dat zo’n digitale munt er komt. Als hij er wel komt, duurt dat nog vele jaren, loog Ped-Meetoo-Rapist–SS-D66-Boss-CIA-trol- Kaag wederom.

Er wordt gedaan, zeker op social media, alsof het ding er al is. We spreken erover, er is nog niets besloten, er ligt nog niet eens een voorstel,” loog de minister geïrriteerd.

Ze beloofde/loogde dat mensen de gewone euro kunnen blijven gebruiken. “Het is een mogelijke aanvulling op contant geld, geen vervanging,” aldus de pathologische Leugenaar Kaag. Ze kan inmiddels net zo hard en vaak Liegen als Rutte

Opheldering

Het debat over de digitale euro trok zoveel bezoekers, dat niet iedereen in de zaal kon plaatsnemen. Buiten het gebouw van de Tweede Kamer stonden lange rijen burgers die wilde mee participeren als toehoorder aan de Democratie . Er gebeurde vervolgens iets opmerkelijks: de ‘NSB-KUTNEGER-politie’ van de ‘Pedo-Rapist-Beschermheer-SS-D66- Minister Weerwind’ en Koninklijke marechaussee van ‘Taxfree- ‘Reptiel’ -VOC-Genocide- Bloed-Miljardair-King Willem en Queen Exotica Maxima ‘ van werden opgetrommeld om de mensen hard hardhandig met de dreiging van de wapenstok en hier en daar een paar KUT-NEGER-politie& Royal-schoppen en stompen in de rug weg te jagen als Untermenschen, , zie hier de beelden: https://www.ninefornews.nl/mensen-die-naar-debat-over-digitale-euro-wilden-kijken-hardhandig-weggestuurd-hoe-antidemocratisch-is-dit/

“De Tweede Kamer is het huis van de democratie voor alle Nederlanders(kuch) Waarom worden ze dan hardhandig weggestuurd?” vraagt Kamerlid Wybren van Haga. Hij heeft om opheldering gevraagd bij de extreem corrupte SS-D66-Kamervoorzitter Bergkamp.

“Dus mensen die naar het debat wilden kijken (dat tot ongebreidelde overheidscontrole kan leiden) werden door de ME aangepakt? Terwijl ze ook nog waren aangemeld om te komen? In wat voor autocratische nachtmerrie komen wij terecht? Hoe antidemocratisch is dit?” vraagt BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen.

Intimiderende lange wapenstokken bij de hand: Wat u uiteraard niet zag bij de ‘SS-D66-NPO&NOS-Journaal’: Verzetshelden David Icke& Gideon van Meijeren& Steve Brown hebben gelijk(Video): Aangifte tegen Rutte en Kaag en ex-minister ‘CDA-Gestapo-Corona-Generaal&Elite- Pedo-Rapist-Beschermer(Video)- Grapperhaus: Duivel- ‘Grapperhaus names ‘US-‘Repieten’-puppet-Nazi-Kabinet Rutte’ hun ‘NSB-KUT-NEGER- SS-D66- Minister-Weerwind-Derksen-Politie’ gaf opdracht om in alle gevallen ‘Nazi-geweld te gebruiken tegen coronademonstranten’.Nu zwijgt het ‘CIA-Mossad-CIDI’!(Video’s)

Columnist Marianne Zwagerman stond met de bus van de podcast Op z’n Kop! bij de Tweede Kamer. Ze merkt op dat ook diverse journalisten en mediamakers niet werden toegelaten ondanks hun aanmelding. “Dit schaadt het democratisch proces.”

Ze heeft er slecht van geslapen. “Flashbacks naar die keer op het Museumplein. Onveilig gevoel in mijn eigen stad. Ik lach erbij als ik zeg dat ik PTSS opliep van dat politiegeweld, maar ik meen het wel serieus.”

“Wie gaf ze die opdracht en waarom?” vraagt Zwagerman. “Op grond waarvan worden burgers die zich keurig aanmeldden voor een Kamerdebat en niks anders deden dan wachten in de rij in de stromende koude regen weggejaagd door politie en marechaussee met intimiderende lange wapenstokken bij de hand?”

Kom in verzet en wordt Lid van Verzetsgroep FvDAlleen Dode vissen zwemmen met de stroom mee!!!!

Iedereen van onze wordt Wakker- redactie en veel van onze Kameraden van de Straat zijn inmiddels lid geworden van Verzetsgroep Fvd. Wij roepen al onze Lezers hierbij op om ook Lid te worden van de Verzetsgroep- FvD om hun te steunen in de strijd tegen de US-‘Reptielen-‘ Machthebbers van de wereld’ en hun politieke puppets de WEF-Nazi-Prins Bernhard- psychopaten – Rutte, Kaag , Hoekstra, Segers en hun ‘Judas-Steunpilaren -PvdA-Hoertjes& GroenLinksRechts-Nazi’s en het grootse ‘DENK.niet-na’ gedeelte van de NSB-Tweede-Slaap-Kamer voordat wij allemaal moderne slaven zijn met een ‘dr. Mengele- Reptielen- Gates-Queen Exotica Maxima en hun Puppet Kaag-DENK-niet.na-Chip’ in ons hoofd en ieder week een Pfizer Gif-prik in je naad .

Uit de oude Doos, maar relevanter dan ooit:

US-puppets Rutte&Kaag aka “De Mussert& Ratten van den Haag(Video)”: “Wij(NSB=VVD-misdaadgroep) zijn weer in Oorlog met Rusland”& Het is niet oké voor volwassen om te zeggen dat de invasie in Oekraïne “niet uitgelokt News: Geert Wilders wast ‘D66-pyshopaat-Paternotte’ de corrupte oren en krijgt bijval wat niet mag van dr-Goebbels-D66-Bergkamp'(video): Wat u nooit ziet bij de D66-NPO: De Hitlist( Moordlijst) met meer dan 4 duizenden mensen en kinderen erop van ‘US-CIA-Puppet -Elite-Killer-Zelensky’ is gewoon openbaar en oline en maakt de vermeende Hitlijsten van “De Holleeders en Taghi’s” tot niets& De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV komt met eenmalige 5 explosieve afleveringen met als gasten Roger Walters,Desmet en Marianna Zeller en professor Noam Chomsky en Roger Walters en Gidon van Meijering en/of Van Houwelingen& Energieprotest: hou vast aan oude termijnbedrag(Video’s)

Binnenkort schokkende artikel : ‘Nazipropaganda -Telegraaf’& Volkskrant en Trouw bekennen kleur en zijn weer terug in 40-45: Dood aan de Russen en Leve ‘US-‘Reptielen’- CIA- puppet- Nazi-AZOV-Killer Clown& acteur & Joodse Kapo&Taxfree-Bloed Miljardair- Kleine Hitler-Zelensky. En weer zwijgt nu het ”CIA-Mossad-CIDI en de ‘SS-D66-NPO’ en het ‘US-Puppet- Naziregime Rutte’.

POWER TO THE PEOPLE AND THE TRUTH AND PEACE