• Ex CIA Directeur- Psycho- Pompeo ‘:” handen af van onze journalisten in Hong Kong”. ‘NPO& CCN&BBC CIA- agenten’ vermont door de straten van Hong Kong.

( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Zelf verklaarde Tijgervlees eter & Oplichter -Pedo-Rapist-AIVD-OM en politie -informant -Moordenaar-Kees van der Spek aka “Het Nijlpaard hoofd” en vaste gabber in crime van ‘AIVD-Moordenaar-Geilneef- Peter R. de Vries beledigd #Gelehesjes en vlucht voor Verzetsheld Steve Brown’.

Crisisberaad -‘D66-Pedo-Rapits-Metoo -Misdaad–Nazi-partij’ met ‘Soros-Schwab-puppet-CIA-Trollen Kaag& Sjoerdsma’&Ollongren& ‘Neuk en Snuif-gabber Franc Weerwind van aanranders Junkie-Ali B., Marco Borsato en Vrouwenbeuker- Junkie-Johnny de Mol achter gesloten deuren: ‘We zijn een moderne Noord Koreaanse-(SEXS)-club’aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Assnage(de Waarheid)”.Pikant ‘Freakje -Jetten’ misbruikt als ‘D66-Vibrator(Video’s)

‘ SS-D66-leider- Monster Kaag’ op Pedo-Rapits-Rat in pak-congres: ’Kans op recessie neemt toe en dat gaat iedereen voelen, behalve ik en onze Top Ratten in pak en natuurlijk onze ‘Taxfree King Willem’ niet ’ Kaag mikt op hogere belastingen en langer doorwerken totdat de massa er dood bij neer valt : ’Nodig om staatskas op orde te krijgen om de miljarden over de balk te gooien naar Vluchtelingen en de Oekraïne(Video’s’) : Zelfs ‘CIA-CNN’ verbannen uit ‘US-Vazalstaatje -Nazi-AZOV-Oekraïne’ na het tonen van Zelensky&Co- N@zi Salute(Video’s)& US-‘Reptielen’- WEF-Bilderberg-Nazi Boy-Two Face- Trudeau (Video)smijt weer 500 miljoen naar Oekraïne, terwijl de Canadezen zelfmoord plegen van uitzichtloze armoede(Video) en honger( 1 op de 5). ‘Desk Killer-Rutte: “Mijn ‘WEF-Nazi-Prins Bernhard-Bilderberg- gabbers -Trudeau &Zelensky zijn oké, wij doen precies het zelfde en laten het NL Volk ook Zelfmoord plegen ( Dutch-(Rutte)- disease)'(Video) en verhongeren en dood vriezen”(Video’s).

Wij publiceerden als enige gisteren al de naam van in de MSM toen nog anonieme ‘NPO-Star-Pedo-Subsidie-Miljonair -Rapist-Metoo- jonge stagiaires aanrander-Monster-Junkie- Matthijs van Nieuwkerk en zijn ‘Neuk&Snuif-gabber- AIVD-Moordenaar-Peter R. de Vries’ en nu volgt ook de MSM(Video’s).

Corrupte dubbelrol voormalig ‘Staats-AIVD-D66-Media-Trol-NPO-baas- Shula Rijxman’ had PVV Bosman al ontmaskert& te jonge stagiaires aanrander- Junkie-Matthijs van Nieuwkerk’ loopt nog steeds vrij rond. Wanneer wordt dat ‘Zooitje-Elite-D66 -Pedo-Metoo-corrupte-Lubach-Tuig’& ‘NPO-D66-Boss Rijkman’& ‘NPO-Star-Coca-Junkie-Matthijs van Nieuwerk’ op grond van het Wetboek van strafrecht gearresteerd(Video’s)

NWO-Nazi-Elite aka “Dood aan de Russen” meet met twee maten: ‘Gold Digger Jinek aka “de Natte-(Haring)-Doos(Video)”& ‘Jonge Stagiaire aanrander-Junkie- Matthijs van Nieuwkerk “&’Penthouse Pechthold’&’Pedo-Meetoo-Baas Kaag’&NPO&NOS-journaal&Buitenhof’& Lubach mogen blijven(Video’s) , maar Vandaag-VI en Ongehoord Nederland(Video’s) moet van de Buis.

-‘LOL: NRC ontdekt nu pas wat Volksnieuws al in 2012 publiceerde :VARA directeur-Pimp en Mega-Fraudeur Frans Klein bedreigt, afgeperst en gechanteerd door de Maffia en AIVD(Video’s).

Terreur- Monster- Matthijs-beerput’ leidt tot ‘ Doofpot-actieplan’ SS-D66-NPO-Monster-Pimp en Mega-Fraudeur- – Frans Klein ” blijft zitten.

Wij publiceerde reeds meer dan tien jaar geleden dat’ SS-D66- NPO-Grachtengordel- Presentator – Coca-Junkie- Meetoo-Pedo- Rapist-Mathijs van Nieuwkerk’ een crimineel Monster was en is en dat zijn ‘SS-D66-NPO- Boss Frans Klein net zo’n crimineel Monsters is en wederom worden wij nu N.B. door de Gevestigde Orde -GOED-MENSEN -Nazikrant de Volkskrant in gelijk gesteld.

De Staats-dr . Goebbels – AIVD-SS-NPO verbindt na geheim overleg met ‘Uncle Tom- VVD-Gangsterin– Yeşilgöz-Zegerius ‘ (Video’s) geen serieuze consequenties aan de onthullingen over ‘Terreur -Monster& Meetoo-Pedo-Rapist -Coca junkie-Matthijs van Nieuwkerk’ en zijn extreem corrupte Boss- Tv-bobo &Pimp en Mega-Fraudeur-Frans Klein mag gewoon blijven zitten. Voor de vorm komt er wel een ‘Doofpot-actieplan met uieraard dagelijkse waarschuwingen voor de Russen en Corona ’.

Het openen van de Terreur-Monster- Matthijs van Nieuwkerk-beerput” leidt nog niet tot koppen die rollen. Iedereen mag gewoon lekker op zijn plek blijven zitten cocaïne snuiven en elkaar aanranden en liegen tegen het volk en dat zal de tientallen slachtoffers waaronder ook jonge aangerande stagiaires van de Monster- presentator niets verbazen: zo ging het altijd al. De AIVD-SS-D66-NPO kondigt vanmiddag slechts een ‘Doofpot-actieplan’ aan, precies waar extreem corrupte staatssecretaris Gunay Uslu vanochtend voor de Show om vroeg. Klasse Justitie: Waarom werd vieze Junkie-Pedo-Rapist-Keith Bakker de NCRV-prestort wel vervolgd voor het aanranden van te jonge meisjes en Junkie-Poed-Rapist-Matthijs van Nieuwkerk niet ?

Voor de bühne:

Misdadige-Pedo-Meetoo- SS-CIA- Racistische& Fascistische- D66-partij’ met ex ‘Partijleider-alle ‘Russen deugen niet- Penhouse Pechthold’ en zijn ‘ Geestelijk gestoorde- Stiefzoontje- ‘CIA-Trol ‘-beroeps- Russen Hater-Sjoerdsma’ en ‘Ware Nederlander- Fascist Paternotte’ ‘eisen verbod van FvD en ‘Godmother – CIA-Spion- Kaag-Anis al Qaq’ eist verbod van Rusland, arme mensen, Boeren en de waarheid(Assange).& ‘Gold Digger -Eva Jinek’ kreeg weer eens een ”Natte Doos'(Video) van AIVD-Moordenaar- Peter R. de Vries’ en/of ‘Angst en Dood-zaaier(Video)- OMT-lid -Marion Koopmans(Video’s)

Het is de makkelijkste oplossing die de ‘Staats-dr. Geoebels-AIVD-SS-D66-NPO’ nu kan kiezen: zo snel mogelijk een ‘Doofpot-actieplan’ aankondigen. Dat doet immers niemand pijn. “De NPO stelt op korte termijn samen met alle omroepen behalve natuurlijk OngehoordTV een Doofpot-actieplan op om ervoor te zorgen dat er te allen tijde sprake is van een veilige werkomgeving voor Fake news, cocaïne snuiven en elkaar aanranden voor alle Slaven-medewerkers van de publieke omroep,hahahahaha.”

Ondertussen: Verzetsheld Gideon van Meijeren stelde het al aan de kaak in de Tweede Kamer(Video) tot woede van de US-‘Reptielen’ -puppet- CDA-Gestapo-Corona -Generaal& Beschermheer van de Elite-Pedo’s en geweld van zijn ”KUT-NEGR’-Jodenjagers- politie'(Video)&’SS-D66-NPO-MSM: Misbruikslachtoffers hebben geen vertrouwen in ‘Doofpot-OM&Elite-Pedo-onderzoek- Commissie-UvA- Hendriks(Video’s)’.

De komst van dit Doofpot-actieplan is zojuist bekendgemaakt door de nieuwe extreem corrupte NPO-voorzitter Frederieke Leeflang, die even heeft gekletst met haar gabber in crime staatssecretaris Gunay Uslu van Mediazaken. Zij wilde zo’n Doofpot-actieplannetje vanwege de onthullingen in de Volkskrant over de jarenlange angstcultuur bij De Wereld Draait Door met Monsters Mathijs van Nieuwkerk en AIVD-Moordenaar- Peter R de Vries.

De waarheid is altijd nog Bizarder dan een Complottheorie:’Strafblad-‘ GroenLinksRechts -WEF-Bilderberg-Nazi -smeerpoets- Pedo-Rapist-Boss en Zakkenvuller- Boss- Oxfam Novib’ aka “Dood aan de Russen en verkracht de van de honger strevende kinderen in Afrika,etc.(Video) en gechanteerde ‘CIA&MI6&AVIV-Trol-Pedo-Rapist- Tom van der Lee’& Ondertussen worden de gepensioneerde weer beroofd(Video’s) door het ‘Nazi-Zorgtoeslag-Pedo-Boss-Nazi-regime- Rutte’ n.b. voor de ‘US-Vazal-Staatje-Nazi-AZOV-Oekraïne’& Tulsi Gabberd: We have too many cowards in War-Mongul-Washington(Video)

NPO Geschrokken dat ze betrapt zijn net als “the Pedo-Rapist-Meetoo-Vioce of Holland”van BN-Pimp-John de Mol& CIA- GroenLinks Rechts-Nazi-Lord Wanhoop ‘-Tom van der Lee (Video’s):

Je raadt het al: mevrouw Leeflang is daar enórm van ‘geschrokken’(kuch). “Bij de publieke omroepen zijn we allemaal enorm geschrokken van grote aantal medewerkers die negatieve en angstige ervaringen hebben opgedaan tijdens hun werk bij het programma serie aanranders -DWDD met Terreur Monster Mathhijs van Nieuwkerk . Dit had nooit mogen gebeuren,hahahahha dat wij daarop nu betrapt zijn ,hahahaha, Pas op voor de Russen en de Verzetsgroep FvD en OngehoordTV .”

Alle betrokkenen psychopaten kunnen opgelucht ademhalen en door gaan met hun Zakkenvullen en legen in ondergeschikte . De NPO wil slechts herhaling voorkomen dat zij weer betrapt worden , maar er komt geen afrekening. “We willen ook begrijpen wat er nu precies gebeurd is dat wij betrapt zijn met ons top Terreur programma ‘DWDD-Fake News Grachtengordel-gebal ‘, zodat we hiervan kunnen leren voor de toekomst, ahahahah, wie dat nog geloofd moet nog maar FF een ‘Corona- Gif- prik’ gaan halen en de Oekraïense -Nazi-AZOV-vlag aan zijn gevel hangen en zijn dochter door Mathhijs van Nieuwkerk en/of door de ‘vrienden’ van SS-D66 Minister Weerwind ‘Coca Junkie-Vrouwenbeuker -Pedo-Rapist-Meetoo-Johnny de Mo en/of Coca Junkie-Meetoo- Ali B. laten verkrachten .

Pimp &Mega- Fraudeur Frans Klein blijft zitten

AIVD-Moordenaar- Geil-Neef- Coca Junkie- Peter R. de Vries’ ontmaskert Matthijs van Nieuwkerk als zijn ‘VARA-Vieze Pedo-Rapist- Keith-Schandknaap’(Video).

‘Pimp & Mega-Fraudeur- Frans Klein’, de televisie-Elite Maffia-Zet-baas van de SS-D66-NPO” die jarenlang dikke mik was met Matthijs en zijn terreurmaatje Dieuwke Wynia en Peter R . de Vries , mag gewoon blijven zitten. En dat terwijl het volgens de Volkskrant evident is dat hij overal van heeft geweten. Veel critici vinden dat hij gewoon moet opstappen.

De NPO is echter van mening dat Frans ‘in zijn huidige Pimp en Mega- Fraudeur rol duidelijk laat zien dat een veilige werkomgeving altijd voorop moet staan voor hem zelf en de Zakkenvullers- Ratten in pak BOBO’s en Fake News’. “En daar stuurt hij samen met Matthijs ook op aan.”

Blik naar voren en hup door gaan met zakkenvullen en aanranden , cocaïne snuiven en fake News voor en van de AIVD: Na vraag van Verzetsheld Houwelingen (FvD) loopt de publiekstribune leeg omdat Rutte beloofd niets te doen en daarna komt de gabber Vreemdganger -D66 Minister van (geen) Rechtsbescherming -Franc Weerwind van Pedo-Rapist-Metoo-Ali B. en Macro Borsato en Johnny de Mol moet kinderen beschermen (Kuch).(Video’s)

De blik moet volgens de NPO naar voren. “Dit verhaal gaat over zijn vorige functie als mediadirecteur bij BNNVARA waar hij tot begin 2014 werkzaam was.” Frans wordt de hand boven het hoofd gehouden. “Frans Klein heeft naar NSB- eer en geweten (kuch)alle vragen van de Volkskrant over deze periode beantwoord. Ook hij schrikt enorm van de negatieve en angstige ervaringen van medewerkers bij DWDD en dat is natuurlijk nooit de bedoeling,ahahahahah en u weet het, he, Pas op voor de Russen.”

Doofpot; Politiek Vluchteling -Verzetsheld – ing Steve Brown’ in Sri Lanka met horror Pedo-Rapist-Metoo-Borsato,Ali B,Johnny de Mol, Matthijs van Nieuwkerk, Hoofdofficier Leenders, Mick Wely, ‘Rose Pedo Ed Nijpels’, etc.- News wat u nergens anders ziet& & Glennis Grace een van de ‘The Pedo-Rapist-Metoo-Voice- medewerkers’ als enige met haar kind dagen lang in de cel(Video’s)

Maar hoe kan het dat de ‘Slavenhouder-De Wereld Draait/de -maar Dooooor’ van ‘Meetoo-Pedo-Jonge stagiaires – Rapist-aanrander -Coca Junkie-Matthijs van Nieuwkerk en zijn Boss Mega -Fraudeur en Pimp Frans Klein en AIVD-Moordenaar Peter R. de Vries zo lang hun wan en misdaden straffeloos konden plegen en gewoon nog plegen . Hoe kan het dat de AIVD en de Criminele politie inlichtingen dienst en het Rat in pak-bestuur van de NPO en zijn ooit vaste Tafel gast a raison van 2500,- per zit de zgn. Misdaad-jourlist en AIVD-Moordenaar-Coca Junkie – Gijl-Neef-Peter R. de Vries van niks wisten ? Het antwoord is simpel deze twee Monsters Klein en Nieuwkerk en het Monsster Peter R. de Vries zijn een spreekbuis van de ‘Reptielen’- Heersende Taxfree-VOC- Genocide- King-Willen Elite-Killer–War Crime- Klasse’ en natuurlijk was de AIVD en Criminele politie inlichtingen dienst op de hoogte, maar die keken de andere kant op en/of chanteerde de drie Terreur- Monsters Nieuwkerk en Klein en Peter R.. de Vries.

Kom in verzet en wordt Lid van Verzetsgroep FvDAlleen Dode vissen zwemmen met de stroom mee!!!!

Iedereen van onze wordt Wakker- redactie en veel van onze Kameraden van de Straat zijn inmiddels lid geworden van Verzetsgroep Fvd. Wij roepen al onze Lezers hierbij op om ook Lid te worden van de Verzetsgroep- FvD om hun te steunen in de strijd tegen de US-‘Reptielen-‘ Machthebbers van de wereld’ en hun politieke puppets de WEF-Nazi-Prins Bernhard- psychopaten – Rutte, Kaag , Hoekstra, Segers en hun ‘Judas-Steunpilaren -PvdA-Hoertjes& GroenLinksRechts-Nazi’s en het grootse ‘DENK.niet-na’ gedeelte van de NSB-Tweede-Slaap-Kamer voordat wij allemaal moderne slaven zijn met een ‘dr. Mengele- Reptielen- Gates-Queen Exotica Maxima en hun Puppet Kaag-DENK-niet.na-Chip’ in ons hoofd en ieder week een Pfizer Gif-prik in je naad .

Uit de oude Doos, maar relevanter dan ooit:

BOOS eenzijdig BOOS:Steve Brown benoemt tot Police commissaris tegen Fake-News& Metoo-Pedo-The Voice- Ali G.& Borsato& Johnny de Mol& Matthijs van Nieuwkerk& John de Mol&NPO& Regiem Rutte 4 trekt weer op naar het Oost-Front: “Dood aan de Russen en alle armen aan het Gas, Heil onze ‘Pedo-Biden’ “& OM&Rechtbank-Amsterdam: Steve Brown Vogelvrij!(Video’s)

Binnenkort schokkende artikel : ‘Nazipropaganda -Telegraaf’& Volkskrant en Trouw bekennen kleur en zijn weer terug in 40-45: Dood aan de Russen en Leve ‘US-‘Reptielen’- CIA- puppet- Nazi-AZOV-Killer Clown& acteur & Joodse Kapo&Taxfree-Bloed Miljardair- Kleine Hitler-Zelensky. En weer zwijgt nu het ”CIA-Mossad-CIDI en de ‘SS-D66-NPO’ en het ‘US-Puppet- Naziregime Rutte’.

POWER TO THE PEOPLE AND THE TRUTH AND PEACE