(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Geen plek in de ‘SS-D66-cencuur- Dood aan de Russen-rechtszaal’ voor de enige onafhankelijk en integere journalist die de ‘Mega-EU-Zakkenvuller- PvdA-Huil-komediant- Frans Timmermans- MH17-Doofpot-rechtszaak’ van A tot Z heeft gevolgd. Hier al vast de uitspraak in beeld(Video): Poetin en Rusland schuldig!(Video’s)

En hierna de beelden de schaamteloze vooringenomen, partijdige en belangen verstrengeling uitspraak zoals wij die al hadden voorspeld van de corrupte ‘Rutte-SS-D66- Tuig in Zwarte Toga- ‘MH17-Doofpot-Rechters’, die uitspraak a was al getikt voor de inhoudelijke zittingen waren begonnen : Corrupte Openbaar Ministerie ‘blundert’ met bewijs MH17 en de Mh17-Doofpot-Rutte-SS-D66-Rechters vinden het prima’‘; zie: https://deanderekrant.nl/nieuws/openbaar-ministerie-blundert-met-bewijs-mh17-2022-11-17 en zie hierna de beelden van de uitspraak:

‘Super -PvdA-arbeiders verrader Samson aka “de Trek-pop van Rutte” beloont voor zijn Arbeidersverraad en gaat zijn Zakkenvullen& legen in de EU bij Timmermans& Callgirl Saar van Bueren(Video’s)

Een riante salarisverhoging voor ‘EU-Ratten in pak-ambtenaren’ moet worden teruggedraaid. Dat vindt een ruime meerderheid in de Tweede Kamer. Zelfs de VVD-Misdaadgroep kwam met en motie van en kreeg steun van veertien fracties. Opvallend: de ‘PvdA-Hoertjes’ die zo tegen ongelijkheid zijn (kuch) met als ‘Furher domme- Gans Kuiken’ van de ‘Mega-Zakkenvuller eurocommissaris -MH17-Huil Komediant Frans Timmermans met zijn EU gabber in crime ‘-voormalig PvdA-Hoertjes- Furher -vreemdganger -Playboy Samsom en trek-pop van Rutte & ‘zijn Callgril Saar van Bueren( voormalig Ajax Hoer) – heeft géén probleem met de absurde zelfs misdadige te noemen ‘Rat in pak- loonsverhoging’. Besef dat bij de loonsverhoging ook nog een Mega onkostenvergoeding en dag geld boven op komt die alleen al gelijk staat aan 10 honger-Bijstand&AOW uitkeringen van een jaar . Wie 4 jaar in de EU-Parlement zit en/of corrupte Dood aan de Russen- EU commissaris en zijn ambtenaren is voor de rest van zijn leven miljonair en Buitenzorg.

Misdadige-Pedo-Meetoo- SS-CIA- Racistische& Fascistische- D66-partij’ met ex ‘Partijleider-alle ‘Russen deugen niet- Penhouse Pechthold’ en zijn ‘ Geestelijk gestoorde- Stiefzoontje- ‘CIA-Trol ‘-beroeps- Russen Hater-Sjoerdsma’ en ‘Ware Nederlander- Fascist Paternotte’ ‘eisen verbod van FvD en ‘Godmother – CIA-Spion- Kaag-Anis al Qaq’ eist verbod van Rusland, arme mensen, Boeren en de waarheid(Assange).& ‘Gold Digger -Eva Jinek’ kreeg weer eens een ”Natte Doos'(Video) van AIVD-Moordenaar- Peter R. de Vries’ en/of ‘Angst en Dood-zaaier(Video)- OMT-lid -Marion Koopmans’(Video’s)

Ondraaglijke armoede in ‘Yuppie Expats-Woning-nood-Amsterdam veroorzaakt door ÚS-‘Reptielen’- puppets-WEF-Nazi-Bilderberg- Rutte&Co en GroenLinks Rechts-Nazi-Coca Junkie Keizerin Halsema is een schending van de mensenrechten: “Overleven van €80 per maand drijft tot wanhoop & ziektes&Zelfmoord”(Video), terwijl ‘VIP-Nazi-AZOV-Oekraïense -Vluchtelingen’ 135,- Netto zakgeld per week de man krijgen met gratis parkeren, geen wegen belasting, kost en inwoning ,ect..& Het Resultaat van Rutte 1,2,3: Meer mensen naar de Voedselbank & Dak & thuisloos en meer mensen onder armoedegrens, maar de King vangt 300 miljoen euro per jaar(Video’s)

Schokkende en zelfs misdadige ongelijkheid: Afgelopen weekeinde werd bekend dat tienduizenden ‘Brusselse ‘Rat in pak- ambtenaren’ (Video’s)deze winter kunnen rekenen op een loonsverhoging van 7 procent.

Ook de extreem corrupte Europarlementariërs en eurocommissarissen met als US-‘Reptielen- puppet -Boss-Nazi ‘-Pfizer-Corona-Genocide -Ursula krijgen de ’inflatiebonus’. Uit een berekening van De Telegraaf bleek dat EU-kopstuk Frans Timmermans kan rekenen op ruim 1800 euro per maand extra en dat op zich is al veel meer dan een Honger-AOW en/of Bijstand uitkering .

‘Genocide-Monster Gates’ : Het Is Goed dat de EU Burgers dood vriezen en omkomen van de honger en zijn SS-NATO’- Puppet -Stolenberg’ en zijn ‘EU- Boss-Puppet- Ursela van der Leyen  aka “de Pfizer-Fraudeur van 77 miljard” Make it Hapen. & ‘CIA-AZOV-Nazi- Ambassadeur Miljonair-Maksym Kononenko’ geeft het Nederlandse Volk een trap na!!!!!!! en scheurt in zijn net belasting vrij gekochte Porsche& Callgirl stijf van de Cocaïne terug naar de Oekraïne(Video’s)

VVD-Kamerlid Jeroen van Wijngaarden keert zich tegen de misdadige salarisstijging. Volgens hem profiteren ‘EU-Ratten in pak-ambtenaren’ al tien jaar van een automatische loonsverhoging, doordat de Belgische lonen automatisch meestijgen met de inflatie. Bovendien genieten EU-Ratten in pak-ambtenaren een groot belastingvoordeel en een extreem riante onkosten-fraude-vergoeding . Een VVD-motie – waarin het kabinet wordt aangespoord in Brussel te pleiten voor versobering van de loonsverhoging – krijgt steun van PVV, CDA, SP, PvdD, CU, FvD, Denk, SGP, Van Haga, Den Haan, BBB, Bij1 en Omtzigt (in totaal 103 zetels).

Forse kritiek op radicale ‘NWO-Nazi-Elite-hervorming- EU’: ‘Megalomane en naar totalitair gedrag neigende plannen’ van de Oorlogshitser& Pooier Guy Verhofstadt van de ‘Mega-Fraudeur van 400 duizend euro & Oorlogs-Hitser-D66-Sophie ’t Veld’, het ‘NWO-‘EU-Nazi-D66-Team’- dood aan de Russen en arme Mensen(Video’s).

Wat u weer niet ziet bij de ‘SS-D66-NPO’: Waanzin en geen Complot: ‘Reptile’- Puppet-Biden spending $1 trillion a year on the U.S. military and 105 Billion to ‘US-Nazi-AZOV-Ukraine’ en 1 van de 5 kinderen lijdt honger in de US en UK en 80 of meer miljoen mensen leven onder de armoedegrens in de US en 109 miljoen in de EU. US-‘Reptielen’-puppets Rutte& ‘GroenLinks-Nazi-Pedo-Rapist- Tom van der Lee(Video):” Onze Furher Biden is Oké en wij doen ook mee, bij ons leven ook 4 miljoen mensen onder de armoedegrens en hebben arme mensen& kinderen& AOW-ers ook honger ,Heil Hitler, oeps Biden”(Video’s)

Opvallende afwezige in het rijtje is de PvdA-Hoertjes , de misdaad-partij van de extreem corrupte eurocommissaris Timmermans, die ook vicevoorzitter is van de Europese Commissie en trek-pop van de US-‘Reptielen -puppet- Furher Ursula. Ook CIA-SS-Pedo-Rapist-Meetoo -D66-misdaadgroep ‘met hun Mega-Fraudeur EU- parlementariër Sophie in ’t Veld en de GroenLinks Rechts-Nazi’s ‘Furher- met ‘Yes we can Boy Klaver in onderbroek’ en zijn’ Dood aan de Russen-CIA-Trol-Lord-Wanhoop-Pedo-Rapits -Tom van der Lee’ hebben geen moeite met de forse ronduit misdadige Brusselse salarisverhoging hetgeen gewoon een Rat in pak vorm is van corruptie en omkoping .

Ondertussen: US en Oekraïne Democratie is een lachertje :FTX partnership with Ukraine is latest chapter in shady Western aid saga.

„EU-ambtenaren verdienen uiteraard een goede waardering voor hun misdadig werk, maar deze geautomatiseerde verrijking is buitensporig en vergroot de kloof met door mijn partij kaal geplukte EU-burgers die hun koopkracht alleen maar zien dalen”, bralt VVD’er Van Wijngaarden. „De steun van de Kamer voor mijn motie is dan ook een extra motivatie voor mij om bij andere nationale parlementen te gaan lobbyen voor steun om de EU-arbeidsvoorwaarden te ontdoen van de gouden randen.”

En tot slot: Uit de Oude Doos, maar relevanter dan ooit:

ELITE-Misdaad:Laagste Klasse eerder dood & Onverwoestbare Leo Reawaruw sleept erkenning binnen voor KNIL.

helaas is onze zeer gewaardeerde kameraad van de Straat Leo Reawaruw s op jonge leeftijd plotseling overleden en heeft niet eens zo als ze vele zijn AOW en pension gehaald : Steve Brown & De Stem van de Straat: So Long Kameraad van de Straat Leo Reawaruw(Video)

Binnenkort schokkende artikel : ‘Nazipropaganda -Telegraaf’ bekent kleur en is weer terug in 40-45: Dood aan de Russen en Leve ‘US-‘Reptielen’- CIA- puppet- Nazi-AZOV-Killer Clown& acteur & Joodse Kapo&Taxfree-Bloed Miljardair- Kleine Hitler-Zelensky. En weer zwijgt nu het ”CIA-Mossad-CIDI en de ‘SS-D66-NPO’ en het ‘US-Puppet- Naziregime Rutte’.