(van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine For News(Video))

AMSTERDAM-NOIR- Wilders FEL! We hebben geen STIKSTOF-PROBLEEM maar een ‘US-Puppet-WEF-Bilderberg- Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Boss-Rutte-probleem’ en niet de Russen!

‘Rusland -D66-SS-Soerd Soerdsma&dr. Goebbels-AIVD-SS-D66-NPO-& Nazi-kranten Trouw en Telegraaf- Haten’ net als in ‘Nazi-Oekraïne-Duitsland'( 40-45).& Meer kinderen Pfizer-slachtoffer in Canada van ‘US-puppet-WEF-Boy -Trudeau’ dan Oorlogsslachtoffers in de Oekraïne(Video’s)

Wij publiceerde al in 2015: Rutte: “Vluchtelingen come to Holland en Live Like a King in Luxe Cruise Schepen, Hotels en Villa’s en 100 miljard naar de ‘US-Vazalstaatje Nazi-AZOV-Oekraïne’ op kosten van het NL-Volk”, die dankzij het ‘US-Puppet-WEF-Bilderberg-Nazi-regime Rutte, Kaag, Segers, Hoekstra’ terug in de Tijd van de Hongerde Aardappeleters zijn(Video’s) en daar kwam geen Rus aan te pas!!!!!!!!!!

‘US-Vazal State-Nazi-AZOV-Ukrainian’ with CIA-Puppet president Zelensky has warned US Republicans that if they win next week Ukraine needs more than just weapons. Ukraine also needs cold, hard cash to pay its bills. Ukraine’s endless demands even irritated US-Taxfree-War Crime-Killer-Elite- Puppet- President Biden, according to a new article on CNBC. Also today: Covid tyranny aftershocks continue, with Dr. Peter McCullough continuing to be stripped of his licenses…for telling the truth. Finally: 60 years ago we almost saw nuclear war. Cooler heads prevailed. Today we are back…without cooler heads.

Weer de keiharde waarheid van OngehoordTV: ‘Mensen hebben nog geen benul wat er op ze afkomt en dat is mijn grootste zorg’(Video). De ‘dr-Goebbels-AIVD-SS-D66-NPO en het Nazi-Dagblad de Trouw eisen gelijk weer dat OngehoordTV op zwart moet en Verzetsheld Baudet geliquideerd moet worden en Wilders verboden omdat Wilders een menswaardig bestaan eist voor het Volk :

Mensen hebben nog geen benul wat er op ze afkomt en dat is mijn grootste zorg, zei financieel expert Ab Flipse in het tv-programma Ongehoord Nieuws over de enorme economische crisis die ons te wachten staat.Hij waarschuwde dat inflatie een soort sluipmoordenaar is. De prijzen gingen in oktober in de eurolanden 10,7 procent omhoog ten opzichte van een jaar eerder, meldde het Europese statistiekbureau Eurostat. Nog nooit was de inflatie in het eurogebied zo hoog.

Het CBS maakte daarnaast bekend dat de inflatie in Nederland deze maand op 16,8 procent uitkwam en daasrdoor is een groor deel van de bevolking inmiddels gewongen weer aardappel eter in de kou geworden . Alleen in de Extreme US-puppet Nazi- Dood aan de Russen Baltische staten ligt de inflatie nog hoger en daar eten zij inmiddels hun eigen stront..

Die periode gaan we tegemoet zie de schokkende Video: https://www.ninefornews.nl/mensen-hebben-nog-geen-benul-wat-er-op-ze-afkomt-en-dat-is-mijn-grootste-zorg/

Als je 10.000 euro spaargeld hebt, dan heb je bij 10 procent inflatie na een jaar nog steeds 10.000 euro, maar het is 1000 euro minder waard, legde Flipse uit. “Stel dat we die inflatie nou eens vervangen door een belasting, een inflatiebelasting. Na een jaar komt de fiscus langs en die pakt 1000 euro van je af. Dan staat de wereld op z’n kop.”Volgens Flipse gaan we naar een periode ‘die niemand heeft meegemaakt’. “De kredietcrisis van 2008 was erg, maar is niet te vergelijken met wat we nu krijgen. Je moet terug in de tijd, naar de jaren twintig, dertig – de Grote Depressie, waar uiteindelijk ook de Tweede Wereldoorlog uit is ontstaan.”

“Wat is er in die periode gebeurd? Massale werkloosheid, enorme armoe, chaos. Die periode gaan we tegemoet.”

Je kunt maar beter voorbereid zijn:

Flipse roept mensen op voorbereid te zijn. “Heb je voor een aantal dagen eten en drinken in huis? Heb je wat cash geld in huis? Wat betekent het als één van ons zonder baan komt te zitten?”

We moeten uitgaan van het ergste en hopen dat het meevalt, maar ik denk dat die periode op ons afkomt en dat het een bizarre periode wordt. En je kunt maar beter voorbereid zijn. Je hebt nu nog de tijd om die plannen te maken. Op het moment dat het zover is, ben je te laat.”

De Leider-Furher van de Westerse Wereld: Puppet-President Biden had a case of ‘the wanders’ again at latest rally:

Ondertussen: Prominent figuur uit cryptowereld dood( vermoord) gevonden na tweet over ‘sekshandelnetwerk van CIA, Mossad en pedo- Epstein-Clinton- Gates- Prins Andrew, Trump Biden-elite’& Meer dan 1000 Nederlands zitten onder erbarmelijke omstandigheden al jaren vast in het buitenland en daar vraagt het OM nooit om uitlevering, maar nu wel: ‘Kindermisbruikers-Hoofdofficier Vincent-Leenders & Sidekick- Pschyco-Killer-OvJ. Bas van Vliet-OM-Amsterdam’ vraagt Mexico om uitlevering van Pedo-Rapist-activist Nelson M. Wat weet Nelson M. van ‘SS-D66-Doofpot-Minister-Franc-Weerwind& Coca-Frank Masmeijer-hoge Elite & OM en Politie-Pedofielen’(Video’s)?

With US ‘too heavily in debt,’ the Fed can’t do what it did in the 70s: Mulvaney:

Rail strike will hit theTaxfree- Snake in Suits-War-Crime-Ukarine- economy, supply chain, union president warns:

Reeds in 2017: Meer Kleine ondernemers in de psychopaten PvdA ‘Kapo–Klijnsma&-VVD-Rutte-honger-bijstand’(Video’s).

The Death of Europe, with Douglas Murray:

En tot slot: Uit de Oude Doos, maar relevanter dan ooit : No Surrender Henk Kuipers:Het ergste is dat Verzetsheld Steve Brown spreekt waarheid over Pedo Politici&King Willem en de Nederlandse NSB-Kut-Neger-politie en de herleving van de Nederlandse D66-SS- Dood aan de Russen, arme mensen, Boeren en de waarheid(Assange)”:

POWER TO THE PEOPLE AND THE TRUTH AND PEACE