• koets

( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News en antiwar.com)

AMSTERDAM-NOIRExtra Speciaal voor de ‘SS-D66- CIA-Trol-Sjoerd Sjoerdsma-Rusland- Haters’:

‘SS-D66- Minister Kernbom- Ollongren’ smijt Trots weer 15 miljoen naar het extreem corrupte ‘US-Vazal -Staatje- Nazi-AZOV- Oekraïne’ en  doet mee aan Kernbom dreiging tegen Rusland, terwijl Nederlanders dood vriezen en Verhongeren en zelfmoord plegen door regime Rutte en Ollongren& Zelensky Asks now for $55 Billion erbij & Biden aka “the Big- US Bin ladin” met zijn Terroristische CIA(Video)& FvD van Houwelingen ontmaskerd Rutte als ‘Elite-Maffia-Zet- boss’ van o.a. het  ‘Rat in pak-banencarrousel’(Videos)

VVD-Boef Burgemeester Onno-Schandknapen- Hoes met Secret Loverboy schokkende betaal bizarre sex onthullingen:

‘Coca-Junkie-Gordon’ gaat trouwen voor de ‘dr. Goebbels-AIVD-SS-D66-NPO-RTL-Maffis-Boss John de Mol-SBS-Riool-sensatie -Kijkcijfers’ met een Aap in het Haagse Torentje van zijn Billenmaatje- Rutte en gaat daar gelijk Konte -Bonke met Rutte en de Top VVD- Onno-Schandkapen-Hoes (Video’s).

‘Genocide-Monster Gates’ : Het Is Goed dat de EU Burgers dood vriezen en omkomen van de honger en zijn SS-NATO’- Puppet -Stolenberg’ en zijn ‘EU- Boss-Puppet- Ursela van der Leyen  aka “de Pfizer-Fraudeur van 77 miljard” Make it Hapen. & ‘CIA-AZOV-Nazi- Ambassadeur Miljonair-Maksym Kononenko’ geeft het Nederlandse Volk een trap na!!!!!!! en scheurt in zijn net belasting vrij gekochte Porsche& Callgirl stijf van de Cocaïne terug naar de Oekraïne(Video’s)

PvdA-Kapo-Jetta Klijnsma: ”Wie sterft van de honger moet een Moestuin nemen.(Video’s) ”& CDA Rat –Brinkman’ & ‘Taxfree-Shell- Rutte’& ‘Arbeiders-verrader & EU-Zakkenvuller-Timmermans’ : Eindhovense klanten Voedselbank moeten niet zeuren(Video’s)

Alles wordt extreem duurder: boodschappen, benzine, diesel, de gasprijs. De Misdaad- Banken verhogen de hypotheekrente en Taxfree-VOC-Genocide-WEF-Bilderberg- King Willem& Queen Exotica -Maxima(Video’s) krijgen een salaris verhoging van 500,00,- euro per jaar ‘van hun Hofnar Rutte bovenop hun Taxfree-miljoenen uitkering per jaar , terwijl al hun kosten worden betaald door u .

Het gevolg: arme mensen vriezen dood en verhongeren en bejaarde plegen zelfmoor boeren, tuinders, gezinnen, cafés, restaurants, ze gaan massaal bankroet. Van dit alles krijgt Rusland de schuld, omdat Rusland het US-Vazal-Staatje Nazi-AZOV-Oekraïne is binnengevallen.

Toen de ‘US-Taxfree-War Crime -steel de Olie en Gas en mineralen Killer-Elite van Amerika ‘Irak binnenvielen, toen ze Joegoslavië plat bombardeerden, toen ze Afghanistan deels veroverden, stegen de prijzen niet en werd zelfs de Heroïne in de US extreem goedkoop, merkt een zeldzaam niet corrupte Europarlementariër Verzetsheld Marcel de Graaff (FVD) op.

Toen hadden we geen hyperinflatie, toen gingen gezinnen en bedrijven niet massaal failliet en naar de mensonterende PvdA-Kapo-Jetta Kleinsma-Voedselbanken om niet om te komen van de Honger!!!!!!! . Hoe kan dat? Het antwoord is heel simpel: de prijzen stijgen niet alleen door de US-proxy Oorlog in de Oekraïne tegen Rusland, de prijzen stijgen in hoofdzaak door het US-Pupppet- regime van Rutte, stelt De Graaff in een video

Het grote kwaad zit niet in Rusland, maar in het US-puppet-Coca-Junkie-Gordon-Rutte Torentje

Rutte gooit ruim 140 procent extra belastingen bovenop de gasprijs. Rutte zorgt voor dikke accijnzen en heffingen op diesel en benzine. En daardoor wordt alles duurder. De WEF-Kaag- Klaver-Green Deal is de nieuwe afgod waar miljarden voor over de balk worden gesmeten, aldus de Europarlementariër.

Hysterische -psychopaat- D66-SS- CIA-Trol-Sjoerdsma aka” Dood aan Russen, arme mensen, Boeren en de Waarheid( Assnage)” is TOTAAL de weg kwijt in Nord Stream-debat met Verzetsheld Van Houwelingen (FVD).

“En Rutte helpt op die manier Nederland naar de bliksem. Eerst door onzinnige covidmaatregelen, daarna door idiote stikstofnormen en vervolgens verklaart hij Rusland de oorlog. Hij doet het willens en wetens. Hij vernietigt Nederland. Hij vernietigt onze economie en ‘vermoord’ de Laagste Klasse en nu ook de Midden Klasse en Onze normen en waarden en Onze cultuur.”

Het grote kwaad zit niet in Rusland. Het zit in Den Haag. Het zijn US-Puppet regime Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Boss-Rutte, SS-D66- CIA-Trol-Kaag Anis al Qaq , CDA-Ratten De Jonge aka “Geen huis voor Nederlanders”, Brivenbus-Witwasser=-Hoekstra en de kliek daaromheen, zegt De Graaff. “Achter Rutte, Kaag en de rest van de struikrovers staat een organisatie die het WEF en Bilderberg heet, het Elite Duivels- World Economic Forum. Een schimmige levensgevaarlijke Elite-misdaad- organisatie die zich op de borst klopt dat haar handlangers in nagenoeg elke westerse Elite-Nazi-regering zitten.”

Dit US-Puppet regime-Rutte is de vijand van u: Kom ook in Verzet: Hoogbejaard echtpaar Weigert met succes Rutte’s verhoging energierekening(zie brief) en volg het voorbeeld(Video’s)

(-)”Doodvriezend en hongerend hoogbejaard invalide NL-echtpaar smeekt als Politiek Vluchteling van Regiem Rutte of zij ook op het Vluchtelingen-Cruiseschip(Video) en/of Hotels in Amsterdam mogen wonen en worden tot zelfmoord gedreven.
Gas, licht, voedsel, water en een dak boven je hoofd zijn een vereiste om te kunnen overleven en dienen derhalve voor iedere burger gewaarborgd te zijn conform de mensenrechten (EVRM). Derhalve teken ik hierbij Beroep/bezwaar aan tegen de extreem termijn verhoging Vattenfall”, Meer lezen en Video’s.

Het WEF met Duivel Schwab is bovendien heel open over haar Duivelse doelen: een Elite-Nazi-wereldregering met puppets a La Rutte, Kaag, Hoekstra, King Willem en Maxima, iedereen die dan nog leeft van de massa moet een moderne Slaaf een chip geïmplanteerd krijgen en geld moet verdwijnen en plaatsmaken voor digitale kredietpunten die je verdient door goed Slaven gedrag en zich en zijn kinderen bijv. ook te laten verkrachten door de Elite..

Volgens De Graaff zijn Rutte en zijn regime landverraders en strijdt Rusland tegen de plannen van het WEF. “Daarom wordt Poetin zo verketterd, zoals destijds Pim Fortuyn. Daarom snoert het kartel Thierry Baudet de mond. Daarom is niet Rusland de vijand, dit regime is de vijand.”

Uit de Oude Doos: Geen Complot:
D66-Pedeo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland & ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten &Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle Leugens over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA & AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-allround-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-Soros-Schwab & Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr. E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen. Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’ ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leenders/Demmink&  ‘Psyo-Killer OvJ- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district Zuid Amsterdam aka ”beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: