( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het is niet oké voor volwassen om te zeggen dat de invasie in Oekraïne “niet uitgelokt” was(Video’s) ( t’s Not Okay For Grown Adults To Say The Ukraine Invasion Was “Unprovoked” )

In een recent interview met de podcast Useful Idiots herhaalde Noam Chomsky zijn argument dat de enige reden waarom we het woord “niet-uitgelokt” horen elke keer dat iemand de Russische invasie van ‘US-puppet- Vazal- Staatje Nazi-AZOV- Oekraïne’ in de reguliere dr. Goebbels Fake-nieuwsmedia a La ‘corporate crime -CIA-CNN en zijn Staats outlets ‘MI6-BBC’ ‘( meer dan 6 miljard subsidie per jaar) en AVID-D66-NPO( meer dan 1 miljard subsidie) noemt, is omdat het absoluut werd uitgelokt, en zij weten het. .

“Als je nu een respectabel schrijver bent en in de belangrijkste tijdschriften wilt schrijven, praat je over de Russische invasie van Oekraïne, dan moet je het ‘de niet- uitgelokte Russische invasie van Oekraïne’ noemen”, zei  Chomsky . “Het is een heel interessante zin; het werd nooit eerder gebruikt. Je kijkt terug, je kijkt naar Irak, dat totaal niet was uitgelokt, niemand noemde het ooit ‘de niet-uitgelokte invasie van Irak’. In feite weet ik niet of de term ooit werd gebruikt – als dat zo was, was het erg marginaal. Nu zoek je het op op Google, en honderdduizenden hits. Elk artikel dat uitkomt, moet gaan over de niet-uitgelokte invasie van Oekraïne.” “Waarom? Omdat ze heel goed weten dat het werd uitgelokt, ‘zei Chomsky. “Dat rechtvaardigt het niet, maar het werd massaal uitgelokt. Amerikaanse topdiplomaten praten hier al dertig jaar over, zelfs het hoofd van de CIA.”

Dit wil niets zeggen over het Amerikaanse rijk dat in 2014 actief een gewelddadige opstand aanwakkerde die de zittende regering van Kiev verdreef en de natie verdeelde tussen de meer Moskou-loyale bevolkingsgroepen in het oosten en de meer VS/EU-vriendelijke delen van het land. Dit leidde tot de annexatie van de Krim ( met een overweldigende steun van de mensen die er wonen) en acht jaar van brute oorlogvoering tegen door Rusland gesteunde separatisten in de Donbas. Het is bekend dat Oekraïense aanvallen op die separatisten exponentieel zijn toegenomen in de dagen voorafgaand aan de invasie, en er is beweerd dat dit de uiteindelijke beslissing van Poetin was om zich in te zetten voor een invasie (wat een last-minute beslissing was)volgens de Amerikaanse inlichtingendienst).

De Amerikaanse machtsalliantie had deze oorlog heel gemakkelijk kunnen voorkomen met een paar goedkope concessies, zoals het verankeren van de Oekraïense neutraliteit, het terugdringen van het oorlogsapparaat van de Russische grenzen en het oprecht nastreven van detente met Moskou in plaats van verdragen te versnipperen en de escalaties van de koude oorlog op te voeren . Verdorie, het had deze oorlog waarschijnlijk kunnen voorkomen door president Zelensky te beschermen tegen de anti-Moskou-extreemrechtse nationalisten die openlijk dreigden hem te lynchen als hij de akkoorden van Minsk zou naleven en vrede met Rusland nastreefde, zoals hij oorspronkelijk was gekozen . In plaats daarvan koos het bewust voor de tegenovergestelde koers: de mogelijkheid van formeel’ ‘SS-NAVO-lidmaatschap voor US-puppet Vazal Staatje Nazi-AZOV- Oekraïne blijven aandragen, terwijl het de natie bewapent en het meer en meer een de facto NAVO-lid maakt met steeds nauwere intimiteit met de Amerikaanse oorlogsmachine, en dan ofwel het bestellen, aanmoedigen of tolereren van de agressieve aanval van Oekraïne op de separatisten van Donbas.

Waarom koos het US-Taxfree- Pedo-Rapits-Metoo-Epstien& Gates, Biden& &Trump&Clinton &War Crime-Killer-Elite -rijk voor provocatie boven vrede? Congreslid Adam Schiff gaf een vrij goed antwoord op die vraag in januari 2020 toen de weg naar oorlog werd geplaveid: “zodat we Rusland daar kunnen bevechten, en we hoeven Rusland hier niet te bevechten.” Als je afziet van het infantiele idee dat het Amerikaanse rijk zijn goede vriend Oekraïne helpt omdat het van het Oekraïense volk houdt en wil dat ze vrijheid en democratie hebben, is het niet moeilijk om te zien dat de VS een gemakkelijke proxy-oorlog ontketende omdat het in zijn geostrategische belangen om dit te doen, en omdat het niet hun leven en eigendom zou zijn die verloren zouden gaan. Meer Lezen: https://caitlinjohnstone.com/2022/09/07/its-not-okay-for-grown-adults-to-say-the-ukraine-invasion-was-unprovoked/

‘Verzetsheld-Gideon van Meijeren over ‘dieptepunt’ in parlementaire geschiedenis: ‘Het is krankzinnig dat het ‘US-Taxfree-War Crime-Killer-Elite-Puppet-WEF-Bilderberg-IG Faber-Joden-slachting-Nazi-Prins Bernhard -SOROSGates,etc.- Elite Nazi-Kabinet Rutte&Kaag& Hoekstra& Segers weg duikt , dit kan niet(Video)’

Woensdagavond liep het voltallige criminele Krankzinnige kabinet-Rutte de voor het merendeel NSB-Tweede-Slaapkamer- Kamer uit tijdens de inbreng van FVD-leider Verzetsheld Thierry Baudet. Dat gebeurde nadat hij had gezegd dat de extreem corrupte SS-D66-minister CIA Trol- Kaag had ‘gestudeerd’ aan een college van de Oxford-universiteit dat algemeen bekendstaat als spionnenopleiding.

We zijn getuige geweest van een uniek moment in de parlementaire geschiedenis,” reageert FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren in een filmpje dat hij op Instagram plaatste. “Een dieptepunt in de parlementaire geschiedenis.”

Volgens het Kamerlid is het staatsrechtelijk onacceptabel dat het kabinet wegliep. “We zijn hier in debat met het kabinet. Het kabinet moet verantwoording afleggen aan het parlement. Het parlement moet het kabinet kunnen controleren. Dus als het kabinet niet aanwezig is, heeft het geen enkele zin om hier met elkaar het debat te voeren en dat laat maar weer eens zien dat de democratie een farce is .” Meer Lezen: https://www.ninefornews.nl/gideon-van-meijeren-over-dieptepunt-in-parlementaire-geschiedenis-het-is-krankzinnig-dit-kan-niet/

Wat u nooit ziet bij de D66-NPO: De Hitlist( Moordlijst) met meer dan 4 duizenden mensen en kinderen erop van ‘US-CIA-Puppet -Elite-Killer-Zelensky’ is gewoon openbaar en oline en maakt de vermeende Hitlijsten van “De Holleeders en Taghi’s” tot niets(video’s)

Bij ‘D66-NPO-OP1  roept ex MIVD-Gestapo- Boss -Fat-man  -Pieter Cobelens’  Straffeloos op tot het executeren van Baudet en gaat de NPO straffeloos door met  Haatzaaien tegen Gideon van Meijeren en oproep tot  vermoorden van FvD leden(Video’s) .  De ‘dr. Goebbels-‘Staat-AIVD- NPO’ smacht naar een nieuwe Volkert & Derde Wereld Oorlog & Oekraïne is een ‘Pretpark’ vergeleken’  bij Jemen, etc. En nu volgt de Kaarsen aanrader-Zwarte-Piet Derksen! En D66-NPO-subsidie-Grachtengordel-vreter en zo goed als zeker AIVD-Trol &NSB-er& Coca-junkie–Van Roosmalen doet ook een ‘WEF-Bilderberg-Elite-Nazi- Haat zaai-lieg-duit’ in het zakje :

Toean Basar Johan Derksen’: Onze ’Maffia Boss-John de Mol betaald dus bepaalt(Video’s)

LSO: De leugens en het Einde van Johan Derksen(Video)’aka de Kaars-aanrander” van ‘Maffia-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-John de Mol & ‘Zoon-Pedo-Rapist-Vrouwenbeuker- Johnny de Mol’& Steve Brown ontmaskert de tweevoudig veroordeelde Moordenaar de Vermoorde ‘Junkie-Martin Kok’ als Trol van de Vermoorde Moordenaar-Peter R. de Vries van het OM en Politie-A-dam&AIVD in LSO(Video’s)

Toean Basar Derksen’ is niet alleen een oude ‘Kuifje in Afrika-racist’ maar ook nog een Ordinaire Oplichter die andere net als ‘Junkie- Peter R. de de Vries’ de maat neemt(Video’s)

‘Junkie-BN-ers-Pooier-John de Mol zijn ‘Zwarte Piet- Johan Derksen roept live op tv op tot liquideren(Video) van Verzetsheld Baudet en wordt niet gearresteerd door VVD-Minister van Klasse Justitie Uncle Tom- Dilan Yeşilgöz-Zegerius en haar ‘Pedo-Rapist-Hoofdofficier Leenders &Side Kick Psycho-Killer Ovj. Bas van Vliet- OM Amsterdam en gaat nu niet op ‘Zwart-(Piet)’!

PLO- CIA-AIVD-D66 –Minister Kaag- al –Qaq’ mag weer liegen vanuit haar Luxe ‘Penthouse-New York’ bij de NOS na duistere ‘Bom-Ramp’ in Beirut(Video’s)

Tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen in voor het merendeel NSB-Tweede-Slaapkamer- legde FVD-voorman-Verzetsheld Thierry Baudet de link tussen een Elite-WEF-Bilderber-Nazi-CIA&MI6-AIVD-spionnenopleiding en extreem corrupte D66-minister- CIA-SOROS-Trol-‘Miljonair- en Zwitserse (Elite-WEF-Bilderberg-Nazi)- onroerend goed magnaat -D66-Kaag-Anis al Qaq. . Het voltallige criminele krankzinnige kabinet liep vervolgens weg met applaus van hun Judas-Steunpilaren- GroenLinks Rechts- Yes we can Boy Klaver in onderbroek’ en de ‘PvdA-Hoertjes Domme Gans Kuiken’.

‘CIA-SOROS-Trol-Kaag-Anis al Qaq’ besloot eerst zelf weg te lopen waarna andere corrupte bewindspersonen ‘naar elkaar keken en bralden : we laten haar niet alleen gaan’, bralde de ‘US-puppet-Zorgtoeslag en Pedo-boss-premier Rutte ‘aka “Dood aan de Russen, arme mensen, Boeren en de Waarheid( Assange) .

Verzetsheld-Steve Brown Ongehoord:De waarheid over o.a. AIVD en OM en Politie-infromnat Moordenaar-Peter R. de Vries, misdaad,drugshandel, media, en politiek(Video’s)

Zelfverklaarde verklaarde ‘Kaarsen aanrander -Zwarte Piet-Johan Derksen’ bralde vervolgens live op televisie op tot het liquideren van Verzetsheld Baudet, terwijl hij als oude racist en viespeuk ‘Toean Bazar Derksen ‘gelijk weer een Losse flodder in zijn bejaarde mannen onderbroek deed. De corrupte en laffe Presentator Wilfred Genee lachte vrolijk mee en deed net alsof hij die natte flodder van Derksen niet rook . Op de vraag wat hij ervan vond dat het hele kabinet wegliep, antwoordde Derksen: “Een gevolg van die gek die ik heb zitten kijken bij Ongehoord Nieuws.(Video) Je kunt hem ook het woord ontnemen en zeggen: ga jij eens even in de hoek staan bij mijn Zwarte Piet” en liet er gelijk weer een losse flodder in zijn oude mannen onderbroek.

FVD bereidt aangifte voor: Crisisberaad -‘D66-Pedo-Rapits-Metoo -Misdaad–Nazi-partij’ met ‘Soros-Schwab-puppet-CIA-Trollen Kaag& Sjoerdsma’&Ollongren& ‘Neuk en Snuif-gabber Franc Weerwind van aanranders Junkie-Ali B., Marco Borsato en Vrouwenbeuker- Junkie-Johnny de Mol achter gesloten deuren: ‘We zijn een moderne Noord Koreaanse-(SEXS)-club’aka “Dood aan de Russen en arme mensen en Assnage(de Waarheid)”.Pikant ‘Freakje -Jetten’ misbruikt als ‘D66-Vibrator’(Video’s)

Genee wees erop dat hem het woord ook daadwerkelijk ontnomen is. “Ze moeten die gozer gewoon liquideren,” bralde de John de mol Zwarte Piet-trol-Dersken. “Kan dit er nog uitgeknipt worden?” grapte Genee. “Dat zei hij niet! Dat zei hij niet! Dat heeft hij niet gezegd.”

Vervolgens nuanceerde de zelfverklaarde Kaarsen aanrander Derksen zijn strafbare op roep tot moord uitspraak met een natte oude mannen flodder in zijn onderbroek enigszins door te zeggen dat ‘ze hem uit die Kamer moeten schoppen wegens aanhoudend wangedrag’ .Forum voor Democratie schrijft in een reactie: “Dit kan en mag niet zonder consequenties blijven. FVD bereidt aangifte voor tegen die Kaarsen aanrander van Maffia-boss John de mol met zijn Dwergzoon de ‘Pedo-Rapits-Meetoo- vrouwenbeuker- Coca- junkie Johnny de Mol’ en zijn Oerdomme zus Linda de Mol .”

‘Die twee blonde snollen, daar moet een Kaars in worden gedouwd door Zwarte Piet of mij’.

De Zwarte-Piet-Kaarsen-aanrander- Derksen noemde de presentatrices van Ongehoord Nieuws, Raisa Blommestijn en Arlette Adriani, en passant ‘die twee blonde snollen, waar hij met plezier een Kaars in douwt ’. Blommestijn reageert: “Waar blijft de ophef? Waar zijn de publieke D66-NPO-omroepen? Waar is de coördinator racisme? Waar blijven de Nep en Fop-Christen Trouw, de BEJAARDE-GOED MENSEN Volkskrant ,NSB- NRC, de B-columnisten, uitgerangeerde Junkie-BN’ers van Maffiaboss John de Mol en de altijd liegende NSB-deug-politici zoals Klaver en Kuiken?”

Voltallige crimineel krankzinnig kabinet haast zich weg tijdens wordt Wakker betoog van Verzetsheld Thierry Baudet over CIA-Trol- Kaag:-Anis al Qaq ‘Te veel waarheid?’(Video) & Spanish court examine that Assange was spied on by the ‘Killer-Drugdealing- CIA’ from Psycho-‘Fat-man -‘Pompeo(Video’) .

Afgelopen periode een stroom van ‘Dood aan de Russen en Boeren en arme mensen- ‘Nazi Prins Bernhard Bilderberg’&SS-NATO’& ‘Elite-Maffia-G7’ met als Fuhrer -Dart-Vader Biden-Duivelse-vergaderingen, maar weinig momentum voor vrede en gezond verstand, Heil Hitler & Biden en op naar de ‘Derde Wereld-Atoombom-Rusland-US-Oorlog’ en de ‘Taxfree-King Willem-Elite zijn voorbereid met eeuwig Vliegend Pedo-Luxe Hotel & Steve Brown overleefde 3 Moordaanslagen door o.a. ‘AIVD informanten-Moordenaars’ Peter R. de Vries en Bas van Hout'(Video).

Nu heeft Boudet niet eens vermeld dat Kaag ook nog heeft ‘gestudeerd’ op CIA-broeinest de American Universiteit Cairo en dat zij getrouwd is met een voormalig PLO Minister en desondanks beide en haar familie mochten wonnen in New York, USA n.b. in een peperduur Penthouse . Dit terwijl een PLO lid op de US terroristen lijst staat en dus nooit de US in mag en Zwitserland en Nederland, behalve natuurlijk als men CIA en/of MI6 en/of AIVD-Trol is zoals o.a. Kaag en de Nep en fop- misdaadjournalisten en Moordenaars- ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout en Peter R de Vries. etc. . En dat wij haar al jaren in onze artikelen op grond van haar loopbaan en CIA- opleidingen kwalificeren als een CIA-Trol.

Hoe spionagebureaus Amerikaanse universiteiten gebruiken om in het geheim studenten zoals CIA Trol- D66-IJskoningin Kaag-Anis al Qaq te rekruteren Het nieuwe boek van Daniel Golden stelt dat de Amerikaanse elite-universiteiten een vruchtbare voedingsbodem zijn voor internationale spionage.

“Fortress Taxfree-War Crime-Killer-Elite- America in the Middle East: CIA- Academic Freedom at the American University in Cairo met oud ‘student’ Kaag .

“(-)

CIA-Academic Discipline or the CIA-Discipline of Academia?: Marijnissen krijgt een stormachtig applaus van de tribune omdat zij stelt Kabinet Rutte een Paradijs in stand houdt voor Taxfree-Rijken en King Willem en een Hel voor de massa maar dat mag niet van D66 Bergkamp( Onderwereld Bijnaam) Verzetsheld- Van Meijeren vraagt ‘CDA-Rat in pak Minister-brievenbus-witwasser- Hoekstra’ sinds wanneer Bilderberg regeltjes boven onze grondwet staan(Video’s)

Among the first words of Pompeo’s speech was a peculiar yet revealing sentence: ‘Thank you Frank. Thank you for your service to America as well, in addition to the duties you perform here [AUC].’ Such an honest admission regarding Ricciardone’s role on campus demonstrates that it is not the practices of authoritarian ‘third world leaders’ that hamper AUC’s climate of academic freedom, but rather the opposite – that it is the US administration’s use of AUC as an outpost in the region that its faculty and students must contend with. Pompeo’s speech went on to lambast Obama’s policy in Egypt and the Middle East, while also demonising the Islamic Republic of Iran. It is not surprising that CIA-Psycho-Fatman-Pompeo knew Ricciardone well. In his previous role as head of the CIA, Pompeo had visited the region before; a point he emphasised to his audience in the speech. He wished to show that he ‘knew the region’ and had deliberately made this claim at a reputable ‘American’ university. Read More: https://blogs.lse.ac.uk/mec/2019/04/09/fortress-america-in-the-middle-east-academic-freedom-at-the-american-university-in-cairo/

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Share this:

Share this: Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: