• koets

Amsterdam-Noir- “De zestiende eeuwse ISIS trekt moordend en plunderend rond
Die piratenkliek trok met geldelijke steun van een stel protestantse Duitsers, het huis Oranje-Nassau, plunderend, moordend en brandend door de Lage Landen. In die plundertochten legden die Geuzen hier in Friesland ook verschillende abdijen en kloosters in de as. In 1568 gaf Adolf van Oranje bij Heiligerlee in het toen nog ‘Vrieslant’ hetende Groningen de aftrap van een decennia slepende en kapitalen verslindende oorlog, waarbij de Oranjes zegevierend bovendreven” Meer lezen:
https://interessantetijden.nl/2022/09/02/het-door-duitse-adel-bezette-nederland-bestaat-450-jaar/

Op ‘Nazi-IG-Faber-Prins Bernhard -Bilderberg’ is besloten dat Rutte geen 50O mag geven aan de arme NL Burgers, die kunnen doodvriezen, al die miljarden gaan naar US-Nazi-AZOV-Oekraïne” en 500 euro per week en alle sociale huurwoningen naar de ‘VIP-AZOV-Nazi-Oekraïense-Vluchtelingen(de kosten van Oekraïense Vluchteling per week)en gewonde Russische krijgsgevangen te castreren(Video), dat had zelfs Hitler niet bedacht(Video’s)

O.a. Nederlandse Troostmeisjes en kinderen’ leverden ‘Pooier- Taxfree- Koninklijk Huis’ Bloed-verkrachting- miljoenen op, waar blijft nu de Plukse wet van het OM?

Persvrijheid(kuch): Nieuwe ‘dr. Goebbels-US-ministerie’ van ‘Waarheid gerund door marionetten a la ‘Pedo-Rapist-Metoo- Boss-CIA-Trol-Kaag’& ‘EU-Nazi’s-Volt, Rutte, ‘Yab Yum-Prinses Mabel’ & ‘CIA-Trol- Zelensky, ”EU-PvdA-Massa-Moordenaar-Frans Timmermans”,’Keizerin-Halsema,etc. van ‘NWO-Elite-Nazi-Duivel-Taxfree-George Soros’ aka “dood aan de Russen en arme mensen en de Waarheid en Assange”(video’s)

US en EU mijlaren en wapens hulp aan ‘US-Vazal-Staatje Nazi-AZOV-Oekraïne’ verdwijnt bijna geheel in de zakken van Oekraïense- ‘(Pedo-Meetoo-Epstien& Prins Endrew-Cliton-Gates)-Machtsheren, Oligarchen en CIA-Nazi-politiek-Taxfree Elite-Gangsters'(Video). ‘US- Puppets-Rutte&Kaak& Hoekstra& Segers : het is Oké, wij blijven toch gewoon doorgaan met miljarden en wapens sturen’ en brengen ons eigen Volk (Lees: Melkkoe) nog meer aan de bedelstaf, Heil onze Furher Biden(Video’s)

De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir-TV maakte al 2020 als enige bekent dat de energie rekening 11 x duurder ( de teller staat nu officieel al ,op 7 x duurder) zou gaan worden door de ‘US- uitgelokte ‘Proxy-Francking Gas en Wapenhandel- Oorlog’ tegen de Russen in zijn voorlopige laatste’ uitzending die tevens melding maakte dat King Willem met zijn miljoenen n euro’s kostende ‘Corona-Pooier Speed-bood’tijdens een proefvaart voor IJmuiden honderden arme sloebers bij de ‘PvdA-Kapo-Jetta-Kleinsma-Voedselbank klets nat vaarde , Dolle King Willem pret. BTW: is het u ook al opgevallen dat men bij de Voedselbanken geen enkele Oekraïense- (VIP-NAZ-AZOV- vluchteng aantreft .De stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto Tv met Underground Presentor- ing Steve Brown voorspeelde dus reeds in 2020 als enige dat door de US de gas prijzen in de EU en Nederland 11 x duurder gaan worden ; Nou de Teller staat nu al officieer op 7 en wanneer de honger en doodvries winter aanbreekt in september of oktober dan krijgen wij helemaal gelijk , want dat gaat de tellen naar 11 en zit meer dan de helft van Nederland aan de G-Honger en in de Vries kou, ook de al dan niet NSB Mafketels en/of door de D66-NPO gehersenspoelde Makke Schappen met die Oekraïense vlag aan hun gevel, maar niet King Willem en zijn Top lakeien de Ministers en zijn Rechters, Ovj’s en GroenLinks Rechts & ‘Pedo-RapistD66 &VVD’& CDA-Ratten en CHU schijnheilig en PvdA-hoertjes:

Het einde van de ‘Taxfree-VOC-Genocide-Mega vrouwen en kinder Pooier-monarchie’ met o.a. Yab-Yum Prinses Mabel in Nederland is in zicht’
Prinses Mabel verwijst voor commentaar in deze naar haar bazen de AIVD en CIA en Duivel-Taxfree-bloed-Miljardair- Soros’ en haar Pr-bureau D66- dr. Goebbels-AIVd-NPO’;.(-)”

Het kan vrij snel gaan

Heel eerlijk denk ik dat je bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens moet zijn. Het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens zegt dat iedereen recht heeft op een eerlijk proces en wij stellen van niet, omdat die koning behalve in de rechtsprekende macht steeds terugkomt. Er hangt een portret van de koning in de rechtszaal, mijn advocaat heeft trouw gezworen aan de koning en de rechter is benoemd in naam van de koning,” zegt Müller. Op de vraag of we de republiek gaan meemaken, antwoordt hij: “Honderd procent. Dat gaan wij zeer bewust meemaken. Het kan vrij snel gaan. De cijfers zijn negatief en het Volk blijft toch niet Maf!!!!!.”

In slaap gesust door in hoofdzaak SBS van Maffiaboss John de Mol, D66-AIVD-NPO en de NPO-bral-porgamma’s a La OP1.

Waarom maken Nederlanders zich niet zo druk om het extreem Misdadige- Pooiers- koningshuis'(Video’s) ? Müller: “We zijn behoorlijk in slaap gesust. Sinds de Tweede Wereldoorlog is er een voortdurende pr-campagne gehouden door de AIVD-Rijksvoorlichtingsdienst van het regime Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers.”

Meer lezen: https://www.ninefornews.nl/het-einde-van-de-monarchie-in-nederland-is-in-zicht/

Extreem corrupte en Laffe-Royal-President C.M. Wiertz-Wezenbeek ‘Kafka-Rechtbank Amsterdam’ eist vernietiging bewijs van Brown dat haar Griffie- medewerker Rat in pak-Toonen en Nazi-Zorgtoeslag-rechter A.C. Loman liegen & bedriegen en de wet overtreden(Video’s).

Wanneer u als burger uit de Laagste en/of midden Klasse moet voorkomen bij de strafrechter en/of sector bestuursrechter kijkt u naar een leven groot portret achter de corrupte rechter van Nederlands grootse Moorddadigste Misdadiger ooit Taxfree- VOC-Genocide- Opium dealer& Mega-Pooier van vrouwen en kinderen -King Willem en dat geeft gelijk aan dat u geen enkel kans heeft op een eerlijk proces in Nederland van het US-Puppet Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers regime aka”Dood aan de Russen en Chinezen en arme mensen en Boeren en de Waarheid ( Assange) en Hiel onze King Willem en onze Fuhrer kleine meisjes snuiver Demente Biden & Zoon Creak Head Hunter Biden:

Het Taxfree-VOC-Genocide- Opium dealer- Koninklijk Huis en de Nederlandse Elite- Rat in pak- staat hebben geprofiteerd van het Bloedgeld dat door zogenoemde troostmeisjes en kinderen in Japanse dwangbordelen is verdiend. Dat heeft het onderzoeksplatform Follow The Money zaterdag bekendgemaakt. Naar schatting gaat het om zo’n 156,5 miljoen euro en de D66-NPO en zijn bral-progamma’s a La OP1 melden het niet eens.

Zo’n 70.000 jonge vrouwen, ’de troostmeisjes en kinderen’, werden tijdens de Japanse bezetting van Nederlands-Indië tussen 1942 en 1945 onder dwang aan het Neuk- je maar doodwerk gezet” in leger- en marine-bordelen en dagelijks verkracht soms zelf wel tot de dood aan toe . Met het Bloedgeld dat ze daarmee verdienden financierde Japan de oorlog, zo ontdekte(kuch) de Nederlandse inlichtingendienst NEFIS kort na de Japanse overgave. Dit onderzoek werd nooit volledig openbaar gemaakt, waardoor dit lang onduidelijk was. Het Bloedgeld werd dagelijks gestort bij de oorlogs-Elite Royla-Misdaad-banken van Nederlands-Indië: de Bank of Taiwan en de Yokohama Specie Bank. De Nederlandsche Handel Maatschappij (NHM), met de Nederlandse staat en het Taxfree- VOC-Genocide-Opium dealer-Koninklijk Huis als grootaandeelhouders, blijkt volgens Follow The Money van het stoppen van die Elite-Misdaad- banken geprofiteerd te hebben. Het onderzoeksplatform zegt dat het „met een conservatieve schatting (alleen de stortingen van de laatste drie maanden voordat Japan capituleerde) gaat het om 25,76 miljoen gulden. Geïndexeerd over de periode 1945-2021 komt dat neer op ruim 156,5 miljoen euro.”

Onbelast uitgekeerd en geen Plukze wet voor de Taxfree-Royals-psychopaten, die is alleen voor de bij King Willem vergeleken Heilige De Tahgi’s en Holleeders en Labbekakken uit de laagste Zorgtoeslag Klasse.

Taxfree psychopaat Koning Willem I bezat 4000 aandelen bij de NHM, die vervolgens naar de psychopaten prinses Wilhelmina, koningin Juliana, Nazi-IG-Faber-Joden slachting-Bildenberg-prins Bernhard en de vier prinsessen gingen. Het Bloed-dividend per koninklijk aandeel, dat door de liquidatieopbrengst van de Japanse oorlogsbanken behoorlijk in waarde is gestegen, is destijds bij uitzondering(kuch) onbelast uitgekeerd.

Steve Brown ontmaskerd ‘Viespeuken D66-NPO-Jort Kelder’ & Mark Rutte& TopVVD-er en Klimaat Koning-Pedo Rose Ed Nijpels.

De AIVD-Rijksvoorlichtingsdienst van US-Puppet Nazi-Zorgtoeslag & Pedo-Boss- Rutte en de woordvoerders van Financiën voor de Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters en van Algemene corrupte Zaken van D66 Top CIA-Trol- Kaag-Anis al Qaq hebben aan Follow The Money laten weten dat „wij niet hebben kunnen verifiëren wat er met het genoemde bordeelgeld gebeurd is en wie daarvan op de hoogte zou kunnen zijn, hahahahahah, wie dat nog geloofd moet zich zelf ophangen, hahahahah .”

’Nader onderzoek’ niet nodig, want Verzetsheld- Steve Brown legt en bewijst hierna uit dat het Koninghuis de Moorddadigste Taxfree-Misdaad-familie ooit van Nederland is:

De laffe en corrupte Directeur Rocky Tuhuteru van de tandeloze extreem Koninklijke gezinde Stichting Pelita wil nog geen standpunt innemen over het verhaal van Follow The Money. Pelita biedt betrokkenen bij de oorlog met Japan zo goed al nis aan op wat Bral- begeleiding en hulp aan. „Wij kunnen pas een standpunt innemen als er nader onderzoek is gedaan naar de geldstromen”, laat de laffe Tuhuteru via een zegsman weten. Die wijst er op dat zeker 95 procent van de troostmeisjes Koreaanse en Indonesische vrouwen waren. „Slechts een klein deel van de troostmeisjes was Nederlands-Indisch of Nederlands, dus m.a.w. zo erg is het ook weer niet, hahahahahh, hahahah, mag onze King ook wat bij verdienen .”

Tot Slot:
Verzetsheld Steve Brown doet Kansloze aangifte tegen de Royal’s-NSB- dienaren- politie Brigadier Sandra de Ruijter van Amsterdam en dient een klacht in tegen corrupte Politierechter Fels en Zaaks OVJ H. Hoekstra Amsterdam(Video’s).]

Geen Complot:
D66-Pedeo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland & ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten&Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle Leugens over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak-Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-Soros-Schwab & Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee. Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL. De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this:
Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend:
Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).