( door Gilbert Doctorow en ing Verzetsheld Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR

MSTERDAM-NOIR- Het is niet oké voor volwassen om te zeggen dat de invasie in Oekraïne “niet uitgelokt” was(Video’s) ( t’s Not Okay For Grown Adults To Say The Ukraine Invasion Was “Unprovoked” )

In een recent interview met de podcast Useful Idiots herhaalde Noam Chomsky zijn argument dat de enige reden waarom we het woord “niet-uitgelokt” horen elke keer dat iemand de Russische invasie van ‘US-puppet- Vazal- Staatje Nazi-AZOV- Oekraïne’ in de reguliere dr. Goebbels Fake-nieuwsmedia a La ‘corporate crime -CIA-CNN en zijn Staats outlets ‘MI6-BBC’ ‘( meer dan 6 miljard subsidie per jaar) en AVID-D66-NPO( meer dan 1 miljard subsidie) noemt, is omdat het absoluut werd uitgelokt, en zij weten het. .

“Als je nu een respectabel schrijver bent en in de belangrijkste tijdschriften wilt schrijven, praat je over de Russische invasie van Oekraïne, dan moet je het ‘de niet- uitgelokte Russische invasie van Oekraïne’ noemen”, zei  Chomsky . “Het is een heel interessante zin; het werd nooit eerder gebruikt. Je kijkt terug, je kijkt naar Irak, dat totaal niet was uitgelokt, niemand noemde het ooit ‘de niet-uitgelokte invasie van Irak’. In feite weet ik niet of de term ooit werd gebruikt – als dat zo was, was het erg marginaal. Nu zoek je het op op Google, en honderdduizenden hits. Elk artikel dat uitkomt, moet gaan over de niet-uitgelokte invasie van Oekraïne.” “Waarom? Omdat ze heel goed weten dat het werd uitgelokt, ‘zei Chomsky. “Dat rechtvaardigt het niet, maar het werd massaal uitgelokt. Amerikaanse topdiplomaten praten hier al dertig jaar over, zelfs het hoofd van de CIA.”

Dit wil niets zeggen over het Amerikaanse rijk dat in 2014 actief een gewelddadige opstand aanwakkerde die de zittende regering van Kiev verdreef en de natie verdeelde tussen de meer Moskou-loyale bevolkingsgroepen in het oosten en de meer VS/EU-vriendelijke delen van het land. Dit leidde tot de annexatie van de Krim ( met een overweldigende steun van de mensen die er wonen) en acht jaar van brute oorlogvoering tegen door Rusland gesteunde separatisten in de Donbas. Het is bekend dat Oekraïense aanvallen op die separatisten exponentieel zijn toegenomen in de dagen voorafgaand aan de invasie, en er is beweerd dat dit de uiteindelijke beslissing van Poetin was om zich in te zetten voor een invasie (wat een last-minute beslissing was)volgens de Amerikaanse inlichtingendienst).

De Amerikaanse machtsalliantie had deze oorlog heel gemakkelijk kunnen voorkomen met een paar goedkope concessies, zoals het verankeren van de Oekraïense neutraliteit, het terugdringen van het oorlogsapparaat van de Russische grenzen en het oprecht nastreven van detente met Moskou in plaats van verdragen te versnipperen en de escalaties van de koude oorlog op te voeren . Verdorie, het had deze oorlog waarschijnlijk kunnen voorkomen door president Zelensky te beschermen tegen de anti-Moskou-extreemrechtse nationalisten die openlijk dreigden hem te lynchen als hij de akkoorden van Minsk zou naleven en vrede met Rusland nastreefde, zoals hij oorspronkelijk was gekozen . In plaats daarvan koos het bewust voor de tegenovergestelde koers: de mogelijkheid van formeel’ ‘SS-NAVO-lidmaatschap voor US-puppet Vazal Staatje Nazi-AZOV- Oekraïne blijven aandragen, terwijl het de natie bewapent en het meer en meer een de facto NAVO-lid maakt met steeds nauwere intimiteit met de Amerikaanse oorlogsmachine, en dan ofwel het bestellen, aanmoedigen of tolereren van de agressieve aanval van Oekraïne op de separatisten van Donbas.

Waarom koos het US-Taxfree- Pedo-Rapits-Metoo-Epstien& Gates, Biden& &Trump&Clinton &War Crime-Killer-Elite -rijk voor provocatie boven vrede? Congreslid Adam Schiff gaf een vrij goed antwoord op die vraag in januari 2020 toen de weg naar oorlog werd geplaveid: “zodat we Rusland daar kunnen bevechten, en we hoeven Rusland hier niet te bevechten.” Als je afziet van het infantiele idee dat het Amerikaanse rijk zijn goede vriend Oekraïne helpt omdat het van het Oekraïense volk houdt en wil dat ze vrijheid en democratie hebben, is het niet moeilijk om te zien dat de VS een gemakkelijke proxy-oorlog ontketende omdat het in zijn geostrategische belangen om dit te doen, en omdat het niet hun leven en eigendom zou zijn die verloren zouden gaan. Meer Lezen: https://caitlinjohnstone.com/2022/09/07/its-not-okay-for-grown-adults-to-say-the-ukraine-invasion-was-unprovoked/

‘US- Taxfree-War Crime-Killer-Elite-CIA-Pedo-Rapist- Demmink- Helsinki-dr. Goebbels- dood aan de Russen en arme mensen en Boeren Comité ‘wil Rusland opdelen in Koloniën. Meer lezen: https://ezaz.nl/vs-commissie-bespreekt-opdeling-rusland/

Verdachte van meerdere Kinder-verkrachtingen ex OM Boss en Top VVD-er Joris Demmink vertegenwoordiger Nederlands Rutte in CIA-MI6-SS-NATO-Helsinki–Comité(Video’s)& CIA-Chairman Helsinki Comite: “Pedo-Demmink hoogstaand persoon omdat de altijd liegende Top VVD-er en Ministers Bral Ivo Opstelten en AIVD-OM en Politie informant-Maffioso& Moordenaar- Peter de Vries dat stellen”(Video’s).

Nederland ( en de Westerse (Elite-Wereld) wordt geregeerd door US-puppets -‘Criminele-WEF-Bilderberg- Krankzinnige- Rutte&Kaag& Hoeksta & Segers’ en in zadel geholpen en gehouden door zwakzinnige met een Oekraïne vlag aan hun gevel die Binden met zijn proxy Oorlog tegen Rusland als slaven volgen en daarmee de EU en Nederlandse Burgers als Lemmingen de dood in drijft:

Zolang de westerse US- Taxfree-War Crime francking gas en Wapenhandel- sancties met hun US Slaven staatjes tegen Rusland van kracht zijn, vloeit er geen gas door de Nord Stream 1-pijplijn, zo heeft het Kremlin gezegd. Volgens woordvoerder Dmitri Peskov maken sancties het onmogelijk om de gaspijplijn te repareren. Critici beweren dat Rusland de pijplijn gebruikt als pressiemiddel. US-puppet- GroenLinks Rechts Neo-Nazi- Kamerlid Suzanne Kröger aka “ Dood aan de Russen en arme mensen , Boeren en de waarheid ( Assange) aangepakt na CIA-tweet over Poetin: ‘Wat een tergend laag niveau laat u hier zien’.

Echt ‘Capo di Tuti Capo Poetin’ ‘is slimmer dat het hele criminele Krankzinnige Kabinet Rutte en zijn Judas- Steun-pilaren-partijtjes GroenLinksrechts en PvdA-hoertjes bij elkaar.

Meer Lezen: https://www.ninefornews.nl/echt-poetin-is-slimmer-dan-het-hele-nederlandse-kabinet-bij-elkaar/

‘GroenLinks Rechts-Neo-Nazi–Kamerlid Suzanne Kröger ‘schreef vanuit haar Kapitale pand vervolgens op CIA-MI6-Twitter: “We hebben nu een Noodplan Energie nodig: stevig besparen, solidariteit in het dragen van de lasten en versnelde uitrol van duurzame energie als echt alternatief en onze NSB-Politie die straks de doodvriezende massa in elkaar slaat als zij de straat op gaan om te demonsteren . Anders blijft Poetin z’n smerige spelletjes spelen. Heil onze Furher Biden, en ons WEF en onze (SOROS/Bill Gates)- Nazi Prins Bernhard-Bilderberg.”

Wat een giller::Stem van de Straat:”GroenLinksRechts ontmaskerd als US-Puppet-s Neonazi’s Miljonairs in grote Villa’s”.

Dat terwijl uitgerekend GroenLinks Rechts in maart nog opriep tot een boycot van Russisch gas. “We moeten alles doen om Poetin een halt toe te roepen en onze ( Nazi-AZOV-)Oekraïners te helpen. Nederland moet stoppen met het financieren van de oorlogskas van Poetin en dus met de import van Russisch gas,” aldus de US-Puppet- GroenLinks Rechts Neo-Nazi-partij.Neo -Nazi psychopaat Kröger” krijgt meer dan terecht op social media bakken kritiek over zich heen. “En dan zelf in maart schreeuwen om een boycot van Russisch gas. Écht, wat een tergend laag niveau laat u hier zien,” zegt journalist Annelies Strikkers.

Huisarts Els van Veen voegt toe: “Wat een giller deze Neo-Nazi-tweet.”

Ontstellende Nazi-domheid van het niveau SS-D66-er Sjoerd Sjoerdsma(Video’s), maar wel levensgevaarlijk voor de Nederlandse Massa die nu al , maar strak zijn voedsel en energie rekening helemaal niet meer kan betalen.

“Lachwekkende domheid van GroenLinks Rechts, en een ongelofelijke onwetendheid van de geschiedenis. Zoals we de extreem corrupte Nep en fop- grachtenpandjes-linkse politici kennen. Enorme eigendunk, een enorm gebrek aan (historische kennis) en een ontstellende domheid,” bijt neuroloog Jan Bonte haar toe.

Hij verwijst naar een speech die de Amerikaanse politicoloog John Mearsheimer in 2015 gaf aan de Universiteit van Chicago. Hij voorspelde toen al dat het US Vazal Staatje Nazi-AZOV-Oekraïne verwoest zou worden als gevolg van westerse US-Taxfree-Killer-Elite- inmenging.

US-Puppet- Duitse Elite -Nazi- Groene-buitenland-Monster-minister bralt US-Vazal-Staatje AZOV-Nazi- Oekraïne te blijven steunen, ‘ongeacht wat kiezers vinden en dat ze dood vriezen en niet meer te eten hebben (Video’s)’.& CIA-Puppet-President& Oorlogsmisdadiger- Zelenski verhuurt zijn Italiaanse villa voor 50.000 euro aan Russen, maar eist van de EU dat Russen niet meer de EU in mogen, alleen nog wel in zijn Villa’s in de EU’. De dr. Goebbels- Staats-AIVD-D66-NPO zwijgt het weer eens dood!!!!!!! om de Lemmingen dom te houden.

” Mijn Duitsland blijft de US Vazal Staatje Nazi-AZOV-Staatje-Oekraïne steunen voor zo lang als dat nodig is en dat doet onze Nederlandse Groene trekpot- Yes we can Boy Klaver in onderbroek , bralde de US-puppet de Groene Elite nazi- Duitse minister van Buitenlandse Zaken Monster Annalena Baerbock in Praag( zie Video hierna) tijdens een Elite-Nazi- dood aan de Russen en arme mensen bijeenkomst. Ze heeft al vaker gewaarschuwd dat de oorlog in Oekraïne wel eens jaren zou kunnen duren en dat de US-Vazal Staatje – Nazi-AZOV- Oekraïne met als US-CIA- puppet President – acteur& Killer Clown- Nazi-AZOV- Bloed-Miljardair- Zelensky al die tijd op Duitse steun kan rekenen, Heil Hitler-Biden en dood aan de Russen en arme mensen en Boeren.

“Als ik de Oekraïner( kuch) de CIA- Oligarchen Kliek beloof dat ik naast ze sta zolang ze ons nodig hebben, dan wil ik ook leveren,” bralde Monster Baerbock. “Ongeacht wat mijn Duitse kiezers vinden en dat zij doodvriezen en honger lijden .” De Duivelse minister zei verder dat Duitsers de straat op zullen gaan omdat ze hun energierekening niet meer kunnen betalen. Ze is bereid maatregelen te nemen om het volk tegemoet te komen door ze in elkaar te laten slaan door haar Gestapo-politie , maar geenszins van plan om de sancties tegen Rusland op te heffen. Meer lezen en en schokken Video:

Extreem corrupte CIA -Puppet-Premier &Dronkelap en Geile Beer, die net als psychopaat seksloze (kuch) Rutte altijd liegende Psychopaat Boris Johnson saboteerde vredesdeal tussen Oekraïne en Rusland’(Video’s)

Sky News host Rowan Dean says the Netherlands seems to be sliding into dictatorship under US-puppet WEF Nazi-Prins Bernhard-Bilderberg- Prime Minister Mark Rutte with his Taxfree-VOC- Genocide- Pimp-Kinh Willem as its national CDA-Rats. CIA-D66- and Fake Christen CHU government has been “penetrated by globalist activists from the World Economic Forum”. “Currently the extremy corrupt Dutch government is embarked upon insane efforts to slash greenhouse gases and reduce the amount of nitrogen ammonia in the soil by 30 to 70 per cent by 2030,” Mr Dean said. “The 70 % corrupt Netherlands House of Representatives has released a statement which said: ‘The honest message is that not all farmers will continue in business. Those who do will have to farm differently'”. “Wow – just think about that:

Parlementslid en burgemeester over torenhoge energieprijzen: ‘Dit is oplichting van de massa

(-) “Jean-Marie Dedecker, onafhankelijk parlementslid en burgemeester van het Belgische Middelkerke, zei in een interview met weekblad Humo dat onze bevolking verarmt omdat ze zich blauw betaalt aan dure energie en tankbeurten en voedsel en als het zo doorgaat verhongert en dood vriest (-)” Doelbewuste NWO-WEF-Elite-Nazi-politiek . Op de vraag of de hoge energieprijzen en voedsel prijzen niet vooral te wijten zijn aan de US-proxy oorlog tegen Rusland in Oekraïne en het gedreig van Poetin om de gaskraan dicht te draaien( Terwijl de EU steeds roept geen Russisch gas te willen) antwoordde Dedecker: “Nee, dat komt door slecht misdadig beleid.” Meer Lezen: .https://www.ninefornews.nl/parlementslid-en-burgemeester-over-torenhoge-energieprijzen-dit-is-oplichting/

De Groene en D66-WEF-Environmentalists met steun van de VVD-misdaadgroep en de CDA Ratten in pak en de CHU schijnheiligen en de PvdA-hoertjes are ‘literally starving the world’ en de US-Taxfree-War Crime-Killer-Elite en hun ‘EU&SS-NATO-Slaven’ nu ook weer in 40 miljoen mensen uithongerd Afghanistan net als 500 duizend kinderen in Irak de hongerdood stierven door de US&SS-NATO& Australië en New Zeeland :

& Steve Brown: This is the danger of a ‘One-world-Elite-Nazi-Word-Economic Forum- SOROS-Gates, etc.-government’ from ‘Devil Schwab’ with Puppets like ‘Taxfree-Queen Maxima’& ‘Pedo-Bazen-Rutte&Kaag& ‘ÇIA-Puppet-Nazi-Zelensky’.D66-Minster-CIA-Trol-Kaag bekent haar misdaden tegen het Volk(Video’s)

Hoe ‘Taxfree-Bloed-miljardair en psychopaat- George Soros’ al decennia chaos Massamoorden, armoede, Klasse Justitie en Dictators creëert(Video)(-)”

D66 partijlieder CIA-Trol-IJskoningin-Kaag-Anis al Qaq.
Toen FVD-voorman Thierry Baudet D66-minister Sigrid Kaag in 2020 vroeg wat ze ervan vindt dat Soros meer dan vijf miljoen per jaar investeert in links-activistische clubs in Nederland, antwoordde ze dat hij ‘een bekend filantroop’ is die zich ‘heeft ingezet voor democratie’.

“Ik vind de framing heel jammer. Ik vind het een kwalijke aantijging aan het adres van mijn heer Soros,” bralde de SOROS&CIA-Trol- Kaag schaamteloos:
Meer Lezen en Video: https://www.ninefornews.nl/hoe-miljardair-george-soros-al-decennia-chaos-creeert/

Poetin en Rusland( en China) maakt een einde aan 100 jaar ‘US-Empirie of Evile-Imperialisme’ & Volgens Duitse journalist Wolfram Weimer begaat bondskanselier ‘Hitler is wieder da- Scholz’ een grote Historische Nazi fout. De ongemakkelijke waarheid is dat Rusland de oorlog heeft gewonnen(Video’) en dan wil ‘US-SS-NATO-Chef- Stoltenberg& ‘US puppet- NWO-Elite-Nazi- Ursula von der Leyen’ en ‘US- Puppet-Rutte’ de EU en US burgers nog jaren laten bloeden voor deze reeds verloren ‘US-Proxy-Oorlog tegen Rusland!( Video’s)

Verzetsheld-Thierry Baudet teruggefloten  door CIA-CIDI-om ‘antisemitische’ tweet: ‘Knettergek’(Video).

(-)”Er is ‘ophef’ ontstaan over een tweet van FVD-leider Thierry Baudet. Ene Katie deelde een afbeelding van de Syrische president Assad met zijn vrouw, met daarbij twee tekstwolken. Zijn vrouw vraagt aan hem: “Waarom wil het Westen Syrië binnenvallen?” Waarop Assad antwoordt: “Om onze olie te stelen, een US-marionettenregering te installeren en een Taxfree-Duivel-Rothschild-Misdaad-bank op te zetten.”

Baudet reageerde:
“Dit.”

Het CIA-CIDI nam daar aanstoot aan en schreef op Twitter in een reactie:
“Weer slingert FVD-leider Baudet een antisemitisch hondenfluitje de wereld in. Nota bene met impliciete steun voor het moorddadige Assad-regime, Leve onze Fuhrer Biden. Dit mag nooit normaal worden,hahahahah.”Meer lezen en Video: https://www.ninefornews.nl/thierry-baudet-teruggefloten-om-antisemitische-tweet-knettergek/ 

Only US& Ukraine votes against UN resolution condemning Nazism & Holocaust. Nu zwijgt ‘CIA-CIDI’ en het Joods-Overleg & NPO & CIA betaald $20,000 per maand aan (Nazi)- Anti-Rusland  & Pro-CIA- Ukraine-Zelensky Holocaust parlementsleden. Nu zwijgt CIA-CIDI & Joods Overleg& regime Rutte 4 & NPO weer(Video’s

NWO-Elite-Nazi-GroenLinks’& CIDI- gaat Gestapo & Stasi met hun Clubblad De Groene in hun Kapitale energie verslindende Panden o.a. tegen’Verzetsheld  Baudet(Video’s)

In de loop van de afgelopen maanden heb ik zowel schriftelijk als in verschillende televisie-interviews gezinspeeld op de samenstelling van het ‘Duivelse dwazenschip’ van de US-NWO-Nazi-Puppet-Duitse coalitieregering onder  Hitler is wieder da-kanselier Scholz. Dit komt overeen met mijn herhaalde nadruk door de jaren heen op de ondemocratische resultaten van schijnbaar progressieve politieke processen op het Europese continent, geleid door evenredige vertegenwoordiging in tegenstelling tot de Angelsaksische regel van ‘first past the post’. Ik zeg ondemocratisch, want zoals nu vaak het geval is, heeft geen enkele partij bij dergelijke verkiezingen die minderheidsgroeperingen bevoordeelt een meerderheid in het parlement en worden ‘NWO-Elite-WEF-Nazi-Corona-regeringen’ aka” Dood aan de Russen en Chinezen, arme mensen , Boeren en de waarheid( Assange) achter gesloten deuren in elkaar geflanst waarbij het publiek geen inspraak heeft in de uitkomst.

Breaking News:
Ajax Supporters mishandelt door Oekraïense-Nazi’s”(Video) en zwaar gediscrimineerd door Keizerin Halsema van ‘Yuppie en Expat-(Nazi)-Oekraïne- Amsterdam’ aka” Dood aan de Russen en arme originele Amsterdammers en Assange”& GroenLinks&D66-&PvdA- Maffia in Amsterdam een gevaar voor o.a. AJAX, Snorscooters , Amsterdammers en Bomen(Video)

In het huidige Duitse geval, hoewel de US-Puppet- Der Hitler is wieder dar bondskanselier Scholz'( SPD, Duitse PvdA-hoertjes) zelf vaak geen idee lijkt te hebben van internationale aangelegenheden, is hij briljant in vergelijking met twee van de Monster-ministers van de ‘Inktzwarte-Dood aan de Russen-Nazi-Groenen’ die hij in zijn kabinet heeft geïnstalleerd op posities die vandaag zwaar wegen op de meest kritieke kwestie waarmee Duitsland wordt geconfronteerd en Europa in het algemeen, de sancties die aan Rusland zijn opgelegd vanwege zijn door de ‘US-Taxfree-War Crime& Francking Gas en Wapenhandel-Killer-Elite ‘ uitgelokte invasie in in het US-Vazal-Staatje Nazi-AZOV-Oekraïne. De ministers in kwestie zijn verantwoordelijk voor Buitenlandse Zaken ( Monster Annalena Baerbock) en Economie en Milieu ( Monster Robert Habeck).

Ondertussen: Russische leger trekt Oekraïense steden zonder slag of stoot binnen:
Blij dat we zijn bevrijd van US-puppets-Nazi-AZOV- criminelen’

Deze twee voormalige co-Monster-leiders van de Duitse Groenen zijn nu bijna dagelijks te zien in de Europese gedrukte en elektronische Westerse dr. Goebbels- media aka” Dood aan de Russen, arme mensen, Boeren en de Waarheid(Assange)” en dus kunnen we gemakkelijker conclusies trekken over hun persoonlijkheden en geschiktheid voor het ambt dan het geval is met andere ministers in de coalitie. Die conclusie is een schok over de incompetentie, onprofessionaliteit en inconsistente logica die ze van dag tot dag projecteren.

Stem van de Straat-Amsterdam-NOIr?SaltoTV :
”GroenLinks ontmaskerd als Miljonairs in grote energie vervuilende en verslindende Villa’s (Video) ( Halsema heeft tegen de regels in zelfs twee Villa’s in Amsterdam)

Hoewel bijna iedereen en helemaal de Makke Schapen de EU en Nederlandse en Duitse Groenen associeert met milieuvriendelijk beleid, is dat niet de prioriteit van deze twee Monster ministers en Yes we can Boy Klaver in Onderbroek  In plaats daarvan is hun prioriteit het straffen van Poetin op elke denkbare manier, met een arrogante minachting voor de economische gevolgen in de EU en Nederland en Duitsland voor de toch kaal gelukte massa  Kolencentrales kunnen weer opgestart worden. De levensduur van kerncentrales die voorheen voor ontmanteling stonden gepland, kan worden verlengd. Deze voorheen belangrijke electorale kwesties van de Groenen gaan nu door de raden om de energievoorziening aan het publiek en de industrie in stand te houden als en wanneer de Russen op de sancties reageren door de gasleveringen via Nord Stream 1 en  de US  de Nord Stream 2 volledig te stoppen.

De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir-TV maakte al 2020 als enige bekent dat de energie rekening 11 x duurder ( de teller staat nu officieel al ,op 7 x duurder) zou gaan worden door de ‘US- uitgelokte ‘Proxy-Fracking Gas en Wapenhandel- Oorlog’ tegen de Russen in zijn voorlopige laatste’ uitzending die tevens melding maakte dat King Willem met zijn miljoenen euro’s kostende ‘Corona-Pooier Speed-bood’ tijdens een proefvaart voor IJmuiden honderden arme sloebers bij de ‘PvdA-Kapo-Jetta-Kleinsma-Voedselbank klets nat vaarde, Dolle King Willem pret. BTW: is het u ook al opgevallen dat men bij de Voedselbanken geen enkele Oekraïense- (VIP-NAZ-AZOV- vluchteng aantreft .De stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto Tv met Underground Presentor- ing Steve Brown voorspeelde dus reeds in 2020 als enige dat door de US de gas prijzen in de EU en Nederland 11 x duurder gaan worden ; Nou de Teller staat nu al officieer op 7 en wanneer de honger en doodvries winter aanbreekt in september of oktober dan krijgen wij helemaal gelijk , want dat gaat de tellen naar 11 en zit meer dan de helft van Nederland aan de G-Honger en in de Vries kou, ook de al dan niet NSB Mafketels en/of door de D66-NPO gehersenspoelde Makke Schappen met die Oekraïense vlag aan hun gevel, maar niet King Willem en zijn Top lakeien de Ministers en zijn Rechters, Ovj’s en GroenLinks Rechts & ‘Pedo-Rapist D66 &VVD’& CDA-Ratten en CHU schijnheilig en PvdA-hoertjes:

Vanaf het allereerste begin hoorden we het triviale voorstel van mevrouw Baerbock over hoe Duitsland Poetin de vinger kon geven door te bezuinigen op persoonlijke hygiëne en dagelijkse warme douches te verminderen tot het wassen van de vier strategische delen van hun lichaam. Het was moeilijk te geloven dat een federale minister in het zeer serieuze land Duitsland voor de camera’s kon staan ​​en zulke onzin kon uiten. Dat was toen een Russische push-back strikt hypothetisch was. Nu de gasstroom door Nord Stream I is teruggebracht tot 20% van de capaciteit, is de volledige stopzetting heel goed mogelijk en Nord Stream2 ( kosten op te bouwen 11 miljard door de US niet open mocht) en zal de impact op de Duitse economie hevig zijn, wat een waarschijnlijke recessie in de orde van 6% betekent. Dat betekent het verlies van honderdduizenden, zo niet miljoenen banen en honger, dood vriezen en weer een echte 40-45-Undetrgang: .

Wat u niet ziet bij de dr. Geooebsl-AIVD-D66-NPO: War Crimineel en kleine meisjes snuiver puppet-Joe Biden’s zinloze economische wurging en uithongeren van 40 miljoen mensen in Afghanistan. De Groene en D66&VVD&CDA&PvdA&CHU: ” het is Oké, wij en onze ‘Taxfree-VOC-Genocide -Mega-Pimp- King Willem(Video) doen ook altijd mee met onze Baas de US aan Oorlogsmisdaden en uithongeren van arme mensen , zelfs bij onze eigen bevolking deze keer voor het US-Vazal-Staatje-Nazi-AZOV-Oekraïne, Heil onze Furher Biden”: Het stelen door de US met hulp van hun Misdaad-Bankiers van de centrale Afghaanse bankreserves zal niets anders doen dan onschuldige burgers verhongeren. De ‘Taxfree-VOC- Genocide- Pimp King Willem- Parasieten- Familie was de enige en de Grootse Pimp-Slavenhouder, die tijdens de Tweede Wereld Oorlog in bezet Indisch Nederland die naast de Indonesische vrouwen en kinderen in hoofdzaak uit de laagste klasse ook nog blanke Slaven-Troost meisje en kinderen exploiteerde die zich 24/7 moesten laten dood verkrachten en hun honderd bloed- miljoenen heeft opleverde dat nog steeds tot het familie kapitaal behoort en tot grote vreugde van zijn Hofnar Rutte :

Meer Lezenhttps://prospect.org/world/joe-bidens-senseless-economic-strangulation-of-afghanistan/

Ik kan me goed voorstellen dat de gekozen prioriteiten van de extreem corrupte duivelse US-puppets- ministers van de Nazi-Black-Groenen door sommigen kunnen worden afgedaan als eigenaardigheden van de betreffende corrupte Neonazi psychopathische ‘NWO-Elite-Nazi- puppets-individuen’. Dat is echter niet het geval. Vanaf de oprichting, meer dan 30 jaar geleden door-Daniel Cohn-Bendit en Joschka Fischer ( Waren zij ook CIA-Trollen net als GroenLinks Bram van Oijk en SS-D66- Soerd Sjoerdsma) , nam de Duitse Groenenpartij anti-Russische beleidsstandpunten in het als Hitler en de ‘US-taxfree-War Crime-Killer-Elite. In het nieuwe millennium waren het juist de Duitse Neonazi-Groenen die keer op keer in het eveneens extreem corrupte Europees Parlement naar buiten kwamen met oproepen om Rusland en de Bomen en de arme mensen en de Chinezen sancties op te leggen wegens vermeende inkortingen van mensenrechten, zoals over de vervalste beweringen van de ‘Taxfree-Duivel-Amerikaans-Britse investeerder ‘-William Browder in wat War-Mongul-Washington weet als de Magnitsky-affaire.

VVD-Moordenaar& Jeugdzorg-uitplaats-Maffia-Boss-Teeven’& ‘Karate Bob'(Video)& ‘D66-Neuk en snuif -gabber- Minister- Franc Weerwind’ van Coca-Junkie-“Meetoo-Ali B. en de Pedo Rapisten- Marco Borsato en Coca-junkie-Vrouwenbeuker Johnny de Mol moet Jeugdzorg controleren(Kuch). Sen.Rand Paul Blocks Senate Vote on $40 Billion Aid to ‘CIA-Puppet-AZOV-Nazi-actor-Clown-Killer-Zelenski’& Oligarchen-Maffia& US Wapen dealers, because 40 millon People have Hunger in the US. ‘US-Nazi-Puppets-Rutte& Kaag& Hoekstra&Segers’:” Al hebben wij 4 miljoen mensen die leven op het randje van Financieel omvallen, wij gaan door met het sturen van miljarden naar onze held Zelenski en de US-Wapendealers”(Video’s) & Geheim Agent ‘Karate Bob’ moord in De Pijp Amsterdam & ‘CIA-Gladio-Moord – Groenlinks-Bram van Oijk-Schaduwcommando’ van Nazi- Prins Bernhard(Video’s)

De Groenen-beweging ( en D66 en PvdA)  in heel Europa heeft lokaal verschillende gezichten, maar zijn uiteindelijk allemaal in dienst van de ‘US-Taxfree-Ware Crime Fracking Gas en Wapenhandel-Killer-Elite’ en  inktzwart voor de Russen , arme mensen Boeren, Chinezen en de waarheid( Assange). Hier in België wordt de Partij, zowel in haar Vlaamse als in de Waalse (Franstalige) versie, gezien als een single issue partij, als (CIA- Karate Bob periode (Video’s) ?)- woordvoerders en vrouwen van milieuvriendelijk beleid. Ze hebben wisselend succes gehad bij de peilingen, maar zijn niettemin een invloedrijke kracht in Brussel geweest voor de realisatie van een verscheidenheid aan Luddite-beleid.

De Brusselse stadsvaders waren in de jaren zestig en zeventig enorm gecharmeerd van de auto. De binnenstad werd verscheurd om plaats te maken voor snelwegen die aanvankelijk werden verhoogd. De langgerekte constructie en de resulterende ‘Chinese muren’ doodden onderweg kleine winkels, tot niemands zorg in de ministeriële kantoren. Vanaf de jaren ’90 zwaaide de slinger de andere kant op, met de NWO-Elite-Nazi-Groenen aan de leiding. De hoofdwegen die de stad verbinden met de buitenwijken zijn vernauwd om bus- en trambanen te maken die een fractie van het verkeer vervoeren van de auto’s die ze hebben verplaatst. De reistijd voor woon-werkverkeer is op elk moment van de dag enorm toegenomen. De economie van Brussel heeft dan ook flink geleden.

De Hysterische Hypocrisie kent geen Grenzen: ‘CIA-Puppet-Nazi-Zelensky’ eist nu de Dood van alle Russen en dat heeft zelfs Hitler hem niet nagedaan en De CIA-CNN&MI6-BBC &AIVD-MSM -media’ schreeuwt met ‘Metoo-VVD-boef- &CIA-trol-Han ten Broeke”en PvdA-Hoertje-Domme-Gans-Kuiken ‘ bij Wakker-Makke Schapen-Nederland’ voorop van de Daken dat Rusland een Terroristen staat is nu zij al dan net per ongeluk een Raket in een wijncentrum hebben geschoten met 10 doden, maar toen nog kort geleden ‘G7- &SS-NATO-Dart-Vader- Biden’ weer eens keer 7 kinderen en een onschuldige Burger vermoorden met een Drone raket in Afghanistan en 500 duizend kinderen vermoorden(Video) en F16 van regime Rutte 70 onschuldige mensen met Kinderen en baby en al in Irak was het een ‘prima-ongelukje”(Video’s)

In een verwant domein hebben onze NWO-Elite-Nazi’s-Belgische Groenen een grote invloed gehad op het wan en misdadig beheer van parken. Hun slogan was biodiversiteit en dood aan de arme mensen en Russen en Boeren en Bomen en uiteraard de waarheid(Assange) . Op deze basis hebben ze het kappen van wat een paar honderd jaar was bevorderd door het grootste en mooiste beukenbos van Europa, het Zoniënwoud, in de jaren 80. Hun idee was om dit bos terug te brengen naar zijn ‘oorspronkelijke staat’ voordat menselijk ingrijpen een bijna enkelvoudig bos had gecreëerd. En zo zijn we bijna de kathedraal van hoge beuken kwijt, die de glorie van deze stad was. Nou de Groene ( en de PvdA&D66 doen het zelfde in Amsterdam:

‘Meetoo-Pedo-Rapist-D66’& PvdA-Hoertjes & GroenLinks Rechts met NWO-Elite-Nazi-Keizerin Halsema & Loverboy’s Pistolen OEY en PvdA-Hoer-Mega-fraudeur Booij heeft ook verwoestend huisgehouden en nog steeds in Amsterdam met het kappen van o.a. honderd jaren oude Bomen en heeft Amsterdam overspoeld met VIP-AZOV-Nazi-Vluchtelingen in o.a. Vijf sterren Hotels  en Cruise Schepen en de door hen als tweederangs Islam-en Black Vluchtelingen behandelde Oliedollar- Vluchtelingen in de sociale Huurwoningen waardoor geen echte Amsterdammer en zijn jong volwassen kinderen  nog een betaalbaar huis kan krijgen de komende 30 jaar en beter kan gaan vluchten naar bijv. de ‘US-Vazal-Nazi-AZOV-Oekraïne’, aangezien daar dagelijks miljarden ingepompt worden door de US en zijn Puppets de UK, Canada, Australië  , EU en Nederlandse Taxfree-War crime-Killer-Elite 

Het bos van het verleden was de thuisbasis van eekhoorns, eekhoorns, vossen en andere kleine wezens. Ik herinner me heel goed hoe voorzichtig wij cavaliers moesten zijn tijdens onze paardrijtochten in het weekend, om te voorkomen dat ons rijdier schuw voor een eekhoorn die ons pad kruiste. Die uitdaging bestaat niet meer. Om de een of andere reden is de bosbodem buiten Brussel vandaag verstoken van dierlijk leven. Het wanbeheer van ons boserfgoed door de door de NWO-Elite-Nazi-Groenen beïnvloede autoriteiten betekent dat de verplichtingen van particuliere houtkappers om zichzelf op te ruimen en om dode en omgevallen bomen te verwijderen, niet worden nagekomen. Onze bosbodem is bedekt met dode takken en rottende boomstammen. Het is alleen het geluk van een nat klimaat dat ons verwoestende bosbranden bespaart, gezien de hoeveelheid aanmaakhout die wacht om in rook op te gaan. Tot zover Groen NWO-Elite-Nazi-beleid in de Misdaad-praktijk.

Steve Brown undercover als ‘Bennie Boerka’ en krijgt luxe woning van Deep State Burgemeester Halsema(Van AMSTERDAM-NOIRTV redactie)AMSTERDAM-NOIR- GroenLinks Halsema-Discriminatie’: Statushouders met Boerka in Amsterdam houden voorrang op sociale huurwoning…youtu.be

Mijn punt in het voorgaande is heel eenvoudig: de NWO-Elite-Groenen en liberalen ( lees: D66&VVD-misdaadgroep)in Duitsland, in België en vooral die in Nederland met die malloot ‘Yes we can boy Klaver in onderbroek als Leider en zijn PvdA-Hoertjes Compaan in NWO-Elite Nazi-WEF-crime Domme Gans Kuiken als leider en ik neem aan dat elders in Europa niets meer is dan een vehikel voor incompetente, onprofessionele slogans om de macht te grijpen en een radicaal Elite-nazi a sociaal beleid te voeren waarvan het publiek geen idee heeft . Als het alleen maar de economische tegenspoed voor de bevolking was die het gevolg was van hun wan en misdadige  beleid, zou dat al erg genoeg zijn. Maar door dwaas en onwetend de Russische beer te lokken en te proberen de Russische economie zoveel mogelijk schade toe te brengen, een beleid dat overal “Groenen” heeft geschreven, wijzen de partij en haar leiderschap Europa op wat misschien nog een pan- Europese Groene &D66&PvdA& CDA& CHU-VVD-vuurzee die uit de hand loopt.

Nader onderzoek’ niet nodig, want Verzetsheld- Steve Brown legt en bewijst hierna uit dat het Koninghuis de Moorddadigste Taxfree-Misdaad-familie ooit van Nederland is:

Gilbert Doctorow is een in Brussel gevestigde politiek analist. Zijn nieuwste boek is Heeft Rusland een toekomst? Herdrukt met toestemming van zijn blog .

Geen Complot:
D66-Pedeo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland & ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten &Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle Leugens over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA & AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-allround-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-Soros-Schwab & Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr. E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen. Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’ ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leenders/Demmink&  ‘Psyo-Killer OvJ- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district Zuid Amsterdam aka ”beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: