( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine For News)

AMSTERDAM-NOIR-De US,UK, EU, Canada en Australische Laagste en Midden klasse wordt in de uitzichtloze armoede gestort door de ‘US-Taxfree-War Crime-Elite’ en zijn ‘US-puppet -SS-NATO-Staatjes’ voor de US-proxy Oorlog tegen Rusland met ‘CIA-Puppet- AZOV-NAZI-Killer-Clown- Dictator-Zelenski’ en zijn peperdure Call gril Wife. Rutte&CO en de hysterische SS-D66-Joerdsma : “Het is ook Oké, armoede maakt gezond geldt voor iedereen behalve mijn Duivelse bazen de ‘Taxfree-Pedo-Meetoo Rapits-Elite’ en mijn ‘Taxfree-VOC-Genocide – Miljardair-King Willem en zijn Parasieten Huisjesmelker Prins Bernhard- familie” en onze Held der Helden Zelensky, want die US-Puppet-Moordenaar maken wij nu veelvoudig ‘Taxfree-Bloed-Miljonair’ met uw belasting geld, Heil onze ‘Francking Gas en Wapenhandel- Furher Biden, hihihihih “.

Zeves:”Correction: Not one of the most corrupted countries in Europe but the most corrupted country in Europe. As a merchant seafarer I was there 2 years ago for wheat loading and ammount of corruption over there is just insane. I’ve been all over the world but I’ve never seen such open bribe blackmails starting from custom officers, cargo hold inspectors, PSC inspectors etc. You are just forced to pay thousands of dollars under the table to have smooth operations or otherwise vessel will be forced to sail out or even detained until payment is done. But what shocked me the most is a fact that even low rank, unknown port officials have the power to stop cargo operations until they are bribed for literally doing nothing”

‘Taxfree-VOC-Genocide-Nazi -King Willem’ heeft ‘SS-onderonsje met ‘CIA-AZOV-Nazi-Puppet- Minister Dmytro Kuleba en met ‘CDA-Rat-in pak-Brievenbus-Witwasser- Hoekstra hoe de ‘CIA-Zelenksi-Oligarchen-Kliek’ zijn US&EU miljarden hulp kan Witwassen op de VVD- Zuidas te Amsterdam& Busch bekent eindelijk zijn en SS-NATO- Massamoorden en Oorlogsmisdaden'(Video’s).

Great Reset: 1% Ultra-Rijke-Elite_Gangster-Rockefeller Foundation publiceerde in 2020 plan om ‘voedselsysteem te transformeren(Video’s)& Geen plaats meer voor levende boeren: ‘WEF Food-Hubs’ moeten totale controle over voedselvoorziening overnemen(Video)

‘1 % Taxfree-Pedo-Rapist-Bill Gates Dood aan de Russen en Chinezen en Boeren en arme mensen en de Waarheid( Assange) bezit inmiddels 100.000 hectare landbouwgrond, en hij heeft de smaak te pakken(Video;s)

Neuroloog pakt ”Yes we can Boy-Jesse Klaver in onderbroek aan: ‘Dit vuige, misselijkmakende Dood aan de Russen , Boeren en Chinezen en arme mensen en dieren -deugmannetje denkt nu FVD de maat te moeten nemen’ GroenLinks-leider Jesse Klaver bestempelde de uitspraken van ‘Verzetsheld- Kamerlid Gideon van Meijeren tijdens het debat over de maatschappelijke onrust rondom de stikstofplannen als ‘staatsgevaarlijk’ omdat de FVD’er de harde acties van de boeren ‘goedpraat’.Neuroloog Jan Bonte heeft uitgezocht waar ‘beroepuitvreter’ -Klaver vandaan komt. Hij merkt in een Twitterdraad op dat Wynand Duyvendak de grote man achter GroenLinks Rechts is. Hij moest vertrekken uit de Tweede Kamer vanwege zijn ‘activistische verleden’. De aanleiding was dat hij trots vertelde dat hij had ingebroken bij het ministerie van Economische Zaken al dan niet voor de AIVD. Hoe het ook zij in al die jaren niemand maar dan ook niemand van de Nep en Fop- Zooitje Rara-GroenLinks Rechts -stiekeme-AVID- misdadigers” tegen het Volk in dient van de in hoofdzaak Westerse -1 % Ultra-Rijken-Pedo-Elite-Gangsters’ gearresteerd : “‘VVD-Moordenaar& Jeugdzorg-uitplaats-Maffia-Boss-Teeven’& ‘Karate Bob'(Video)& ‘D66-Neuk en snuif -gabber- Minister- Franc Weerwind’ van Ali B. en Marco Borsato moet Jeugdzorg controleren(Kuch). Sen.Rand Paul Blocks Senate Vote on $40 Billion Aid to ‘CIA-Puppet-AZOV-Nazi-actor-Clown-Killer-Zelenski’& Oligarchen-Maffia& US Wapen dealers, because 40 millon People have Hunger in the US. ‘US-Nazi-Puppets-Rutte& Kaag& Hoekstra&Segers’:” Al hebben wij 4 miljoen mensen die leven op het randje van Financieel omvallen, wij gaan door met het sturen van miljarden naar onze held Zelenski en de US-Wapendealers”.(Video’s)

De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SALTO-TV met ‘Underground Presentator- Verzetsheld ing Steve Brown’  was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-Toeslag- Kinderen’ in Hel  en de  CIA Trollen GroenLinksrecht Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma zie vanaf 14. 57 en  zie de schokkende beelden dat Taxfree-VOC-Genociden- King Willem met zijn peperdure   Pooiers-Speed boot expres arme sloebers bij de Voedselbank in IJmuiden op de pier kletsnat vaart:

Geen Complot: 
Gewone Nederlanders betalen de volle prijs voor de ‘US- Taxfree-War crime-Killer -Elite boycots en sancties’ tegen de Russen. Groene-Boy Klaver in onderbroek- Yes we can:

Recepten voor explosieven en brandbommen& Stem van de Straat_Amsterdam-NOIR/SALTOTV :”GroenLinks ontmaskerd als Miljonairs in grote Villa’s”(Video’s)

Geen Complot:
Weer corrupte politici a La GroenLinks Rechts- ‘AIVD-Bram van Oijk’ betrapt met ‘Graai& Naai- nevenfuncties’& Pfizre vaccin is Fake. Weer Niemand gearresteerd(Video’s)

Duyvendak deinsde ook niet terug voor brandstichting en bedreiging van ambtenaren, aldus Bonte. Wie was de grote man achter Jesse Klavers onemanshow in 2017? Duyvendak en Bram van Oijk. Sterker nog: Boy-Klaver haalde hem en AIVD-Bram terug als campagneleiders.

Bonte merkt daarnaast op dat GroenLinks voortkomt uit krakersbeweging RaRa, die zwaar was gefiltreerd door de AVA en alle Top Groenlinkser nu in Kapitale Villa’s wonen , ‘waar ook Duyvendak bij betrokken was’. Volgens onderzoeksjournalist Peter Siebelt was Duyvendak, die iik mogelijk als agent provocateur- voor de AIVD werkte  één van de meest prominente leden van het actieblad Bluf! “Het blad riep op tot harde acties, sabotage, het plunderen van winkels en inbraak bij overheidsinstellingen. Ook gaf het instructies voor het gebruik van valse legitimatiebewijzen en grossierde het in recepten voor explosieven en brandbommen.” lees: https://www.burojansen.nl/( Buro Jansen & Janssen is een onderzoeksburo dat politie, justitie, inlichtingendiensten, de overheid in Nederland en Europa kritisch volgt. Een grond-rechten kollektief dat al 30 jaar publiceert over uitbreiding van repressieve wetgeving, publiek-private samenwerking, bevoegdheden, overheids-optreden en andere staatsaangelegenheden.)

De Mentor van Klaver Bram van Oijk is zijn hele leven AIVD– Informant geweest net als de zgn. journalisten en Moordenaar-Hoerenjong -Bruine Rat- Bas van Hout en Junkie-Peter R de Vries .Of weet ‘Yes we can Boy Jesse Klaver in onderbroek’ daar niets meer van?

In 2007 vond de politie op het hoofdkantoor van de aan GroenLinks Rechts gelieerde jongerenorganisatie Dwars een bompakket. AIVD- Boy-Klaver was tussen 2006 en 2009 coorupte bestuurslid en van 2008 tot 2009 voorzitter van Dwars. “Of weet Jesse daar niets meer van?” vraagt de neuroloog.

“En dit vuige, misselijkmakende deugmannetje denkt nu Forum voor Democratie de maat te moeten nemen. Beste Jesse Klaver: als de boeren of forumleden dezelfde praktijken zouden voorstaan als die jij voorstond, was je nu al bezig met bloempjes uit de grond te duwen. Hypocriete beroepsuitvreter,” besluit Bonte.

Ongekend harde kritiek vanuit het CDA op partijleider ‘CDA-Rat in pak- Brievenbus-witwasser – Wopke Hoekstra en puppet van Bilderberg, WEF, US-SS-NATO) en Bill Gates . ‘Waar was jij, Wopke?’ ‘Heb je ook een plekje in 1%- ‘Elite-Taxfree-Ultra-Rich-Pedo-Metoo- eeuwig Vliegend- Hotel(Video’s), schreeuwde een aantal woeste CDA-er, waar is ons plekt vuile Duivelse- McKinsey ‘- Rat in pak -Hoekstra’.

Het ‘Dood aan de Boeren WEF-Gates-Stikstofbeleid’:  De ‘dag van de Nep en Fop Christen-christendemocratie’ werd geen feest voor ‘CDA-Rat in pak-leider Wopke Hoekstra”. Leden zien hun Duivelse-WEF-Bilderberg-SS-NATO puppet-partij leeglopen door de stikstofcrisis en, maar niet dat geen 500 euro wordt uitgekeerd aan de Laagste en Midden Klasse, terwijl er al maanden lang miljarden worden besteed van het Kaal geplukte Volk aan de ‘US-Vazal-Staatje-Nazi-Oekraïne’ en de ‘VIP-Nazi-AZOV- Vluchtelingen’ met name in ‘Yuppie-Expats-Elite-blank- Amsterdam” van GroenLinks Rechts- NWO-Elite-Nazi-puppet-Keizerin Halsema’ .

Komt het nog goed met het CDA-leiderschap van CDA-Rat in pak- Wopke Hoekstra? Zaterdag, in Nijkerk, klonk de teleurstelling van leden in de voor het merendeel Nep en Fop Christen-christen-(on)-democratische leider luid en duidelijk, hun kritiek ongekend hard. In congrescentrum Hart van Holland waren CDA’ers bijeengekomen voor ‘de dag van de Duivelse-christendemocratie’. Vanwege de onrust die in de partij ontstond na de presentatie van de stikstofdoelen van het altijd liegende US-Puppet- Nazi-kabinet-Rutte, vorige maand, was in de ochtend eerst een vragensessie georganiseerd.

In een zaaltje, met leden en CDA-bestuurders en politici, nam het altijd liegende Tweede Kamerlid Derk Boswijk als eerste het woord. Hij richtte zich eerst tot de aanwezige boeren. „Het spijt me dat jullie in zo’n waardeloze situatie zitten, in zoveel onzekerheid. Dat hadden we voor een groot deel kunnen voorkomen,hahahahha en nu ben ook nog eens betrap dat ik helemaal niet ben bedreig door Boeren , maar er een hongerende bejaarde vrouw naar voedsel zat te zoeken in mijn vuilnis-container rond mijn Kapitale Villa .”

Boswijk bralde dat hij vier dagen vóór de Dood aan de Boeren-presentatie van het veelbesproken stikstofkaartje, met reductiedoelen per regio, bij minister Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof, VVD-misdaadgroep) langs was geweest. „Ik heb gezegd: ik zou dit niet doen. Ik baal ervan dat ik daar niet harder op mijn strepen heb gestaan, maar ja ik en mijn kinderen was bedreigt door Boeren, kuch bejaarde hongerde vrouw.”

Onbegrip over Hoekstra
Zíjn woorden werden voor een groot deel met begrip ontvangen. Judas-Boswijk, die afgelopen dagen niet naar Den Haag wilde en FF over de rug van de Boeren een korte betaalde vakantie ingelast, omdat zijn gezin thuis bezoek had gekregen van boze boeren, Kuch bejaarde hongerde vrouw , kreeg er ook waardering voor, complimenten voor zijn Judas- streek dat hij en zijn kinderen zgn. bedreigt was door Boeren en Tractors . Voor Wopke Hoekstra gold dat niet. De CDA-leider zei dat hij bereid was „ruiterlijk te erkennen wat wij niet goed doen”. Er waren volgens hem „allerlei dingen niet goed gegaan”. Hoekstra: „Als dit de ontvangst is van iets waar lang op gestudeerd en lang aan gewerkt is, dan moeten we constateren, ook ik, dat er kennelijk echt iets van de rails is gegaan, hahahahahaha.”

Jullie moeten je schamen’
Wopke Hoekstra, die tussen fractievoorzitter Pieter Heerma en Derk Boswijk in zat, knikte, knikte en knikte mee. Hij hoorde leden zeggen dat de doelen van tafel moesten, dat „de partij van onderop kapot gemaakt wordt” als er niks zou gebeuren, over twijfel van boeren of ze nog op het CDA moesten stemmen. Hij stopte pas met knikken toen een CDA’er zei: „Dat CDA’ers hebben toegestaan dat dit naar buiten kwam op deze manier, dat is jullie diep verwijtbaar, daar moeten jullie je diep voor schamen.”

En hij bleef ook bewegingloos voor zich uit kijken toen hij van Jan Arie Koorevaar, fractievoorzitter van het CDA in het Zuid-Hollandse Molenlanden en melkveehouder, hoorde: „Waar was jij, Wopke? Waar was jij als partijleider?” Van Koorevaar kreeg Hoekstra ook een rode boerenzakdoek – het symbool van demonstrerende boeren. „Voor aan je auto, of aan je vliegtuig, want volgens mij ben je daar vaker mee.” De zakdoek verdween in de broekzak van Hoekstra en kwam daar de rest van de dag niet uit. Waar voor Boswijk steeds Judas-applaus had geklonken, bleef dat bi de CDA- Rat in pak-Hoekstra” vaak weg.

Al langer twijfels
De kritiek klonk zaterdag voor het eerst hardop, maar al sinds het begin van zijn partijleiderschap klinkt er twijfel over Hoekstra. Meteen na zijn aantreden wilde hij wijzigingen aanbrengen op het verkiezingsprogramma die veel CDA’ers veel meer bij een liberaal vonden passen. De vraag of hij wel écht een christen-democraat is en geen Duivel is sindsdien nooit verdwenen. En ook: wíl hij wel leider van het CDA zijn?

Geen Complot:
D66-Pedeo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland & ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten&Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle Leugens over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-Soros-Schwab & Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this:

Share this: