(door Connor Echols en Verzetsheld ing Steve Brown ( Brown overleefde 3 straffeloze moordaanslagen en 30 jaar lang een ‘Heksenjacht- vervolging’ en ten minste een Moordaanslag door de ‘AIVD-OM & Politie-met zijn informanten Moordenaars ‘Hoerenjong Bruine-Rat Bas van Hout’ en Junkie- Peter R. de Vries’)

AMSTERDAM-NOIR-De US,UK, EU, Canada en Australische Laagste en Midden klasse wordt in de uitzichtloze armoede gestort door de ‘US-Taxfree-War Crime-Elite’ en zijn ‘US-puppet -SS-NATO-Staatjes’ voor de US-proxy Oorlog tegen Rusland met ‘CIA-Puppet- AZOV-NAZI-Killer-Clown- Dictator-Zelenski’ en zijn peperdure Call gril Wife. Rutte&CO en de hysterische SS-D66-Joerdsma : “Het is ook Oké, armoede maakt gezond geldt voor iedereen behalve mijn Duivelse bazen de ‘Taxfree-Pedo-Meetoo Rapits-Elite’ en mijn ‘Taxfree-VOC-Genocide – Miljardair-King Willem en zijn Parasieten Huisjesmelker Prins Bernhard- familie” en onze Held der Helden Zelensky, want die Moordenaar maken wij nu veelvoudig ‘Taxfree-Bloed-Miljonair’ met uw belasting geld, Heil onze ‘Francking Gas en Wapenhandel- Furher Biden, hihihihih “.

Zeves:”Correction: Not one of the most corrupted countries in Europe but the most corrupted country in Europe. As a merchant seafarer I was there 2 years ago for wheat loading and ammount of corruption over there is just insane. I’ve been all over the world but I’ve never seen such open bribe blackmails starting from custom officers, cargo hold inspectors, PSC inspectors etc. You are just forced to pay thousands of dollars under the table to have smooth operations or otherwise vessel will be forced to sail out or even detained until payment is done. But what shocked me the most is a fact that even low rank, unknown port officials have the power to stop cargo operations until they are bribed for literally doing nothing”

NSB-Zwarte Driehoek-Politie’ van corrupte Hoofdofficier Renée Beukelaer & OvJ. Bas van de Vliet en hoofdcommissaris Paauw Amsterdam en hun Moordenaar- Peter R. de Vries en Bas van Hout Stalken, bedreigen en intimideren Brown & Co al meer dan 30 jaar en poging(en) tot moord op Verzetsheld Steve Brown(Video). En wat u niet mag zien van Youtube en NPO: de Proxy War van de SS-US-Taxfree-War Crime-Killer-Elite& EU-UK en Canada& Australië- Slaven tegen Rusland(Video) en hun eigen bevolking(Video’s).

Op ‘Nazi-IG-Faber-Joden-slachting-Prins Bernhard -Bilderberg’ is besloten dat Rutte geen 50O mag geven aan de arme NL Burgers, die kunnen doodvriezen, al die miljarden gaan naar US-Nazi Oekraïne” en 500 euro per week en alle sociale huurwoningen naar de ‘VIP-AZOV-Nazi-Oekraïense-Vluchtelingen(de kosten van Oekraïense Vluchteling per week)en gewonde Russische krijgsgevangen te castreren(Video), dat had zelfs Hitler niet bedacht(Video’s) .

Geen Complot en u ziet het niet bij de ”dr. Goebbels-AIVD-D66-NPO met als ‘Puppet-Boss- Mega-Fraudeur & Pimp Frans Klein”(Video’s) : De Taxfree’Madame Maxwell& Epstien-Pedo-Rapist-War Crime- Ultra-Rich-King Willem-Soros, Gates, etc.-Elite-Gangsters'(Video’s) ziet de ‘Atoombom-bui al hangen en heeft zijn Duivelse voorbereidingen getroffen als de ‘Derde Wereld-Atoombom-Oorlog’ door de Proxy Oorlog van de ‘US-SS-NATO’ tegen Rusland uitbreekt: In pictures: Futuristic flying- 1%- ‘Elite-Taxfree-Ultra-Rich-Pedo-Metoo- Hotel’ can stay in air for years and carry the 1% -5000 Taxfree-Ultra-Rich- passengers-Plane to boast 20 nuclear-powered engines, system to carry out in-flight repairs and fully automated system of flight. De bouw van het ‘1%- ‘Elite-Taxfree-Ultra-Rich-Pedo-Metoo-Eeuwig-Vliegend- Hotel’ kost meer dan een triljard dollar en waarschijnlijk veel meer en met dat bedrag had in een klap de hongerdood en de armoede in de hele wereld kunnen worden verholpen!!!!!!

Het Ironische van dit Escape de Derde Wereld Oorlog Vliegtuig is dat de 1% extreem corrupte ‘SS-NSB-politieke-Lakeien’, zoals de Puppets Rutte, ‘CIA Trol-Kaag-Anis al Qaq’, ‘Brievenbus- witwasser- CDA-Rat-Hoekstra’ en ‘Pedo-Rapist-Metoo-D66 misdaadgroep-CIA-Trol Sjoerdsma” en ‘GroenLinksRechts- Yes we can Boy Klaver in onderbroek’ en ”PvdA-Hoertje- Domme -Gans Kuiken niet mee mogen en Poetin wel!!!!!!, maar die heeft geweigerd, want hij kan niet tegen dat zooitje ”Prins Andrew-Pedo-Elite-Tuig’:

Niets is wat het lijkt: Caroline van der Plas liederlijk en banaal aangevallen door de ‘Gevestigde -Orde Media-D66-NPO met ”Grachtengordel-Drol-Toilet-Junkie-Tim den Beste'(Video), maar echte gefundeerde Kritiek op de ‘Monsanto-BBB’ hoort men niet in de ‘Gevestigde-Orde- Media-D66-NPO’ maar alleen bij FvD en bij ons(Video’s)

De ‘1%-Ultra-Rijken Pedo-Elite-Gangsters’ nemen wel honderden geroofde kinderen uit de Laagste Klasse en hun Madame Maxwell mee voor hun perverse seksuele Pedo afwijkingen en die zullen in het vliegtuig voor de meeste dood verkracht worden net als ze nu op aarde dagelijks straffeloos doen. Pikant is wel dat en ‘Pedo-Rapist -Marco Borsato en zijn ‘Pimp-Boss John de Mol ‘en zijn ‘Dwergzoontje- Pedo-Metoo-Vrouwenbeuker Johnny de Mol’ wel mee mag voor de Entertainment. ‘Ducht- BN-Pedo-Meetoo-Pimp- John heeft moeten smeken en een paar miljard extra betaald of zijn zus ‘Oerdomme Linde de Mol'(Video’s) ook mee mocht. Uiteindelijk mocht ook zij mee, maar alleen als ‘Toilet-Pispot Paay’, die in de toilet moet blijven en de 1% in Linda haar mond kan pissen en poepen.

En dat ‘D66-Minister van Klasse en Pedo- Justitie’- Vreemdganger -Frank Weerwind’ de ‘neuk en snuif gabber van Ali B.’ en ‘Pedo-Rapist- Ex- OM Boss Demmink’ en zijn assistenten ‘Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’ en zijn ‘Sidekick-Psycho-Killer-OvJ. Bas van Vliet’ van het Kindermisbruikers-OM-Amsterdam als hoofd van hun Ministerie van Klasse en Pedo- Justitie en NSB-SS-politie ook mee mogen/moeten, maar goed dat verschilt niet veel met dan van het huidige Nederlandse Ministerie van Klasse en Pedo-Justitie van het US-Puppet-Regime- Nazi- Zorgtoeslag & Pedo-Boss-Rutte’, Hoekstra, Kaag en Segers.

Madam Maxwell van Epstein krijgt voor US-begrippen milde straf als beloning voor het zwijgen en niet noemen van namen van de ‘Elite-Pedo-Rapisten zoals Clinton ,Prins Andrew, Gates, Trump, etc.(Video’s) die mee gaan vliegen met voor de 1% Ultra-Rijken-Elite-Gangsters het eeuwig Vliegende extreem Luxe ‘Pedo-Parides -Hotel & Verzetsheld Van Meijeren is de enige die de Boeren en verkrachte kinderen steunt(Video)ín de NSB-Tweede-Slaap-Kamer:

Na de afgelopen periode heeft de ‘Rat in pak’-US-Puppet- Top van de EU’ en ‘ Duivelse- Nazi-Prins Bernhard-IG-Joden-slachting Bilderberg-Elite-Crime-groep en de laatste een week van G7 en SS-NATIO-ontmoetingen op hoog Duivels-NWO-Elite-Nazi- niveau in Europa met als Fuhrer Dart-Vader Biden de kleinte meisse snuiver is de Dood aan de Russen en Chinezen en arme mensen en Boeren en de Waarheid ( Assange)-boodschap uit van de Taxfree- Westerse-Taxfree-War Crime& Fracking Gas en Wapenhandel & Pedo-Rapist-Madame-Maxwell – Biden, Trump, Gates, Prins Andrew, Clinton, Top VVD-ers- Rose Pedo Ed Nijpels,& Ex OM- Boss Demmink-Westen duidelijk: de US uitgelokte Proxy-oorlog in US-Vazal-Staatje Nazi-Oekraïne tegen Rusland zal niet snel eindigen . En de EU, UK, US, Canadese en Australische en Derde Wereld burgers zullen daar nog jaren voor leegbloeden en dood vriezen met extreem hoge niet te betalen energierekening en niet te betalen voedsel kosten en een inflatie die nu al tegen de 15% loopt en ieder week verder oploop tot de ‘Derde-Wereld-Atoombom-Oorlog.

Ongehoord: De gehele ‘Talking Heads-NPO-MSM’ stelt vanaf dag een tot vandaag met fake News dat de G7-landen de rijkste landen en beste Democratieën ter wereld zijn, terwijl al die zeven landen de facto quo Staatschuld failliet en geen Democratieën zijn & Nu zwijgt de dr. Goebbels- Staats-AIVD-D66-NPO Ombudsman Margo Smit(Video’s)

De afgelopen week sloten de US met hun puppet Dart-Vader-Biden zich aan bij hun naaste bondgenoten in twee grote internationale fora: de G7-Elite-maffia -bijeenkomst en de SS-NAVO &’Nazi-Prins Bernhard- Bilderberg-top. Maar diplomatie gericht op het beëindigen van de Proxy-oorlog’ tegen Rusland in US-Nazi-Oekraïne was bij geen van beide evenementen aan de orde van de dag. In plaats daarvan kwamen westerse leiders samen om de Russische oorlog in Oekraïne te veroordelen, hun inzet voor de verdediging van Kiev opnieuw te bevestigen en erop aan te dringen dat de beslissing over wanneer de oorlog moet worden beëindigd volledig in handen ligt van de CIA-Puppet-Oekraïense president -Volodymyr Zelensky.

Desalniettemin waren er een paar sprankjes valse hoop voor degenen die hoopten dat deze oorlog zo snel mogelijk zou eindigen – of op zijn minst enkele duidelijkere aanwijzingen van hoe het Westen denkt dat deze oorlog zou kunnen eindigen., maar het ‘1% Ultrarijken Pedo-Hotel -Vliegtuig’ duidt op het ondenkbare scenario van een Derde Wereld-Atoombom-Oorlog”.

Al Jazeera eigendom van Massa-Moordenaar-Emir Tamim bin Hamad al-Thani ( en die zit ook in het ‘1% Ultrarijken Pedo-Hotel -Vliegtuig’ en pikant heeft geëist dat hij 20 vrouwen uit zijn Harem en 10 kamelen mag meenemen en dat is toegezegd) meldde woensdag dat ‘US-Nazi-Oekraïne’ en Rusland betrokken waren bij de grootste ruil van gevangenen sinds het begin van de US-Proxy-oorlog” tegen Rusland , waarbij beide partijen meer dan 140 krijgsgevangen uit ruilde . Van de soldaten die naar ‘US-Nazi-Oekraïne’ waren teruggekeerd, hadden er 95 gevochten en verkrachtingen gepleegd en moorden op de burgers in Mariupol tijdens de belegering van de ‘NAZI-AZOV-Mariupol-staalfabriek’ en waren 43 leden van het Nazi-Azov-regiment, een controversiële ‘CIA&MI6-Nazi-militie’, die werd omgevormd tot een ‘US-CIA&MI6-Nationale Garde-eenheid ‘met miljarden subsidie van de 1 %-Elite van de US&UK& EU en Nederland, maar opgehoest door de Burgers met extreemrechtse ‘Hitler-Nazi- sympathieën die op de nominatie stonden voor executie , aldus Al Jazeera. Aan de andere kant leverde US-Nazi-Oekraïne een mengelmoes van Russische soldaten en strijders af die gelieerd zijn aan de zelfverklaarde Volksrepubliek Donetsk. Rusland heeft niet gereageerd op de ruil, want er schijnt ook een miljard te zijn betaald aan Rusland door de US voor deze CIA-AVOV-Nazi-uitruil’ .

– Tijdens een bijeenkomst van de ‘CIA-MI6-AIVD-Atlantic Council’ dood aan de Russen en de Chinzen en de arme mensen en Boeren en de Waarheid(Assange) op woensdag verwierp  1% Puppet-staatssecretaris War Mogol- psychopaat – Antony Blinken het idee dat Poetin geïnteresseerd is in het beëindigen van de oorlog door middel van diplomatie. “We hebben geen enkele interesse gezien van de kant van Vladimir Poetin om deel te nemen aan enig zinvol Bral en Lieg-diplomatiek initiatief van ons en onze Bazen de 1 % heeft geen interesse in vrede , want die hebben hun1% Ultrarijken Pedo-Hotel -Vliegtuig “, bralde Blinken. Blinken denkt net als zijn Boy- Rutte dat hij en zijn Parasieten familie ook mee mag met het ‘1% Ultrarijken Pedo-Hotel -Vliegtuig , maar dat is niet zo.

Schokkend artikel: Waanzin:
‘US- Poedel-Boris Johnson’ op US-SS-NATO-Top- Madrid’: Ik geeft US-Nazi-Oekraïne’ nog een miljard boven op de reeds 1.2 miljard en geen cent voor de miljoenen mensen al jaren in de failliete UK die in diepe armoede moeten overleven en kinderen honger lijden & Rutte smijt ook met miljarden naar de Oekraïne.

Der Untergang van ‘Kleine-Joodse- CIA-Hitler-acteur-Zelensky’: Zelfs de NSB-Telegraaf kan er niet meer onderuit: Oekraïense leger bestookt kraamziekenhuis met ‘onze’ wapens terwijl vrouwen bevallen(Video’s) & gewone Oekraïense soldaten die zich overgaven vermoord door executie van special ‘CIA-Nazi-AZOV-Moord commando’s’ van ‘CIA-Puppet & acteur Killer-Clown Joods-Kapo- Boed-Miljardair-Zelensky’ die 5 miljard per maand eist van u.’US-Puppet-Nazi-Zorgtoeslag-Rutte&Co&D66-NPO:Het is oké en wij moorden ook mee(Video) en welkom in de EU(Video’s)” en dan krijgen alle Oekraïners 500,- euro van mij

Zie hierna de schokkende beelden exclusief van ons met de verborgen camera hoe Zelenski moorden rond scheurt in de Oekraïne om zijn eigen mensen en soldaten te vermoorden die niet meer tegen de Russen willen vechten:

Tijdens de Elite-Maffia-G7-top met als Fuhrer- kleine meisjes snuiver Dart-Vader Binden” ( mag ook niet meet met het 1% Ultrarijken Pedo-Hotel -Vliegtuig ) van afgelopen weekend waarschuwde de Britse premier US-Poedel- Geile dronkenlap Boris Johnson de Franse president Boy- Emmanuel Macron( mogen ook niet mee met xxx het vliegtuig, maar denk van wel) dat “elke poging om het conflict nu op te lossen alleen maar zal leiden tot blijvende instabiliteit” door de Russische president Vladimir Poetin toestemming te geven om staten en wereldmarkten “voor altijd” te manipuleren. volgens een Britse uitlezing van hun gesprek. (Frankrijk betwistte deze versie van de gebeurtenissen en zei dat Johnson Macron nergens voor had “waarschuwde”) De enige uniforme verklaring over hoe de oorlog te beëindigen kwam op maandag, toen de G7-Elite-Maffia met ‘Furher Dart-vader Biden  verklaarde dat het “aan zijn ‘US-Vazal-Staatje-Nazi-Oekraïne is om te beslissen over een toekomstige vredesregeling, vrij van externe druk of invloed, hahahahahahah, wie dat nog geloofd hoort huis in het ” Makke-Schapen-Gekkenhuis. .”

US-puppet Rutte smijt al maanden met miljarden naar Oekraïne en de ‘Oekraïense-VIP-Vluchtelingen’( maar geen 500 voor de Nederlandse Laagste en middenklasse die kunnen dood vriezen) en loopt zijn benen uit zijn ‘VVD-Lijf’ en vliegt wat hort naar her nu weer naar Madrid om voor zijn ‘US-Bazen’ met ‘G7-SS-NATO-Dart-Vader-Biden’ er voor te zorgen dat Oekraïne ook maar geen cm land kwijt raakt aan Rusland, terwijl hij ondertussen alle Boeren van hun land beroofd met geweld in Nederland en er nu al meer dan 160 miljoen EU-Burgers en 80 Miljoen US-Burgers onder de armoedegrens moeten zien te overleven(Video’s)

– Woensdag vroeg  CIA-Puppet-Clown-Killer- Joodse Kapo- Miljardair-Zelensky'( die mag ook niet mee met het 1% Ultrarijken -Pedo-Hotel -Vliegtuig, maar denkt van wel) de  zijn bazen de ‘SS-US-NAVO’ om “veiligheidsgaranties” en suggereerde hij dat hij zich bij het ‘SS-US-Slaven-bondgenootschap wilde aansluiten, waarbij hij zijn eerdere standpunt van openheid om US-Vazal-Staatje Nazi-Oekraïne” buiten het Duivelspact te houden, inhaalde, aldus ‘de 1 % -Forbes ( zit wel in het 1% Ultrarijken -Pedo-Hotel -Vliegtuig) . Ander nieuws: de ‘US-SS-NAVO veranderde voor het eerst in meer dan tien jaar haar missieverklaring en voegde er onder meer aan toe dat Rusland “de meest significante en directe bedreiging vormt voor de veiligheid van de US ‘EU-Uk- Canada , Australië- Slaven- Bondgenoten’ en voor vrede en stabiliteit in het ‘1 % Ultra-Rijken-Pedo-Elite-Gangsters- Euro-Atlantische gebied’ “.

– Rusland vertrok donderdag van een “strategische buitenpost aan de Zwarte Zee”, bekend als Snake Island, volgens  ; dr. Goebbels 1 %- Reuters‘ . US-CIA-Nazi-AZOV-Oekraïne zegt dat Russische troepen werden gedwongen zich terug te trekken nadat US-CIA-AZOV-Oekraïense troepen een dag lang de buitenposten van Moskou op het eiland hadden beschoten met SS-NATO munitie . Het Russische ministerie van Defensie had een andere mening en zei dat het besluit bedoeld was als een “gebaar van goede wil” om de bereidheid van Rusland te tonen om te helpen bij het openen van scheepvaartroutes voor graan in de Zwarte Zee.

Ongehoord:
CIA-NAZI-AZOV- Oorlogs-misdaden-Oekraïense-leger’ vernietigt tienduizenden tonnen graan en maïs in dienst van de ‘US-Westerse-Voedselspeculanten’& Exclusief en explosief: nog nooit vertoonde Schokkende beelden dat Zelensky als ‘Nazi-acteur’ de meest walgelijke Oorlogsmisdaden en persoonlijk Moorden pleegt(Video) En zelfs gewonde Russische krijgsgevangen dr. Mengele laat castreren , zie hierna:

— In gerelateerd nieuws meldde de dr. Goebbels-Financial Times  waarvan de eigenaar behoord tot de ‘1% Ultra-Rijken-Pedo-Elite-Gangssters dat de (CIA)-hoofdonderhandelaar van ” US-Nazi-Oekraïne’ twijfels heeft geuit over de vraag of door Turkije geleide gesprekken de aanvoer van graan vanuit de Oekraïense Zwarte Zeehavens weer zullen kunnen hervatten. “Als er gesprekken zijn, doen we mee. Maar dat betekent niet dat we akkoord gaan met elke optie die op tafel ligt’, bralde de ‘CIA-Nazi-puppet-onderhandelaar’ die bijna wekelijks een schop onder zijn laffe en corrupte Kont krijgt van zijn Boss- US- psychopaat Blinken. “Elke poging om een ​​voedselzekerheidsoplossing te baseren op de goodwill of gratie van Rusland zal niet werken of zal niet worden vertrouwd door ons en onze ander Elite-Maffa-Bazen de Westerse Voedsel-speculanten .”

Hoe het afloopt na de atoomoorlog met het Futuristic flying- 1%- ‘Elite-Taxfree-Ultra-Rich-Pedo-Metoo- Hotel’ met zijn 5000 passagiers en hoe ‘Freakje pedo Gates’ (Mark Rylance) orders geeft aan de US Puppet president ziet u hierna:

Ondertussen: Nog meer CIA-AZOV-Nazi-Oekraïense ‘-oorlogsmisdaden aan het licht gebracht: burgers beroofd en geëxecuteerd(Video’s)

(-) “In een andere video vertelt een inwoner van de Oekraïense stad Severodonetsk, die in puin ligt, geëmotioneerd dat CIA-SS-huurlingen die zich hebben aangesloten bij het ‘CIA&MI6&AIVD-Nazi-AZOV-Oekraïense- leger, zijn handen achter zijn rug bonden en zijn telefoon afpakten. Het ging volgens de man om een groep kanslozer Junkie en/of alcoholiste Amerikaanse, Britse, Georgische en Zuid-Amerikaanse SS-huurlingen. De man zei verder dat inwoners van de stad op geen enkel moment zijn geholpen door het Oekraïense leger en aan hun lot zijn overgelaten.

(-)”De Westerse dr. Goebbels- corporate crime media- ‘CIA-CNN en hun EU slaven Outlets- de ‘Staats- AIVD-D66-NPO’& MI6-BBC” en het ‘Dood aan de Boeren en arme mensen- US-Puppet-Nazi-regiem -Rutte’ negeren de oorlogsmisdaden die worden gepleegd door ÜS-Nazi-AZOV-Oekraïne, Meer lezen en schokkende Video’s: https://www.ninefornews.nl/oekraiense-oorlogsmisdaden-aan-het-licht-gebracht-burgers-beroofd-en-geexecuteerd/

Geen Complot:
D66-Pedeo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland & ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten&Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle Leugens over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-Soros-Schwab & Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: