• koets

(Van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine For News)

AMSTERDAM-NOIR- Der ‘Endlösung -Corona-Bom-crisis’ is grootste ‘Bloed-Winst’ voor ‘Elite-Geld-Maffia’ sinds Hitler aan de macht kwam. Hofnar-Rutte& VOC-Genocide-Taxfree-King Willem” : Corona is Top voor ons!

VVD Boef ‘-Burgemeester-Remkes van Den Haag verbiedt demonstratie tegen coronabeperkingen en de Rechter is het er mee eens, daar waar Keizerin Halsema de Dam laat overspoelen met Black Live Matter demonstranten(Video’s)

NSB-Politie van CDA- Gestapo- Corona-Genraal- Grapperhaus” van US-Puppet- NWO-Elite-Bilderberg-WEF-Nazi-regiem Rutte” onderzoekt zelf beelden van zoveelste  mishandeling van ‘anti Corona -maatregelen – demonstrant’ van kind tot bejaarde door zijn NSB-politie & BOA’s. ‘Psycho-‘Killer’- OvJ Bas van de Vliet en als Rechter ’Killer Queen- E.G. C. Groenendaal:  Het is altijd zelfverdediging en/of het zijn de Russen(Video’s)

‘Der Endlösung der arme & Taxfree-Ultra-Rijken- King-Willem-Elite-Gangsters’ worden nog Rijker-Coronademonstraties” die op 8 en 10 oktober 2020 hebben plaatsgevonden in Den Haag, zijn onrechtmatig verboden. Dat heeft de zeldzaam eerlijke rechter geoordeeld. Die Rechter wordt op zeker nu op een zijspoor gezet.

De betogingen tegen de Der Endlösung der arme-coronamaatregelen” werden gehouden op het Plein in Den Haag. De VVD- Boef-burgemeester Remkes heeft opdracht gegeven de betogingen te beëindigen ‘ter bescherming van de gezondheid’ en ‘ter voorkoming van wanordelijkheden’. De zeldzaam integere kantonrechter oordeelt dat onvoldoende is gebleken dat beëindiging van de betogingen noodzakelijk was. Tijdens de betogingen werd een vrouw hardhandig- aangehouden, aan wie in september vorig jaar een strafbeschikking is uitgevaardigd. Ze werd ervan verdacht ‘geen gevolg te hebben gegeven aan opdrachten van de burgemeester om die betogingen te beëindigen’.

Lichter middel: De afgelopen 2 dagen had de ‘Dood aan de Russen’ enigszins plaats gemaakt voor ”Dood aan de Boeren’ wat de ‘dr. Goebbels-Rutte-klok’ sloeg op de ‘Staats-AIVD-D66-NPO’ en zijn Bral- OP1 -programma’s en de ‘Bral-programma’s en Fake News bij SBS en RTL&NOS.Rutte nu woest op de Boeren in de zijn clubblad ‘NSB-Telgraaf.

De altijd liegende- extreem corrupte en laffe NBS Korpschef Pauuw wij maken alleen heksenjacht op anders denkende, want die zijn gevaarlijk voor mijn bazen het US-Puppet -Nazi-Zorgtoeslag &Elite-Pedo’s-regime Rutte en de Laagste Klasse en nu ook de Boeren. Zie hierna hoe de extreem corrupte Amsterdamse Korpschef Frank Paauw bij zijn thuishonk het Noord Koreaanse -AT zijn laffe- NSB-Gestapo- anonime- gewelddadige- Politie- Romeo’s mag goed brallen als een kleine dr. Goebbels zonder ook maar een kritische vraag van het Noord Koreaanse- AT5..:

De kantonrechter zei niet te kunnen vaststellen hoe reëel de kans was op wanordelijkheden op 8 en 10 oktober 2020. Evenmin is vast te stellen of er op 8 en 10 oktober gevaar dreigde voor de gezondheid. Ook blijkt niet dat op 8 en 10 oktober niet eerst een lichter middel had kunnen worden ingezet, zoals het geven van aanwijzingen aan de betogers, aldus de rechter.Naar het oordeel van de kantonrechter blijkt uit de besluitvorming van de burgemeester dan ook niet dat het belang van de bescherming van de gezondheid en het belang van de voorkoming van wanordelijkheden de beëindiging van de betogingen noodzakelijk maakten.

Niet bevoegd gegeven

De beëindigingsopdrachten van 8 en 10 oktober 2020 zijn dus niet bevoegd gegeven, oordeelt de rechter. De vrouw werd ook extreem hardhandig door de NSB-Politie van regime Rutte aangehouden tijdens een coronademonstratie op 25 mei 2021. De betogers moesten van de politie het Plein verlaten en zeer bizarre riep de NSB-Politie ook nog Pas op voor de Russen en arme mensen en Leve onze King Willem en Rutte . De vrouw verklaarde dat zij heeft geprobeerd het Plein te verlaten, maar daarbij juist werd tegengehouden door de zeer gewelddadig NSB- politie’ ( Voorheen Joden-Jagers) van het altijd liegende US-puppet- Nazi-Zorgtoeslag& Pedo Boss-Rutte-regime” aka Dood aan de Russen, arme mensen en de Waarheid( Assange) . Ze heeft daar beelden van gemaakt en toonde die in de rechtbank.

De beelden laten zien dat de vrouw door de NSB-politie hardhandig wordt tegengehouden en wordt teruggestuurd het Plein op. De vrouw is vrijgesproken.

“Een zeldzaam vonnis, een rechter die de wet volgt!” reageert  de zwaar door het OM vervolgde en zelfs onrechtmatig in de cel gesmeten Viruswaarheid-voorman & Verzetsheld- Willem Engel. “Dit is een bom onder het Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn ‘Sid Kick- Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet’-OM-Amsterdam. De poging om demonstranten te criminaliseren is hiermee voor een deel onschadelijk gemaakt.”

Geen Complot:
D66-Pedeo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland& ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten&Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle Leugens over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s).

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: