( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News)

AMSTERDAM-NOIR-De US,UK, EU, Canada en Australische Laagste en Midden klasse wordt in de uitzichtloze armoede gestort door de ‘US-Taxfree-War Crime-Elite’ en zijn ‘US-puppet -SS-NATO-Staatjes’ voor de US-proxy Oorlog tegen Rusland met ‘CIA-Puppet- AZOV-NAZI-Killer-Clown- Dictator-Zelenski’ en zijn peperdure Call gril Wife. Rutte&CO en de hysterische SS-D66-Joerdsma : “Het is ook Oké, armoede maakt gezond geldt voor iedereen behalve mijn Duivelse bazen de ‘Taxfree-Pedo-Meetoo Rapits-Elite’ en mijn ‘Taxfree-VOC-Genocide – Miljardair-King Willem en zijn Parasieten Huisjesmelker Prins Bernhard- familie” en onze Held der Helden Zelensky, want die US-Puppet-Moordenaar maken wij nu veelvoudig ‘Taxfree-Bloed-Miljonair’ met uw belasting geld, Heil onze ‘Francking Gas en Wapenhandel- Furher Biden, hihihihih “.

Zeves:”Correction: Not one of the most corrupted countries in Europe but the most corrupted country in Europe. As a merchant seafarer I was there 2 years ago for wheat loading and ammount of corruption over there is just insane. I’ve been all over the world but I’ve never seen such open bribe blackmails starting from custom officers, cargo hold inspectors, PSC inspectors etc. You are just forced to pay thousands of dollars under the table to have smooth operations or otherwise vessel will be forced to sail out or even detained until payment is done. But what shocked me the most is a fact that even low rank, unknown port officials have the power to stop cargo operations until they are bribed for literally doing nothing”

‘US-Puppet-Oorlogsmisdadigers & WEF&Nazi-Prins Bernhard Bilderberg- Kabinet Rutte’ vermoord de Boeren en Laagste Klasse en Russen en de Waarheid( Assange) en betaalbare huizen voor NL-er ( wel voor Vluchtelingen en in het bijzonder voor de (Nazi-AZOV)-Oekraïense VIP-Vluchtelingen) en daar komt geen Rus aan te pas. NL direct volledig afhankelijk van de ‘Taxfree-Bloed-Miljardairs- Voedselspeculanten’(Video’s)

Geen Complot:
US- Bilderberg-WEF- Puppet- Rutte smijt al maanden met miljarden naar Oekraïne en de ‘Oekraïense-VIP-Vluchtelingen’ en loopt zijn benen uit zijn ‘VVD-Lijf’ en vliegt wat hort naar her nu weer naar Madrid om voor zijn ‘US-Bazen’ met ‘G7-SS-NATO-Dart-Vader-Biden’ er voor te zorgen dat Oekraïne ook maar geen cm land kwijt raakt aan Rusland, terwijl hij ondertussen alle Boeren van hun land beroofd met geweld in Nederland en er nu al meer dan 160 miljoen EU-Burgers en 80 Miljoen US-Burgers onder de armoedegrens moeten zien te overleven(Video’s)

‘US-Puppet- Nazi-Toeslag en Pedo-Bos Kabinet-Rutte, Hoekstra, Kaag-Anis al Qaq en Segers’ weigert ook maar iets te zeggen over hun Duister rol en Duivelse deelnamen aan de Nazi-Prins Bernhard- IG-Faber-Joden-Slachters -Bilderberg-Elite-Killer-crime groep-conferentie: ‘Controle door de Tweede Kamer en dus het Volk is onmogelijk’(Video) en dat in strijd met de Grondwet en dus strafbaar.Maar wie doet ze wat. Het Ministerie van Klasse Justitie met de VVD-Boef- als Minister- Uncle Tom- Dilan Yeşilgöz-Zegerius”  en ‘D66-Pedo-Rapist-Meetoo-Vreemdganger Frank Weerwind ‘, de ‘Neuk en snuif gabber van Meetoo-Ali B. en kinderverkrachter Marco Borstato'(Video’s). De Tweede Kamer? Nee, natuurlijk niet van het Kabinet Rutte weet zich steevast gesteund door een extreem klein meerderheid van het NSB- CDA,VVD, CU en D66′ en de’ Gevestigde dr. Goebbels- Orde- Media-MOP-D66-NPO’ en vaak ook nog door de Judas-partijtjes ‘PvdA-hoertjes met als leider Domme-Gans Kuiken” en GrroenLinksRechts met als Leider ‘Yes we can Boy Klaver in onderbroek”.

Rutte volgt Maffia-Boss- Tony Soprano in zijn antwoord op vragen van Verzetshelden Van Houwelingen en Gideon van Meijeren (FvD) m.b.t wat bij de Bilderberg crime groep daar met zijn gabbers in crime Taxfree-VOC-Genocide-King Willem’ , CDA- Rat-Brievenbus -witwasser-Hoekstra heeft (toe) gezegd en afgesproken en/of welke order ‘ze hebben gehad van de Bilderberg-Elite-crime-groep : Wat hier gezegd en afgesproken wordt – dat alle Boeren van hun land moeten worden beroofd en miljarden naar ‘US-Nazi-Oekraïne’ en laat de Laagste Klasse dood Vriezen- blijft in de Elite-Maffia-NWO-Nazi-crime- ROOM:

US-puppet-Oorlogsmisdadigers & WEF&Nazi-Prins Bernhard Bilderberg- Kabinet Rutte’ vermoord de Boeren en Laagste Klasse en Russen en de Waarheid( Assange) en betaalbare huizen voor NL-er ( wel voor Vluchtelingen en in het bijzonder voor de (Nazi-AZOV)-Oekraïense VIP-Vluchtelingen) en daar komt geen Rus aan te pas. NL direct volledig afhankelijk van de ‘Taxfree-Bloed-Miljardairs- Voedselspeculanten(Video’s).

Begin deze maand waren premier-VVD-Godfather Rutte, minister Hoekstra en koning Willem-Alexander aanwezig bij de schimmige NWO-Elite-Nazi-Bilderbergconferentie in Washington. FVD-Kamerlid en Verzetsheld Pepijn van Houwelingen wilde weten wat het drietal daar zoal besproken heeft en diende tevergeefs Kamervragen in. Die zijn inmiddels (niet)  beantwoord.’Hij constateert dat het regime Rutte weigert om ook maar iets te zeggen over de aanwezigheid van de regering bij de Bilderbergconferentie en dat is in strijd met de Grondwet en dus strfabaar. Het kabinet verwijst slechts naar de website van de conferentie en de zogeheten ‘Chatham House-(Snake in Suits)- Rules. Zo antwoordt Rutte op de vraag waarom zij aanwezig waren bij deze conferentie: “Ik als Hofnar van mijn Taxfree-King Willem en gehard VVD-beroepscrimineel, die boven de wet staat en leiding geeft en/of lid van een VVD-Misdaadgroep verwijs naar het secretariaat van de Bilderbergconferentie en daarmee heb ik mijn zwijgrecht ingeroepen . Zij zijn verantwoordelijk voor het uitnodigingsbeleid, bala, baal zwijgrecht.”

Geen antwoord staat gelijk aan zwijgrecht in de (Volks)-Onderwereld: Zie ook “De Volksgangster uit Amsterdam; Esther van Fenema en Steve Brown”. Brown: Het ‘Taxfree-Koningshuis’ is al eeuwen de succesvolste & ‘Moorddadigste-(VOC)-  Misdaadgroep’ in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Hofnar Rutte’& ‘Nep en Fop Christelijk CDA&CU’.

Van Houwelingen vroeg daarnaast bij welke sessies of gespreksonderwerpen de premier en/of minister van Buitenlandse Zaken aanwezig waren en waarom. Hij krijgt opnieuw geen antwoord op zijn vraag: “Voor het overzicht van gespreksonderwerpen verwijs ik naar de website van de Bilderbergconferentie.”Op de vraag welke onderwerpen er bij deze sessies werden besproken, antwoordt de premier: “De besprekingen tijdens de conferentie worden gevoerd onder de Chatham House Rules om zo een open uitwisseling van ideeën en meningen te bevorderen, hihihihihih, hahahaha. Door deel te nemen, heb ik dat aanvaard als Trol van de Taxfree-War Lords-Elite-Crime-Miljardairs’ en de Duivel . Voor een verdere verslaglegging verwijs ik graag naar de website van de Bilderbergconferentie waar niks op staat wat wij hebben besproken , hahaah en dat zouden de Taghi’s en Holledeers ook maar wat graag willen doen, ahahahah, hihihihi tijdens hun Lynch Rechtszaken onze onze corrupte OM en Rechters alwaar de Levenslang-vonnissen al getikt zijn voor de zaak begint .”

‘Tweede -Slaap-Kamer ‘weet dus niets van wat Rutte en King Willem en Hoekstra uitspookt op de Bilderberg , want de NSB-Kamer-meerderheid-CDA, VVD, D66, CU, PvdA en GroenLinks gaat uit van het Nazi -Motto: Wir haben es nicht gewußt en dat willen wij graag zo houden: $6 Trillion ‘ Corona-rescue’ the ‘Money Devils –Billioniars Richard Branson’& Royals & ( Rothschild)- Bankers & War Crime-Desk Killers-package(Video’s)

Verzetsheld- ing-Steve Brown: Tonny Seprano: “Wij zijn tenminste nog eerlijke Maffia”: Slachtoffers Tulpen-Maffia en UWV vertellen hun schokkende verhalen bij De Stem van de Straat Salto Amsterdam(Video’s),zie hierna:

US-puppet-Oorlogsmisdadigers & WEF&Nazi-Prins Bernhard Bilderberg- Kabinet Rutte’ vermoord de Boeren en Laagste Klasse en Russen en de Waarheid( Assange) en betaalbare huizen voor NL-er ( wel voor Vluchtelingen en in het bijzonder voor de (Nazi-AZOV)-Oekraïense VIP-Vluchtelingen) en daar komt geen Rus aan te pas. NL direct volledig afhankelijk van de ‘Taxfree-Bloed-Miljardairs- Voedselspeculanten’'(Video’s).

Van Houwelingen vroeg ook nog of hij de notulen en gespreksverslagen kan ontvangen van de sessies en gesprekken. “Nee,” antwoordt Rutte kortaf, waarbij hij opnieuw verwijst naar de Chatham House Rules.“ De Tweede Kamer weet dus niets. Controle is onmogelijk,” verzucht het Kamerlid.( bron: https://www.ninefornews.nl/kabinet-weigert-ook-maar-iets-te-zeggen-over-bilderbergconferentie-controle-is-onmogelijk/)

Ondertussen:
Don’t Expand US-SS-NATO – Disband It: US-SS-NATO is a clear, present, and constant danger to world peace. It outlived its notional usefulness as anything else more than three decades ago. Meer lezen en wordt een een keer Wakker Makke Schapen: https://original.antiwar.com/thomas-knapp/2022/06/30/dont-expand-nato-disband-it/

Boeren geven het startsein voor een revolutie van het door Rutte en zijn ‘Misdaad-Bende-CDA-CU, D66′ uitgebuite Volk & Oekraïense-Nazi-dr. Mengele-Dokters’ Casteren gewonde Russisch gevangen genomen- Soldaten(Video) en vermoorden Oekraïense burgers en daarom mogen zij van Rutte lid worden van de EU & Elite-Pedo-Rapist-Madam Maxwell’ beloont voor haar zwijgen & Vandaag:’US-Puppet-Rutte op ‘US-SS-NATO-Madrid- Top zweert trouw aan Biden’ en als het moet dat hij het Nederlandse Volk op ‘Taxfree-King-Willem en de ‘Pedo-Rapist- #Metoo-Elite’ na leeg te roven voor het ‘US-Oekraïne’(Video’s)

De extreem corrupte D66-Kamervoorzitter Vera Bergkamp( de naam Bergkamp is een Elite-Onderwereld Alias was zei s Marokkaanse die anders heet, maar ze doet net alsof zij ‘D66-Yuppie-blank is , is bedolven onder boze reacties na tweet over ‘bedreiging en intimidatie van haar ‘extreem corrupte altijd liegende Ministers en Kamerleden die systematisch al jaren de levens verwoesten van de 50.000 Zorgtoeslag mensen en hun 11 honderd ontvoerde kinderen en dat van de Boeren en de laagste Klaasse en nu ook de Midden Klasse en ondertussen wel mijlader cadeau doen aan het US-Vazal-Staat- Nazi-AZOV-Oekraïne ’:” Liever een gecastreerde Dode Rus( en Boeren en Laagste Klasse) dan een Levende US&EU -UK-Canadese- Australische Burger”.

Ik krijg veel signalen van (extreem corrupte) Kamerleden ( die dag in dag uit mensenleven verwoeste) dat zij zich onveilig voelen. Dit heeft ook forse impact op hun ( Parasieten) familie, schreef Kamervoorzitter ‘Marokkaanse’- Yuppie- D66-Blanke – Vera Bergkamp woensdag op Twitter. Ze voegde toe dat een ( extreem crimineel) CDA-Rat-Kamerlid heeft besloten om vanuit veiligheidsoverwegingen niet naar de Kamer te komen en wordt gewoon door betaald. Hij neemt zeg maar een extra betaalde vakantie over de rug van de Boeren

De ‘Nep en Fop Christen-CDA-Rat-Kamerlid Derk Boswijk’ blijft de komende dagen thuis in zijn Kapitale Villa bij zijn gezin, nadat dinsdagavond boze en wanhopige boeren, die met de dood worden bedreigt door zijn Kabinet Rutte bij zijn Kapitale Villa stonden om te protesteren: Beroof ons net van ons land en daarmee van onze Leven smeekte de boeren. De Boeren:” onze kinderen worden dagelijks bedreigt door het Kabinet Rutte en zijn Steunpilaren de Judas-partijtjes PvdA-hoertjes en GroenLinks Recht en kunnen al dagen niet meer slapen en eten van de zenuwen dat hun Boerderij en dieren worden afgepakt” En dan te bedenken dat dat Politiek criminele ‘Rat in pak- Tuig’ 50.000 mensen hun leven compleet voor altijd heeft verwoest en vele tot zelfmoord heeft gedreven en ook nog 11 honderd van hun kinderen heeft ontvoerd met de’ Rutte, 2,3,4- Mega-Zorgtoeslag-misdaad’ en van die daders Rutte2,3,4, en zijn corrupte onmenselijke Hoge ambtenaren is er geen de cel ingegaan. Die Zitten nu allemaam zielig te doen in hun Kapitale Villa’s met kinderen die allemaal naar witte scholen gaan en leven als God in Frankrijk

“Bedreiging en intimidatie zijn onacceptabel, want dat mag alleen ons Kabinet Rutte doen en druisen rechtstreeks in tegen onze niet bestaande rechtsstaat en niet bestaande democratie,” aldus niet Bergkamp, die in werkelijkheid niet eens Bergkamp heet . Ze wordt meer dan terecht bedolven onder boze reacties. In een dag zijn er meer dan 3000 reacties op de tweet gekomen.

Levenslang

Een kleine greep. “Dat zou tijd worden ook. Wij voelen ons al héél erg [lang] onveilig onder jullie dictatoriale bewind. En dan krijgen jullie nog niet eens te maken met die doorgesnoven types met een bivakmuts en een oortje,” zegt neuroloog Jan Bonte. Zijn reactie kreeg nog meer likes dan de oorspronkelijke tweet.

Bioloog Richard Steenvoorden schrijft: “Staan ze ook wat dichter bij de samenleving. Ik voel mij al jaren onveilig door de keuzes van de regering.”

“76 Leden onveilig, maar duizenden boeren voelen zich ernstig bedreigd. Uw bedreigde gevoel zal over enkele dagen wegebben. Dat bij de boeren is voor minstens 50 procent levenslang!” reageert gepensioneerd statisticus Herman Steigstra.

Daar hoor ik je niet over

Viruswaarheid-voorman Willem Engel vraagt ‘Marokkaanse’- Bergkamp: “Ik krijg veel signalen dat Nederlanders zich onveilig voelen door het volksverraad onder andere in de Tweede Kamer. Wil je je collega’s aanspreken op hun grensoverschrijdend gedrag?”

“En de boer die zichzelf eergisteren van het leven heeft beroofd en al die boeren die jullie de nek omdraaien, daar hoor ik je niet over. Empathieloze en egoïstische mensen, dat zijn jullie. Ik, ik, ik en de rest kan…” fulmineert uitvaartverzorger Anja de Roos.

Tot Slot: Verzetsheld-Van Meijeren: als deze ‘misdadige- Dood aan de Boeren en Russen en arme mensen en de Waarheid( Assange) -plannen’ worden doorgezet, heb ik maar één boodschap: you ain’t seen nothing yet, Meer lezen en Video: https://www.ninefornews.nl/van-meijeren-als-deze-misdadige-plannen-worden-doorgezet-heb-ik-maar-een-boodschap-you-aint-seen-nothing-yet/

Geen Complot:
D66-Pedeo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland& ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten&Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle Leugens over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: