( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-US-Puppet-Nazi-Zorgtoeslag-Boss-Rutte, die al maanden met miljarden naar de Oekraïne en de Oekraïense -VIP-Nazi-AZOV-Vluchtelingen’ smijten en zijn benen uit zijn corrupte VVD-misdaadgroep-Lijf” en vliegt wat hort naar her nu weer naar Madrid om voor zijn US-Bazen met hun puppet de hoogbejaarde en demente Dart-Vader-Biden” er voor te zorgen dat het ‘US-Vazal-Staatje Nazi-AZOV- Oekraïne ook maar geen cm land kwijt raakt aan Rusland , terwijl hij ondertussen in helaas zijn eigen land misdadig bezig is om met o.a. veel Gestapo- Remeo- politie- geweld’ en misbruik van recht en Rutte-wetten alle Boeren van hun land te beroven: “De afgelopen 2 dagen had de ‘Dood aan de Russen’ enigszins plaats gemaakt voor ”Dood aan de Boeren’ wat de ‘dr. Goebbels-Rutte-klok’ sloeg op de ‘Staats-AIVD-D66-NPO’ en zijn Bral- OP1 -programma’s en de ‘Bral-programma’s en Fake News bij SBS en RTL&NOS.Rutte nu woest op de Boeren in de zijn clubblad ‘NSB-Telgraaf'(Video’s).

Ongehoord:
CIA-Puppet Nazi-AZOV-Zelenski” eiste gisteren bij corrupte (US)-Veiligheidsraad van de VN en in zijn Westerse- dr. Goebbels- Media-Outlets’ de Dood van alle Russen en om Rusland tot Terroristen-Staat te verklaren en te zwijgen over zijn Oorlog-misdaden en die van de Terroristen-staten- US& SS-NATO& US-puppet-Nazi-regime- Rutte en vandaag staat Zelenski’&Rutte aka’ Dood aan de Boeren”alweer op de US-SS-NATO-top-Madrid’ te krijsen’.

‘Geen Complot:
Amerika First in de Westerse Wereld met Massamoorden in eigen land, ‘Psychopathische -Oorlogsmisdadigers- presidenten, Obesity, armoede,honger,klasse Justitie, Fake News(o.a. CIA-CNN)ongelijkheid, Giftig voedsel en water en eindeloze Oorlogen nu weer tegen Rusland. US-puppets- Rutte & Kaag & Hoektra & Segers:” Bij ons is het niet veel anders, Heil onze Fuhrer Biden en dood aan de armen en Russen(Video’s)

De Hysterische Hypocrisie kent geen Grenzen: ‘CIA-Nazi-Zelensky’ eist nu de Dood van alle Russen en dat heeft zelfs Hitler hem niet nagedaan en De CIA-CNN&MI6-BBC &AIVD-MSM -media’ schreeuwt met ‘Metoo-VVD-boef- &CIA-trol-Han ten Broeke”en PvdA-Hoertje-Domme-Gans-Kuiken ‘ bij Wakker-Makke Schapen-Nederland’ voorop van de Daken dat Rusland een Terroristen staat is nu zij al dan net per ongeluk een Raket in een wijncentrum hebben geschoten met 10 doden, maar toen nog kort geleden ‘G7- &SS-NATO-Dart-Vader- Biden’ weer eens keer 7 kinderen en een onschuldige Burger vermoorden met een Drone raket in Afghanistan en 500 duizend kinderen vermoorden(Video) en F16 van regime Rutte 70 onschuldige mensen met Kinderen en baby en al in Irak was het een ‘prima-ongelukje”(Video’s)

Ongehoord: De gehele ‘Talking Heads-NPO-MSM’ stelt vanaf dag een tot vandaag met fake News dat de G7-landen de rijkste landen en beste Democratieën ter wereld zijn, terwijl al die zeven landen de facto quo Staatschuld failliet en geen Democratieën zijn & Nu zwijgt de dr. Goebbels- Staats-AIVD-D66-NPO Ombudsman Margo Smit’(Video’s.

Dat de Proxy-Petro& Heroïne’ en ongekende dr.-Goebbels-media- oorlog tussen de US- Taxfree-War Crime- Franking Gas en Wapenhandel-Killer-Elite’ en zijn Westerse G7 en EU ‘-UK-Canada-Australië-Slaven-Staatjes en Rusland met als inzet het lot Rusland ( en China en arme mensen in de hele wereld ) en dat van het ‘US -Vazal Staatje -Nazi-AZOV-Oekraïne met als ‘CIA-Puppet-President- NAZI-AZOV-acteur & Killer Clown- Joodse Kapo-Taxfree-Miljardair Zelensky’ een US-Wapenhandel-strijd van de lange adem zou worden werd verwacht, want Oorlog bekent immers dat de de ‘Bloed-Kasse’ van de Wapenhandel in de US gigantisch met miljarden blijft ringelend en de EU en SS-NATO nu meer slaven zijn van de US als ooit te voren .https://youtu.be/_snYUbfPBe0

D66& GroenLinks& PvdA& VVD-Voorstanders NWO-vaccinatiedwang roepen hardst om zelfbeschikkingsrecht in de US in relatie tot abortus: ‘Ronduit hypocriet’, want ze staan pal achter ‘Fuhrer-G7-Binden en dat Urkse kotter geënterd door ”D66-Jan Paternotte-NSB-politie’ en bemanning met geweld ontvoerd naar politiecel.(Video’s)

De US-Vazal-Staatje- NAZI-AVOV-Oekraïense met als Nep en Fop-president ‘CIA-Puppet-AZOV-Nazi-acteur &Killer-Clown- Joodse Kapo-Miljardair- Zelenski’ heeft de voor het merendeel corrupte Verenigde Naties in de greep van de US in een ‘Krijs-Dwerg-Rambo-Hollywood-videotoespraak’ die steeds geregisseerd en geritsel worden door de CIA&MI6 tot de VN-Veiligheidsraad, die in zijn hel bestaan nog nooit een Oorlog-misdaad van de US en zijn SS-NAOT heeft veroordeelt gevraagd een ​​Showbizz-Hollywood- bezoek’ te brengen aan Krementsjoek samen met hem als een Dwerg-Ramo die alle Russen eigen handig zal gaan vermoorden voor zijn ‘Furher- Back to the Dark Past- Dart-vader Biden’ de kleine meisjes snuiver In die centraal gelegen Oekraïense stad vielen zeker 18 doden door een Russische raketaanval op een winkelcentrum. Tientallen anderen raakten gewond of zijn nog vermist.

De ‘CIA-Oekraïense-puppet-Nazi-AZOV- Zelensky” riep de leden van het voor 90 % in de greep van de US (on)- machtige orgaan, waaronder een van de weinige landen Rusland die geen slaaf is van de US-Taxfree-War Crime- Franckig Gas en Wapenhandel-Killer-Elite’ , ook op een ​​minuut stilte te houden voor degenen die in de door de US Uitgelokte ‘Nazi-Proxy- Petrodollar- oorlog ‘tegen Rusland zijn omgekomen. “Ik stel voor dat de Verenigde Naties een speciale ‘US-CIA-Showbizz- vertegenwoordiger’ sturen, of de de US puppet – secretaris-generaal, zodat de VN onafhankelijk informatie kunnen achterhalen(kuch) en kunnen zien dat dit inderdaad een Russische raketaanval was”, bralde de ‘CIA-Hollywood-Dwerg- Rambo-Zelenski’. Ook vroeg hij de term “terroristische staat” te definiëren en de Dood van alle Russen, met het oog op het straffen van Rusland vanwege de invasie.

Back to the Drak Pst-Dart-vader -Biden de Furher van de G7-landen hebben de raketaanval op het winkelcentrum Krementsjoek veroordeeld als een oorlogsmisdaad. SS-NAVO-chef Jens Stoltenberg sprak van “ongekende wreedheid” ,maar over de ontelbare US en SS-NATO-Oorlogs-misdaden heeft die Nazi-Elite-Rat nog nooit een piep gegeven “.

Het Russische leger beweerde dinsdag dat het een nabijgelegen ‘US-UK-NL-wapendepot’ had geraakt toen de explosie brand veroorzaakte in het winkelcentrum, dat volgens Moskou niet in bedrijf was. Inwoners die betaald zijn door het corporate crime- CIA-CNN en zijn EU Staats-Outlets- MI6-BBC en de AIVD-D66-NPO hebben dat weersproken en verteld dat er geen wapens in de omgeving lagen opgeslagen.

‘CIA-Puppet-Dwerg- Hollywood- Rambo-Zelenski” krijste de Veiligheidsraad voor het laatst in een heus vechttenue van de ALDI en /of Zeeman- speelgoed afdeling” toe op 5 april, maar krijgt daar weinig gedaan omdat Rusland en China als permanent lid vetorecht heeft, maar daar gaat het ook niet echt om. Het gaat er om dat deze CIA-Hollywood-Rabo-Dwerg- Zelensky” meer op Westerse- dr. Goebbels- hersenpoel -TV” is dan wie dan ook. De verwachting is dat hij eerdaags gaat optreden en een US-Superman-outfit en dan als toegift weg vliegt met Rutte op zijn arm en als hij geland is zich laat Pijpen door Rutte die daar voor weer een paar honderd miljoen euro Belastinggeld gejat van het Volk door Rutte moet betalen .

De ‘US-Puppet-SS-NATO-Top met als ‘Furher-Demente -puppet- Dart-Vader Biden’ in het eveneens Failliete Spanje te Madrid(Video’s) heeft wederom besloten om boven op de reeds tegen de 100 miljard nog meer Miljarden en wapens naar het US-Vazal-Staatje-Nazi-AZOV- Oekraïne” te sturen en daar mee door te gaan tot dat 70 % tot 80% van de US en EU en UK en Canadese en Australische burgers onder de armoedegrens moeten zien te overleven en/of dood vriezen en/of dood gaan van de honger.

Geen Complot:
D66-Pedeo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland& ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten&Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle Leugens over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: