(van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Verzetsheld en onafhankelijke niet corrupte prof. dr. Toedeledoki )

AMSTERDAM-NOIR-Schokkende video Labbekak-alert Pas op voor de ‘Super-VVD-Ratten in Pak’-VNO Voorzitter Hans de Boer& Zorgtoeslag- Nazi-Rutte& Elite-Kinderlokkers& VNO-NCW-Labbenkakken King Hans de Boer pleit voor ‘Slaven-selectie’ asielzoekers, Rutte; het is oké, wij doen ook mee en Pas op voor de Russen en Chinezen en arme mensen en de Waarheid(Assange)(video’s)

Schaduw van Playboy- Eichmann-Samsom” Miss-Domme- Kuiken’ nieuwe fractievoorzitter PvdA-hoertjes(Video’s) .

A-Sociaal- NWO-Corona- GroenLinks-Rechts-Zwarte Ster-Keizerin-Halsema’& met haar ‘Loverboy-PvdA-Super- Hoer-Rat in pak-  Booij niet gearresteerd voor Tonnen Fraude & Witwassen en mag blijven als Burgemeester & Dood aan de Russen door de ‘Taxfree-War Crime-Killer-Pedo-Elite’ gaat maar door(Video’s) .

De US en hun ‘Slaven- SS-NATO-Oorlog’ in ‘CIA-Nazi-AZOV-Oekraïne” tegen Rusland kan jaren duren en Arbeit macht frei en de rekening gaat al die jaren naar de reeds in de kou en honger zittende US en EU burgers en is ‘SS-content’ dat US-puppet Rutte’ Rusland en de arme en zelfs de midden klasse de Oorlog heeft verklaard , bralt ‘US-SS-NAVO-chef Stoltenberg’& Kolencentrales weer open, D66&GroenLinks staan voor paal(Video).

De Stem vd Straat-Amsterdam-Noir; Fenema en Brown in Café Weltschmerz. (Video’s) ‘Party Boss Brown’: Echte Amsterdammers zijn een uitstervend diersoort geworden in het ‘Blanke-Yuppie&Expats& VIP- Nazi-AZOV-Oekraïense -Vluchtelingen- Amsterdam’ van de ‘NSB-PvdA-Hoertjes’, ‘D66-Pedo-Rapist-Meetoo- misdaadpartij’ en GroenLinks Rechts- NWO-Elite-Nazi- Keizerin Halsema:

Eén wanhopige hongerlijdende en extreem vernederde Amsterdammer die door de ‘US-Puppet Nazi-Zorgtoeslag-Rutte’ en zijn GroenLinks Rechts- NWO-Elia nazi- Keizerin Halsema&haar Loverboy’s Pistolen-OEY’ en Mega-Fraudeur-PvdA-Hoer-Booy” van het onleefbarre’Yuppie & Expats & VIP-Oekraïense – (CIA)- Nazi-AZOV Vluchtelingen- Amsterdam’ uitgemaakt wordt voor Labbekak en die uitgehongerd wordt en daar boven op ook nog de dood in gepest door ‘Rutte en Halsema-Nazi-Zorgtoeslag- instanties’ doet een wanhopig maar tevergeefs een oproep om Hulp en gerechtigheid ,zie de schokkende beelden hierna:

Prof. dr. Toedeledoki :
“Ik heb in samenwerking met het CBS een voorzichtige schatting gemaakt voor de komende economische ontwikkelingen.

We gaan in de komende winter 2022-2023 een cumulatie zien van allerlei effecten die leiden tot de uiteindelijke verwerking van alle Nederlandse labbekakken tot kunstmest:

De winter 2022-2023 zal de geschiedenis ingaan als de Hollandse Labbecaust, waarmee vergeleken de Hongerwinter van 1944-1945 zal gaan verbleken.

Nazi-Zorgtoeslag & Pedo-Metoo-Bazen- Rutte& Kaag-Kabinet’& GroenLinks& PvdA wil ‘VIP-dorpen’ voor Oekraïners, FVD en Volksnieuws en Stem v.d. Straat wil dorpen voor Nederlanders. D66 Kaag blijkt ‘Pedo-Metoo-Rapist-IJskoningin’&Keizerin Halsema’: “COA ontlasten met vijf Sterren Hotels en laat de Amsterdamse Dak en thuislozen en woningzoekende de Ram Bam krijgen”! & Rechts-radicale-CIA- Oekraïense burgemeester en aanhanger nazi-ideologie met open armen ontvangen door de Hoekstra&Kaag(Video’s)

Keizerin Halsema: ‘Ga met respect met onze Yuppies& Expats en islamitische ( Islam en Blacks Vluchtelingen moeten tegenwoordig op straat slapen met kinderen en al bij de racistische AZC van de COA( Video)) en onze ‘blanke- (CIA)-Nazi-AZOV-Oekraïens-VIP-Oekraïense – Vluchtelingen-blijvers’- gemeenschap, die nu gratis in vijf sterren Hotels in Amsterdam zitten om en dood aan de 30-40% Nederlandse Labbekakken’(Video’s) , die gelukkig bijna nooit meer stemmen.

N.l. geen Holocaust, maar een Labbecaust! De Endlösung van alle labbekakken!

1) De extreem hoge gasprijzen zullen leiden tot meer dan een miljoen ingevroren bejaarden, veroorzaakt door gastekort, gebrek aan warme zorgwoningen en gebrek aan zorgpersoneel.

Geen Complot:
Kandidaten voor het Tribunaal:’NWO-Monsanto- Corona-Regime Rutte4’: Wij gaan door met het vergiftigen van Nederland en kaal plukken en ‘Nazi-Lynch-(Zorg)-Snel(on)-recht‘ voor de Laagste Klasse en zieke en bejaarden en Pas op voor de Russen en Chinezen, Leve mijn‘Tax & Corona-Free-King Willem(Video’s)

2) De hogere voedselprijzen, voedseltekorten en langere rijen bij de voedselbanken zullen leiden tot een miljoen ondervoedde en verhongerde mensen uit alle lagen van de Nederlandse bevolking. Bejaarden en kinderen krijgen hooguit van het kabinet Rutte-4 een voedselrantsoen van 5 bloembollen per week, aangevuld met een pakje genetisch gemodificeerde tomatensoep van gifmenger Monsanto en Taxfree-Unilever.

3) De nieuwe nep-Coronagolf met strenge lockdown en ultra giftige fake-vaccinaties zullen leiden tot een miljoen slachtoffers aan huiselijk geweld, prikschade en andere bijwerkingen.

4) De avondklok van 2022-2023 van Rutte-4 waarbij iedere labbekak die zich na 20:00 uur nog op straat begeeft zonder pardon mag worden neergeschoten, zal leiden tot 500.000 zelfmoorden onder jongeren, 200.000 neergeschoten burgers en 300.000 bijkomende doden door de enorme tekorten in de winkels.

5) Door de extra aanvoer van goedkope arbeidsmigranten door o.m. Frank van Gool, zal het woningentekort nog meer oplopen, de voedseltekorten opdrijven en vele daklozen en zieken niet meer fatsoenlijk verzorgd kunnen worden, waardoor nog eens 1 miljoen zorgbehoevenden een zgn. natuurlijke dood zullen sterven.

en bij 1) t/m 5) komt er geen Rus aan te pas!

En dan heb ik nog niet eens over de komende Euro-crisis van oktober 2022, instortende beurzen en gedwongen huisuitzettingen door de banken.

Rutte: het is OK! Maar pas op voor Poetin!”

Geen Complot:
D66-Pedo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland& ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten&Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle LEUGENS over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this:

Share this: