( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-These countries are no Slaves of the ‘US-Taxfree-War Crime-Killer-Elite’ and are willing to risk US ire over the ‘US proxy-Russia-Ukraine-War’(Video’s)

Another Dark Day’: US-Puppet-Britse regering met ‘US-Poedel-Corrupte & Geile Boris Johnson & “Uncle Tom”- Priti Patel keurt ‘Moord-Martelt uitlevering van Assange aan de ‘US-Taxfree-War Crime-Killer-Elite goed’. US-puppet-Rutte&D66-NPO: het oké weg er mee met die Assange en de Waarheid en Dood aan de Russen en arme mensen& Extreem Corrupte ‘CIA-Nazi-AZOV- Oekraïne’ toch bij de EU en dat gaat het (klootjes)-Volk weer miljarden kosten en in de kou zitten op een houtje te bijten in een ‘Rutte-‘en pluk de massa kaal & Dood aan de Russen-Lock Down’.& US-Elite -‘Poedel Johnson’ draait door bij ‘G7-Maffia’ en eist Overgave van Poetin(Video’s).

Uitgebuite Demonstranten en ‘Nazi-politie’ verzamelen zich voor de komende NWO-Taxfree-Elite-Nazi-‘Genocide- Maffia -G7-Top onder leiding van hun Fuhrer ‘back to the Dark Past -kleine meisjes snuiver- Oorlogsmisdadiger -puppet- Dartvader-Joe Biden(Video’s)’.

De US-Poedel- de extreem corrupte Britse premier -Geile-Boris Johnson drong er bij zijn Boss Dartvader kleine meisjes snuiver Joe Binden op de NWO-Taxfree-Elite-Nazi-‘Genocide- Maffia -G7-Top” op aan om het ‘US-Vazal-Staat- Nazi-Azov-Oekraïne’ ‘met als ‘President -CIA puppet- Nazi-Azov-acteur& Killer-Clown-Joodse- Kapo- Zelesnky’ te blijven steunen in het licht van de door de ” US-Petro-Heroïne- SS-NATO-uitgelokte Russische-invasie, en bralde dat het niet stoppen van de aanval van president Vladimir Poetin op onze US-Vazal Staatje- Nazi-Azov- Oekraïne’absoluut catastrofaal” zou zijn. Als we Poetin ermee weg laten komen en gewoon grote delen van een geen vrij, onafhankelijk, soeverein land annexeren en veroveren, wat hij op het punt staat te doen, zo niet alles, dan zijn de gevolgen voor onze Westerse Imperialistische wereld absoluut catastrofaal.” bralde hij bij CIA-Trol- Jake Tapper die presenteerde op dr. Goebbels- dood aan de Russen en Chinezen en armen mensen en de Waarheid(Assnag) CIA-CNN’s “State of backt to the Dark Past- the Union”.

Erkennend dat westerse landen allemaal thuis problemen van armoe honger, extreme ongelijkheid hebben – Johnson overleefde onlangs een motie van wantrouwen – bralde hij dat de ‘US-Taxfree-War crime-Killer-Elite’ en hun westerse ‘Slaven -EU-SS-NATO-Landen’ nog steeds op Hitler-koers moeten blijven bij het steunen van ‘US-Nazi-AZOV-Oekraïne over rug van hun reeds kaal geplukte en uitgebuite en vernederde massa. “Dit is iets dat mijn Baas-G-7-Dartvader Biden historisch gezien doet en moet doen.

Dat is opkomen voor vrede en vrijheid en democratie voor de ‘Taxfree- Royal-VOC-Genocide- King Willem (Video’s) en’ Taxfree-VOC- Queen Elizabeth en hun lakeien de War Crime-Killer-Elite “, bralde hij, verwijzend naar de zijn bazen de US als “het arsenaal aan democratie” vanwege hun ( minimale) rol bij het redden van de Europese democratie tijdens de Wereld Oorlog I , toen de US de Spaans griep bracht naar Europa met als gevolg meer doden dan door het slachtveld en het ‘bevrijden’ van Europa tijdens Wereldoorlog-2( 500 duizenden US doden) . En het was niet de US in de eerste en tweede wereld Oorlog die de UK heeft gered maar het door de UK-Taxfree-Royal-Genocide-Killer-Elite hun uitgebuite en bloederig onderdrukte India:

Dit terwijl Rusland Europa en en de Wereld heeft gered van de Nazi’s( 30 miljoen doden) en niet de US, maar goede wat kan men anders verachten van een US-Poedel Johnson dan dat hij altijd liegt totdat hij barst.

Geen complot: US -Poodle-Boris Johnsons aka “UK-Hitler and DejaVu -”SS-Finland(Video)’ & Nazi -collaboration- Sweden'(Video)- Dead to Russia and poor People and Assange( Truth)& The Nazi-Holocaust started in Nazi- Lithuania’& ‘US-SS- NATO’ Risking Direct Conflict With Russia and ‘Full-Fledged’ Nuclear War. ‘US-Puppets- Nazi Zorgtoeslag & Pedo Bazen-Rutte&Kaag&Hoekstra&Segeres’& dr. Goebbels-NPO : het is oké wij doen ook weer meee!!!!!(Video;s)

Poetin en Rusland( en China) maakt een einde aan 100 jaar ‘US-Empirie of Evile-Imperialisme’ & Volgens Duitse journalist Wolfram Weimer begaat bondskanselier ‘Hitler is wieder da- Scholz’ een grote Historische Nazi fout. De ongemakkelijke waarheid is dat Rusland de oorlog heeft gewonnen(Video’) en dan wil ‘US-SS-NATO-Chef- Stoltenberg& ‘US puppet- NWO-Elite-Nazi- Ursula von der Leyen’ en ‘US- Puppet-Rutte’ de EU en US burgers nog jaren laten bloeden voor deze reeds verloren ‘US-Proxy-Oorlog tegen Rusland!(Video’s)

Geen Complot: D66& GroenLinks& PvdA& VVD-Voorstanders NWO-vaccinatiedwang roepen hardst om zelfbeschikkingsrecht in de US in relatie tot abortus: ‘Ronduit hypocriet’, want ze staan pal achter ‘Fuhrer-G7-Binden en dat Urkse kotter geënterd door ”D66-Jan Paternotte-NSB-politie’ en bemanning met geweld ontvoerd naar politiecel(Video’s).

America first in back to the Dark past : ‘Godsdienst-waanzinnge-Metoo-Brett M. Kavanaugh&Amy Coney Barrett&’Uncle-Tom- ‘Metoo-Clarence -Supreme- Mad Dog-Trump-Monster-Court schaft recht op abortus af in de US en zet eerste stap terug naar de Inhume ZOO(Video) en geen Gay marriage, maar Vrouwen in hun Kruis grijpen en kleine meisjes snuiven(Biden) en extreme armoede en Massamoorden in de US blijft toegestaan en daar wordt men zelfs ‘Puppet-War Crime-President’ mee(Video’s).

Amerika First in de Wereld met Massamoorden in eigen land. En weer Negen doden bij drie massale schietpartijen in de US van ‘NAZI-War Mongul-puppet- kleine meisjes snuiver-Biden(Video) en daar kwam geen Rus aan te pas, maar wel extreme uitzichtloze armoede, honger en ongelijkheid en 40 miljard aan Wapens(kassa voor de Wapenhandelaren) voor NAZI-AZOV-Oekraïne. Rutte&Co:” onze Fuhrer Biden is Oké en wij doen ook altijd mee(Video’s)”.

Onder verwijzing naar de toezegging van de ‘US-Taxfree-War crime & Francking Gas en Wapenhandel- regime- met Puppet G-7-Datrvader kleine meisjes snuiver- Biden” van 46 miljard dollar, die hij jat van zijn eigen reeds aan de G-honger liggende Volk om zijn US-Vazal-Staatje -Nazi-AZOV- Oekraïne’ te helpen het hoofd boven water te houden, bralde hij: “Ik zou zeggen dat dit een prijs is die het waard is om te betalen, want ik en mijn Royaals en mijn Elite hebben er geen centen last van, integendeel wij verdien er ook allemaal nog een keer vet aan , het is de massa die er voor moet bloeden, hahahahahah .”

US-Poedel& Oorlogsmisdadiger – Johnson” bralde dat het zien van de manier waarop zijn ‘president- G-7-Dartvader-Joe Biden’ “op het Dood aan de Russen en arme mensen- en de Waarheid(Assange)-bord is gestapt” nadat de US de invasie van Oekraïne uitgelokt hem doet geloven dat niet bestaande democratie in de Verenigde Staten gezond blijft. ‘Amerika met zijn eindeloze oorlogen, extreme armoede en honger en ongelijkheid en geen recht voor de vrouw en Blaks en met de meeste gevangen 2.2 verhoudingsgewijs als Slaven in de wereld , 40 miljoen mensen die honger leiden en 80 miljoen mensen die moeten overleven onder de armoedegrens en niet verzekerd zijn met de vernederde Foodstamp en is voor mij een stralende Duivelse Elite stad op de Villa-heuvel van de Taxfree-Ultra-Rijken Elite-Gangsters’, bralde hij nadrukkelijk, ‘en dat zal ook zo blijven, ahahahahha ik moet nu even buiten in een steeg pissen als een US-Poedel en FF kijken of ik samen met mijn Boss Biden een als het FF kan te jong ‘Junkie-Hoertje die niet te eten heeft kan Rampe Tampen, hahahahah en u weet , he: Pas op voor de Russen en Chinezen, hahahahahah”.

Geen Complot:
D66-Pedeo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland& ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten&Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle LEUGENS over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: