( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM- NOIR– ‘Kleine meisje snuiver- Biden roept zijn ‘G7-EU Slaven-Staten’ op tegen arme mensen in het algemeen en in het bijzonder tegen China, Rusland, Iran,Venezuela en Cuba, etc. om o.a. hun Grondstoffen & Vrijheid te (blijven) stelen en mee te werken aan het vermoorden van Assange(Video’s)

Inktzwart Historisch moment wordt niet eens gemeld door de Westerse Pers: Deja Vu: Voor het eerst na de Tweede Wereld Oorlog staat er weer een Duitse ‘Hitler-Fuhrer- Scholz’ in Kiev die samen met ‘CIA puppet -Biolab-Nazi Zelensky” en het ‘CIA-Nazi-AZOV- leger’&SS-NATO’ voor de Endlösung van de Russen en arme mensen en daarna de Chinezen& Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’(video).

Geen Complot: Wij publiceerden als enige gisteren al de naam van in de MSM toen nog anonieme ‘NPO-Star-Pedo-Subsidie-Miljonair -Rapist-Metoo- jonge stagiaires aanrander-Monster-Junkie- Matthijs van Nieuwkerk en zijn ‘Neuk&Snuif-gabber- Peter R. de Vries’ en nu volgt ook de MSM(Video’s).

De US en hun ‘Slaven- SS-NATO-Oorlog’ in ‘CIA-Nazi-AZOV-Oekraïne” tegen Rusland kan jaren duren en Arbeit macht frei en de rekening gaat al die jaren naar de reeds in de kou en honger zittende US en EU burgers en is ‘SS-content’ dat US-puppet Rutte’ Rusland en de arme en zelfs de midden klasse de Oorlog heeft verklaard , bralt ‘US-SS-NAVO-chef Stoltenberg’& Kolencentrales weer open, D66&GroenLinks staan voor paal(Video).

Bij een demonstratie in ‘Hitler-Scholz is wieder Da- München’ tegen de ‘zgn. economische Duivelse-topconferentie van de WO-Taxfree-Elite-Nazi-Maffia G7 aka Dood aan de russen en arme mensen en de Waarheid ( Assnage) die zondag 75 kilometer zuidelijker begint waren zo’n 4000 betogers op de been, laat de ‘Beierse-Nazi- politie’ weten. Tja, wie in de EU , behalve de ‘Taxfree-War Crime-King-Willem-Killer-Elite en hun Trollen de Politieke en Media- Pedo-Rapist-Mettoo -Ratten in pak” heeft nog geld over voor reiskosten en/of de energie rekening en/of gewoon voor eten. Dat is veel minder dan de 20.000 die werden verwacht. Er hebben zich vooralsnog geen noemenswaardige incidenten voorgedaan, want de meeste demonstranten zagen er hongerig en verwaarloost uit bralt de Nazi politie, die samen met de ‘geheime-Duitse-Gestapo- dienst en de CIA en MI6 en de AIVD-Killers in zeer grote aantallen( 20.000) aanwezig is om de grootste en ‘Dodelijkste- Taxfree-NWO- Elite Nazi- Corona- Maffia- -Genocide -eindeloze oorlogen-G-6-puppet’ van Furher- ‘backt to de Dark Past -kleine meisjes snuiver Oorlogsmisdadiger -Joe Biden’ van de wereld te beschermen. Als de Rule of Law zou gelden in ‘Hitler-Scholz is wieder Da- München’ zouden al deze corrupte Massamoordende en uitbuitende Leiders van de massa direct moeten worde gearresteerd en veroordeelt tot Levenslang en/of TBS-klikiek .Er waren wel leden van de organisaties die de demonstratie hadden opgezet aanwezig, maar weinig andere actievoerders. Onder de organisaties die tot het protest hebben opgeroepen zijn Greenpeace, het WWF en de milieubeweging Bund für Umwelt und Naturschutz die deel uitmaakt van internationale Friends of the Earth. “We zijn teleurgesteld, maar we begrijpen het wel , niemand heeft nog geld om te komen Demonsteren sinds de door de ‘US-Taxfree-War Crime& Fracking Gas en Wapenhandel- uitgelokte Oorlog’ tegen Rusland in het ‘US-Vazal-Staatje Nazi-AZOV-Oekraïne “, zegt Andrea, een 46-jarige Greenpeace-activist uit Hannover.

America first in back to the Dark past : ‘Godsdienst-waanzinnge-Metoo-Brett M. Kavanaugh&Amy Coney Barrett&’Uncle-Tom- ‘Metoo-Clarence -Supreme- Mad Dog-Trump-Monster-Court schaft recht op abortus af in de US en zet eerste stap terug naar de Inhume ZOO(Video) en geen Gay marriage, maar Vrouwen in hun Kruis grijpen en kleine meisjes snuiven(Biden) en extreme armoede en honger en Massamoorden in de US blijft toegestaan en daar wordt men zelfs ‘Puppet-War Crime-President’ mee(Video’s).

Ongehoord: ‘CIA-NAZI-AZOV- Oorlogs-misdaden-Oekraïense-leger’ vernietigt tienduizenden tonnen graan en maïs in dienst van de ‘US-Westerse-Voedselspeculanten’& Exclusief en explosief: nog nooit vertoonde Schokkende beelden dat Zelensky als ‘Nazi-acteur’ de meest walgelijke Oorlogsmisdaden en persoonlijk Moorden pleegt(Video).

De betogers eisen al jaren om het uitfaseren van fossiele brandstoffen, bescherming van biodiversiteit, sociale rechtvaardigheid en meer actie tegen honger in hoofdzaak veroorzaakt door de ‘Westerse- Genocide -Voedsale speculanten zelfs in de US en de EU en ‘extreme armoede in de US en EU en de rest van de wereld en de extreme ongelijkheid in de US en de EU en de rest van de wereld ‘ en het eindelijk eens een keer stoppen van de ‘US-Taxfree-War Crime-Killer-Elite – eindeloze Steel de Olie, Goud en minerale en Kill de arme-nazi- Oorlogen sinds de Tweede Wereld Oorlog.

Geen Complot:
D66-Pedeo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland& ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten&Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle LEUGENS over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: