( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News)

AMSTERDAM-NOIR-Ongehoord: ‘CIA-NAZI-AZOV- Oorlogs-misdaden-Oekraïense-leger’ vernietigt tienduizenden tonnen graan en maïs in dienst van de ‘US-Westerse-Voedselspeculanten’: ‘Geloof niets wat in de Westerse ‘dr. Goebbels- D66-NPO & Talking Heads-Dood aan de Russen en arme mensen en de Waarheid(Assange)-pers’ staat of wat ‘Oorlogshitsers -D66-CIA Trol- Psychopaat -Sjoerdsma’& ‘Yes we can boy Klaver in onderbroek’ & ‘PvdA-hoertjes & ‘US-puppets- Nazi-Zorgtoeslag-Bazen-Rutte,Hoekstra,Kaag en Segers’ brallen.

Duitse& Spaanse -SS-Taxfree-War Crime-Killer-Elite-overheid’ maakt jacht op journalisten die naar waarheid verslag doet van oorlog in ‘CIA-Nazi-AZOV-Oekraïne en ‘US Puppet-Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’& Co jaagt op Ongehoord en de Armen en de Waarheid( Assange)& Nederlandse journalist op Oekraïense ‘dodenlijst’ gezet door ‘CIA-Puppet & acteur & Killer-Clown Zelensky’(Video’s)

Nederland keert zich tegen ‘Nazi-uitspraak -US-Puppet-Rutte aka “Mussert” over ‘onze NSB-SS-oorlog tegen de Russen’ en ‘CIA-Nazi-AZOV-Oekraïne hoort bij de EU’ en die van CDA- Nazi-Duivel-Hoekstra ‘regels Bilderberg gaan voor de Grondwet'(Video): Landverraad en Overtreding Grondwet en dus strafbaar& Inktzwart Historisch moment : Deja Vu: Voor het eerst na de Tweede Wereld Oorlog staat er weer een Duitse ‘Hitler-Fuhrer- Scholz’ in Kiev & Pikant: ‘D66- CIA-Trol Sjoerdsma’ krijgt spontaan een ‘SS-orgasme’(Video’s)

US & EU & SS-NATO’ worden totaal verslagen en vernederd door Poetin en Rusland en ‘CIA-puppet-Nazi-AZOV-acteur en Clown-Killer-Joodse-Zelensky’ veroordeeld als Oorlogsmisdadiger( Video)& ‘Satanische-bloedbad van Boetsja’ ( zelfde als bloedbad door US in bijv. Vet-nam, My Lai & Orange Agent, etc. heeft gepleegd) is niet gepleegd door de Russen, maar door het ‘US& EU-NATO-AZOV-Nazi-Oekraïense-leger’ en toch zijn deze ‘Nazi-Massamoordenaar’s volgens Rutte welkom in de EU en als ‘VIP-Nazi-Vluchtelingen’ in Nederland(Video’s)

‘D66-Pedeo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland& ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten&Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle LEUGENS over het stikstofbeleid!:

In de Westerse- ‘dr. Goebbels- corporate crime-CIA-CNN- media’ en hun ‘EU-Slaven- Outlets- Staats-BBC-MI6 en AIVD-D66-NPO’ aka “Dood aan de Russen, arme mensen en de Waarheid( Assange, Ongehoord Nederland en Verzetshelden ing Steve Brown en Fvd-Baudet en Gideon van Meijeren) lezen en zien we al weken dat ‘Untermensch- Rusland’ de export van Oekraïens graan, maïs en andere landbouwproducten zou tegenhouden en aan de lopende band Oorlog-misdaden pleegt en de US-( en hun puppets de EU) -Westerse-Taxfree- NWO-Elite-Nazi- Killer-Elite hun puppets de Helden der Helden Oekraïne zich alleen maar zonder plegen van Oorlogsmisdaden verdedigt tegen de ‘Untermenschen- Rusland’ , zeg maar de zelfde hysterische krankzinnige retroriek als die van Hitler en zijn Nederlandse puppet NSB-Boss Mussert( nu is dat Nazi-Zorgtoeslag-Rutte) in 40-45. Corrupte Westerse ‘Nep en Fop-(CIA)-experts’ en ‘CIA&MI6 en AIVD-Trollen- Talking Heads- journalisten(Video’s)’ beweren dat Rusland verantwoordelijk is voor graantekorten, terwijl ze misdadige Genocide acties van het ‘US-puppet- Nazi-AZOV-Oorlogsmisdaden- Oekraïense leger’ negeren.

Het Russische ministerie van Defensie stelt dat het’ CIA&MI6&AIVD- Nazi-AZOV-Oekraïense leger’ zich vaak laf opstelt nabij graanschuren. De Russische Onderzoekscommissie spreekt van ‘ CIA-Nazi-AZOV-voedselterrorisme in opdracht van de Westerse bloed-Voedsel-speculanten ’ en heeft een onderzoek ingesteld.

Terreuraanslag:
Wij stelde al in 2015 dat Holleeder Levenslang ging krijgen vanuit Bali(Video), voordat hij was gearresteerd en weer worden wij in gelijk gesteld. ‘Monster- Rechters met hulp van ‘AIVD-Moordenaar- Peter R. de Vries ‘en zijn ‘Judas-Zussen Holleeder’ (Video) veroordelen Holleeder tot Levensgang met amper bewijs en dat lot staat Taghi ook te wachten. Terwijl er jaren lang overweldigend bewijs is om ‘Nazi-Zorgtoeslag-Pedo Boss- Oorlogsmisdadigers -Kabinet-Rutte 234’ en de ‘Monsters- Matthijs van Nieuwkerk& Peter R. de Vries, etc. te voordelen tot Levenslang en/of Tbs-kliniek, maar die lopen alleemaal vrij rond(Video’s)

Begin deze maand bleek dat zich terugtrekkende en verslagen ‘CIA&MI6-AIVD- Nazi-AZOV-Oekraïense- troepen’ in de haven van Marioepol vele tienduizenden tonnen maïs en graan in brand hebben gestoken. Het gaat om maïs die bestemd was voor Europa. De lokale autoriteiten spreken van een ‘terreuraanslag’.

De Duitse en een zeldzame echte journalist Alina Lipp nam poolshoogte. Ze bericht dat een grote silo met maïs in de haven van Marioepol door het Oekraïense leger is vernietigd. “In tegenstelling tot wat in de westerse dr. Goebbels- media wordt beweerd, zijn de Russen niet de schuldigen,” zegt Lipp. “Geloof niets wat in de westerse dr. Goebbels pers met zijn Talking Heads staat en/of uitgezonden op de ‘(NSB)-Makke Schappen- Pedo-Rapist-Meetoo -D66- Monsters en Junkies-Matthijs van Nieuwkerk& Peter R. de Vries & Ali B& Marco Borsato -TV’. Zij wordt nu Inetraniaal (Interpol) gezocht door de Nacht und Nebel- Jusitie van Hitler is wieder da-Scholz en staat op de Doendelijst van CIA-Puppet- Nazi-AZOV-actuer& Clown-Killer-Joodse Kapo- Zelensky.

leger
Foto: Alina Lipp bij vernietigde silo in Marioepol (Telegram/Neues aus Russland)

US- Puppet- Nazi- Rutte en zijn misdaadbende D66, CDA, CHU zijn Grootste importeur i.s.m. de Voedsel-speculanten waardoor jaar in jaar uit miljoenen kinderen sterven in de Derde Wereld van de honger al voor de US-Procky Oorlog tegen Rusland . Maar daar horen wij ‘Oorlog-Histers -CIA Trol- Sjoedsma en GroenLinks Rechts -Yes we can Boy Klaver in onderbroek en de ‘PvdA-hoertjes’ nooit over:

Ze laat zien dat het om een gigantische maïssilo gaat, die vol gaten zit. Eerst heeft het ‘CIA-MI6-AIVD-Nazi-AZOV- Oekraïense leger’ geprobeerd de silo kapot te schieten’ in opdracht van de Westerse-Bloed-Voedsel speculanten , want dat drijft de prijs en ‘Bloed- miljarden- Winsten’ voor die ‘Taxfree-Elite- Genocide- Ratten in pak-Duivels’ nog meer op . Toen dat niet het gewenste effect had, hebben Oekraïense troepen de silo in brand gestoken wat direct de prijs van Voedsel in het belang van de ‘Westerse Voedsel-Genocide- speculanten’ en de Honger-dood-kinder -sterfte/Moord’ opdreef in de Derde Wereld , zegt Lipp vanaf een grote bult zwartgeblakerde maïs.

Ondertussen:
Nu melde wij als enige al dat de Stikstof o.a. wordt misbruikt door ‘US-Puppet-Nazi-Rutte en zijn Elite- misdaadbende’ om de Boeren , die 2/3 van alle grond in Nederland bezitten van hun land te beroven en wederom worden wij weer in gelijk gesteld (Video’s) : Ook geen complot meer: ‘US -pupet NWO-Elite Nazi- Kabinet kiest voor WEF en Bilderberg- agenda 2030, die Nederland zal veranderen in NWO-Elite-Nazi- Big Brohter is wachting you Corona- wereldstad’ met een onder klasse van minimaal 60 %.

Onthutsende’ podcast: stikstofprofessor legt uit hoe we gemanipuleerd worden door Leugen-RIVM en de Rutte -D66, CDA, CHU-Rat in pak-politiek& ‘D66-Pedo-Rapist -Meetoo-misdaadpartij’ met de gevaarlijkste psychopaat van de corrupte ‘ Gevestigde Orde NSB- politiek- CIA-Trol- Sjoerdsma aka” Dood aan de Russen en arme mensen en de Boeren en de ‘Tokkie-Vakantie-Vliegreizen’ op Schiphol(Video’s) en de Waarheid( Assnage)” wordt aan de lopende band exposed als levensgevaarlijke ‘Fakenews-NWO-WEF Nazi-Prins Bernard-IG Faber-Joden-slachter- partij’ voor de massa: Verzetsheld- Van Meijeren (FVD) weerlegt de desinformatie van psychopaat Tjeerd de Groot:

Dankzij de ‘CIA&MI6& AIVD- Nazi-AZOV-Oekraïense- strijdkrachten’ (Video’s) kunnen de toch decennia’s lang de honderden miljoenen met hongerdood bedreigde mensen in de Derde Wereld de maïs niet meer kopen of eten, benadrukt de journalist die nu als een Misdadiger op de opsporing- Lijst van het corrupte Westerse Interpol staat en op de Dodenlijst van CIA-Puppet- Nazi-AZOV-acteur& Killer-Clown-Joodse-Kapo-Zelesnky .’

Zie hierna exclusieve en explosieve opnames van CIA-puppet-Zelensky”, die als ‘Nazi-Joodse-Kapo-acteur’ in de rondte scheurt en meest walgelijke oorlogsmisdaden en persoonlijk moorden pleegt:

Rutte en zijn misdaadbende Kaag, Hoekstra, en Segers was vorig jaar de grootste importeur in de EU van maïs uit het’ US-Taxfree-War Crime-& Francking gas en Wapenhandel-Killer-Elite’- ‘Vazal -Staatje Nazi-AZOV- Oekraïne’. De ‘US- puppet- Nazi-Zorgtoeslag&Pedo bazen- bende van Rutte’ importeerde in totaal 1,29 miljard euro aan maïs, die uit menselijk oogpunt naar de Derde Wereld had moeten gaan . Daarvan kwam 42 procent uit Oekraïne via de Internationale -Westerse-taxfree- Genocide- Voedselspeculanten . Waarom zijn Internationale -Westerse-taxfree- Genocide- Voedselspeculanten nog niet vervolgd en veroordeelt voor het jaar in jaar uit vermoorden van 17 miljoen kinderen middels de hongerdood door bijv. de Nederlandse ‘Monster-Rechters’ en/of het racistische, corrupte Internationale Strafhof te Den Haag ? Wat denkt u zelf?

De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SALTO-TV met ‘Underground Presentator- Verzetsheld ing Steve Brown’  was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-Toeslag- Kinderen’ in Hel  en de  CIA Trollen GroenLinksRechts Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma zie vanaf 14. 57 en  zie de schokkende beelden dat Taxfree-VOC-Genociden- King Willem met zijn peperdure   Pooiers-Speed boot expres arme sloebers bij de Voedselbank in IJmuiden op de pier kletsnat vaart:

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: