( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Geen Complot: More than one trillion dollars are stolen annually by the Taxfree-King Willem- ‘Snake in Suit’ across the world and nobody go’s to Jail(Video’s) ,maar daar hoort u de ‘dr. Goebbels-Staats-AVID-D66-NPO -dood aan de Russen en arme mensen en de Waarheid( Assange)- nooit over.

America’s foreign policy goals are self-serving, while its designs for a NWO-Nazi-rules-based international order primarily reflect the interests of its business and policy -Devil-Taxfree-War Crime-Killer-Elite& Chinese Maffia in Amsterdam(Video’s)

Amerika First in de Wereld met Eindeloze Massamoorden in eigen land: Weer 3 doden en 1 gewonden bij schietpartij in fabriek in Maryland, US en Biden loopt Kleine meisjes te snuiven en daar komt geen Rus aan de Pas(video’s).

 Supreme Pussygrabber- Trump’ benoemt ‘Kruisengrijper Kavanaugh’ en nu weer ‘Kruisengrijper Cian’. Van Jole en De Mol feliciteren Cain(Video’s) & Youp van ’t Hek bekent ook een ‘#Metoo- Kavanaugh & Pedo-Rapist-Meetoo-Vrouwnbeuker Junki-Johnny de Mol jr.’ mannetje te zijn(Video’s) .

Geen Complot: Amerika Firts in back to the Dark past :

US De Fuhrer van de ‘EU-NATO-SS-Slaven-staatjes:
‘Godsdienstwaanzinnige-Metoo-Brett M. Kavanaugh&Amy Coney Barrett&Uncle-Tom- Clarence Supreme- Mad Dog-Trump-Monster-Court schaft recht op abortus af in de US en zet eerste stap terug naar de Inhume ZOO(Video) , maar Vrouwen in hun Kruis grijpen en kleine meisjes snuiven(Biden) blijft toegestaan en daar wordt men zelfs Puppet-President mee en ook de Eindeloze Oorlogen met os zonder de SS-NATO in het Buiteland en de Massa moorden op scholen( Geen wapen Controle) en op Russen en Chinezen en arme mensen in binnen en buiteland blijft toegestaan. Volgende stap is het verbod op slavernij afschaffen ,zodat de 2.2 miljoen ‘Slaven’ in de Commerciële gevangenissen en de 60 miljoen onderbetaalde en niet tegen ziekte verzekerde arbeiders gelegaliseerd worden als Slaven Daarna zal het stemrecht van vrouwen worden afgeschaft. US-Puppet Rutte-Kabinet en natuurlijk de ‘D66- Oorlogshitser- CIA-Trol Sjoerdsma’ en ‘US-Puppet-Godsdienstwaanzinnige-Nazi-Polen’ aka” Dood aan de Russen en zelfstandige vrouwen” en ‘CIA-Puppet-Nazi-AZOV-acteur& Killer-Clown-Joodse Kapo- Zelensky’ hebben hun grote Leider Amerika met Puppets- War Crime-Presidenten als Oil-Vampire-Bush ‘Epstien-Pedo-Rapist-Metoo -Clinton, ‘Uncle Tom’- Obama’, ‘Mad Dog Trump de Kruisengrijper en kleine meisjes snuiver-Biden al gefeliciteerd met Dood aan de rechten van de vrouw.

Maar vlak een bepaald extreem corrupt gedeelde van de Nederlandse Top van de polikiek en Media niet uit op het verkrachten van de rechten van de vrouwen: Wij publiceerden als enige gisteren al de naam van in de MSM toen nog anonieme ‘NPO-Star-Pedo-Subsidie-Miljonair -Rapist-Metoo- jonge stagiaires aanrander-Monster-Junkie- Matthijs van Nieuwkerk en zijn ‘Neuk&Snuif-gabber- Peter R. de Vries’ en nu volgt ook de MSM(Video’s)

Ondertussen:
Ongehoord: ‘CIA-NAZI-AZOV- Oorlogs-misdaden-Oekraïense-leger’ vernietigt tienduizenden tonnen graan en maïs in dienst van de ‘US-Westerse-Voedselspeculanten’& Exclusief en explosief: nog nooit vertoonde Schokkende beelden dat Zelensky als ‘Nazi-acteur’ de meest walgelijke Oorlogsmisdaden en persoonlijk Moorden pleegt(Video).

Zie hierna exclusieve en explosieve en schokkende opnames van CIA-puppet-Zelensky”, die als ‘Nazi-Joodse-Kapo-acteur’ in de rondte scheurt en meest walgelijke oorlogsmisdaden en persoonlijk moorden pleegt:

Abortus en mensenrechten

Hoewel de christelijke kerk abortus altijd had afgekeurd, begon de strenge juridische vervolging van de praktijk pas in de 19e eeuw. De praktijk en wetgeving per land verschillen nu sterk. Er is geen eenduidige norm in het internationaal recht die voorschrijft dat abortus wel of juist niet is toegestaan. Duidelijk is wel dat het criminaliseren of onmogelijk maken van abortus een schending kan zijn van de autonomie, het recht op leven en gezondheid en de privacy van vrouwen.

Amnesty’s standpunt: Killer Biden is committing Genocide against the Syrian People & US Slave Prison System Is The Worst in the World(Video’s) .

Amnesty International actualiseerde in 2020 haar beleid over abortus. Amnesty International erkent het recht van elke persoon die zwanger kan worden op abortus, op een manier die hun rechten, autonomie, waardigheid en behoeften respecteert. Amnesty roept op tot volledige decriminalisering van abortus. Dat wil zeggen: het schrappen van abortus uit strafwetten, andere wetten, beleid en praktijken. Ook pleit Amnesty voor universele toegang tot abortus. Daarnaast dringt Amnesty aan op post-abortuszorg en op bewijs gebaseerde abortusgerelateerde informatie. Niemand mag worden mishandeld of vernederd, of het risico lopen op geweld of sociale uitsluiting bij het zoeken naar of plegen van abortus. Volgens de internationale mensenrechtenwetgeving heeft iedereen recht op leven en gezondheid, en het recht om gevrijwaard te zijn van geweld, marteling of wrede behandeling. De mensenrechten stellen dat beslissingen over je lichaam alleen aan jou zijn. Dwang, laat staan met geweld, is verboden en abortus tot een misdrijf maken is een schending van mensenrechten. Iemand dwingen een ​​ongewenste zwangerschap te voldragen is een schending van het recht op privacy en lichamelijke autonomie. Evenmin mag iemand gedwongen worden om abortus te laten plegen. In navolging van de uitspraak van de Verenigde Naties stelt Amnesty dat het recht op leven begint bij de geboorte. De beslissing over een abortus is bijna altijd zwaar en wordt niet lichtzinnig genomen. Debat over de toelaatbaarheid van abortus valt onder de vrijheid van meningsuiting.

US- Supreme -Godsdienstwaanzinnige- Nazi- Mad Dog Trump- Court” back to the Past: In-Human Zoo’s:

Onveilige abortus:
25 miljoen gevallen per jaar, Meer lezen: https://www.amnesty.nl/encyclopedie/abortus-en-mensenrechten

Polen, Nederland en de en de Russen en de joden is een moeilijk verhaal voor de US-puppets- ‘EU-Taxfree-War Crime-Killer- King Willem-Elite , maar zoals gewoonlijk net als met het ‘US-Vazal staatje -Nazi-AZOV- Oekraïne’ oogjes dicht: Deja Vu: Rusland eist dat ‘US-puppet-Nazi-Litouwen’ het verbod op de doorvoer van goederen naar Kaliningrad opheft en ‘US-puppet- Nazi-Rutte’ verklaart Rusland de Oorlog en haalt Rutte het ‘US-Vazal-Staatje-Nazi-AZOV-Oekraïne’ de EU in en valt samen met ‘Kolen Centrales- Kaag & Hoekstra en Segers & GroenLinksRechts&PvdA’ het bestaan van de Nederlandse Boeren en armen en de vliegvakanties van het gewone Volk aan(Video’s) .

Tot 100 ‘Nazi- criminele Junkie-strijders’ uit Polen gedood door Russische troepen:

Rusland zei zaterdag dat zijn troepen “tot 100” Poolse -Nazi-strijders hebben gedood bij “precisieaanvallen” in het oosten van Oekraïne en daarmee is een formeel conflict met de US en zijn SS-NATO wat de facto een ‘Derde- (Atoom)-Wereld oorlog weer een stap dichterbij gekomen .”Tot 100 Poolse Nazi- en werkloze criminele- Junkie- huursoldaten, 20 SS-NATO-gepantserde gevechtsvoertuigen en acht US-Grad meervoudige raketwerpers werden vernietigd tijdens precisieaanvallen op de Megatex-zinkfabriek in Konstantinovka” in de regio Donetsk en is de Poolse vlag verwijdert , zei het Russische ministerie van Defensie in een verklaring, In zijn verklaring voegde het ministerie eraan toe dat “meer dan 300 NAZI-AZOV-Oekraïense troepen en buitenlandse CIA&MI6&AIVD-Nazi en criminele huursoldaten, evenals 35 zware wapens in een tijdsbestek van een dag werden vernietigd in Mykolaiv”, een stad aan de Zwarte Zee in het zuiden van de US Vazal’- Staatje- Nazi-AZOV- Oekraïne’.

Godsdienst waanzinnige Constitutioneel-Nazi- Hof Polen perkt recht op abortus en Blacks en Islam-Vluchtelingen en Homo’s en Lesbo’s en Russen verder in.
In US-Puppet-Nazi- Polen aka Dood aan de Russen en de rechten van de vrouwen heeft het Constitutioneel Hof op 22 oktober 2020 geoordeeld dat de abortus van een foetus met een aangeboren afwijking in strijd is met de grondwet. Dat betekent dat het in Polen nog moeilijker wordt om een zwangerschap vroegtijdig af te breken, maar dat maakt de EU niet uit, zolang je je maar houdt aan Dood aan de Russen en Chinezen en arme mensen de Waarheid( Assange) en een slaaf bent van de ‘US-Taxfree-War-Crime-back to the Dark Past-Killer-Elite’ .

Geen Complot:
Joodse Raad-PvdA-hoer-Asscher ‘woedend om FvD-uitspraken Joden ’makke lammetjes’ en ’complottheorie’ MH17(Video’s)

Onafhankelijke experts van Amnesty International, het Centrum voor Reproductieve Rechten en Human Rights Watch waren bij de zitting aanwezig. ‘Het oordeel van het Hof brengt de gezondheid van vrouwen in gevaar. Het is in strijd met de verplichtingen van Polen onder internationale mensenrechtenverdragen om af te zien van maatregelen die de rechten van vrouwen op seksuele en reproductieve gezondheidszorg terugdraaien,’ zegt Leah Hoctor van het Centrum voor Reproductieve Rechten. ‘Polen moet zijn wetgeving in overeenstemming te brengen met andere EU-lidstaten en abortus wettelijk toestaan als een vrouw daartoe verzoekt of als er brede sociale gronden zijn. Daarnaast moet de volledige en effectieve toegang tot zorg voor vrouwen gegarandeerd worden in situaties waarin de fysieke of mentale gezondheid van vrouwen in gevaar is.’

US en Polen en Nederland en de EU is ‘Schadelijk voor gezondheid voor arme mensen, mensenrechten en vrijheid en die van de Russen en Chinezen ’
‘Deze uitspraak is het resultaat van een gecoördineerde, systematische golf van aanvallen op de mensenrechten van vrouwen door Poolse wetgevers, en het is hun volgende poging om abortus in Polen te verbieden,’ zegt Esther Major van Amnesty International. ‘Een wettelijke verbod op abortus voorkomt of vermindert het aantal abortussen niet. Ze schaden de gezondheid van vrouwen omdat zij dan gedwongen worden tot illegale abortussen of dwingt vrouwen naar het buitenland te reizen om toegang te krijgen tot de abortuszorg die ze nodig hebben en waar ze recht op hebben. Hoewel alle vrouwen geraakt worden door het oordeel van het Hof, zullen gemarginaliseerde groepen vrouwen zwaarder getroffen worden. Zij kunnen zich geen verre reis veroorloven.’

Aantasting rechten van vrouwen
‘In plaats van de rechten van mensen te beschermen, heeft het Poolse Constitutionele Hof ertoe bijgedragen deze te schenden,’ zegt Hillary Margolis van Human Rights Watch. ‘De Europese Commissie en de EU-lidstaten moeten schendingen van de rechtsstaat en hun gevolgen voor de grondrechten in Polen dringend aanpakken. Het waarborgen van de mensenrechten van vrouwen, inclusief hun reproductieve rechten, is essentieel om de waarden van de Europese Unie hoog te houden. Vrouwen in Polen hebben keer op keer aanvallen op hun rechten ondergaan en zullen niet stoppen met vechten voor hun recht op abortuszorg.’

Achtergrond
Polen heeft een van Europa’s strengste abortuswetten. Van de 27 EU-lidstaten is in slechts twee landen, waaronder Polen, abortus verboden als een vrouw daartoe verzoekt of als er brede sociale gronden zijn. In Polen is abortus alleen toegestaan als het leven van de vrouw in gevaar is of als de zwangerschap het gevolg is van een verkrachting. Tot het besluit van het Hof was abortus ook toegestaan bij ernstige afwijkingen bij het ongeboren kind.

De regerende PiS-partij heeft herhaaldelijk maatregelen genomen om seksuele en reproductieve rechten verder aan banden te leggen, onder meer door een wetsvoorstel voor een totaalverbod op abortus. Die pogingen stuitten op massale protesten en werd veroordeeld door internationale mensenrechtenorganen en Europese instellingen.

Sinds de US- Puppet-Godsdienst waanzinnige- Nazi-dood aan de Russen en de Waarheid( Assnage) regering in 2015 aan de macht kwam, heeft zij de onafhankelijkheid van het Constitutioneel Hof en zijn doeltreffendheid als controle op de uitvoerende macht ondermijnd. De voorzitter van het Hof werd in 2016 op die post benoemd door US-Puppet Nazi- president Duda en niet door andere rechters zoals gebruikelijk was.

Geen Complot:
D66-Pedeo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland& ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten&Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle LEUGENS over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: