( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wij publiceerden als enige gisteren al de naam van in de MSM toen nog anonieme ‘NPO-Star-Pedo-Subsidie-Miljonair -Rapist-Metoo- jonge stagiaires aanrander-Monster-Junkie- Matthijs van Nieuwkerk en zijn ‘Neuk&Snuif-gabber- Peter R. de Vries’ en nu volgt ook de MSM(Video’s)

Wat u vandaag niet hoort in de MSM en de Rechtbank is dat het Hof te Amsterdam reeds in 1992 voor recht heeft verklaard dat ‘AIVD-OM en Politie-informant Moordenaar Peter R de Vries’ een volwaardig lid was van de ‘Moordenaars-Maffia- Bruinsma misdaadgroep en in die zin alleen net als Klaas Bruinsma, Cor van Hout,etc. en Moordenaar Martin Kok door heel veel mensen kan zijn vermoord, maar volgens het corrupte OM zat Taghi er weer achter(Video’s)

Extreem corrupte ‘Klasse Justitie- Monster- Rechters’ met hulp van ‘AIVD-Moordenaar- Peter R. de Vries ‘en zijn ‘Judas-Zussen Holleeder’ (Video) veroordelen Holleeder tot Levensgang met amper bewijs. Dat terwijl er overweldigend bewijs is om Nazi-Zorgtoeslag-Pedo Boss- Oorlogsmisdadigers -Rutte 234 en de betreffende hoge ‘Nazi-Zorgtoeslag- ambtenaren’ te voordelen tot Levenslang en/of Tbs-kliniek, maar die lopen alleemaal vrij rond. Vergeet u niet dat de Oorlogsmisdaden( in Syrië, Irak, Afghanistan en nu weer door wapens naar het ‘US Vazal Staatje- Nazi AZOV- Oekraïne’ te sturen(Video’s) ) en de ‘Mega-Misdaden die Rutte2,3,4 en de ‘Media -Pedo-Rapist-Meetoo-Monsters’ a La Matthijs van Nieuwkerk en AIVD-Moordenaar- Peter R. de Vries en Macro Borsato en Ali B. en Top- VVD-ers Rose Pedo Ed Nijpels en Deminnink, etc(Video’s) hebben geleegd tegen God mag weten hoeveel mensen en kinderen uit de Laagste klasse en tegen de 50 duizend Zorgtoeslag- ouders en hun 11 honderd ontvoerde en aangerande kinderen en daar kwam geen Rus aan de Pas- maken DE “Holleeders en Taghi’s” tot padvinders.

Geen complot: Holleeder spreekt voor het eerst vanuit de ‘Dodencel’ over de perverse afwijkingen van AIVD-OM en Politie- informant Moordenaar- Peter R.de Vries e.a..(Video‘s) en zijn neuk en snuifgabber- Monster- Pedo-Rapist-Meetoo-Mathijs van Nieuwkerk(Video’s’) .

Het Monster-Pedo-Rapist-Metoo-D66-Hof aka “Dood aan de Russen, arme mensen, de Waarheid(Lees: Assange. Ongehoord Nederland en Verzetshelden ing Steve Brown en Baudet, .cs.(Video’s) )” : Meneer Holleeder voordat we deze ‘Riool-Showbizz –rechzaak’ beginnen geef ik u alvast Levenslang names uw Judas-zussen Holleeder en hun ‘Media-Pooier Moordenaar-Peter R. de Vries’ en’Moordenaar Martin Kok’(Video’s) en nu ga ook ik een ‘Judas-Zussen-leugen- Kassa-boek over u schrijven.

Holleeder& Taghi willen ook gaan vechten tegen de Russen: ‘Verzetsheld-Willem Engel’ langer vast en ‘Ex -MIVD-Boss-Pieter Cobelens’&’Trol- Marcel van Roosmalen’ & ‘Oekraïense- NPO- tv-presentator Nazi-Fahruddin Sharafmal -Vermoord- ook de Russische kinderen’ lopen vrij rond en  Rechtbank laat Oekrainsche Pooiers en Mensensmokklaars vrij om Russische kinderen te vermoorden of te smokkelen(Video’s)

Stegeman& Pedo-Rapist-Moordenaar-Kees van der Spek Dissen ‘Politiemedewerker- Ewout Genemans’ en Gele hesjes en probeerde met Moordenaar- Peter R de Vries Verzetsheld Steve Brown te vermoorden& 4.5 triljoen jaarlijks Witgewassen op de Zuid-as(VIDEO’S) 

Moordenaar-AIVD & Politie-informant-Peter R. de Vries’ en zijn ‘SBS-Judas-Raadkamer -advocaat Peter Schouten’: ”Wij bezorgen Willem Holleeder & Ridouan Taghi Levenslang zolang Justitie ons betaald”(Video’s) 

Wanneer wordt NWO-‘Oorlog& Zorgtoeslag-Corona-misdaden- regimeRutte& Gevestigde  Orde partijtjes voor het Tribunaal gedaagd. Geen ‘Grapperhaus-  ‘Nazi -Zorgtoeslag-snelrecht’  voor Landsadvocaat, maar ‘Grapperhaus-Slager Keurt zij Eigen waar- Klasse justitie -onrecht’(Video’s).

Commotie in ‘Marengo-Lynch Taghi’ net als Holleeder proces over video van Moordenaar Junkie Psychopaat -Martin Kok de spreekbuis van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ en OM-Amsterdam(Video’s).

Moppie’ van Peter R. de Vries Sonja Holleeder huilde en schreeuwde hysterich, terwijl zij meineed pleegde(Video’s)

Politieman Brinkman cel in voor ontmaskeren Top AIVD&OM-&‘Politie-informant Peter R. de Vries’(Video’s).

Het ‘Kindermisbruikers-Hoofdofficer- Vincet Leenders &  OvJ Psycho-Killer Bas van de Vliet  OM-Amsterdam’  heeft vandaag  in hoger beroep een levenslange gevangenisstraf geëist tegen Willem Holleeder (63). Volgens het altijd liegende  OM Amsterdam  en hun vet betaalde  Kroongetuigen de Judas zussen Holleed-der en hun Media-Pooier Peter R. de Vries en de vermoorde Martin Kok  staat vast dat Holleeder vijf keer een opdracht tot moord heeft gegeven, in de periode 2003-2006. Dat de Vries samen met Holleeder en Cor van hout  een boek:” De Heineken ontvoering”  heeft geschreven de Bloedgeld  opbrengt samen gedeeld is het OM ook  even ‘vergeten’. 

Willem Holleeder van Knuffel-Crimineel tot Monster door ‘AIVD &Politie- informant Peter R de Vries’(Video’s) 

Judas-Zussen Holleeder’ lanceren 2de Leugen boek in ‘De Telegraaf & John van den Heuvel’ over de Rug van Justitie en Holleeder(Video’s)

John van de Heuvel & Peter R. de Vries’ maken ‘Holleeder-Tape’ ten gelden bij ‘RTL-Boulevard’, maar in de Stem v.d. Straat-Amsterdam-NOIr/SlatoTV wordt De Vries ontmaskerd als Junkie en Judas.

Het ‘sensatie en lieg en bedrieg- bewijs’ put het OM-Amsterdam  uit hoor en zeggen roddel van in hoofdzaak de vermoorde Martin de Kok  en de  hysterische getuigenverklaringen van  Holleeders ‘Judas-zussen Astrid en Sonja’ en hun ‘Media-Pooier’ de onlangs geliquideerde   ‘Maffia-Klaas Bruinsma-Moordenaar AIVD en OM en Politie Informant Junkie-Peter R. de Vries’. Het OM stelde met droge ogen dat de zussen Holleeder en Peter R de Vries en Martin de Kok geen enkel financieel belang hadden om tegen  hun broer en oude vriend te getuigen. Het OM  is even ‘vergeten dat de ‘Judas-zussen’ samen met Peter R de Vries  voor  en tijden het proces maar liefst drie Boeken hebben uitgebracht, honderden zo niet duizenden betaalde  sensatie –Lynch-Lieg en Bedrieg Holleeder -interviews  hebben gegeven en een Kul-film en dat het drietal ook nog miljoenen is betaald N.B. door het OM .

Aan Holleeders ontkennende verklaringen en door hem geschetste alternatieve scenario’s hecht het OM-Amsterdam geen enkel geloof, want geloven doe je in de Kerk, ahahahahah geef ons maar Martin Kok, Peter R de Vries en de Zussen Holleeder. De motieven voor de moorden lagen volgens OM-Amsterdam „zonder twijfel in de sfeer van machtswellust, afgunst en geldbejag ”. Nou dat is lekker concreet en echt bewijs , ja voor in de Kerk. De drie motieven gaan trouwens op voor 80 % van Nederland en het altijd liegende regiem Rutte.

Insluiper Geilneef Peter’ R.de Vries stijf van de Cocaine mag deelnemen aan Verkeer van politie Hoorn(Video).

En als uitsmijter : Maar hoe zit het met het laffe en hypocriete  Amnesty International ? Die zijn er altijd als de kippen bij om als het gaat om schending van de mensenrechten in Rusland en/of China om hun veroordeling uit te spreken. Maar als het gaat om grove schendingen van de mensenrechten(video’)s door het regiem Rutte.1,2,3, van de 40 duizend Zorgtoeslag slachtoffers en elf honger ontvoerde Zorgtoeslag kinderen en Klasse Justitie en politieke geweld tegen demonstranten en/of Burgers door Politie en Justitie en de gerechtelijke macht en/of het jarenlange sadistisch Kindermisbruik door Hoge Justitie ambtenaren a La ex OM-Boss en Top VVD-er-Demmink en Hoofdofficier Vincent Leenders en /of Top Politici a La Top VVD-er en Klimmaat Koning- ‘Rose Pedo Ed Nijpels'(Video’s) en /of het Politiek Vogelvrij verklaren Steve Brown &Co om te vermoorden door OvJ’s als ‘Psycho-Killer- OvJ Bas van de Vlie’t van het OM Amsterdam met als Voorzitter ‘ Rechter’- ‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal’ van de Strafkamer Amsterdam en de SBS-Judas-Raadkamer van de recentelijke geliquideerde ‘Maffia-Baas Klaas Bruinsma-Moordenaar&AIVD en OM en Polite informant Junkie Peter R. de Vries ‘ (Video’s) om de worden vermoord in de US en/of Nederland horen wij Amnesty International nooit.

Hoe lang nog voordat Amnesty International  ook het Politie geweld en de corruptie van de gerechtelijke macht en de verantwoordelijke Ministers  in de US en Nederland gaan veroordelen?  Wat denkt u zelf? Nooit natuurlijk. want anders zitten die Zakkenvullende Directeuren-BOBo’s Amnesty International  ook in no time in de Hongerbijstand en krijgen zij ook een Schop voor de kop van de NSB-Politie van de CDA Minister van Klasse Justitie ‘Gestapo- Corona-Generaal -Grapperhaus’& Rutte en worden hun kinderen ook ontvoerd door het regiem Rutte1,2,3 met zijn ’ VVD Elite-Gangster- Minister Dekker van Klasse Justitie’ (video’s)  en/of worden ook zij ook Vogelvrij verklaard door Rechter’- ‘Killer Queen E.G. C. Groenendaal ’ en ‘Psycho-Killer Ovj Bas van het Vliet’ om te worden vermoord zoals Verzetsheld Steve Brown en CO.

Geen Complot: ‘D66-Pedeo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland& ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten&Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle LEUGENS over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: