AMSTERDAM-NOIR-America First in War, Mass-Murder & Killing Children en poor People: Her story was ‘NWO-Elite-Nazi-America’s-horror story’: War Monguls-Pedo-Rapist-Biden, Bill and Psycho-Hillary Clinton remember ‘Mass-Child-Killer Madeleine Albright as there Hero & US & EU-Nazi-Ukraine”: Hitler-Scholz is wieder da met zijn NSB-Puppet Rutte(Video)

Puppet ‘Little Girl Sniffer Biden’(Video) comments on nuclear war fears: Biden: Alleen wij hebben atoom bommen op de Japanse Bevolking gegooid en ‘Gas- Orang Agent’ op Vet-nam(Video), hahahahah en laat de armen dood vriezen en/of verhongeren . ‘Verzetsheld-Baudet’: Rusland in de val gelokt(Video’s)

Oeps, US Mỹ Lai Massacre in Vet-nam. ‘Mad Dog Trump’ en zijn ‘Dutch loopjongen Rutte’ pas op voor Poetin!(Video’s)

Getuige bloedbad van Boetsja treedt naar buiten: ‘Dit is veel erger dan fascisme, dit is(CIA-MI6&AIVD)- satanisme’, maar ja wat verwacht je naders van dat US-Vazal Staatje- ‘Nazi-AZOW-Oekraïne. Hun Satanische Bazen de ”US- Taxfree-War Crime-Killer-Elite heeft jarenlang het zelfde gedaan in Korea, Vet-Nam, Syrië , Irak, Zuid-Amerika,, Afrika en Libië en nu weer in de Oekraïne :

In april reageerde de zowaar het grootse gedeelte van de corrupte Oorlogsmisdaden- Gevestigde Orde- NSB-Slaap- Tweede Kamer partijtjes Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, Pedo-Rapist-Metoo- misdaadgroeop-D66, Incest Bijbel belt- CHU, Denk.niet.na SP, GroenLinks Rechts, en PvdA-hoertjes geschokt op beelden van het bloedbad dat zich terugtrekkende Russische militairen volgens de CIA& MI6&AIVD- Nazi- Oekraïense autoriteiten hadden aangericht in Boetsja, een voorstad van Kiev.

‘CIA-Nazi-Oekraïens- parlement’ keurt nieuwe ‘Hitler-Rassen-wetten’ goed om de Untermenschen Russische cultuur te zuiveren om Rutte te steunen in de Tweede Kamer om ‘CIA-Nazi-AZOV-Oekraïne lid te maken van de EU’ en ‘SS-NATO-Chef-Stoltenberg’ eist dat gewone EU Burgers de komende jaren in de kou zitten en honger lijden voor de US-Wapenhandelaren en Dood aan de ‘Russische- Untermenschen(Video’s)

Geen Complot: De US en hun ‘Slaven- SS-NATO-Oorlog’ in ‘CIA-Nazi-AZOV-Oekraïne” tegen Rusland kan jaren duren en Arbeit macht frei en de rekening gaat al die jaren naar de reeds in de kou en honger zittende US en EU burgers en is ‘SS-content’ dat US-puppet Rutte’ Rusland en de arme en zelfs de midden klasse de Oorlog heeft verklaard , bralt ‘US-SS-NAVO-chef Stoltenberg’(Video’s).

De US en hun ‘Slaven- SS-NATO-Oorlog’ in ‘CIA-Nazi-AZOV-Oekraïne” tegen Rusland kan jaren duren en Arbeit macht frei en de rekening gaat al die jaren naar de reeds in de kou en honger zittende US en EU burgers en is ‘SS-content’ dat US-puppet Rutte’ Rusland en de arme en zelfs de midden klasse de Oorlog heeft verklaard , bralt ‘US-SS-NAVO-chef Stoltenberg’(Video’s) . De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SALTO-TV met ‘Underground Presentator- Verzetsheld ing Steve Brown’ was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-Toeslag- Kinderen’ in Hel en de CIA Trollen GroenLinksRechts Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma zie vanaf 14. 57 en zie de schokkende beelden dat Taxfree-VOC-Genociden- King Willem met zijn peperdure Pooiers-Speedboot expres arme sloebers bij de Voedselbank in IJmuiden op de pier kletsnat vaart:

Altijd liegende ‘Nazi-Zorgtoeslag & Pedo-Boss-Rutte’ en zijn ‘Mega-Fraudeur- Landsadvocaat’ en VVD-Minister van Gennip(Video’s) laat het banlieues maar komen in de Volksbuurten verder onder vuur: ‘Wanneer je als Tweede-Slaap- Kamer dit laat gebeuren, bewijs je dat de democratie dood is en daar komt geen Rus aan te pas & NWO-Elite-Nazi- puppet -D66-Jan Paternotte’ wil dat zijn NSB-politie nog meer mensen in elkaar ramt bij protesten tegen zijn ‘NWO-WEF- Nazi-Prins Bernhard-Bilderberg-kabinetsbeleid’: ‘Zo ziet ‘Nazi-Rutte-D66-Pedo-Rapita-Metoo-despotisme’ eruit en dan hebben wij het het niet over Poetin(Video’s)

Veel van die corrupte ‘Gevestigde Orde- NSB- Slaap- Kamerleden’ spraken van oorlogsmisdaden en de ‘CIA Trol -D66 Sjoerd Sjoerdsma’ schoot weer eens in een hysterische Dood aan de Untermenschen-Russen en arme mensen- psychose- tirade, die dr. Goebbels niet een had durven uitspugen . “Poetin en zijn leger moeten hiervoor vervolgd worden. Zo snel mogelijk,” reageerde’ D66-Pedo-Rapist-Meetoo-fractievoorzitter SS-Jan Paternotte’, die tegelijkertijd eiste dat Demonstranten tegen de ‘NWO-Elite- Nazi-Der Endlösung der arme Corona-maatregelen’ en de tot zelf moord gedreven Stikstof- Boeren en arme mensen en Russen door zijn NSB-politie in elkaar gememt moet worden.

Geen Complot:
Corrupte Ombudsman Margo Smit van Fake News- Staats dr. Goebbels- AIVD NPO’ met D66-Trol -Voorzitter Rijxman’ : “Ongehoord Nederland verspreidt onjuiste informatie” en dat is smaad en Laster jegens Ongehoord gepleegd door de Ombudsman(video’s)& ‘Censuur-Straf’ voor Ongehoord Nederland ‘luidt het definitieve eind in van de dr. Goebbels- Staats-AIVD-D66-NPO-publieke omroep in deze Noord Koreaanse-vorm’

Wat u Ongehoord Nederland nooit zult zien bij het ‘corporate crime media -CIA-CNN’ en zijn EU Slaven Outlets de dr. Goebbels- Staats MI6-BBC en AIVD-D66-NPO leest u hiervoor en hierna:
Getuigenverslagen schetsen een beeld dat in schril contrast staat met de versie van de werkelijkheid die ons is voorgeschoteld door de Oekraïense autoriteiten. Freelance journalist Sonja van den Ende heeft een brief gepubliceerd van Roman, een priester die is gevlucht uit Boetsja en momenteel in Kiev verblijft en iedere dag kan worden vermoord door de CIA&MI6 en /of hun loopjongens de Oekraïense- Nazi- Gestapo-Geheime dienst .

Geschokt:
NWO-Taxfree-Elite-Nazi -puppet’-‘ Pedo-Rapist-metoo-D66-Kamerlid- Lady Crazy-Wieke Paulusma’ beweert dat hydroxychloroquine en ivermectine mensen ‘zieker hebben gemaakt’ en is daarmee een Levensgevaarlijk leugenaar en een gevaar voor de Volksgezondheid& Rutte weer gelogen: Extreem Corrupte ‘CIA-Nazi-AZOV- Oekraïne’ toch bij de EU en dat gaat het (klootjes)-Volk weer miljarden kosten en in de kou zitten op een houtje te bijten in een ‘Rutte-‘en pluk de massa kaal & Dood aan de Russen-Lock Down’(Video’s)

Hij schrijft dat zijn huis, net als veel andere huizen in Boetsja en omgeving, is geplunderd. “De Oekraïense pers beschuldigt de Russische troepen van het plunderen van Boetsja en de mensen in het Westen geloofden het,” aldus Roman.De mensen die nog in Boetsja wonen, zijn geschokt door wat ze hebben gezien en beginnen zich nu uit te spreken, vervolgt hij.De Russen verlieten Boetsja op 30 maart. Op 31 maart werd de voorstad geplunderd door het Oekraïense leger. Overal werd ingebroken, huizen werden geplunderd en leeggeroofd, mensen werden doodgeschoten. Iedereen weet ervan, maar mensen zwijgen omdat ze bang zijn, aldus de priester. “Tien dagen lang werd er geplunderd.”

Beestachtige slachting

“Denk je dat er sprake is van fascisme in Oekraïne? Nee, ik zou dit geen fascisme willen noemen. Dit is nog veel erger dan dat; het is satanisme!” schrijft priester Roman, die spreekt van een ‘beestachtige slachting’. “De nazi’s hebben hun eigen volk niet beroofd of gedood. Dit satanisme is vreselijk, zinloos en genadeloos!”Over de zo’n 3000 mensen die zijn achtergebleven in Boetsja zegt Roman: “Ze hebben alles gezien, ze weten alles en zullen alles vertellen. Nu zien en weten de mensen wie hun echte vijand is!” De priester zegt dat hij zich bij het leger gaat aanmelden om zijn moederland ‘te bevrijden van dit satanisme’.

Geen Complot: Poetin en Rusland( en China) maakt een einde aan 100 jaar ‘US-Empirie of Evile-Imperialisme’ & Volgens Duitse journalist Wolfram Weimer begaat bondskanselier ‘Hitler is wieder da- Scholz’ een grote Historische Nazi fout. De ongemakkelijke waarheid is dat Rusland de oorlog heeft gewonnen(Video’) en dan wil ‘US-SS-NATO-Chef- Stoltenberg& ‘US puppet- NWO-Elite-Nazi- Ursula von der Leyen’ en ‘US- Puppet-Rutte’ de EU en US burgers nog jaren laten bloeden voor deze reeds verloren ‘US-Proxy-Oorlog tegen Rusland!(Video’s)

US en SS-NATO worden TOTAAL verslagen en vernederd door Rusalnd en CIA-AZOV- Zelesnsky veroordel als Oorlosgmisdagiet:

The causes and consequences of the Ukraine war A lecture by John J. Mearsheimer:

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen -Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de Klos& ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Share this:

Share this: Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: